Φαλλοκράτες!!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αποψη μου
Όταν το σεξ πάψει να γίνεται αντιληπτό ως κάτι το πονηρό, θα λυθούν πολλά προβλήματα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αποψη μου
Όταν το σεξ πάψει να γίνεται αντιληπτό ως κάτι το πονηρό, θα λυθούν πολλά προβλήματα.
Πεστα Θανάση! Το sex είναι υγεία και χαρά και για τα δύο φύλα. Δεν υπάρχει τίποτα το πονηρό ή το μεμπτό....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Για lightpath

Eπί της δικής σου ουσίας λοιπόν και με βάση τα δικά σου επιχειρήματα:
Η γιαγιά μου και ο πρώτος της άντρας: Κλέφτηκαν καθότι αυτή μοναχοκόρη μοσχαναθρεμμένη και τσελιγκοκόρη, έξη αγόρια μια κόρη μοναχά. Αυτός ο γυρολόγος. Κλέφτηκαν και έφυγαν μαζί. Να σκεφθείς η γιαγιά μου έφυγε παίρνοντας μαζί την υπηρέτρια της. Δεν ξαναγύρισε ποτέ πίσω, δεν ξαναμίλησε με κανέναν. Το ίδιο και η ταλαίπωρη η υπηρέτρια η οποία εάν και έφτιαξε τη ζωή της φρόντισε να είναι πάντα δίπλα στη γιαγιά μου. Κυρά την είχε ο γυρολόγος μόνο που σκοτώθηκε πέφτοντας από το κάρο αυτός και το μωρό τους. Έμεινε χήρα με ένα γιό, το πρώτο της παιδί. Η πεθερά της την πάντρεψε με τον δεύτερο άντρα της χήρο με παιδιά. Η μεγάλη του η κόρη ήταν ίσα με την γιαγιά μου. Έκαναν μια κόρη τη μαμά μου. Ο παππούς μου πάμπλουτος αλλά ρεμάλι στη συμπεριφορά του στις γυναίκες. Μια μέρα η γιαγιά τον παράτησε, πήρε τα δύο της παιδιά, ξανάβαλε μαύρα και τσεμπέρι, πήρε με συμβολαιογραφική πράξη το όνομα του πρώτου της άντρα και έπιασε δουλειά εργάτρια σε εργοστάσιο και μεγάλωσε μόνη της τα παιδιά της και εμένα. Στη κατοχή δούλευε και ζητιάνευε, αυτή που δεν είχε μέχρι τότε στερηθεί τίποτα στη ζωή της. Όταν μετά από χρόνια ο παππούς πέθανε η γιαγιά κληρονομούσε με το νόμο το ½ της περιουσίας γιατί δεν υπήρχε διαζύγιο. Η γιαγιά πήγε στον συμβολαιογράφο και του ζήτησε να της υπογράψει ένα χαρτί που να λέει «Δεν θέλω τίποτα από αυτόν τον κερατά». Επειδή δεν ήξερε να γράφει και να διαβάζει ο συμβολαιογράφος της είπε να κάνει ένα σταυρό και από κάτω το αποτύπωμα του δείκτη. Η γιαγιά έβαλε και τα πέντε δάχτυλα πάνω στο χαρτί και είπε στον συμβολαιογράφο «Για να μην γίνει κανένα λάθος και πάρω τίποτα δικό του».
Εάν εξαιρέσεις ότι εξαιτίας αυτής της εμπειρίας της, της δεύτερης εννοώ η γιαγιά ανέπτυξε μια άποψη περί γάμου συμπυκνωμένη στη φράση «τα στεφάνια είναι για τα βαρέλια» με μεγάλωσε και σε αντίξοες συνθήκες με αγάπη μαθαίνοντας με ότι δεν μου αξίζει τίποτα λιγότερο από αυτό.
Τι έμαθα εγώ: Ότι εάν τη ζωή σου δεν μπορείς να την κάνεις όπως θέλεις μην την εξευτελίζεις. Δικαιούμαι το καλύτερο γιατί έμαθα και το πώς είναι και να το διεκδικώ. Παντρεύτηκα δύο άντρες. Με διαφορετικό τρόπο τους αγάπησα το ίδιο και ούτε για μια στιγμή δεν ένοιωσα ανασφαλής. Γιατί παρόλο που είναι διαφορετικοί, καμία σχέση ο ένας με τον άλλο και οι δύο σε κάποια φάση μου είπαν το ίδιο πράγμα «είμαι περήφανος που μ’ αγαπάς». Και πίστεψε με δεν υπήρξα ποτέ η τέλεια γυναίκα σύζυγος ή νοικοκυρά. Όσο για γυναικάρα μην το συζητάμε.
Αυτά δεν μου τα είπε κανείς. Είναι ότι έζησα και ότι ζω. Σαφέστατα και θέλησα άντρες που δεν με θέλανε ή έζησα προβληματικές σχέσεις. Όμως ήταν μόνο όταν εγώ η ίδια αγνοούσα τα σημάδια. Και πως ξέρω ότι τελικά τώρα έχω το καλύτερο; Γιατί παρόλο που εγώ και αυτός είμαστε τελείως διαφορετικοί, μα τελείως, εφαρμόζουμε τέλεια ο ένας πάνω στον άλλο και είμαι ακόμα ερωτευμένη μαζί του ας πέρασαν 11 χρόνια από τότε που γνωριστήκαμε. Γιατί όποτε θυμώνω μαζί του και όπως έχεις καταλάβει εγώ και ο θυμός δεν αποτελούμε τον καλύτερο συνδυασμό μόλις τον κοιτάξω ξεχνάω την αιτία. Γιατί είναι καλός πατέρας ο καλύτερος πατέρας του κόσμου. Γιατί η ανιψιά μου είπε για αυτόν «μαμά ο θείος είναι σαν μαμά, κάνει πράγματα που κάνουν οι μαμάδες» και όταν του το είπα γέλασε και μια ψηλοπερηφάνια την είδα. Και άλλα πολλά, αλλά το σταματώ γιατί θα γεμίσουμε σιρόπια.
Και για να μην νομίσεις εγώ στην οικογένεια έχω έναν άλλον ίδιο. Τον μπαμπά μου. Η μαμά μου του ρίχνει 6-7 χρόνια κανείς μας δεν ξέρει την ηλικία της και την τελευταία φορά που τσακώθηκαν, πριν ένα μήνα νομίζω, ο μπαμπάς μου έκοψε το φαί για να πεθάνει. Και είναι πενήντα χρόνια μαζί. Και όχι να το παινευτώ αλλά έχω μπαμπά ομορφόπαιδο, η μαμά υπήρξε ανέκαθεν τροφαντούλα και κακομαθημένη από όλους μας. Και εμένα και τη μαμά μου μας μεγάλωσε η ίδια γυναίκα, η γιαγιά μου και ίσως και αυτός να είναι ένας λόγος που μέχρι τώρα τα καταφέραμε έτσι.:rolleyes:

Ότι μας κάνει να νοιώθουμε όμορφα είναι όμορφο, μέσα σ΄αυτά και το σεξ. (Σαν τη Θεοπούλα νοιώθω):rolleyes: :P :rolleyes:

Νερίνα μου θύμισες τον αγαπημένο μου Καβάφη :[SIZE=-1]«Κιʼ αν δεν μπορείς να κάμεις τη ζωή σου όπως τη θέλεις, τούτο προσπάθησε τουλάχιστον όσο μπορείς: μην την εξευτελίζεις». [/SIZE]

Και για να χρησιμοποιήσω και άλλο Κ.Καβάφη που τον λατρεύω
-------------------------------
Επηγα

Δεν εδεσμευθηκα. Τελειως αφεθηκα κ'επηγα.
Στες απολαυσεις, που μισο πραγματικες,
μισο γυρναμενες μες στο μυαλο μου ησαν,
επηγα μες στην φωτισμενη νυχτα.
Κ'ηπια πιο δυνατα κρασια, καθως
που πινουν οι ανδρειοι της ηδονης
----------------------------------

Για όσους φοβούνται να ζήσουν αφιερωμένο το επόμενο:
----------------------------------
Μονοτονια

Την μιαν μοτονονην ημερα αλλη
μονοτονη, απαραλλακτη ακολουθει. Θα γινουν
τα ιδια πραγματα, θα ξαναγινουν παλι-
η ομοιες στιγμες μας βρισκουνε και μας αφινουν.

Μηνας περνα και φερνει αλλον μηνα.
Αυτα που ερχονται κανεις ευκολα τα εικαζει.
Ειναι τα χθεσινα τα βαρετα εκεινα.
Και καταντα το αυριο πια σαν αυριο να μη μοιαζει.
-------------------------------------

Προσωπικά προτιμώ να ζω την ζωή μου ως "ανδρείος της ηδονής" παρά να φτάσω στο σημείο όπου "καταντα το αυριο πια σαν αυριο να μη μοιαζει"

Νερίνα, φοβερή η γιαγιά!! :up:
Ελπίζω να έχει περάσει κάτι από το DNA της και στις κόρες σου!

"Ελπίζω να έχει περάσει κάτι από το DNA της και στις κόρες σου!":rolleyes:

Αυτό ελπίζω και εγώ, γιατί με εμένα μάνα δεν έχουν και πολλές ελπίδες να την βγάλουν καθαρή. Μεταξύ μας ούτε εγώ μ΄αυτές κόρες...:rolleyes: :lol: :lol: :lol:

Νερινα γιατι εχεις βαλει τοσο μεγαλα γραμματα?

Το έγραψα στο word γιατί απο τότε που πάω να καταχωρήσω μηνύματα και χάνονται έχω πάθει ένα φόβο η γυναίκα. Ξέρεις πόσες φορές χρειάστηκε να γράψω δύο φορές κάτι. Γιατί και το γνωστό κόλπο δεν πιάνει πάντα. Το προηγούμενο κείμενο εδώ τρείς φορές χρειάστηκε να προσπαθήσω για να σταλεί.:)

Ως προς aspasiapef:
https://www.zortal.gr/modules/news/article.php?storyid=2157
Ελπίζω να σε συγκινεί το άρθρο;)

Ως προς NERINA:
Δεν κατάλαβα, αν κοιτάς έναν άνθρωπο στα μάτια και σου φεύγει ο θυμός, αυτό δηλώνει την ομορφιά την δικιά σου ή την δική του;;;) Μιλάω γενικά, γι'αυτό και ο ενικός. Τι σχέση έχει αυτό με το θέμα μας τώρα;

Ζήτησες παραδείγματα και σου έδωσα τέσσερα ολοδικά μου. Με ονοματεπώνυμο που τα έζησα και τα ζω εγώ. Όσο για το θυμό, όχι δεν φανερώνει το ψυχικό μεγαλείο κανενός, αλλά το πόσο απλά γίνονται τα πράγματα όταν δυο άνθρωποι ταυτίζονται τόσο.
Και επειδή δεν μου αρέσει να είμαι άδικη. Δεν μου αρέσει η απιστία και σαφώς οι άντρες υπερτερούν σε αυτό το σημείο, αλλά όχι επειδή εμείς ως γυναίκες δεν το έχουμε στο αίμα μας, αλλά επειδή μας μεγάλωσαν έτσι. Όσο περνάνε τα χρόνια οι στατιστικές που λες και εσύ λέει ότι σχεδόν μια η άλλη θα πηγαίνουμε σε λίγο. Το μόνο σωστό που λένε οι γιαλαντζί ψυχολόγοι κ.λ.π. που βλέπουμε στη τηλεόραση είναι το 'ότι για να μπει τρίτος σε ένα ζευγάρι τη πόρτα την ανοίγουν και οι δυο, όχι μόνο ο άντρας ή μόνο η γυναίκα. Εάν ένας ακτιμάει ότι η σχέση πάει χάλια και ο άλλος ότι όλα είναι υπέροχα αυτό δεν είναι σχέση, είναι "άλλος για Χίο τράβηξε και άλλος για Μυτιλήνη" και πίστευε εσύ ότι η ταλαίπωρη η γυναίκα ήταν άψογη. Δεν υπάρφχει ορισμός άψογη σε μια σχέση....:rolleyes:

Για Σαρδέλλα

:confused: Είναι ενοχλητικά; Τα μεγάλα γράμματα εννοώ;:blink:

Οχι, κουραστηκα να τα διαβαζω, αλλα δεν πειραζει!:)

Γιατί δεν υπάρχει άψογη! Γιατί μας μαθαίνουν με τον τρόπο που λες! Με πλύση εγκεφάλου! Συνεπώς, πως μία γυναίκα να μπορεί να φέρεται καλά σε μία σχέση, όταν πρέπει πρώτα να προστατεύσει τον εαυτό της! Και μην ακούσω τώρα, ότι δεν πρέπει, με τέτοια μόμολα που κυκλοφορούν!

Ενδιαφέρουσα επιλογή λέξης: Τι εννοείς "μόμολα;":confused:

μ..κισμένα κοινώς:P :up:

Δηλαδή;:confused: Προσδιόρισε μου χαρακτηριστικά εάν θες.:confused:

Με τέτοια μόμολα που (σίγουρα) κυκλοφορούν πρέπει να προσέχουμε τις επιλογές μας.
Το να τους βάζουμε όλους στο ίδιο τσουβάλι κ να κολλάμε μια ταμπέλα απ΄έξω είναι το μόνο εύκολο...
εξάλλου αν δεν θα πάθεις,δεν θα μάθεις,
Οι άσχημες εμπειρίες (δικές σου ή των άλλων) δεν είναι μόνο πηγή πικρίας αλλά και πηγή σοφίας... δες το έτσι...:)

Επειδή εγώ ο χαρακτηρισμός μόμολα τον ξέρω να προσδίδεται σε μαμόθρεφτα άτομα, εσείς ποια εννοείτε; Με ενδιαφέρει.:redface:

Επειδή εγώ ο χαρακτηρισμός μόμολα τον ξέρω να προσδίδεται σε μαμόθρεφτα άτομα, εσείς ποια εννοείτε; Με ενδιαφέρει.:redface:
Ναι, αυτό είναι!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back