Φαλλοκράτες!!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Δεν είναι δυνατόν να πιστεύεις οτι μπορείς να αλλάξεις τον κόσμο!
Δεν έχει νόημα να στέκεσαι στα χειρότερα! Εσύ χαλιέσαι ένω οι άλλοι καλοπερνούν και κάνουν το κέφι τους!Πρέπει να μάθεις να ξεχωρίζεις τους ανθρώπους. μόνο έτσι θα βρεις κάποιον που θα σου δωθεί πραγματικά και θα είσαι ευτυχισμένη.
Αν κολλάς διαρκώς στα χειρότερα, να σε πληροφορήσω ότι η κατάσταση που περιγράφεις δεν είναι τίποτα μπροστά στα προβλήματα που υπάρχουν σε όλο τον πλανήτη! Δηλαδή τι πρέπει να κάνουμε; Να αυτοκτονήσουμε; Μη αναλώνεσαι σε θεωρίες! Προσπάθησε να πάρεις τη ζωή στα χέρια σου και να πετύχεις την ευτυχία σε προσωπικό επίπεδο! Αυτός έιναι ο δρόμος και για μια γενικότερη ευτυχία.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Και σου ξαναλέω...η αλήθεια είναι σχετική. Εσύ έχεις παραδειγματα αντρών που είναι οι χειρότεροι και οι κακόμοιρες οι κοπελίτσες υποφέρουν στα χέρια τους (αλλά δεν χωρίζουν κιόλας!). Εγώ έχω και τέτοια παραδείγματα, αλλά έχω και άλλα, αντρών που είναι άψογοι και τρώνε το κέρατο της αρκούδας και τη γκρίνια του αιώνα. Οπότε δεν τσουβαλιάζω. Υπάρχουν μ@λ@κες αλλά υπάρχουν και μ@λ@κισμένες γυναίκες.
Εχεις καμιά αντίρηση? Μήπως είμαστε όλες άγγελοι?
Και θα πω και κάτι σε αυτό. Τι εννοείτε άντρες άψογοι; Απλά μπερδεμένοι. Απ'τη μία η κοινωνία τους "επιτάσσει" να κάνουν αυτό που πρέπει (να είναι μ.. ή μισογύνιδες ή και τα δύο:cool:) και από την άλλη νιώθουν ότι πρέπει να αγαπάνε. Χωρίς να είναι αυτοί σίγουροι. Στο λέω γιατί όταν αποφάσισα να κάνω κι εγώ σχέση απ'τη μία το αγόρι μου έδειχνε ότι ήταν άψογος και από την άλλη "έπρεπε" να κάνει αυτά που του έλεγε η κοινωνία. Δεν διέκρινα κάποιο μίσος μέσα μέσα, αλλά σκοπός του ήταν να κάνει όλα αυτά που λέγαμε. Όλοι οι άντρες είναι ίδιοι κι αυτή είναι η ρίζα του προβλήματος. Παραδεχτείτε το αυτό, όσο και να σας πειράζει! Είπαμε με το να μην κάνεις τίποτα, μένεις στο μηδέν, με το να κάνεις τα στραβά μάτια, είναι σαν να πηγαίνεις πίσω στο -άπειρο για όσους ξέρουν μαθηματικά, ή να το επικροτείς. Η ρίζα του προβλήματος είναι ότι όλοι οι άντρες είναι ίδιοι αλλά η λύση είναι αλλού

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν είναι δυνατόν να πιστεύεις οτι μπορείς να αλλάξεις τον κόσμο!
Δεν έχει νόημα να στέκεσαι στα χειρότερα! Εσύ χαλιέσαι ένω οι άλλοι καλοπερνούν και κάνουν το κέφι τους!Πρέπει να μάθεις να ξεχωρίζεις τους ανθρώπους. μόνο έτσι θα βρεις κάποιον που θα σου δωθεί πραγματικά και θα είσαι ευτυχισμένη.
Αν κολλάς διαρκώς στα χειρότερα, να σε πληροφορήσω ότι η κατάσταση που περιγράφεις δεν είναι τίποτα μπροστά στα προβλήματα που υπάρχουν σε όλο τον πλανήτη! Δηλαδή τι πρέπει να κάνουμε; Να αυτοκτονήσουμε; Μη αναλώνεσαι σε θεωρίες! Προσπάθησε να πάρεις τη ζωή στα χέρια σου και να πετύχεις την ευτυχία σε προσωπικό επίπεδο! Αυτός έιναι ο δρόμος και για μια γενικότερη ευτυχία.
Ποιοί καλοπερνούν; Οι γυναίκες; Και τα περισσότερα εγκλήματα στον κόσμο γίνονται από άντρες:/:

Αν παρακολουθήσατε ειδήσεις χτες...έχει βρεθεί η λύση στο πρόβλημα...! Δημιουργία γυναικείου σπέρματος από βλαστικά κύτταρα της γυναίκας! Δεν τους χρειάζεσαι πια lightpath!:D

Δεν θεωρώ ότι η κοινωνία ''επιτάσσει'' τους άντρες να φέρονται έτσι. Κανείς δεν επιτάσσει κανέναν. Μυαλό και προσωπικότητα έχει ο κάθε άνθρωπος και μπορεί να κάνει ότι ο ίδιος κρίνει καλό για τον εαυτό του! Αν κάποιος κάνει κάτι επειδή το κάνουν οι άλλοι, είναι για μένα πολύ θύμα!

Και γιατί τους τη δίνουμε την καλοπέραση;:hmm: :cry:
Για να μας μισούν;
Γιατί δεν βλέπουμε την αλήθεια; Μόνο έτσι θ'αλλάξει ο κόσμος
Δεν υπάρχουν άντρες που θα με πληρούν το να περνάω καλά δεν είναι η ζωή μου όταν υποφέρουν δίπλα μου γυναίκες, εγώ θα τις υποστηρίζω γιατί είμαι μία από αυτές. Εκτός κι αν δεν θέλουν και θέλουν να είμαι κι εγώ μία από τις πρώην της λίστας κάποιου μα.κα που πλήγωσε και να τον επικροτώ. Δεν υπάρχουν χειρότερα εγκλήματα από αυτά που κάνουν οι άντρες και που εκμεταλλεύονται την δύναμη τους για να το παίξουν δυνατοί στη γυναίκα. Ε, εγώ θέλω μία συναισθηματική σχέση και αν δεν μπορούν να μου την παρέχουν, θα κάνω άλλες ενέργειες, ακόμα και αν χρειαστεί να παίζω μαζί τους. Γιατί ζούμε στην εποχή της ηλιθιότητας

Αν παρακολουθήσατε ειδήσεις χτες...έχει βρεθεί η λύση στο πρόβλημα...! Δημιουργία γυναικείου σπέρματος από βλαστικά κύτταρα της γυναίκας! Δεν τους χρειάζεσαι πια lightpath!:D
Λες να γεννιόνται άντρες έτσι; Γιατί τώρα έχουμε κάτι μαμούχαλα. Που νομίζουν ότι θα κατακτήσουν τον κόσμο. Και που μας μισούν, χωρίς να τους έχουμε κάνει κάτι. Εγώ αντίθετα, ξέρω γιατί τους μισώ;) Αλλά όσο πιο πολύ με μισούν, τόσο πιο πολύ θα τους μισώ κι εγώ και αλλάξω τελείως στάση όπως έκανα με τον πρώην μου. Άνδρες, φοβηθείτε. Κορίτσια, εφαρμόστε τη φράση "Εγώ δεν είμαι ή 9 στις 10 ,εγώ είμαι επικίνδυνη γυναίκα" και αφήστε ότι οι άντρες τείνουν να είναι η τελευταίοι φαλλοκράτες. Έτσι σας είπαν;:redface: :lol:
Εξάλλου, άμα τους μισείτε μπορεί να καταλάβουν και τα βόδια ότι έχουμε κάτι κοινό (και να μας εκτιμήσουν) Ουάου; Φαντάζεστε κάτι τέτοιο; Και μετά να μας σέβονται κιόλας. Και να μας καταλαβαίνουν! Μισήστε κορίτσια, άφοβα. Μόνο έτσι θα λυθεί το πρόβλημα.:blink: :| :up:

Ε, εγώ θέλω μία συναισθηματική σχέση

Ειλικρινά, αυτό δεν σου φαίνεται καθόλου!

Ποιοί καλοπερνούν; Οι γυναίκες; Και τα περισσότερα εγκλήματα στον κόσμο γίνονται από άντρες:/:

Όλοι οι άνθρωποι καλοπερνούν όταν ζουν! Εσύ φιλοσοφείς τα πράγματα πάρα πολύ χωρίς λόγο και αναλύεις θεωρίες και θεωρίες! Έχω την εντύπωση ότι ξεχνάς το σημαντικότερο: ζήσε! Βρες έναν άνθρωπο που θα ταιριάξετε και θα είστε ευτυχισμένοι μαζί και μην ασχολείσαι με τις καημένες τις καταπιεσμένες γυναίκες! Με τις θεωρίες δεν θα λύσεις κανένα πρόβλημα, ούτε δικό σου ούτε άλλων. Ο καθένας προσωπικά πρέπει να κάνει κάτι για να βελτιώσει τη ζωή του. Αν μια γυναίκα καταπιέζεται από τον σύντροφό της, ας τον χωρίσει. Δεν ήρθε και η συντέλεια του κόσμου. Άντρες υπάρχουν πολλοί! Και κακοί αλλά και καλοί!

Αν δε χρειάζονται,θα τους εξαλείψει η φύση..! Αλλά νομίζω ότι πάντα θα χρειάζονται! Και γιατί μίσος βρε; Τι σου έκανε πια αυτός ο πρώην;

Δεν ξέρω αν συμφωνείτε..αλλά το θέμα έχει γίνει κάπως αστείο!:P Ναι,υπάρχουν καταπιεσμένες γυναίκες..Και χίλια δυο άλλα κακώς κείμενα! Όμως το μίσος έχει μία φοβερή δύναμη:ΑΝΑΠΑΡΑΓΕΤΑΙ! Αν προτρέπεις τις γυναίκες να συμπεριφερθούν με μίσος στους άντρες..σε τι διαφέρεις από αυτούς που κατακρίνεις?

Όχι ο πρώην ήταν ο δήθεν άψογος που μου φέρθηκε τέλεια γιατί έπρεπε να "μαζέψει" εμπειρίες. Μπορεί να ήταν ανώτερος από μένα σαν άνθρωπος γιατί είχε βρει το κόλπο να περνάει καλά ενώ εγώ τους μισώ (για μένα ανώτερο είναι το συναίσθημα και όχι να περνάς καλά) Και όταν δεν του φέρθηκα καλά με παράτησε και μετά ξέρετε τι έκανε; Μου είπε απ'τη μια σ'αγαπώ και το εννοούσε και από την άλλη ήθελε να με χρησιμοποιήσει! Μπερδεμένος!!! Τι να διαλέξει, την κοινωνία (που είναι οι περισσότεροι) και του λένε μην έχεις συναίσθημα, μόνο μίσος (αρνητικό μίσος όχι αυτό της αγάπης που βασίζεται κάπου) ψευτομαγκιά και άλλα τέτοια. Έτσι λοιπόν, με παράτησε για δύο λόγους, ή μάλλον τρεις. Ένας ότι δεν του φέρθηκα καλά (ο λιγότερος), ένας ότι δε του έκανα αυτά που ήθελε και ένας ότι ήταν μπερδεμένος. Μ'αγαπούσε, αλλά τι να κάνει; Και αυτός, ήταν και καλός. Αγγελλούδι μπροστά στους άλλους. Μην μου λέτε μετά εμένα να διαλέξω και μην μου δίνετε και συμβουλές, ξέρω περισσότερα πράγματα από όσα λέτε, γιατί τα έχω ζήσει και δεν είναι θεωρίες. Με τον ίδιο τον ξαδερφό μου, τον πατέρα μου, το θείο μου, τη μάνα μου, κτλ

επισης για συμπαρασταση στα εκατομμυρια ανθρωπων που δεν εχουν να φανε και πεθαινουν απο την πεινα θα μπορουσαμε να κανουμε ολοι εμεις εδω απεργια πεινας.για συμπαρασταση σε ολα τα αδεσποτα,ασε τα δικα σου ζωα νηστικα.για συμπαρασταση σε ολους τους ανεργους μεινε κι εσυ χωρις δουλεια.ειναι αυτη η λυση?μαλλον οχι.
συμφωνω με τη chrisidor οτι αν βλεπαμε ολοι τα χεροτερα τοτε θα επρεπε να ειχαμε αυτοκτονησει προ πολλου.
τσουβαλιαζεις χωρις λογο,γενικευεις με λανθασμενο τροπο και τελικα στο τελςο της ημερας εσυ εισαι αυτη που μενεις με ακαλυπτες τις συναισθηματικες σου αναγκες(γιατι εμενα αυτο μου βγαζει ολη αυτη η αμυνα σε μορφη επιθεσης και το γεγονος οτι πληγωθηκες απο τη σχεση σου.η λυση ομως δεν ειναι να το καλυπτεις αλλα να το αντιμετωπισεις στη ριζα του.μονο τοτε θα εισαι ετοιμη ψυχολογικα να προχωρησεις παρακατω.οσο το αποφευγεις αυτο εσυ θα μενεις ανικανοποιητη συναισθηματικα).

σε καμια περιπτωση δε θεωρω οτι η πλειοψηφια των αντρων μισει τις γυναικες.μια γυναικα που μενει σε μια σχεση που τη φθειρει ψυχικα ειναι αξια της μοιρας της(οπως κι ενας αντρας βεβαια,βλεπε φιλο της κολλητης μου που΄χει γινει ταρανδος απο το κερατο).οπως επισης και μια μανα που μεγαλωνει τα παιδια της διαχωριζοντας τα σε αγορια-κοριτσια με ο,τι αυτο συνεπαγεται.

Δεν ξέρω αν συμφωνείτε..αλλά το θέμα έχει γίνει κάπως αστείο!:P Ναι,υπάρχουν καταπιεσμένες γυναίκες..Και χίλια δυο άλλα κακώς κείμενα! Όμως το μίσος έχει μία φοβερή δύναμη:ΑΝΑΠΑΡΑΓΕΤΑΙ! Αν προτρέπεις τις γυναίκες να συμπεριφερθούν με μίσος στους άντρες..σε τι διαφέρεις από αυτούς που κατακρίνεις?
Αστείο δεν είναι ότι πονάω, ούτε αστείο είναι το κόμπλεξ της γυναίκας και του άντρα αφού τον σέβεστε σήμερα.
Δεν αναπαράγεται στις γυναίκες(όχι θεωρητικά, πρακτικά μιλάω)
Και το αστείο είναι πιο σοβαρό και από αυτό το ψεύτικο. Και καλά όλα είναι καλά αν περνάς καλά αλλά δεν είναι. Και ας αφήσουμε τις θεωρίες, πάμε στην πράξη. Επειδή ακριβώς αναπαράγεται, χιλιάδες χρόνια τώρα στην μεριά των αντρών, πρέπει να τους δείξουμε ότι δεν χαμπαριάζουμε από τέτοια γιατί αρκετά πλήγωσαν τις φίλες μας, τις αδερφές μας, τις μανάδες μας. Καλά είναι δυνατόν να τα παραβλέπετε αυτά;;:blink: :up: :/:

Ξαναεπαναλαμβάνω για πολλοστή φορά, πες το πρόβλημα με το όνομά του. Γιατί το δικό σου πρόβλημα έχει ονοματεπώνυμο ή και ονοματεπώνυμα. Βγάλτο έτσι ρε κορίτσι μου και εκεί θα δεις ότι όλες θα συμφωνήσουμε. Ίσως διαφωνήσουμε στην απόδοση ευθυνών αλλά θα συμφωνήσουμε. Ή για το δικό σου καλό δες ειδικό. Στο λέω με αγάπη πίστεψε με. Με πονάει να σε διαβάζω και να μη μπορώ να σε βοηθήσω. Φρέναρε λίγο και προσπάθησε να βρεις τρόπους να βοηθηθείς. Γιατί σε λίγο εσύ θα είσαι ο μοναδικός εχθρός και καταπιεστής του εαυτού σου. Και το κακό με αυτές τις εμμονές είναι ότι έτσι και εγκατασταθούν δύσκολα φεύγουν και όταν το καταλάβουμε μετά απο χρόνια τότε η απόδοση των ευθυνών πονάει πολύ πίστεψε με και πολλές φορές είναι και μη αναστρέψιμο το αποτέλεσμα. Και δεν πρέπει κανένας άνθρωπος να το υφίσταται αυτό. Δεν ξέρω τι άλλο να σου πω μονάχα μίλα κάπου για αυτά που σου συμβαίνουν ή σου έχουν συμβεί, εσένα. Μεταξύ μας δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε. Εάν υποθέσουμε ότι εμείς τα βολέψαμε δες το σαν απόδειξη ότι υπάρχει και η άλλη πλευρά, δες το θετικά και όχι σαν προσπάθεια να σου αντιπαρατεθούμε. Και μίλα σε παρακαλώ...:( :redface:

Και θα πω και κάτι σε αυτό. Τι εννοείτε άντρες άψογοι; Απλά μπερδεμένοι. Απ'τη μία η κοινωνία τους "επιτάσσει" να κάνουν αυτό που πρέπει (να είναι μ.. ή μισογύνιδες ή και τα δύο:cool:) και από την άλλη νιώθουν ότι πρέπει να αγαπάνε. Χωρίς να είναι αυτοί σίγουροι.
Για μια ακόμα φορά μιλάς και κρίνεις για ανθρώπους και καταστάσεις που δεν γνωρίζεις. Αν δεν δέχεσαι την άποψή μου οκ σεβαστό, αλλά μην προσπαθείς να μου πεις εσύ τι ξέρω και τι βλέπω. Ηλίθια δόξα τω Θεώ δεν είμαι. Ξέρω πολύ καλά πως και γιατί φερονται όπως φέρονται οι δικοί μου γνωστοί. Κρίνε για τους δικούς σου.

Όχι ο πρώην ήταν ο δήθεν άψογος που μου φέρθηκε τέλεια γιατί έπρεπε να "μαζέψει" εμπειρίες. Μπορεί να ήταν ανώτερος από μένα σαν άνθρωπος γιατί είχε βρει το κόλπο να περνάει καλά ενώ εγώ τους μισώ (για μένα ανώτερο είναι το συναίσθημα και όχι να περνάς καλά) Και όταν δεν του φέρθηκα καλά με παράτησε και μετά ξέρετε τι έκανε; Μου είπε απ'τη μια σ'αγαπώ και το εννοούσε και από την άλλη ήθελε να με χρησιμοποιήσει! Μπερδεμένος!!! Τι να διαλέξει, την κοινωνία (που είναι οι περισσότεροι) και του λένε μην έχεις συναίσθημα, μόνο μίσος (αρνητικό μίσος όχι αυτό της αγάπης που βασίζεται κάπου) ψευτομαγκιά και άλλα τέτοια. Έτσι λοιπόν, με παράτησε για δύο λόγους, ή μάλλον τρεις. Ένας ότι δεν του φέρθηκα καλά (ο λιγότερος), ένας ότι δε του έκανα αυτά που ήθελε και ένας ότι ήταν μπερδεμένος. Μ'αγαπούσε, αλλά τι να κάνει; Και αυτός, ήταν και καλός. Αγγελλούδι μπροστά στους άλλους. Μην μου λέτε μετά εμένα να διαλέξω και μην μου δίνετε και συμβουλές, ξέρω περισσότερα πράγματα από όσα λέτε, γιατί τα έχω ζήσει και δεν είναι θεωρίες. Με τον ίδιο τον ξαδερφό μου, τον πατέρα μου, το θείο μου, τη μάνα μου, κτλ
Στο χωριό μου έχουν μια παροιμία που αν την πω θα παρεξηγηθείς.
Κοπέλά μου εμ δεν του φέρθηκες καλά όπως παραδέχεσαι εμ μετα παραπονιέσαι? Τι ήθελες να κάνει δηλαδή? Εσύ στη θέση του τι θα έκανες?

επισης για συμπαρασταση στα εκατομμυρια ανθρωπων που δεν εχουν να φανε και πεθαινουν απο την πεινα θα μπορουσαμε να κανουμε ολοι εμεις εδω απεργια πεινας.για συμπαρασταση σε ολα τα αδεσποτα,ασε τα δικα σου ζωα νηστικα.για συμπαρασταση σε ολους τους ανεργους μεινε κι εσυ χωρις δουλεια.ειναι αυτη η λυση?μαλλον οχι.
συμφωνω με τη chrisidor οτι αν βλεπαμε ολοι τα χεροτερα τοτε θα επρεπε να ειχαμε αυτοκτονησει προ πολλου.
τσουβαλιαζεις χωρις λογο,γενικευεις με λανθασμενο τροπο και τελικα στο τελςο της ημερας εσυ εισαι αυτη που μενεις με ακαλυπτες τις συναισθηματικες σου αναγκες(γιατι εμενα αυτο μου βγαζει ολη αυτη η αμυνα σε μορφη επιθεσης και το γεγονος οτι πληγωθηκες απο τη σχεση σου.η λυση ομως δεν ειναι να το καλυπτεις αλλα να το αντιμετωπισεις στη ριζα του.μονο τοτε θα εισαι ετοιμη ψυχολογικα να προχωρησεις παρακατω.οσο το αποφευγεις αυτο εσυ θα μενεις ανικανοποιητη συναισθηματικα).

σε καμια περιπτωση δε θεωρω οτι η πλειοψηφια των αντρων μισει τις γυναικες.μια γυναικα που μενει σε μια σχεση που τη φθειρει ψυχικα ειναι αξια της μοιρας της(οπως κι ενας αντρας βεβαια,βλεπε φιλο της κολλητης μου που΄χει γινει ταρανδος απο το κερατο).οπως επισης και μια μανα που μεγαλωνει τα παιδια της διαχωριζοντας τα σε αγορια-κοριτσια με ο,τι αυτο συνεπαγεται.

Συμφωνώ ως προς το δεύτερο, αλλά όχι ως προς το πρώτο. Το γεγονός είναι ότι δεν υπάρχουν άντρες και αν θέλετε παιδιά δείτε το. Υπάρχει λύση, να μην τους δινόμαστε και άλλα διάφορα αλλά πάλι εμάς βλάπτουν. Δεν πειράζει, θα βάλουν έτσι μυαλό. Όπως επίσης και οι μητέρες να μην κάνουν το τραγικό λάθος να μεγαλώνουν τέτοιους άντρες. Αυτό λέω ότι πρέπει να κάνουμε. Είναι τόσο άδικο; Να κοιτάξουμε το δικό μας καλό, γύρω μας και όχι το δικό τους. Για ρωτήστε τον πατέρα σας τι νιώθει για σας και τη μητέρα σας. Ειλικρινά, δεν έχω βρει τη λύση, αλλά μία είναι να τους γράφουμε.

Στο χωριό μου έχουν μια παροιμία που αν την πω θα παρεξηγηθείς.
Κοπέλά μου εμ δεν του φέρθηκες καλά όπως παραδέχεσαι εμ μετα παραπονιέσαι? Τι ήθελες να κάνει δηλαδή? Εσύ στη θέση του τι θα έκανες?
Μα δεν παραπονιέμαι για το συγκεκριμένο άτομο γενικά. Εξηγώ ότι ήταν μπερδεμένος. Αλλά έτυχε και ήταν καλός. Αν και στις πρώην του είχε φερθεί χάλια, γι'αυτό του τα έκανα αυτά. (Και για άλλα) Αλλά λέω γι'αυτά που πίστευε, που τον είχαν κάνει να πιστεύει, ότι η γυναίκα είναι ένα τίποτα και πρέπει να την πετάς, να μην της δίνεις αυτά που θέλει, να έχεις κάθε μέρα και άλλη, να γελάς μαζί της, να κάνεις ότι την αγαπάς, να της λες ψέμματα, να την κερατώνεις ή ακόμα καλύτερα να την παρατάς όσο μπορείς πιο σύντομα, να την πιέζεις να σου κάνει αυτά που θέλεις, να την σέβεσαι μόνο αν στα κάνει και μετά να τη λες π...
Γελάστε κορίτσια! Αυτοί είναι οι άντρες...

Ειλικρινά, δεν έχω βρει τη λύση, αλλά μία είναι να τους γράφουμε.
Σωστο! Οχι ολους αλλα τους μ.....ες. Οπως επισης και τις μ......ες.
Βεβαια το γραφω λιγο απλοϊκα αλλα καταλαβαινεις πιστευω τι θελω να πω.
Απο εκει και περα κι εσυ Lightpath και ολοι μας πρεπει να φροντιζουμε τον εαυτο μας. Κι αν νομιζεις οτι χρειαζεται η ψυχανάλυση ή οποια αλλη βοηθεια για να επιτευχθει αυτο, ας γινει!:)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back