Υποκατάστατο γάλακτος για νεογέννητα γατάκια

Ευχαριστώ...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πουπουλινα, να ρωτησω κι εγω κατι? :blink: Οταν λεμε "δε τα κατεφαιρνει" ενα γατακι που εχασε τη μαμα, δηλαδη μπορει να μη τα καταφερει επειδη δεν ειχε αρκετη φροντιδα ή επειδη απλα δε ηταν αρκετα γερο? :blink: :blink: :blink:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Υποκατάστατο γάλακτος για μωρογατάκια;

ξέρετε κάποιο pet shop στα δυτικά προάστια που είναι ανοιχτό αύριο
πείτε μου κιόλας πόσο στοιχίζει το γάλα σε σκόνη για μωρογατάκια.επίσης
αν δε βρω ανοιχτό Pet shop τι μπορώ να δώσω στο μωράκι σαν υποκατάστατο?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: sos υποκατάστατο γάλακτος για μωρογατάκια?

γαλα χωρις λακτοζη και γαλα γουισκας για γατακια απ το σουπερ-μαρκετ αν δε βρεις κατι αλλο,τι εγινε βρηκες κανα μωρακι????

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ναι δυστυχως απορω ποιος ΑΝΑΙΣΘΗΤΟΣ αφησε γατακι ημερων το πολυ μια βδομαδας με ΚΛΕΙΣΤΑ ΜΑΤΙΑ στ μεση του δρομου.γτ μου το ειπαν οτι πηγε και τα αφησε εκει.καθε χρονο το ιδιο γινεται.

το εχω αφησει σε κουτα σε ενα σπιτι που δε μενεις κανεις στο δρομο και του εχω κανει τρυπουλες για να περνει αερα.μακαρι να τα καταφερει.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
τωρα τετοια ωρα τι θα κανεις?εχεις τιποτα να του δωσεις?κλαιει?σε τι κατασταση ειναι?

θα σου λεγα να το παρεις,αλλα καταλαβαινω οτι δυσκολευεσαι,δυσκολα θα ζησει εξω,κανει και κρυο πλεον,παρτο και δωσ του εστω νερακι,μεχρι να ψωνισεις γαλα αυριο.υπαρχουν ανοιχτα σουπερ-μαρκετ τις κυριακες.αν μενεις αθηνα εχει και κατι που ναι ανοιχτα 24ωρο,κριμα μωρε το καημενο.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

του έδωσα λίγο γαλατακι γτ μετα αρχισε σαν να φτερνιζεται.το εβαλα μεσα σε κουτα και εκανα τρυπουλες για να περνει αερα.αυριο θα παω πρωι πρωι να του παρω γαλα σε σκονη για βρεφη αν βρω αλλιως πληρες γαλα

οχι πληρες γαλα,θελει γαλα ειδικο για γατακια οχι ανθρωπινο,φτερνιστηκε επειδη πνιγηκε θα το κρατας καθιστο και θα το ταιζεις οχι ξαπλωμενο.με ανχωσες!!!!!θελει ζεστασια τωρα!ευχομαι να ζησει!

εγώ να δεις πως εχω αγχωθεί.μην ανησυχείς θα κάνω ό,τι μπορώ δε θα το πάρω σπίτι λόγω του father
αλλά θα βάλω τα δυνατά μου να το μεγαλώσω,δε θα το αφήσω στη τύχη του.

ειναι δυσκολο μωρε,να επιβιωσει εξ αποστασεως,σχεδον απιθανο.οσο για το γατο σου μη φοβασαι κι ο δικος μου στην αρχη ετσι εκανε πλεον μια χαρα!αλλα οσα ξερει ο νοικοκυρης δε τα ξερει ο κοσμος ολος,κανε οτι μπορεις,καλη επιτυχια!

σε ευχαριστώωωω
καλή επιτυχία και για τα 2 που βρήκα
το 2ο
είναι 1 μηνών αλλά κάνει ένα κλάμα
ασε :'(

σε καταλαβαινω,ποσα εχεις δλδ συνολικα?εμενα απ τα τεσσερα μωρα,μεγαλωσαν πλεον αλλα μωρα μου φαινονται,το ενα εχει τσιριχτη φωνουλα,απο μωρακι την ειχε μεχρι και σημερα!τα αγαπω πολυ μωρε,κι αν μπορουσα θα ειχα κι αλλα!αλλα πλεον τα οικονομικα ειναι δυσκολα,συν δυο παιδια!παλιοτερα περιεθαλπτα παρα πολλα.πλεον και 5 που εχω,μου φαινονται πολλα!ομως ειναι η ζωη μου!

εγώ μένω με τους γονείς μου οπότε έχω μόνο μία γάτα
αυτή στην εικόνα.είναι 11 χρονών.
είχα και έναν γάτο αλλά τελικά τον δώσαμε για υιοθεσία γιατί δεν τον θέλαν οι δικοί μου.
είναι ευτιχισμένος τουλάχιστον.όλα τα άλλα που βρίσκω τα πάω σε ένα σπίτι με κήπο που δε μένει κανείς μια παράγκα
με πρόσβαση στο δρόμο αλλά είναι ένα μικρό καταφύγιο για αυτές τις ψυχούλες.

τα εκανα κι εγω μικρη αυτα σε καταλαβαινω,παρ ολο που μεγαλωσα,40 πηγα χεχε ακομα ετσι κανω,απλα δεν τα κρυβω οπως παλια,τα βαζω στο αποθηκακι και τα εμφανιζω ενα-ενα στον συζυγο χαχαχα,μικρη ετσι εκανα κι εγω ποτε σε οικοδομες,ποτε στη ταρατσα,γαβ και νιαου ολη νυχτα και οι δικοι μου ν απορουν βρε λες κι ειναι διπλα αυτο το γατι!εχω εκανα ψεματα οτι ροχαλιζω,χρρρρρρ!
το κακο ειναι οτι μεχρι να μεγαλωσεις,θα πονεσεις ακομα πολυ για τα ζωα,γιατι δε σ αφηνουν να τα εχεις οπως θες.μεχρι τα 20 και κατι τα ιδια περνουσα!μετα ηρθαν οι σπουδες τα παιδια,αλλα οι γατες,γατες,ποτε δεν τις ξεχασα,με φανταζομαι γρια,ξεδοντιαρα με γατια γυρω-γυρω.
και παλι καλη επιτυχια!περιμενουμε νεοτερα καληνυχτα!

Απάντηση: Υποκατάστατο γάλακτος για μωρογατάκια;

Καλημέρα! Έχω έρθει σε παρόμοια θέση πρόσφατα και αυτό που μου είχαν πει είναι αν δεν βρεις ειδικό γαλατάκι (που δύσκολα θα βρεις κυριακάτικο), πάρε μία σύριγγα (χωρίς την βελόνα εννοείται) και δώσ' του λίγο γαλατάκι συμπυκνωμένο. Όχι φρέσκο, δεν κάνει! Κάθε 3 - 4 ώρες πρέπει να τρώει. Και νομίζω ότι πρέπει να του τα ανοίξεις τα μάτια κανονικά (εγώ τουλάχιστον αυτό έκανα στον μικρό μου Μπεν).

Επίσης, πρέπει να βεβαιώνεσαι ότι μετά από κάθε γεύμα κάνουν τσίσα (κακά δεν νομίζω να κάνει ακόμα, κι αν κάνει λογικά θα είναι υγρά), γι' αυτό πρέπει να τα τρίβεις με λίγο χαρτάκι στα γεννητικά όργανα για να τα ερεθίσεις και να ουρήσουν. Αυτά πρέπει να είναι τα πιο σημαντικά. Και να είναι σε μια νορμάλ θερμοκρασία (μην κρυώνουν, αλλά ούτε και να ζεσταίνονται, δηλαδή)...

Αυτά για αρχή και από Δευτέρα προμηθεύεσαι και μπιμπερό και γάλα σε σκόνη. Δυτικά προάστεια είπες; Στείλε μου πμ με την περιοχή που μένεις και ίσως να μπορέσω να σου δώσω εγώ μπιμπερό (μιας και η γιατρός μου είπε να μην του δίνω πλέον γάλα). Γάλα σε σκόνη δεν έχω. :/: Το καταβροχθίσαμε! Να σου ζήσει το μπεμπέ! :)

Απάντηση: Υποκατάστατο γάλακτος για μωρογατάκια;

Όντως χρειάζεται γάλα για γατάκια οπότε αύριο - εφόσον δε μπορεί να βρεθεί σήμερα - θα πρέπει οπωσδήποτε να πιεί ειδικό γάλα.
Απλώς φοβάμαι οτι είναι δύσκολο εξ αποστάσεως, εύχομαι ολόψυχα να πάνε όλα καλά... :(

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back