Φθηνή τροφή για τα αδέσποτα γατάκια

την είδα κι αυτήν, αλλά μου φαίνεται ότι είναι με χρώμα!
Δεν ξέρω τι να πω, θα πάω να κοιτάξω μόνη μου το τσουβάλι(με τρόπο:cool:) μπας και βγάλω άκρη!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ναι, αυτη εχει χρωμα, το γραφει στα συστατικα..:/: αλλα περιεργο δεν ειναι να εχει 2 τροφες με το ιδιο ονομα?:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ναι περίεργο είναι, τί να πω. Μάλλον βλακείες μου έλεγε ο υπάλληλος. το όνομα είναι το μόνο σίγουρο.

να σας ρωτησω ειναι κ τα whiskas χαλια γατοτροφη,οπως λεγατε για τα friskies???

επισης τα royal canin ποσο στοιχιζουν???????εγω της πηρα σε σακκουλακι των 800 γρ. κ δεν ξερω αν υπαρχει κατι πιο μεγαλο κ ισως πιο οικονομικο...

επισης τα royal canin ποσο στοιχιζουν???????εγω της πηρα σε σακκουλακι των 800 γρ. κ δεν ξερω αν υπαρχει κατι πιο μεγαλο κ ισως πιο οικονομικο...
Υπαρχει το κλασικο 2kg στα 17-19 ευρω και συμφερει! Και τα 400 γρ.που δεν συμφερουν
Δεν ηξερα οτι κυκλοφορει στα 800 γρ.

φθηνη τροφη

Μπορεις να βρεις πολλες τροφες στα 20 κιλα απο 17 ευρω στο plus4u.gr. Διαβασε τα χαρακτηριστικα της καθε τροφης και διαλεξε....

να σας ρωτησω ειναι κ τα whiskas χαλια γατοτροφη,οπως λεγατε για τα friskies???
ναι
υπαρχουν συσκευασιες 1,5 κιλου που ειναι 15 ευρω, 2 κιλα 19 ευρω, και πιο μεγαλες συσκευασιες

Υπαρχει το κλασικο 2kg στα 17-19 ευρω και συμφερει! Και τα 400 γρ.που δεν συμφερουν
Δεν ηξερα οτι κυκλοφορει στα 800 γρ.
ηταν προσφορα κ ειχε δωρο τα 400 γρ.

H R C βγάζει σε 400γρ,2κιλά,4κιλά,και 10κιλά.Οι τιμές έχουν 4.5ευρώ για τα 400,19-20 για το 2κιλα,37 για τα 4κιλα,και 70 ευρώ για το 10κιλο.Είναι σχετικά ακριβή σειρά.Η Acana που είναι αντίστοιχη αν όχι καλύτερη είναι πιο οικονομική.21 ευρώ το 2.500 γρ και 40 ευρώ το 7500 γρ.

Καλησπερα στην παρεα σας. Ειναι το πρωτο μου post και θελω την επιεικεια σας.
Λοιπον στον ακαλυπτο της πολυκατοικιας εχει γεννησει πριν δυο μηνες μια γατα και τον μαιο τους εδινα whiskas junior ( 400γρ 1.67 Ε ) για τη μανα το πατερα και το μικρο σε ενα μακροστενο κεσεδακι ( απο αυτα τα αλουμινενια στα σουπερ μαρκετ) . Χθες και σημερα δεν το ακουμπησαν καν και εγινε απο γατοτροφη σε πτηνοτροφη για τα περιστερια.
Διαβασα για λιγο αλλα thread και καταλαβα οτι οι κροκετες δεν πρεπει να ειναι πολυ μουσκεμενες.. Εγω στο κεσεδακι εβαζα αρκετο νερο γιατι ελεγα οτι το γατακι δεν θα μπορει να το φαει το σκληρο που ειναι.
Τελικα να τους δινω τη τροφη με λιγακι νερο ετσι για να ειναι μουσκεμενη;

Τα δυο τελυταια χρονια εδινα στους γονεις εναν τονο κονσερβα καθε σαββατο αλλα με του που εμφανιστηκε το μικρο και συνειδητοπιησα οτι πρεπει να τρεφεται με ειδικη τροφη εμαθα και την whiskas.. Απλως λυπαμαι το μικρο και θελω να μεγαλωσει καθως θυμαμαι και τους γονεις που ηταν μικρα πριν δυο- τρια χρονια..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλησπερα στην παρεα σας. Ειναι το πρωτο μου post και θελω την επιεικεια σας.
Λοιπον στον ακαλυπτο της πολυκατοικιας εχει γεννησει πριν δυο μηνες μια γατα και τον μαιο τους εδινα whiskas junior ( 400γρ 1.67 Ε ) για τη μανα το πατερα και το μικρο σε ενα μακροστενο κεσεδακι ( απο αυτα τα αλουμινενια στα σουπερ μαρκετ) . Χθες και σημερα δεν το ακουμπησαν καν και εγινε απο γατοτροφη σε πτηνοτροφη για τα περιστερια.
Διαβασα για λιγο αλλα thread και καταλαβα οτι οι κροκετες δεν πρεπει να ειναι πολυ μουσκεμενες.. Εγω στο κεσεδακι εβαζα αρκετο νερο γιατι ελεγα οτι το γατακι δεν θα μπορει να το φαει το σκληρο που ειναι.
Τελικα να τους δινω τη τροφη με λιγακι νερο ετσι για να ειναι μουσκεμενη;

Τα δυο τελυταια χρονια εδινα στους γονεις εναν τονο κονσερβα καθε σαββατο αλλα με του που εμφανιστηκε το μικρο και συνειδητοπιησα οτι πρεπει να τρεφεται με ειδικη τροφη εμαθα και την whiskas.. Απλως λυπαμαι το μικρο και θελω να μεγαλωσει καθως θυμαμαι και τους γονεις που ηταν μικρα πριν δυο- τρια χρονια..
Στους γονεις δεν πρέπει να δίνεις μουσκεμένη την τροφή αλλά σκληρή όπως είναι..υπάρχει η purina tonus που είναι πιο καλή νομίζω από την Γουίσκας και την πουλάνε χύμα στα πέτ σόπ.Το μικρό τώρα πόσο μικρό είναι;Μπορεί να φάει κροκετούλα;Αν όχι πρέπει να του δίνεις κονσέρβα μέχρι να μεγαλώσει λιγάκι.Κονσέρβα τόνου δικιά μας δεν τους κάνει πολύ καλό γιατί έχει πολύ αλάτι.Ξηρή τροφή να τα μάθεις και να έχουν πάντα καθαρό νερό δίπλα.Δυστυχώς υπάρχει το πρόβλημα τα περιστέρια το έχω κι έγώ προσπάθησε να τις βάζεις κάπου που δεν τις βλέπουν για να τις τρώνε μόνο τα γατιά.Μπράβο που ταίζεις τα αδεσποτακια..:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Να προσθέσω άλλη μια φτηνή λύση (Flatazor) γύρω στα 3 με 3,5 το κιλό και μια λίγο ακριβότερη αλλά ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΑΝΩΤΕΡΗ λύση στα 34 ευρώ τα 7,5 κιλά (Αrden Grange, Chicken-Rice, 4.6 euro το κιλό).
Η Φλαταζόρ είναι μια μέτρια μεν τροφή, καλή δε στην κατηγορία της. Είναι μια μέση λύση ανάμεσα στην " καλή " ακριβή τροφή και στην φτηνή αμφιβόλου ποιότητας κροκέτα που πιθανόν μακροπρόθεσμα να δημιουργήσει προβλήματα υγείας στη γάτα. ΠΑρόλο που ο κτηνίατρός μου την προτείνει στους πελάτες του ως λύση για τα αδέσποτα, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα΄να δημιουργήσει διάρροια στο ζώο.
Η Αrden Grange είναι μια super premium τροφή με ποιοτικά συστατικά, χωρίς πειράματα σε ζώα (πρόγραμμα BUAV) και λογική τιμή.

Δεδομένου ότι στην αυλή μου ζούνε 6 γατουλίνια , τα μόνα που σώθηκαν από ολόκληρη γειτονιά (και ορισμένοι θέλουν να συγκαταλέγονται στο είδος του ανθρώπου μετά τις φόλες που έριξαν), τους δίνω ξηρά τροφή Le Chef αλλά όχι σκέτη. Αυτό που πρόσεξα είναι ότι μετά από 1-2 μέρες η μυρωδιά ξεθυμαίνει με αποτέλεσμα να μην την πλησιάζουν καν. Μουσκεύω ψωμί, το αναμιγνύω με κονσέρβα και σε αυτό το όχι και τόσο ωραίο στο μάτι μείγμα προσθέτω λίγη ξηρά τροφή. Μάλλον είναι γευστικό δεδομένου ότι πέφτουν στην κυριολεξία με τα μούτρα και δεν αφήνουν ούτε ψίχουλο! Νομίζω ότι είναι πιο οικονομικό από τη σκέτη ξηρά τροφη...

Μήπως γνωρίζετε πού μπορώ να βρω την Brit στη Θεσσαλονίκη;

Τροφή για τις γατούλες της αυλής

πραγματικά στην πόλη μου εκτός πώς δεν βρίσκω σημεία πώλησης ξηράς τροφής αφού οι περισσότεροι έχουν χύμα και σε ένα πέτ δεν θέλω κάν να μπώ γιατί δεν συμπεριφέρονται σωστά στα ζωάκια τους,δεν μπορώ να αποφασίω και ποιά ταιριάζει σε αυτά που ζητάω .έχω ρωτήσει σε ένα παλιό πόστ αλλά πήρα μία απάντηση και τέλος ..

θέλω μία οικονομική ,καλή ποιότητα και μέγεθος νορμάλ(περίπου στα 1,5 με 3 κιλά) . έχω δεί την purina tonus ,την γαλάζια για μικρά γατιά ,μαμάδες που γέννησαν η πρόκειται να γεννήσουν και της ίδιας μάρκας αλλά για μεγαλύτερα σε ηλικία .

εδώ στην περιοχή μου έχουμε κάποια μικρά (3 έχω μετρήσει και μπορεί να βρεθούν και άλλα αν ψάξω). όμως φυσικά υπάρχουν και μεγαλύτερες γάτες,πώς να το κάνω ώστε να τρώνε όλοι την ίδια τροφή και να μην έχουν κάποιο πρόβλημα ,ποιά επιλέγω στην περίπτωση αυτήν?

αν τελικά βρεθεί κάποιος που ξέρει να μου πεί μαγαζί στην πάτρα θα με σώσει αλλιώς απο ίντερνετ παραγγελία αν και βλέπώ να κάνει μερικές μερούλες.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Οικονομική ξηρά τροφή σε μεγάλη συσκευασία για αδέσποτα γατάκια

Καλησπερα κι απο εμενα,μετα απο πολυ καιρο.Ευχομαι να στε ολοι καλα,κι εσεις και τα τετραποδα παιδακια σας.:) Θελω να κανω μια ερωτηση,γνωριζει κανεις σας που θα βρω την πιο οικονομικη ξηρα τροφη που κυκλοφορει,σε μεγαλη συσκευασια,απο 20 κιλα και πανω?Ψαχνομαι γιατι ταιζω τα αδεσποτακια της γειτονιας,και μεχρι στιγμης η πιο οικονομικη που βρηκα ηταν η Ultracat,με 24.50 ευρω στα 20 κιλα.Ευχαριστω.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back