Φθηνή τροφή για τα αδέσποτα γατάκια

Ας τους βαζει μονο δυο φορες τη μερα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγώ πάντως δοκίμασα αυτήν εδώ την προηγούμενη βδομάδα κ μέχρι τώρα δεν έχω δει διαφορά από τη royal εκτώς από την τιμή που έχει 3,8/κιλό:blink:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ας τους βαζει μονο δυο φορες τη μερα.
θα της πω..αν και νομιζω τοσο τους βαζει..παιζει βεβαια να τους βαζει καμια φορα η θεια μου και η γειτονισσα φαι...οπως και ναχει, αν υπαρχει μια καλυτερη τροφη για στειρωμενα και οικονομικη θα το προτιμουσα..

Εγώ πάντως δοκίμασα αυτήν εδώ την προηγούμενη βδομάδα κ μέχρι τώρα δεν έχω δει διαφορά από τη royal εκτώς από την τιμή που έχει 3,8/κιλό:blink:
φαινεται πολύ καλή αυτη!!! ξερεις αντιπροσωπο??:)

ενταξει το βρηκα!:) μαλλον ομως δεν υπαρχει ουτε αυτη κυπρο...:( αν και κανει και για τα δικα μας γατια η cimiao..οντως μοιαζει πολύ με την rc και εχει και για στειρωμενα θηλυκα και αρσενικα!

Μόλις μου είπανε ότι η τιμή ισχύει για τη χύμα συσκευασία κ όχι για όλους τους κωδικούς.Οι υπόλοιποι βγαίνουν 14ευρω/2κιλο

Μια άλλη σχετικά οικονομική, αλλά καλή τροφή για στειρωμένα είναι της Brit η castrate, εγω αυτήν έχω... και είμαι ευχαριστημένη.

Τα 7 κιλά στοιχίζουν 28ε.
Κριτική έχω γράψει παρακάτω
https://www.mypetz.gr/threads/brit-care-castrate.224447/

Μια άλλη σχετικά οικονομική, αλλά καλή τροφή για στειρωμένα είναι της Brit η castrate, εγω αυτήν έχω... και είμαι ευχαριστημένη.

Τα 7 κιλά στοιχίζουν 28ε.
Κριτική έχω γράψει παρακάτω
https://www.mypetz.gr/threads/brit-care-castrate.224447/
τελεια!!!! και υπαρχει αντιπροσωπος στην κυπρο, μου ειπε να τον παρω σε ενα τεταρτο να μου πει που να την βρω!!! ευχαριστω πολύ!!! ελπιζω οι τιμες να μην ειναι στα υψη εκει:/:

julia υπαρχει και σε μεγαλυτερη συσκευασια αν ξερεις? 15-20 κιλων ?

Οχι... έχω ρωτήσει. :(
Τώρα βέβαια στην Κύπρο δεν ξέρω.

Πάρε μια μικρή για αρχή, να την δείς και εσύ, και να δείς και αντίδραση των γατιών..
σε κάποια δεν πολυ αρέσει, βέβαια απο το να λιμοκτονήσουν την τρώνε.;)

προς το παρων περιμενω να με παρει τηλ γιατι τον διεκοψα απο meeting:redface: απλα ειδα στο review που εγραψες οτι υπαρχει και 20κιλη συσκευασια..

Έχεις δίκιο.. ίσως να υπάρχει έξω, ίσως και να μπερδεύτηκα και να ήθελα να γράψω 7...
Θα το κοιτάξω.:redface:

γεια σας.... αφού ακύρωσα την παραγγελία της friskies διαβάζοντας τις απόψεις σας,.

Γιατί όχι friskies? Πείτε μου κι εμένα. Εγώ στ'αδεσποτάκια δίνω friskies που αγοράζω σε 15κιλο ή 7 κιλο τσουβάλι κι είναι μια χαρά. Μάλιστα τους πρώτους μήνες στον Τούλη μου έδινα friskies μέχρι να καλομάθει στη royal canine.

απο τετοιας χαμηλης ποιοτητας τυπου friskies κινδυνευουν απο πολλες αρρωστιες των νεφρων και του ουροποιητικου. περιεχουν χρωματα και συντηρητικα, πεινανε συνεχεια γιατι εχουν πολλα σιτηρα κτλ.

μου σπασε τα νευρα ο αντιπροσωπος! περιμενω ακομη να με παρει , και τον επαιρνα παλι τωρα και δεν απαντουσε:mad: μιλησα τωρα με την μαμα μου και αποτι μου ειπε η θεια μου απο τον καιρο που στειρωθηκαν ουτε μια φορα φαι δεν τους αγορασε:down: (καλυτερα βεβαια γιατι τις χειροτερες επαιρνε και ουτε που τις αγγιζαν). τα ταιζει 2-3 φορες την ημερα , και το 1,5 κιλο παει λιγοτερο απο 1 βδομαδα, αν και αγορασει πολλα σακουλακια μαζι. οποτε μια πιο μεγαλη συσκευασια θα βολευε καλυτερα. επισης ηρθαν νεοι επισκεπτες παλι, δεν πειραζει να τρωνε κι εκεινοι φαγακι:)

ωραια, οταν μπορεσεις πες μου το ονομα και ελπιζω να την βρουμε κυπρο..η tonus που συμφερει δεν υπαρχει εκει:(
γενικος εδω πολυ λιγες μαρκες υπαρχουν. Την pro plan για να την βρω γυρισα ολα τα pet shop της περιοχης. Κυριαρχει παντου η rc οεο...

σε ποια πολη μενεις?? ο αντιπροσωπος της brit ειναι λαρνακα..ελπιζω να μπορει να μου φερει λευκωσια, και ελπιζω να ειναι παρομοιες τιμες με εδω!

Εγω μενω λεμεσο...Νομιζω ομως οτι γενικα εδω οι τιμες ειναι πιο ψιλες απο ελλαδα.

εσυ τι τους δινεις που εχεις πολλα στοματα να ταιζεις?:)

εσυ τι τους δινεις που εχεις πολλα στοματα να ταιζεις?:)
Στα δικα μου γατια δινω pro plan για στειρωμενα στα στειρωμενα και kitten στο μικρο. Στα αδεσποτακια δινω την rc που δεν τρωνε τα δικα μου που ειχα αγορασει ποσοτητα και την hills την οποια παλι δεν τρωνε τα δικα μου ποθ ειναι επισης η μεγαλη η συσκευασια. Οταν θα λειψουν βλεπουμε...:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back