Υφίσταμαι κοινωνική περιθωριοποίηση.

Τι βλακείες είναι αυτές ρε παιδί μου..αρχίζω να τα παίρνω τώρα όμως....!!!!!ΕΛΕΟΣ!!!Με τι ανθρώπους συναναστρέφεσαι βρε καλή μου???

Ευτυχως οι δικοί μου και συγκεκριμένα ο πατερας μου, μου τη λεει διακριτικα, για να μην αρχίσω κουβέντα, γιατι αποφευγει επιμελώς την γλωσσοκοπανιά μου. :hmm:. Επισης εκμεταλλευομαι την αδυναμια που μου έχουν, κάνοντας μια δυο γλυκες, για να τους ξεφορτωνομαι.
Καθότι όμως πιστευω και πιστευα παντα οτι ο ρατσισμος είτε μεγάλος είτε μικρός, είναι στη πάντα ελλεινος, δεν υποχωρώ. Δεν κάνω εκπτώσεις σ'αυτα που πρεσβευω, και ΕΥΤΥΧΩΣ - αχ τι καλά, που το ανοιχτηκε το θέμα και τα λέμε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

τα ζώα, δεν μιλάνε δεν φέρνουν αντιρρήσεις, και έχουμε πάντα την τελευταια κουβέντα"

ποιος στο είπε αυτό. να του δώσω μια βδομάδα τον πρίνς που έχει άποψη για τα πάντα.... από το πότε θα φάει μέχρι και το πότε θέλει χάδια ή παιχνίδια.... και φυσικά τίποτε δεν γίνεται αν δεν έχει την τελευταία πατούσα αυτός...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τέτοιες διαφορές νομίζεις ότι ξεπερνιούνται;
Φυσικά και δεν ξεπερνιούνται. Σε τέτοιες περιπτώσεις ή κάνεις... πραξικόπημα (απαγωγή και στείρωση γάτας, ας πούμε) ή κάνεις... τουμπεκί, που είναι ό,τι κοντινότερο στη διπλωματία διότι έτσι τουλάχιστον αποφεύγεις τη σύγκρουση.

ΥΓ Δεν προτρέπω σε απαγωγές, έτσι γατολαέ; Θέλω να πω ότι το πείσμα εκατέρωθεν εξωθεί σε ακραίες λύσεις!

Σε τέτοιες περιπτώσεις ή κάνεις πραξικόπημα (απαγωγή και στείρωση γάτας, ας πούμε)

Αδύνατον γιατί είναι στην επαρχία. Και δεν πηγαίνω.

Ευτυχως οι δικοί μου και συγκεκριμένα ο πατερας μου, μου τη λεει διακριτικα, για να μην αρχίσω κουβέντα, γιατι αποφευγει επιμελώς την γλωσσοκοπανιά μου. :hmm:. Επισης εκμεταλλευομαι την αδυναμια που μου έχουν, κάνοντας μια δυο γλυκες, για να τους ξεφορτωνομαι.
Καθότι όμως πιστευω και πιστευα παντα οτι ο ρατσισμος είτε μεγάλος είτε μικρός, είναι στη πάντα ελλεινος, δεν υποχωρώ. Δεν κάνω εκπτώσεις σ'αυτα που πρεσβευω, και ΕΥΤΥΧΩΣ - αχ τι καλά, που το ανοιχτηκε το θέμα και τα λέμε.
Κοίτα, το θέμα είναι ότι πολλοί άνθρωποι είναι προκατειλημένοι, άλλοι κακιασμένοι και άλλοι απλά φοβισμένοι πάνω στο θέμα αυτό ότι γάτες=θα μείνω στο ράφι.Αλλά δεν πρέπει ποτε να ξεχνας ότι 1.Είσαι έσυ και μόνο ΕΣΥ ξέρεις καλύτερα το τι κανεις, τι θέλεις και κυρίως ποια είσαι και 2.είσαι αυτή που είσαι και θα πρέπει να σε δεχτούν ΕΤΣΙ ακριβώς..Όσοι δεν το κάνουν είναι βλάκες γιατί δεν καταλαβαίνουν τό πόσο ξεχωριστό άτομο είσαι που δεν είσαι ίδια με τους άλλους και απλά τους φαίνεται περίεργο..Ξέρεις, παρωπίδες και κλειστά μυαλά που δεν βλέπουν πιο πέρα..Ελπίζω να μην το γονάτισα το θέμα!:lol::lol::lol::redface:

Zoo, αφού άκουσε από σένα τουλάχιστον μία φορά ποιο είναι το σωστό, δεν βλέπω τι άλλο πια μπορείς να κάνεις εσύ. Η απόφαση και η ευθύνη είναι πια δική της...

Γιατί πρέπει να ασχολούμαστε με την ανόητη άποψη σχετικά με τα ζώα που έχουν κάποιοι άνθρωποι;Οι προσωπικότητα μας καί οι επιλογές μας αφορούν μόνο έμας καί σε όποιον αρέσει;Γιατί πρέπει να θεωρούμαστε κάπως επειδή προσπαθούμε γιά πλάσματα που μας έχουν ανάγκη καί μας προσφέρουν τόσα πολλά καί να θεωρούντε νορμάλ όλοι αυτοί που ξημεροβραδιάζοντε στις καφετέριες καί στα μπάρ καί τρελλένοντε να βλέπουν ταινίες με 300 φόνους το μισάωρο;:mad: Στα παλία μας τα παπούτσια η άποψη του καθενός.

Νομίζεις!!! Για έλα να γνωρίσεις την αδερφή μου και θα σου πω εγώ αν αμβλύνονται οι διαφορές.
Όχι μόνο έχει παρωπίδες, όχι μόνο μου λέει συνεχώς ότι θα πεθάνω μόνη μου, μαγκούφισσα με τα γατιά μου, όχι μόνο ότι είμαι μισάνθρωπος, που θέλω μόνο τα ζώα, αλλά και την δική της γάτα, αρνείται να τη στειρώσει ( καλά δεν έχει και τα χρήματα) και τα γιατιά που γέννησε τα αμόλησε στη γειτονιά. :mad: :down:
Τέτοιες διαφορές νομίζεις ότι ξεπερνιούνται;

Ζοο φυσικα και η διπλωματια δεν μπορει να ειναι πανακια σ'ολες τις περιπτωσεις.Υπαρχουν και ακραιες περιπτωσεις που εκει δεν μπορεις να κανεις τιποτα.:hmm:Να τολμησω να προτινω να της στειρωσεις εσυ την γατουλα(αν ειναι εφικτο κατι τετοιο φυσικα) η να βρεθει μια λυση με καμια φιλοζωικη ομαδα.Ειναι πραγματικα κριμα να πετιουνται γατακια στο δρομο.:mad:

Φυσικά και δεν ξεπερνιούνται. Σε τέτοιες περιπτώσεις ή κάνεις πραξικόπημα (απαγωγή και στείρωση γάτας, ας πούμε) ή κάνεις... τουμπεκί, που είναι ό,τι κοντινότερο στη διπλωματία διότι έτσι τουλάχιστον αποφεύγεις τη σύγκρουση.

Με καλυψες φιλεναδα.;)Ετσι ακριβως ειναι ζυγιζεις τα πραγματα και αποφασιζεις τι σε περνει καλυτερα να κανεις.:)

Α, επίσης: (ένα ένα σας τα βγάζω).

"Καλα ξέρεις πόσα παιδάκια πεινάνε στους δρόμους και είναι άστεγα, και άρρωστα και ορφανα και..."

Δηλαδή κάνουν επίκληση στην ανθρώπινη δυστυχία για να νιώσω τύψεις επειδή αντι να φέρνω παιδάκια απο τα σκουπίδια, φέρνω γατιά ή σκυλιά? Δεν πετιόνται παιδιά στα σκουπίδια κάθε μέρα.
Κι αν ποτέ τύχει να βρώ θα το πάρω κι αυτό σπίτι...

Δηλαδή προσέξτε τι σας γραφω σ'αυτές τις 3 γραμμές. Δεν είναι κωμικοτραγικό αυτό που γράφω?
Δηλαδή μπαίνω στη διαδικασία να απανταω σε ηλίθιες παρατηρήσεις με ηλίθιες απαντήσεις.

Πάμε πάλι... : ΔΕΝ μισούμε τους ανθρώπους επειδη αγαπάμε τα ζώα. ΜΠΟΡΟΥΜΕ να τα κάνουμε και τα 2...

Katerina δεν το γονάτισες, αυτό το θεματάκι έχει γονατίσει μόνο του το καημένο χρόνια πίσω.

Α, επίσης: (ένα ένα σας τα βγάζω).

"Καλα ξέρεις πόσα παιδάκια πεινάνε στους δρόμους και είναι άστεγα, και άρρωστα και ορφανα και..."

Δηλαδή κάνουν επίκληση στην ανθρώπινη δυστυχία για να νιώσω τύψεις επειδή αντι να φέρνω παιδάκια απο τα σκουπίδια, φέρνω γατιά ή σκυλιά? Δεν πετιόνται παιδιά στα σκουπίδια κάθε μέρα.
Κι αν ποτέ τύχει να βρώ θα το πάρω κι αυτό σπίτι...

Δηλαδή προσέξτε τι σας γραφω σ'αυτές τις 3 γραμμές. Δεν είναι κωμικοτραγικό αυτό που γράφω?
Δηλαδή μπαίνω στη διαδικασία να απανταω σε ηλίθιες παρατηρήσεις με ηλίθιες απαντήσεις.

Πάμε πάλι... : ΔΕΝ μισούμε τους ανθρώπους επειδη αγαπάμε τα ζώα. ΜΠΟΡΟΥΜΕ να τα κάνουμε και τα 2...

Katerina δεν το γονάτισες, αυτό το θεματάκι έχει γονατίσει μόνο του το καημένο χρόνια πίσω.
Ααααα ναι το έχω ακούσει και εγώ αυτό..Αλλά ξέρεις..ποιος τους είπε ότι δεν προσπαθούμε και για αυτά..Εγώ προσωπικά και λυπάμαι που το λέω δεν έχω κάνει και πολλά πραγματα ούτε για τα ζώα ούτε για τριτοκοσμικές χώρες..:redface:Αλλά ένα μικρό χέρι βοηθείας, θα έλεγα βρεφικό, προσπαθώ να το δώσω..!!!Είναι τα λεφτά στη μέση..αλλά προτιμω να κάνω και κάτι κι ας είναι ΕΛΑΧΙΣΤΟ παρά να κάθομαι και να λέω..αχχχχ μωρέ κρίμα τα κακόμοιρα σαν θεατής...:mad:

Επιχείρημα άκυρο, καταρρίπτεται. Δηλαδή αν μείνουν νηστικά και αδέσποτα τα ζώα, θα χορτάσουν τα πεινασμένα παιδάκια; :blink:

Σε όσους σου το λένε αυτό, να τους λες: "Την επόμενη φορά προσέξτε ποιον θα ψηφίσετε και γιατί, μπας και χορτάσει κανένα παιδάκι..."

Σε όσους σου το λένε αυτό, να τους λες: "Την επόμενη φορά προσέξτε ποιον θα ψηφίσετε και γιατί, μπας και χορτάσει κανένα παιδάκι..."

Καταγράφηκε. Κι επειδή δεν είμαι καθόλου ετοιμόλογη, πραγματικά, κάτι τέτοια μου ειναι πολυ χρήσιμα. Θα σας αντιγράψω τις ατάκες!

Ζοο φυσικα και η διπλωματια δεν μπορει να ειναι πανακια σ'ολες τις περιπτωσεις.Υπαρχουν και ακραιες περιπτωσεις που εκει δεν μπορεις να κανεις τιποτα.:hmm:Να τολμησω να προτινω να της στειρωσεις εσυ την γατουλα(αν ειναι εφικτο κατι τετοιο φυσικα) η να βρεθει μια λυση με καμια φιλοζωικη ομαδα.Ειναι πραγματικα κριμα να πετιουνται γατακια στο δρομο.:mad:

Με καλυψες φιλεναδα.;)Ετσι ακριβως ειναι ζυγιζεις τα πραγματα και αποφασιζεις τι σε περνει καλυτερα να κανεις.:)

Νίκη, μένει επαρχία όπου δεν πηγαίνω, λόγω προβλημάτων υγείας.
Μίλησα με το δήμο εκεί, της βρήκα μια κυρία που παίρνει η ίδια τα γατιά και τα πάει μια φορά το μήνα στη Θεσ/νίκη και τα στειρώνει κάποια φιλοζωική, πολύ φθηνά και με έβρισε με τον χειρότερο τρόπο και μου έκλεισε το τηλέφωνο, που θα την κάνω να τρέχει την γάτα της σε κάποια άγνωστη και θα πηγαίνει να την ξαναπαίρνει, ενώ αυτή δεν έχει χρόνο καθόλου!!! :mad::mad::mad: Εξάλλου οι γάτες έχουν μάθει να επιβιώνουν, έτσι να επιβιώσουν και τα μικρά! :down:
Να φανταστείς μαλώσαμε άγρια, γιατί όταν γέννησε η δική της, το 'ιδιο διάστημα γέννησε και μια αδέσποτη που πήγε στην αποθήκη της, όπου ήταν η δική της. Και πήρε τη γάτα με τα μικρά και τα έβαλε σε κούτα στα χωράφια και θύμωσε που η γάτα τα ξαναπήγαινε εκεί.:blink:
Όταν της είπα ότι είναι φυσικό να θέλει να τα προστατέψει περισσότερο, εκνευρίστηκε και μου είπε ότι και οι άλλες στα χωράφια γέννησαν, γιατί αυτή ζηλέυει τη δική της και πηγαίνει εκεί που είναι η αποθήκη της και γιατί δεν θέλει να φάει τις φθηνές κροκέτες που ταίζει τις αδέσποτες και θέλει τις ακριβότερες ( φρίσκις) της δικής της γάτας;
:blink::blink::blink::mad::mad::mad:

Τα συμπεράσματα δικά σου. Αν και αδερφή μου, ντρέπομαι. :/: Και τι παράδειγμα δείνει στα ανήψια μου...Δεν έχει βέβαια την οικονομική δυνατότητα ( μεγαλώνει μόνη της 2 παιδιά), αλλά μην τα ταίσεις καθόλου αν είναι να τα φέρεσαι έτσι τα ζώα.

να μην ντρεπεσαι...ειναι αδελφη σου και ολοι οι ανθρωποι καποιες στιγμες στην ζωη τους οταν πιεζονται απο καποιες καταστασεις αντιδρουν -ισως αθελα τους- ασχημα σε καποιους αλλους τομεις...να πλησιασεις την αδελφουλα σου φιλικα...αν πανε οι γονεις σου εκει να της ζητησεις ευγενικα να σου στειλει την γατουλα και εσυ μετα ξερεις...εσυ ξερεις καλυτερα και δεν χρειαζετε να θυμωνεις...ειδικα με την αδελφη σου...
Φιλικα...Σπυρος...

Ζοο, δεν έχεις άδικο που θυμώνεις στο συγκεκριμένο, μην τ'αφήσεις όμως να σας "φάει". Και ξέρεις γιατί ? η αδελφή σου, έχει ήδη ζωάκι, που φροντίζει, κι αυτό είναι μια ωραιότατη ανοιχτή πορτούλα στο μυαλό της, να καταλάβει το λάθος της, αν της μιλήσεις...ίσως πιο γλυκά , πιο μαλακά.
Για φαντάσου να κακοποιούσε ζώα...εκει θα ήταν πραγματικά δύσκολα τα πραγματα.

Λοιπόν Μαρουλάκι, άκου τα εξής:
ΕΠειδή κι εμένα το περιβάλλον μου είναι μη φιλόζωο (για να μην πω εχθρόζωο), άκου τι θα πεις στον επόμενο που θα σου πει μα...κία (δοκιμασμένα και ειπωμένα επίσης από εμένα):
1. "Βρε κορίτσι μου θα μείνεις στο ράφι, βρες κανά άντρα και άσε τις γάτες κλπ κλπ". Τι απαντάς: Καλή μου φίλη, κυρία κλπ κλπ κοίτα λίγο τον δικό σου άντρα και το τι κάνεις εσύ στην οικογένειά σου και άσε με εμένα, είμαι κρυφό ταλέντο...:redface:
2. "Τόσα παιδάκια πεθαίνουν κι εσύ ξοδεύεις τοσα για το βρωμόγατο". Τι απαντάς: Αλήθεια κυρία φιλέσπλαχνη εσύ πόσα δίνεις γι ' αυτά τα παιδάκια? Μήπως είσαι μέλος της UNICEF? Ή μήπως η τσαντούλα LUIS VUITTON που κρατάς είναι για κάποιο άπορο κοριτσάκι?
3. "Διώξε την γάτα από το σπίτι, θα πάθεις τοξόπλασμα". Εδώ απαντάς: Ακόμα δεν έχω φάει γατοσκατούλα (σόρυ για τη λέξη) αμόρφωτε.
4. "Εσείς οι φιλόζωοι φοβάστε τον άνθρωπο γι' αυτό προτιμάτε τα ζώα που δεν μιλάνε και δε σε πληγώνουν". Απαντάς νοερά: Αμα ο άνθρωπος είναι σαν κι εσένα δεν τον φοβάμαι, τον σιχαίνομαι! Απαντάς φωναχτά: Τα ζώα μιλάνε με τον δικό τους τρόπο και σ' εκτιμάνε μ' έναν τρόπο που εσύ δεν το έχεις βιώσει από κοντινά σου πρόσωπα. Ξέρουν να αγαπάνε αληθινά και όχι, όταν καθημερινά αντιμετωπίζεις την βλακεία και τη σαπίλα του ανθρώπου, δεν φοβάσαι πλέον, παθαίνεις ανοσία.
ΚΑΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ο τόνος της φωνής σου να μην είναι χαμηλός! Δεν είσαι εσύ αυτή που θα' πρεπε να ντρέπεται αλλά οι κουφιοκέφαλοι που σου απευθύνουν τον λόγο.

Λοιπόν Μαρουλάκι, άκου τα εξής:
ΕΠειδή κι εμένα το περιβάλλον μου είναι μη φιλόζωο (για να μην πω εχθρόζωο), άκου τι θα πεις στον επόμενο που θα σου πει μα...κία (δοκιμασμένα και ειπωμένα επίσης από εμένα):
1. "Βρε κορίτσι μου θα μείνεις στο ράφι, βρες κανά άντρα και άσε τις γάτες κλπ κλπ". Τι απαντάς: Καλή μου φίλη, κυρία κλπ κλπ κοίτα λίγο τον δικό σου άντρα και το τι κάνεις εσύ στην οικογένειά σου και άσε με εμένα, είμαι κρυφό ταλέντο...:redface:
2. "Τόσα παιδάκια πεθαίνουν κι εσύ ξοδεύεις τοσα για το βρωμόγατο". Τι απαντάς: Αλήθεια κυρία φιλέσπλαχνη εσύ πόσα δίνεις γι ' αυτά τα παιδάκια? Μήπως είσαι μέλος της UNICEF? Ή μήπως η τσαντούλα LUIS VUITTON που κρατάς είναι για κάποιο άπορο κοριτσάκι?
3. "Διώξε την γάτα από το σπίτι, θα πάθεις τοξόπλασμα". Εδώ απαντάς: Ακόμα δεν έχω φάει γατοσκατούλα (σόρυ για τη λέξη) αμόρφωτε.
4. "Εσείς οι φιλόζωοι φοβάστε τον άνθρωπο γι' αυτό προτιμάτε τα ζώα που δεν μιλάνε και δε σε πληγώνουν". Απαντάς νοερά: Αμα ο άνθρωπος είναι σαν κι εσένα δεν τον φοβάμαι, τον σιχαίνομαι! Απαντάς φωναχτά: Τα ζώα μιλάνε με τον δικό τους τρόπο και σ' εκτιμάνε μ' έναν τρόπο που εσύ δεν το έχεις βιώσει από κοντινά σου πρόσωπα. Ξέρουν να αγαπάνε αληθινά και όχι, όταν καθημερινά αντιμετωπίζεις την βλακεία και τη σαπίλα του ανθρώπου, δεν φοβάσαι πλέον, παθαίνεις ανοσία.
ΚΑΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ο τόνος της φωνής σου να μην είναι χαμηλός! Δεν είσαι εσύ αυτή που θα' πρεπε να ντρέπεται αλλά οι κουφιοκέφαλοι που σου απευθύνουν τον λόγο.

καταγράφηκαν κι αυτα. κραταω σημειωσεις αληθεια

Αμα κολλήσεις και δεν βρίσκεις τι να πεις απλά απάντα: "Κοίτα τη δουλειά σου" έτσι ξερά. Δεν υπάρχει λόγος να σπαταλήσεις σάλιο για τον κάθε Νεάντερταλ.

ΥΓ: Εμένα η πεθερά μου μου τη "λέει" συνέχεια για τη Μένια. Κι εγώ για σπάσιμο όταν παίρνει τηλέφωνο τη φιλάω στη μουσούδα και της λέω αγαπησιάρικα λογάκια και της το λέει ο άντρας μου! Πρέπει να είστε από μια μεριά να δείτε αντίδραση! :lol:

Μαρουλάκι μη σκας με τον κάθε αμόρφωτο. Και εγώ τα ίδια ακουγα όταν είχα τα γατιά μου. Τώρα που όλα "έφυγαν" και είμαι υποτίθεται και εγω σε "ηλικια γάμου" ακούω τον εξάψαλμο επειδη θέλω να ξαναπαρω γατα γιατι "ποιος αντρας θα με πλησιασει με ζωα στο σπιτι". Και ερωτώ. Αν ο συγκεκριμένος αντρας δεν με πλησιασει γιατι εχω ζωα σπιτι, τι να τον κανω? Να ζω με εναν ανεγκεφαλο που δεν εκτιμάει αυτες τις ψυχουλες? Απαντηση? "Να μου λείπει το βυσινο" :down::mpliaks:

τα χετε χωσει πολύ καλα, εχω σκασει στα γελια παω στα γατια μου, να ετοιμαστω, να διαλεξω νυφικο, για το γαμο με τους γατους:D. :kiss::hello: θα σας καλεσω

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back