moukelis
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
θα της πω..αν και νομιζω τοσο τους βαζει..παιζει βεβαια να τους βαζει καμια φορα η θεια μου και η γειτονισσα φαι...οπως και ναχει, αν υπαρχει μια καλυτερη τροφη για στειρωμενα και οικονομικη θα το προτιμουσα..Ας τους βαζει μονο δυο φορες τη μερα.
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
φαινεται πολύ καλή αυτη!!! ξερεις αντιπροσωπο??Εγώ πάντως δοκίμασα αυτήν εδώ την προηγούμενη βδομάδα κ μέχρι τώρα δεν έχω δει διαφορά από τη royal εκτώς από την τιμή που έχει 3,8/κιλό![]()

evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
μαλλον ομως δεν υπαρχει ουτε αυτη κυπρο...
αν και κανει και για τα δικα μας γατια η cimiao..οντως μοιαζει πολύ με την rc και εχει και για στειρωμενα θηλυκα και αρσενικα!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος
Τα 7 κιλά στοιχίζουν 28ε.
Κριτική έχω γράψει παρακάτω
https://www.mypetz.gr/threads/brit-care-castrate.224447/
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
τελεια!!!! και υπαρχει αντιπροσωπος στην κυπρο, μου ειπε να τον παρω σε ενα τεταρτο να μου πει που να την βρω!!! ευχαριστω πολύ!!! ελπιζω οι τιμες να μην ειναι στα υψη εκειΜια άλλη σχετικά οικονομική, αλλά καλή τροφή για στειρωμένα είναι της Brit η castrate, εγω αυτήν έχω... και είμαι ευχαριστημένη.
Τα 7 κιλά στοιχίζουν 28ε.
Κριτική έχω γράψει παρακάτω
https://www.mypetz.gr/threads/brit-care-castrate.224447/

evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος

Τώρα βέβαια στην Κύπρο δεν ξέρω.
Πάρε μια μικρή για αρχή, να την δείς και εσύ, και να δείς και αντίδραση των γατιών..
σε κάποια δεν πολυ αρέσει, βέβαια απο το να λιμοκτονήσουν την τρώνε.

evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
απλα ειδα στο review που εγραψες οτι υπαρχει και 20κιλη συσκευασια..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Θα το κοιτάξω.

mickey mouse
Διάσημο μέλος
γεια σας.... αφού ακύρωσα την παραγγελία της friskies διαβάζοντας τις απόψεις σας,.
Γιατί όχι friskies? Πείτε μου κι εμένα. Εγώ στ'αδεσποτάκια δίνω friskies που αγοράζω σε 15κιλο ή 7 κιλο τσουβάλι κι είναι μια χαρά. Μάλιστα τους πρώτους μήνες στον Τούλη μου έδινα friskies μέχρι να καλομάθει στη royal canine.
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
μιλησα τωρα με την μαμα μου και αποτι μου ειπε η θεια μου απο τον καιρο που στειρωθηκαν ουτε μια φορα φαι δεν τους αγορασε
yuuki21
Εκκολαπτόμενο μέλος
γενικος εδω πολυ λιγες μαρκες υπαρχουν. Την pro plan για να την βρω γυρισα ολα τα pet shop της περιοχης. Κυριαρχει παντου η rc οεο...ωραια, οταν μπορεσεις πες μου το ονομα και ελπιζω να την βρουμε κυπρο..η tonus που συμφερει δεν υπαρχει εκει![]()
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
yuuki21
Εκκολαπτόμενο μέλος
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος

yuuki21
Εκκολαπτόμενο μέλος
Στα δικα μου γατια δινω pro plan για στειρωμενα στα στειρωμενα και kitten στο μικρο. Στα αδεσποτακια δινω την rc που δεν τρωνε τα δικα μου που ειχα αγορασει ποσοτητα και την hills την οποια παλι δεν τρωνε τα δικα μου ποθ ειναι επισης η μεγαλη η συσκευασια. Οταν θα λειψουν βλεπουμε...εσυ τι τους δινεις που εχεις πολλα στοματα να ταιζεις?![]()

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool