lightpath
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πάμε σε άλλα σταθμά δηλαδή μετά.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σεχρά
Νεοφερμένο μέλος
που λέει η Νερίνα...Δεν χρειάζεσαι μηχανή του χρόνου... Μεγαλώνουμε και μαθαίνουμε...

Θα μάθεις να ξεχωρίζεις το πως πρέπει να φέρεσαι, αρκεί να ψάχνεις τον εαυτό σου και τους άλλους...
Μόνο να ξέρεις οτι όταν προσπαθούμε να απλοποιούμε τα πράγματα (γενικεύουμε, βάζουμε ταμπέλες, παραδινόμαστε στον θυμό και την πκρία ) τόσο πιό πολύπλοκα τα κάνουμε τελικά
...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σεχρά
Νεοφερμένο μέλος
Μόμολα, είναι (για εμένα) τα μαμόθρευτα που είναι καταπιεσμένα από τον μαμοθρευτισμό τους (!!!!).
Με αποτέλεσμα να κακομεταχειρίζονται τους άλλους μέσα από την ψευτομαγκιά που από κόμπλεξ βγάζουνε.
Και επειδή υπάρχει συχνά και ένα κρυμμένο οιδοιπόδιο με την μάνα τους βγάζουν την πίστη στις γκόμενες που έχουν την γκαντεμιά να μπλέξουν μαζί τους,....
Κορίτσια γυρνάω στο βιβλίο μου γιατί Δευτέρα κ Τρίτη δίνω εξετάσεις...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lightpath
Εκκολαπτόμενο μέλος
. Επιπλέον, η μητέρα έχει φτιάξει τη ζωή της, να αφήσει ελεύθερο το παιδί της να επιλέξει και αυτό τη ζωή του. Και όχι να μην το αφήνει να παντρευτεί (βλ. "Κακές πεθερές") Βέβαια βλέπουμε κι εκεί υπάρχουν εξαιρέσεις, υπάρχουν και άντρες που δεν ακούν τις μαμάδες τους
(Για να μην παρεξηθώ, επειδή έχω ξαναναφερθεί σ'αυτό το θέμα, δε μιλάω για τις καταπιεσμένες γυναίκες που ρίχνουν το βάρος στα παιδιά τους!
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

lightpath
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ότι σέβομαι τις αξίες κάθε ανθρώπου και τον ψυχισμό του.
Ξέρετε τι έμαθα;; Από έγκυρες πηγές. Όχι ότι δεν τα ξέρατε, λίγο πολύ τα ξέρατε όλοι. Η κοινωνία γεννάει διεφθαρμένα άτομα και θα σας εξηγήσω γιατί.
Θα μπορούσα να βάλω εδώ το log με τον διάλογο, αλλά προτιμώ να μην εκθέσω κανέναν που δεν φταίει και τίποτα.
Λοιπόν, η ερώτηση ήταν η εξής: "Γιατί οι άνδρες είναι μισογύνηδες;"
- Γιατί έχουν κάποια πρότυπα από την κοινωνία και τα περιοδικά
- Δηλαδή;
- Ότι οι "άνδρες" πρέπει να πηγαίνουν με πολλές, κάθε μέρα και άλλη, κτλ
- Ποιοί τα βγάζουν αυτά;;
- Ότι συναίσθημα μετά τα 30, κτλ
- Καλά, και από αυτό πως βγαίνουν μισογύνηδες;
- Όταν δεν κάνουν οι γυναίκες αυτό που τους λένε τα περιοδικά
Μπορεί να βγάλατε κάποια συμπεράσματα για ορισμένες συμπεριφορές. Το θέμα δεν είναι να το παραβλέπουμε για άλλη μία φορά, ούτε η λύση είναι να γίνουμε σαν κι αυτούς. Με το να κάνεις κάτι βοηθάς για ένα βήμα παραπέρα, για να μην περάσει τα ίδια η επόμενη γενιά και να χαρείς και συ μαζί. Με το να μην κάνεις τίποτα, βρίσκεσαι στο 0 (ή στο -άπειρο). Με το να το παραβλέπεις, επικροτείς το -άπειρο!
Η γυναίκα είναι γυναίκα από τα 12 πλέον σήμερα και δεν μπορεί να ζει με τέτοιες αυταπάτες και να πληγώνει ή να καταπιέζει το συναισθηματισμό της. Δεν ξέρω, μπορεί και θύματα να είναι άντρες, αλλά με το μίσος μεταξύ μας δεν γίνεται τίποτα. Πρέπει να κοιτάξουμε τι δημιούργησε αυτήν την κοινωνία που ζούμε. Υπάρχει η φήμη ότι το ξεκίνησε ένα ανθρωποειδές που ονομαζόταν αρχαίος Έλληνας λέγοντας το εξής:
"Η γυναίκα δεν χρειάζεται, αν μπορούσαμε να σπέρνουμε σπ.. στη γη, θα μας ήταν άχρηστη
Χειροκροτήστε τον και κατηγορήστε εμένα μετά. Σκεφτείτε σε πόση αρρώστια έφερε στην κοινωνία μας 2000 χρόνια μετά αυτό το ανδρείκελο. Να μισιόμαστε μεταξύ μας!! Να κυκλοφορούν ανώμαλοι Και το κυριότερο; Να συνεχίζουμε αυτήν την ..Παράδοση!
Και για να μη νομίσετε ότι είμαι εντελώς εκτός θέματος, σκεφτείτε και που εκτονώνει ο άνθρωπος το μίσος του.
https://www.epohi.gr/xereti_social_11202.htm
Εμένα που γεννήθηκα ένα μικρό κορίτσι έπρεπε να υποστώ όλο τον εξεφτελισμό και την "ανουσιότητα". Να καταντήσω να είμαι υποχείριο του καθενός, έτσι γιατί το θέλουν κάποιοι. Να μεγαλώσω έχοντας ανάγκη από συναίσθημα και να πρέπει να το "κακοποιήσω", να μην υπάρχει, να το διώξω. Να είμαι θύμα, χωρίς να το θέλω. Να μην μπορώ να αναπτυχθώ σωστά γιατί το ήθελαν κάποιοι. Να έχω τόση δυναμική, που να μπορώ να πάω και σε πόλεμο, και να ξοδεύομαι άδικα. Να παλεύω να αποδείξω σε κάποιοιους ότι αξίζω.
Έτσι εξηγείται λοιπόν κυρία Νερίνα και κ.Ασπασία γιατί οι παντρεμένες δεν έχουν πρόβλημα. Αλήθεια, δεν φοβάμαι να μιλήσω. Πάλεψαν κάποιες γυναίκες για να έχω τώρα αυτό το δικαίωμα.
Κυρίως όμως, δεν φοβάμαι να μιλήσω για μία ζωή που δεν έζησα
ΥΓ. Όποιος θέλει, να με κάνει add στο msn του.
Τι σημαίνει αυτό ρε παιδιά;

aspasiapef
Διάσημο μέλος
Έτσι εξηγείται λοιπόν κυρία Νερίνα και κ.Ασπασία γιατί οι παντρεμένες δεν έχουν πρόβλημα. Αλήθεια, δεν φοβάμαι να μιλήσω. Πάλεψαν κάποιες γυναίκες για να έχω τώρα αυτό το δικαίωμα.
Κυρίως όμως, δεν φοβάμαι να μιλήσω για μία ζωή που δεν έζησα
Πειράζει που δεν καταλαβαίνω τι εννοείς λέγοντας ότι οι παντρεμένες δεν έχουν πρόβλημα? Έτσι εξηγείται ποιο και πώς?
Μάλλον είναι νωρίς ακόμα και δεν έχω ξυπνήσει, γιατί δεν καταλαβαίνω που κολλάει αυτό που λες...
lightpath
Εκκολαπτόμενο μέλος
Κα Ασπασία, αν διαβάσατε το διάλογο, εξήγησα ότι μετά τα 30, αφού έχουν πληγώσει (θανάσιμα) μερικές, ανάλογα με το γούστο τους, "αποφασίζουν" να έχουν συναίσθημα, γιατί τους το επιβάλλει η "κοινωνία". Και εμείς δηλαδή που το επιτρέπουμε να συμβαίνει!
Λοιπόν, μιας και ήρθε η ώρα, να θέσω και ένα ανέκδοτο
"Γιατί οι γυναίκες προσποιούνται οργ..??"
"Γιατί νομίζουμε ότι μας ενδιαφέρει!"
Πολύυυ αστείο. Και για την κ. Ασπασία που διαβάσει ανέκδοτα και για τα δύο φύλα
"Δεν υπάρχουν ανέκδοτα για τους άντρες. Όλα είναι αληθινά"..
Τα συμπεράσματα δικά σας..
lightpath
Εκκολαπτόμενο μέλος
Παράλληλα, μπορούμε να τους αγαπάμε (υπεράνω υπερισχύουν τα αγαθά) και να τους απορρίπτουμε όμως γι'αυτό που είναι.

Ismini
Διάσημο μέλος

lightpath
Εκκολαπτόμενο μέλος
lightpath
Εκκολαπτόμενο μέλος
"Οι γυναίκες ερωτεύονται το τίποτα. Και μετά το παντρεύονται κιόλας."
Υποφέρουμε που υποφέρουμε από έλλειψη ανδρών, τι θα πειράξει αν δεν τους έχουμε καθόλου; Και τι εννοώ μ'αυτό. Είτε τους έχουμε, είτε δεν τους έχουμε, βασανιζόμαστε. Στην πρώτη περίπτωση γιατί δεν έχουμε συναισθηματική κάλυψη κα και στην δεύτερη γιατί πάλι το ίδιο
Δεν είναι καιρός να σταματήσει αυτό πια; Γιατί να υποφέρει και η γενιά μας; Η δύναμη είναι στους πολλούς, αν όλοι δείξουμε το σωστό, αυτό και θα γίνει
Σιγά, όχι απότομα
Μα και που κάνουμε σχέση δηλαδή, τι γίνεται;
Τους "παρακαλάμε" να μας πάρουν ένα τηλέφωνο, να δείξουν λίγη κατανόηση να μην μας αγνοούν, να δούμε έστω και λίγο συναίσθημα. Πόσες από σας έχετε δει συναίσθημα ή δέχεστε αυτό που λέει να μας χρησιμοποιούν ως "εμπειρίες". Ακόμα ουσιαστικά ισχύουν οι αρχές της Πατριαρχικής οικογένειας και ακούστε:
Η γυναίκα είναι κατώτερη από τον άντρα και είναι κτήμα του.
Δεν φέρνει σε αδιέξοδο αυτή η πορεία; Γιατί μερικές γυναίκες να τα υποστηρίζουν;
Ismini
Διάσημο μέλος
Σκέτο Ισμήνη αρκει.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
(*)Sofia(*)
Νεοφερμένο μέλος
lightpath
Εκκολαπτόμενο μέλος
Οκ, σόρυ. Απλά από σεβασμό το έκανα και επειδή το χουμε ξαναπεί αυτό το θέμαLightpath παράκληση: Μην με λες κα ΙσμήνηΣκέτο Ισμήνη αρκει.
giota
Πολύ δραστήριο μέλος
lightpath
Εκκολαπτόμενο μέλος
Λοιπόν, δεν διαφωνώ, αλλά εδώ το θέμα είναι άλλο. Η πλειοψηφία των αντρών είναι έτσι και αυτό είναι εις βάρος μας. Δεν ξέρω αν μπορεί να κάνει κάτι ο φεμινισμός, ονομάστε το όπως θέλετε, εγώ το λέω "γυναικεία ηθική και αντιμετώπιση", ή "αντίσταση στο μισογυνισμό" όπως θέλεις το λες. Το θέμα είναι άλλο, γεννιώνται παιδιά με σκοπό να μισήσουν τις γυναίκες και το βλέπομε στην πράξη. Δεν μπορούμε να σταυρώσουμε μία σχέση της προκοπής, γιατί είναι ταγμένοι να μας βασανίζουν.Καλημέρα! Μόλις μπήκα στο mycat μου έκανε εντύπωση το "φαλλοκράτες" και είπα να διαβάσω το θέμα..Δεν προσπαθώ να πείσω κανέναν,αλλά εμένα μου φάνηκε εξαιρετικά έξυπνο και χιουμοριστικό κείμενο..φυσικά με μια τάση υπερβολής.Ισχύουν πολλά από αυτά που γράφει,χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν ισχύουν και πολλά από αυτά που λέει η lightpath. Δεν είναι ανάγκη κάποιος να έχει ολοκληρωτικά δίκαιο και κάποιος ολοκληρωτικά άδικο! Το απόλυτο είναι πάντα το λάθος.Υπάρχουν τόσες απόψεις,όσοι και οι άνθρωποι..Προσωπικά με ενοχλούν και οι φαλλοκράτες, αλλά και οι φεμινίστριες.Γιατί για να υπάρχουν έχουν ανάγκη την ανισοτιμία.Πολλά είπα πάλι!![]()
Και μας έχουνε κάνει να πιστεύουμε, ΠΩΣ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΜΕ
(*)Sofia(*)
Νεοφερμένο μέλος
(*)Sofia(*)
Νεοφερμένο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool