ΦΡΙΚΗ! Πού συνέβη; Ποιοι είναι οι δράστες;

Selina Kyle

Τιμώμενο Μέλος

Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα.
558896_10151576818739899_852507141_n.jpg
Αυτή η φωτογραφία ανέβηκε στο facebook από αυτούς τους περήφανους παλιάνθρωπους. Προφανώς συνέβη στην Κύπρο. Πείτε μου ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ πως μπορώ να κινηθώ για να τους βρούμε και να πάνε στην δικαιοσύνη.
Είναι φρικτή, αν δεν το ανέχετε, μην ανοίξετε

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• 558896_10151576818739899_852507141_n.jpg
    40,8 KB · Εμφανίσεις: 439
  • 558896_10151576818739899_852507141_n.jpg
    40,8 KB · Εμφανίσεις: 439
Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Απάντηση: ΦΡΙΚΗ! Συνέβη στην Κύπρο. Πώς μπορώ να κινηθώ;

Αχ Ριανα μου, το εχω δει εδω και μερες στο facebook και μου σηκωθηκε η τριχα. Δεν αντεξα ουτε κοινοποιηση να κανω, δεν μπορουσα ουτε να το κοιταω, τι περασε Χριστουλη μου το φτωχο μωρακι στα χερια τους! Πιστευω συνεχεις δημοσιευσεις σε ιστοσελιδες, γιατι τα προσωπα τους φαινονται, μηπως και τους αναγνωρισει καποιος. Επισης ισως μια μηνυση απο πολλα ατομα μαζι που ενδιαφερονται ισως βοηθησει την αστυνομια να κινηθει.:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Βάσω, μπορούμε να βρούμε την πηγή; Πρέπει να σιγουρευτώ ότι συνέβηκε στην Κύπρο. Αυτό μου είπε κοπέλα που μου προώθησε τη φωτογραφία. Την έχω προς το παρόν τυπώσει και θα δω πως θα κινηθώ

Θα ψαξω στο facebook να δω ποιος την εχει πρωτοδημοσιευσει και θα σου πω.

Θα σου είμαι ευγνώμων για πάντα αν τα καταφέρεις. Εντομεταξύ το έχω προωθήσει όπου μπορούσα προς το παρόν. Τόσο δαιμονικές φάτσες δεν έχω δει ποτέ μου. Τι μάνα τους γέννησε Θεέ μου

Ριάνα μου έχω μία αίσθηση ότι η φωτό δεν είναι αληθινή, αλλά και αν είναι, δεν συνέβη στην Κύπρο. Πριν από λίγες μέρες το είδα πάλι και λεγόταν ότι συνέβη στην Άρτα. Ψάχνοντας βρήκα το ίδιο για Βραζιλία και Γαλλία. Διάβασα κάπου (αυτό το τελευταίο το λέω με επιφύλαξη, γιατί απλά το είδα σε ένα φόρουμ) ότι κάποιοι κάνουν κάποια φωτομοντάζ φρίκης και οτι οι φωτο είναι εντελώς ψεύτικη και υπάρχουν και άλλες παρόμοιες που ανα φασεις κυκλοφορούν και κάνουν τον γύρο του κόσμου.

Παιζει πολυ και αυτο το σεναριο. Αρρωστημενο και αυτο αλλα καλυτερα ετσι.

Αν ισχύει αυτό που λέει η Ναταλία - και το εύχομαι ώστε να μην έχει συμβεί αυτή η κτηνωδία - κάποιοι βρήκαν την πιο ηλίθια ιδέα για να κάνουν φωτομοντάζ και "πλάκα" και κυρίως να δώσουν αρνητικό παράδειγμα... :(

Καλά, όπως και να έχει, παραμένει εξίσου τραγικό..απλά είναι αλλιώς να αισθάνεσαι ότι έχει συμβεί έξω από το σπίτι σου.Πάντως κάνε ένα search και εσύ Ριάνα μου στο ιντερνετ.

Αχ μακάρι να μην είναι αλήθεια...
Τι διαστροφή που υπάρχει στον κόσμο....

Εχω στειλει μηνυματα σε αρκετες φιλοζωικες και περιμενω να μου πουν τι ξερουν. Στην δημοσιευση που ειχα δει εγω, δεν ελεγε που συνεβη. Ευχομαι μαζι με ολους τους αλλους, να ειναι οντως φωτομονταζ, γιατι δεν μπορω να διανοηθω αν ειναι αληθινο, τι σοι δαιμονικα μυαλα κατοικουν σε ανθρωπινα σωματα.:mad:

Κορίτσια πρέπει να ειναι φωτομοντάζ. Θα γίνω λίγο ανατριχιαστκή αλλά κοιτάξτε κι εσείς τι παρατήρησα.. Στην τρίτη φωτογραφία (1η απ'την δεύτερη σειρά) δε μπορεί να βγάζουν το δέρμα και να μην έχει καθόλου αίμα. Ακόμα και να πάγωσε η γάτα δε θα ήταν από κάτω κάτασπρη... Θα φαινόταν οι μύες κι όλα τα σχετικά τέλος πάντων... Ακόμα και στην τελευταία που κρατάει το σώμα ανάποδα.. κάτω δεν έχει σταγόνα αίμα. :hmm:

Πιστεύω οτι η φωτογραφίες είναι ψεύτικες

Είναι τραγικό και αποτρόπαιο ακόμα και για φωτομοντάζ και είναι διεστραμμένοι όλοι αυτοί :angry::angry:. Θα έπρεπε να τους κυνηγάνε και μόνο που δημοσιεύουν τέτοιες φωτογραφίες και όχι μόνο αν έκαναν στ'αλήθεια την πράξη αυτή.

Αν είναι φωτομοντάζ, να γίνει κι ένα φωτομοντάζ με τα ανθρωποειδή αυτά στη θέση της γάτας.
Αν είναι αλήθεια, τότε τους αξίζει να βρεθούν στ'αλήθεια στη θέση της γάτας.

Όταν την πρωτοείδα στο facebook, κάποια φίλη Αγγλίδα το έκανε share, που μένει Κύπρο, έγραψε ότι έγινε στην Κύπρο. Εντομεταξύ το έχω προωθήσει σε πολλούς φορείς εδώ στην Κύπρο, και σε δύο άτομα που αγωνίζονται για τα δικαιώματα των ζώων. Στη Κύπρο έχουν γίνει σημαντικά βήματα τον τελευταίο καιρό σχετικά. Πρόσφατα παιδιά, φυλακίστηκε άνθρωπος επειδή είχε τον σκύλο του σε κλουβί.
Αν ισχύει αυτό που γράφει η Ναταλία για φωτομοντάζ, Ναταλία μου,(Θεέ μου μακάρι!!) τι δώρο θέλεις για τα Χριστούγεννα; :kissing::kissing::kissing::kissing::kissing:

Οπως κ να χει θα πρεπε να απαγορευεται η δημοσιςυση λογω αρνητικης διαφημισης τετοιων αρρωστημενων πραξεων ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ

Αχ Ριανάκι μου..και εγώ το ίδιο εύχομαι. Να είναι απλά ένας αρρωστημένος εγκέφαλος, ο οποίος δεν έχει κάνει πράξη τα τέρατα, που σκέφτεται.Αυτό θα είναι το καλύτερο δώρο.
Ε, άντε και μια φωτογραφία του Ντίσνευ σε χριστουγεννιάτικο mode, πάνω στο δέντρο, με το αστέρι, αγκαλιά με τα φωτάκια κλπ...μια χαρά είναι!!:)

καλά... πάντως πόσο αρρωστημένοι παίζει να είναι :eek:

μάλλον είναι photoshop όμως, αλλά και πάλι, δε ντρέπονται να τα ανεβάζουν και στο ίντερνετ;

Όπως και να έχει μιλάμε για διεστραμμένα μυαλά!!!!

Μακάρι να μην είναι αληθινό.... είναι φρικαλέο!!!
και να σκεφτείτε πως το συγκεκριμένο και να μην είναι αληθινό υπάρχουν τόσα άλλα περιστατικά σαν και αυτό που συμβαίνουν!!! είναι πραγματικά λυπηρό η αρρώστια του κάθε διεστραμμένου να ξεσπάει σε αθώες ψυχούλες!!! ντροπή!!!

Το θέμα είναι ΕΝΑ. Ακόμα και αν πρόκειται για φωτομοντάζ, αυτά τα καθάρματα δίνουν ιδέες σε άλλα αρρωστημένα μυαλά. Δεν θα έπρεπε να επιτρέπεται η δημοσίευση τέτοιων φωτογραφιων, αληθινών ή όχι. Κάποιος γνωρίζει ποιοι είναι. Γιατί δεν μιλάει;

Βασικά αυτό δεν σηκώνει καταγγελία?
Προάγει τη βία όπως είπες. Δεν θα μπορούσε να το αναλάβει η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος? μπορεί να είναι και χαζό αυτό που είπα, δεν ξέρω...
Εφόσον υπάρχουν οι φωτογραφίες μπορούν εύκολα να τους εντοπίσουν αν θέλουν...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back