Υφίσταμαι κοινωνική περιθωριοποίηση.

η ¨"ηλικια γαμου" κρυβεται μεσα στην καρδια και στο ποτε ΘΕΩΡΟΥΜΕ οτι ειμαστε ετοιμοι να δημιουργησουμε κατι..-αν και αυτο το κλισε στις μερες μας δηλ. το οτι πρεπει να παντρευτεις για να δημιουργησεις, εχει αρχισει να φθινει-..και οχι στην ημερομηνια γεννησεως που αναγραφετε στην ταυτοτητα μας..
Και οντως ειναι πολυ δυσκολο να συμβιωσεις με ανθρωπο που ειναι αρνητικος στην αγαπη σου για τα ζωα..απιστευτα δυσκολο...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

η ¨"ηλικια γαμου" κρυβεται μεσα στην καρδια και στο ποτε ΘΕΩΡΟΥΜΕ οτι ειμαστε ετοιμοι να δημιουργησουμε κατι..-αν και αυτο το κλισε στις μερες μας δηλ. το οτι πρεπει να παντρευτεις για να δημιουργησεις, εχει αρχισει να φθινει-..και οχι στην ημερομηνια γεννησεως που αναγραφετε στην ταυτοτητα μας..
Και οντως ειναι πολυ δυσκολο να συμβιωσεις με ανθρωπο που ειναι αρνητικος στην αγαπη σου για τα ζωα..απιστευτα δυσκολο...

Θα συμφωνήσω απόλυτα μαζι σου φίλε σπυρίδων (που απ'οτι κατάλαβα είσαι αντρας). Αλλα κάνε μου μια χάρη. Ελα να τα πεις αυτα στις θειες μου που εχει μανιάσει η γλωσσα μου να τα λεω, αλλα ακουω το ιδιο τροπαρι. Ποτε θα παντρευτεις? Ποτε θα κανεις παιδια? Και εμένα μου έρχονται στο μυαλο κατευθειαν σκηνές απο looney tunes που οι χαρακτηρες οταν δεν αντεχουν αλλο κρατανε πιστολι στο κεφαλι και αυτοπυροβολούνται! Καπως έτσι νιώθω με όλες αυτες τις κατινιές!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

νομιζω οτι ετσι ειναι ολες οι θειες...εχουν εναν τροπο σκεψεως και αποψεις 2-3 δεκαετιες πισω απ το σημερα...διπλωματια οποτε και υπομονη...αν και περιεργες παντα θα τις αγαπαμε..
Σπυρος...

νομιζω οτι ετσι ειναι ολες οι θειες...εχουν εναν τροπο σκεψεως και αποψεις 2-3 δεκαετιες πισω απ το σημερα...διπλωματια οποτε και υπομονη...αν και περιεργες παντα θα τις αγαπαμε..
Σπυρος...

Χωρίς να θέλω ν'άκουστώ κακια εσεις οι αντρες ειστε λιγο πιο τυχεροι. Σας λενε μεν "αντε βρε ποτε θα βρειτε μια καλη κοπέλα να παντρευτειτε" αλλα σας το λενε μ'έκεινο το γλυκο τονο που εχουν οταν απευθυνονται σε αρσενικα γιατι ξέρει οτι δεν τις παιρνει. Και μετα το συνοδεύουν μ'ενα "καλα μικρος εισαι ακομα εχεις χρονο μπροστα σου εσυ". Οταν ομως μιλανε σε μας.....αααχχχχχ.....εμεις ειναι σαν να είμαστε 65 χρονων ανυπαντρες που δεν γύρισε αντρας να μας κοιτάξει και δεν ξέρουν πόσα σεμεδάκια ακόμα να μας πλέξουν για την προίκα μας μπας και αξιωθει κανας γαμπρός να μας ζητήσει! Και ακομα χειρότερα? Για όλα φυσικα φταίνε οι γάτες! Ήμαρτον παναγια μου πια!:down::mad:

Λοιπόν Μαρουλάκι, άκου τα εξής:
ΕΠειδή κι εμένα το περιβάλλον μου είναι μη φιλόζωο (για να μην πω εχθρόζωο), άκου τι θα πεις στον επόμενο που θα σου πει μα...κία (δοκιμασμένα και ειπωμένα επίσης από εμένα):
1. "Βρε κορίτσι μου θα μείνεις στο ράφι, βρες κανά άντρα και άσε τις γάτες κλπ κλπ". Τι απαντάς: Καλή μου φίλη, κυρία κλπ κλπ κοίτα λίγο τον δικό σου άντρα και το τι κάνεις εσύ στην οικογένειά σου και άσε με εμένα, είμαι κρυφό ταλέντο...:redface:
2. "Τόσα παιδάκια πεθαίνουν κι εσύ ξοδεύεις τοσα για το βρωμόγατο". Τι απαντάς: Αλήθεια κυρία φιλέσπλαχνη εσύ πόσα δίνεις γι ' αυτά τα παιδάκια? Μήπως είσαι μέλος της UNICEF? Ή μήπως η τσαντούλα LUIS VUITTON που κρατάς είναι για κάποιο άπορο κοριτσάκι?
3. "Διώξε την γάτα από το σπίτι, θα πάθεις τοξόπλασμα". Εδώ απαντάς: Ακόμα δεν έχω φάει γατοσκατούλα (σόρυ για τη λέξη) αμόρφωτε.
4. "Εσείς οι φιλόζωοι φοβάστε τον άνθρωπο γι' αυτό προτιμάτε τα ζώα που δεν μιλάνε και δε σε πληγώνουν". Απαντάς νοερά: Αμα ο άνθρωπος είναι σαν κι εσένα δεν τον φοβάμαι, τον σιχαίνομαι! Απαντάς φωναχτά: Τα ζώα μιλάνε με τον δικό τους τρόπο και σ' εκτιμάνε μ' έναν τρόπο που εσύ δεν το έχεις βιώσει από κοντινά σου πρόσωπα. Ξέρουν να αγαπάνε αληθινά και όχι, όταν καθημερινά αντιμετωπίζεις την βλακεία και τη σαπίλα του ανθρώπου, δεν φοβάσαι πλέον, παθαίνεις ανοσία.
ΚΑΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ο τόνος της φωνής σου να μην είναι χαμηλός! Δεν είσαι εσύ αυτή που θα' πρεπε να ντρέπεται αλλά οι κουφιοκέφαλοι που σου απευθύνουν τον λόγο.
Με πρόλαβε η Μένια, και με απάλλαξε από τον κόπο, να γράφω ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ. Μπράβο Μένια:up::up::up: Μαρουλάκι μου, όσον αφορά στους ξένους (σ'αυτούς συμπεριλαμβάνω τους πάντες πλην γονέων και αδελφών), να ξέρεις, αν δεν ήταν οι γάτες, θα στην έλεγαν για κάτι άλλο. Εμένα, συγγενείς με "κάρφωναν" για το βάρος μου (ήμουν πολύ αδύνατη) "Στους άντρες αρέσουν τα πιασίματα" , " αδυνάτισες κι άλλο;" "Πόσα κιλά εισαι; Μόνο 46 με τόσο ύψος;" Ώσπου μεγάλωσα και ,στα 18, μόλις έθιξαν το αγαπημένο τους θέμα του βάρους μου, τους αντιγύρισα την ειρωνία στα ίσα και με τέτοια σφοδρότητα, που έμειναν κόκκαλο:confused: :blink:Πάντα, ειρωνεύονται και θίγουν αυτούς, που ενδόμυχα γνωρίζουν ότι θα ανεχθούν την ειρωνία τους και τα πειράγματά τους. Εκεί που δεν τους παίρνει, είναι ΚΟΤΕΣ.
Υ.Γ. Από τότε εκπαιδεύτηκα στο σκληρό και παγερό βλέμμα, που όταν το παίρνω στη δουλειά, είμαι φόβος τρόμος. Το κακό είναι, ότι αυτό το βλέμμα δεν πιάνει στον άντρα μου και στα παιδιά μου :lol::lol::lol::lol:

τελευταία φορα που μου είπαν για το τοξόπλασμα (και δυστυχώς μου το είπε συγγενείς μου) ενημέρωσα ότι δεν κυνδινεύω μόνο εγώ που εχω γάτο (είχα τον πρίνς μόνο) κυνδινεύει και όποιος τολμήσει να φάει μαρούλι από ταβέρνα που δεν ξέρει αν έχει πλυθεί καλά. Επίσης είπα αν φοβούνται να μην ξαναπιάσουν ωμό κρέας...

Τέλος ενημέρωσα ότι το ζώο μου αποπαρασιτώνεται τακτικά και ότι πιο πιθανό είναι να κολήσει η θεία μου τοξόπλασμα που δεν έχει γάτα παρά εγώ...

Χωρίς να θέλω ν'άκουστώ κακια εσεις οι αντρες ειστε λιγο πιο τυχεροι. Σας λενε μεν "αντε βρε ποτε θα βρειτε μια καλη κοπέλα να παντρευτειτε" αλλα σας το λενε μ'έκεινο το γλυκο τονο που εχουν οταν απευθυνονται σε αρσενικα γιατι ξέρει οτι δεν τις παιρνει. Και μετα το συνοδεύουν μ'ενα "καλα μικρος εισαι ακομα εχεις χρονο μπροστα σου εσυ". Οταν ομως μιλανε σε μας.....αααχχχχχ.....εμεις ειναι σαν να είμαστε 65 χρονων ανυπαντρες που δεν γύρισε αντρας να μας κοιτάξει και δεν ξέρουν πόσα σεμεδάκια ακόμα να μας πλέξουν για την προίκα μας μπας και αξιωθει κανας γαμπρός να μας ζητήσει! Και ακομα χειρότερα? Για όλα φυσικα φταίνε οι γάτες! Ήμαρτον παναγια μου πια!:down::mad:

Εδω θα πω κατι αλλο ομως...Οταν εχεις κοντινο σου ανθρωπο που τον νοιαζεσαι...πραγματικα ΔΕΝ θελεις να ειναι μονος...
Την αδελφη μου παλια την επριζα...τωρα πια το εχω σταματησει και το θεμα αυτο μπηκε στα "απαγορευμενα".Δεν το συζητω μαζι της επειδι τη στεναχωρω...οχι τιποτε αλλο.
Αλλα ,τοτε που της τα ελεγα,σκεφτομουν και εψαχνα τον λογο,το γιατι...και αμα ειχε γατες(αλλα δεν εχει) δεν ξερω αν θα της την ελεγα(μπας και την ταρακουνησω)και σας διαβεβαιωνω οτι ΔΕΝ ειμαι και καμια κατινα...
τελευταία φορα που μου είπαν για το τοξόπλασμα (και δυστυχώς μου το είπε συγγενείς μου) ενημέρωσα ότι δεν κυνδινεύω μόνο εγώ που εχω γάτο (είχα τον πρίνς μόνο) κυνδινεύει και όποιος τολμήσει να φάει μαρούλι από ταβέρνα που δεν ξέρει αν έχει πλυθεί καλά. Επίσης είπα αν φοβούνται να μην ξαναπιάσουν ωμό κρέας...

Τέλος ενημέρωσα ότι το ζώο μου αποπαρασιτώνεται τακτικά και ότι πιο πιθανό είναι να κολήσει η θεία μου τοξόπλασμα που δεν έχει γάτα παρά εγώ...

Ποσες φορες τα εχω ακουσει..."τι τα θες τα ζωα αφου εχεις παιδια"...
αλλα βαση δεν δινω,ουτε λογαριασμο...αν θα απαντησω,λεω μονο "μ`αρεσει,γι`αυτο"...:lol::lol::lol:

Να προσθέσω κι εγώ την εμπειρία μου..
Όταν μαθεύτηκε στον οικογενειακό περίγυρο ότι μάζεψα μια γατούλα από το δρόμο και θα την κρατήσω, μια θεία μου είπε το εξής: Τα πρώτα συμπτώματα του γεροντοκορισμού!Αντι να μαζέψει κάνα άντρα..(ήμουν 26 ετών τότε) Ε Λ Ε Ο Σ πια με τις ταμπέλες!Όποια έχει γάτα είναι και γεροντοκόρη?!

Αν βρεθει κανας γαμπρος στα σκουπιδια να κλαιει, θα τον μαζεψουμε, εμεις δεν κανουμε διακρισεις

Αν βρεθει κανας γαμπρος στα σκουπιδια να κλαιει, θα τον μαζεψουμε, εμεις δεν κανουμε διακρισεις

:lol::lol::lol::lol:

:blink: :blink: :up: :up: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:lol::lol::lol::lol::lol:
:up::up::up::up::up:

Αυτο που ξερω ειναι, οτι σε αυτο το κοσμο το μονο ομορφο πραγμα ειναι η αγαπη και δεν θα "συμβιβαστω" στο να παιρνω και να δινω μονο αγαπη απο τους ανθρωπους ,οταν μπορω να παρω και να δωσω ανιδιοτελη αγαπη και στα ζωα και οποιος δεν γνωριζει αυτη την αγαπη για εμενα ειναι μισος ανθρωπος και οτι και να μου πει (γνωστος ή αγνωστος) μου ειναι παντελως αδιαφορος και κατωτερος μου.
Υ.Γ. Με μια μικρη εξαιρεση τη μανα μου που με πρηζει αλλα αυτη ειναι μανα και μανα ειναι μονο μια οποτε εκει τι να πεις?Αδιαφορια ..να της δειξεις οτι ειναι κατωτερη..? Τη γμσες:lol:

Κορίτσια (κι αγόρι.. βλέπε Σπύρος) έχω να δηλώσω το εξής :
α) με 2 γάμους και μια κόρη 17 ετών, είμαι γεροντοκόρη (σύμφωνα με τους γονείς μου πάντα), χα χα
β) Θυμηθείτε το φοβερό άσμα της Γαλάνη "Σ'όποιον αρέσουμε, για τους άλλους δεν θα μπορέσουμε.."
γ) Μαρουλάκι γλυκειά μου, στην ηλικία σου ήμουν ένα πάρα πολύ επαναστατικό άτομο και δεν σήκωνα μύγα στο σπαθί μου, όπως λένε.
Στην ηλικία μου τώρα απλώς ΑΔΙΑΦΟΡΩ για ότι δεν με ενδιαφέρει.
Μπορώ όμως να δείρω άνετα αν δω κάποιον να κάνει κακό σε ζώο
δ) Στον πατέρα μου, 81 ετών σήμερα, ο οποίος συνεχίζει να ασχολείται με κόμματα κλπ, απάντησα κάποτε ο καθένας εφ'ω ετάχθη. Και εγώ έχω ταχθεί εκεί (να φροντίζω και να ταίζω αδέσποτα), είτε σας αρέσει είτε όχι.
ε) με τον άνδρα μου επίσης με τον οποίο είμαστε 2 τελείως αντίθετοι χαρακτήρες, του είπα το εξής: Όπως ανέχομαι τα τυχόν ελαττώματά σου, έτσι να ανεχθείς και εσύ το δικό μου "ελάττωμα"
στ) και τελευταίο ; έχω ακούσει χιλιάδες φορές για τους φτωχούς και για τα παιδιά της Αφρικής κλπ. Και απαντώ πάντα το ίδιο. Δεν είμαι ο σωτήρας του πλανήτη. Για την Αφρική, να φροντίσουν αυτοί που την δημιούργησαν. Τα εκατομμύρια παιδιών-σκελετών, θα μπορούσαν να ζήσουν αν υπήρχε μια παγκόσμια συμφωνία ειρήνης (τι λέμε τώρα) και να μην ξόδευαν εκατομμύρια δολλάρια για πολεμικούς εξοπλισμούς κλπ.
Επίσης θυμήθηκα κάτι άλλο, όχι πολύ άσχετο. Πόσο αηδία μου προκαλεί η φάτσα της Μαριάννας της Βαρδινογιάννη, όταν βγαίνει με τα διαμάντια και τα ρουμπίνια και τα συνολάκια αξίας 2 και 3 ετήσιων δικών μου αποδοχών, για να κάνει τηλεμαραθώνιους, να μαζέψει λεφτά για το ογκολογικό νοσοκομείο.
Λοιπόν ας αφήσουν εμάς, στις δικές μας επιλογές και οι υπόλοιποι (υποκριτές και φαρισαίοι της κοινωνίας) να κλείσουν το στόμα τους.
ΜΑΚΑΡΙΟΙ ΟΙ ΠΤΩΧΟΙ ΤΩ ΠΝΕΥΜΑΤΙ ! Όλοι εμείς, θέλω να πιστεύω, ότι την συνείδησή μας την έχουμε ήρεμη.

Επίσης θυμήθηκα κάτι άλλο, όχι πολύ άσχετο. Πόσο αηδία μου προκαλεί η φάτσα της Μαριάννας της Βαρδινογιάννη, όταν βγαίνει με τα διαμάντια και τα ρουμπίνια και τα συνολάκια αξίας 2 και 3 ετήσιων δικών μου αποδοχών, για να κάνει τηλεμαραθώνιους, να μαζέψει λεφτά για το ογκολογικό νοσοκομείο.
Λοιπόν ας αφήσουν εμάς, στις δικές μας επιλογές και οι υπόλοιποι (υποκριτές και φαρισαίοι της κοινωνίας) να κλείσουν το στόμα τους.

:up: Πόσο δίκιο έχεις Βούλα μου!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back