Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Αχ Ριανα μου, το εχω δει εδω και μερες στο facebook και μου σηκωθηκε η τριχα. Δεν αντεξα ουτε κοινοποιηση να κανω, δεν μπορουσα ουτε να το κοιταω, τι περασε Χριστουλη μου το φτωχο μωρακι στα χερια τους! Πιστευω συνεχεις δημοσιευσεις σε ιστοσελιδες, γιατι τα προσωπα τους φαινονται, μηπως και τους αναγνωρισει καποιος. Επισης ισως μια μηνυση απο πολλα ατομα μαζι που ενδιαφερονται ισως βοηθησει την αστυνομια να κινηθει.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Θα ψαξω στο facebook να δω ποιος την εχει πρωτοδημοσιευσει και θα σου πω.
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
le chat noir
Τιμώμενο Μέλος
kiss bill
Δραστήριο μέλος
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
Αν ισχύει αυτό που λέει η Ναταλία - και το εύχομαι ώστε να μην έχει συμβεί αυτή η κτηνωδία - κάποιοι βρήκαν την πιο ηλίθια ιδέα για να κάνουν φωτομοντάζ και "πλάκα" και κυρίως να δώσουν αρνητικό παράδειγμα...

le chat noir
Τιμώμενο Μέλος
Αχ μακάρι να μην είναι αλήθεια...
Τι διαστροφή που υπάρχει στον κόσμο....
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος

StellaChalk
Νεοφερμένο μέλος
Κορίτσια πρέπει να ειναι φωτομοντάζ. Θα γίνω λίγο ανατριχιαστκή αλλά κοιτάξτε κι εσείς τι παρατήρησα.. Στην τρίτη φωτογραφία (1η απ'την δεύτερη σειρά) δε μπορεί να βγάζουν το δέρμα και να μην έχει καθόλου αίμα. Ακόμα και να πάγωσε η γάτα δε θα ήταν από κάτω κάτασπρη... Θα φαινόταν οι μύες κι όλα τα σχετικά τέλος πάντων... Ακόμα και στην τελευταία που κρατάει το σώμα ανάποδα.. κάτω δεν έχει σταγόνα αίμα.

Πιστεύω οτι η φωτογραφίες είναι ψεύτικες
Είναι τραγικό και αποτρόπαιο ακόμα και για φωτομοντάζ και είναι διεστραμμένοι όλοι αυτοί

. Θα έπρεπε να τους κυνηγάνε και μόνο που δημοσιεύουν τέτοιες φωτογραφίες και όχι μόνο αν έκαναν στ'αλήθεια την πράξη αυτή.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Αν είναι φωτομοντάζ, να γίνει κι ένα φωτομοντάζ με τα ανθρωποειδή αυτά στη θέση της γάτας.
Αν είναι αλήθεια, τότε τους αξίζει να βρεθούν στ'αλήθεια στη θέση της γάτας.
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
Αν ισχύει αυτό που γράφει η Ναταλία για φωτομοντάζ, Ναταλία μου,(Θεέ μου μακάρι!!) τι δώρο θέλεις για τα Χριστούγεννα;

lovekittens
Πολύ δραστήριο μέλος
Οπως κ να χει θα πρεπε να απαγορευεται η δημοσιςυση λογω αρνητικης διαφημισης τετοιων αρρωστημενων πραξεων ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ
le chat noir
Τιμώμενο Μέλος
Ε, άντε και μια φωτογραφία του Ντίσνευ σε χριστουγεννιάτικο mode, πάνω στο δέντρο, με το αστέρι, αγκαλιά με τα φωτάκια κλπ...μια χαρά είναι!!

MAYROULIS
Περιβόητο μέλος
καλά... πάντως πόσο αρρωστημένοι παίζει να είναι

μάλλον είναι photoshop όμως, αλλά και πάλι, δε ντρέπονται να τα ανεβάζουν και στο ίντερνετ;
ελενα.v
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μακάρι να μην είναι αληθινό.... είναι φρικαλέο!!!
και να σκεφτείτε πως το συγκεκριμένο και να μην είναι αληθινό υπάρχουν τόσα άλλα περιστατικά σαν και αυτό που συμβαίνουν!!! είναι πραγματικά λυπηρό η αρρώστια του κάθε διεστραμμένου να ξεσπάει σε αθώες ψυχούλες!!! ντροπή!!!
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
Βασικά αυτό δεν σηκώνει καταγγελία?
Προάγει τη βία όπως είπες. Δεν θα μπορούσε να το αναλάβει η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος? μπορεί να είναι και χαζό αυτό που είπα, δεν ξέρω...
Εφόσον υπάρχουν οι φωτογραφίες μπορούν εύκολα να τους εντοπίσουν αν θέλουν...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool