Φθηνή τροφή για τα αδέσποτα γατάκια

την προπλαν ποσο την αγοραζεις?:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

την προπλαν ποσο την αγοραζεις?:hmm:
σχετικα φθηνα σε συγκριση με την rc που ειναι 38 ευρο. Την αγοραζω 22 ευρο τα 3 kg για τα στειρωμενα και 4 euro η kitten η μικρη συσκευασια. και η hills 21 euro τα 2 kg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

julia υπαρχει και σε μεγαλυτερη συσκευασια αν ξερεις? 15-20 κιλων ?

Η μεγαλύτερη που υπάρχει είναι 7,5κιλά και σήμερα που ρώτησα κάνει 28,90? στην Κτηνιατρική ΟΕ.:redface:

ευχαριστω πολύ!! εγω τωρα τι κανω, τον ξαναπαιρνω τηλ?? μου ειχε πει οτι θα με παρει και ακομη τπτ:mad:

Φυσικά του τηλεφωνείς....;)
Εσύ θέλεις κάτι..

αντε μακαρι να την βρουμε αυτη την τροφη να μου φυγει το αγχος που εχω οτι δεν τρωνε σωστα τα γατακια μας:( θα παρω σε λιγο

πηρα τηλ και μου ειπε οτι δεν εχουν τωρα την castrate, θα την εχουν μεσα δεκεμβριου , αλλα εχουν την mica salmon 20kg 40 ευρω. αποτι ειδα ειναι μια χαρα τα συστατικα της
WITH NORWEGIAN SALMON FOR SHINY COAT COMPLETE CAT FOOD Ingredients: chicken meat and product of chicken origin (min. 30 %), salmon meal (min. 5 %), rice, corn, wheat, poultry fat, fish oil, yeast, beet pulp, minerals, DL-methionine, L-lysine, copper sulphate pentahydrate, vitamin A, vitamin D3, vitamin E, taurine.

επισης μου ειπε να μην αγχωνομαι για την τιμη, θα φερει μονο μεγαλες συσκευασιες και μου λεει μονο και μονο για το promotion που θα του κανω θα μου κανει καλες τιμες..επισης μου ειπε οτι μονο μεγαλες συσκευασιες φερνει οποτε μια χαρα:)

Εμένα η Mica δεν μου άρεσε...:down:
Είχε ΠΟΛΥ χρώμα, και πολύ άρωμα... και μου έκανε διάρροια.. απλά ενημερωτικά.:hmm:

και δεν είναι και στο ίδιο επίπεδο με την μπρίτ...είναι η φτηνή της σειρά.

Εμένα η Mica δεν μου άρεσε...:down:
Είχε ΠΟΛΥ χρώμα, και πολύ άρωμα... και μου έκανα διάρροια.. απλά ενημερωτικά.:hmm:

και δεν είναι και στο ίδιο επίπεδο με την μπρίτ...είναι η φτηνή της σειρά.
παλι καλα που μου το ειπες julia!!! στα συστατικα της δεν γραφει τπτ για χρωμα!!:mad::mad::mad:

julia εχω μπερδευτει!!:( πηρα στην κτηνιατρικη που εχει και την brit care και την mica και τους ρωτησα αν εχει χρωμα και μου ειπε οτι δεν εχει χρωματα, και να την δινω αφοβα..:hmm:αλλα ρωτησα για τον σολωμο..και στην εικονα της συσκευασιας δεν φαινεται αν εχει χρωμα, ειναι φυσικο και ομοιομορφο:hmm:
mica024.jpg

επισης για διαφορες της mica και brit care, μου ειπαν οτι η πρωτη ειναι premium και η αλλη super premium τροφη:hmm:

julia εχω μπερδευτει!!:( πηρα στην κτηνιατρικη που εχει και την brit care και την mica και τους ρωτησα αν εχει χρωμα και μου ειπε οτι δεν εχει χρωματα, και να την δινω αφοβα..:hmm:αλλα ρωτησα για τον σολωμο..και στην εικονα της συσκευασιας δεν φαινεται αν εχει χρωμα, ειναι φυσικο και ομοιομορφο:hmm:
mica024.jpg

επισης για διαφορες της mica και brit care, μου ειπαν οτι η πρωτη ειναι premium και η αλλη super premium τροφη:hmm:
Παντος αν ειναι καλη θα ενδιαφερομουν και εγω να την αγορασω για τα αδεσποτα μωρα μου...κανε μια δοκιμη και ενημερωνεις για τα αποτελεσματα:)

Παντος αν ειναι καλη θα ενδιαφερομουν και εγω να την αγορασω για τα αδεσποτα μωρα μου...κανε μια δοκιμη και ενημερωνεις για τα αποτελεσματα:)
εγραψα και πιο πανω..απο μεσα δεκεμβριου θα εχει και την brit care castrate που ειναι πιο οικονομικη και εσενα θα σε συμφερει πολύ:)

ναι το ξερω..:) Αναμενουμε τα αποτελεσματα:)

Εγώ αυτήν είχα πάρει...
https://www.brit-petfood.com/other-products-for-dogs-and-cats/mica-mix/55

μιλάμε για πολύ χρώμα... υποτίθεται με λαχανικά... ο θεός να τα κάνει...:hmm:

Συνημμένα

• mica023.jpg
    mica023.jpg
    99 KB · Εμφανίσεις: 70
αυτη οντως βγαζει ματι το χρωμα που εχει μεσα:| πηρα και στο τριτο υποκαταστημα της κτηνιατρικης και μου ειπαν πολυ πιθανον...καλα, κανονικα δεν επρεπε να ξερουν αν εχει ή οχι απο την στιγμη που ειναι οι αντιπροσωποι??? ο καθενας λεει οτι θελει..
ασχετα με το αν εχει χρωστικες ή οχι, σιγουρα ειναι καλυτερη απο την brekkies excel που τρωνε τωρα..τουλαχιστον σε θεμα συστατικων..

Πιθανότατα, απλά αν την πάρεις, να πάρεις κάποια μονόχρωμη... καφέ κατα προτίμηση.:hmm:

μαλλον αυτη που σου εδειξα πιο πανω θα παρουμε αν παρουμε...περιμενω παλι τηλ απο τον αντιπροσωπο κυπρου γιατι του ειπα να κοιταξει ποιες εχει και θελω να μου διαβασει τι γραφει πανω στη συσκευασια. εχω μπερδευτει πολυ, και εκνευριζομαι να μην βγαζεις ακρη απο ατομα που επρεπε να τα ξερουν απεξω ολες αυτες τις λεπτομερειες..

Τί να ξέρουνε μωρέ... Διαβάζουν και αυτοί τί λέει η συσκευασία...
Καλύτερα μπορείς να καταλάβεις εσύ απο την εικόνα...;)

Λοιπόν ρώτησα, όχι ότι πήρα ικανοποιητική απάντηση όμως:P.
Delicat λέγεται η μάρκα και είναι σε 20κιλο τσουβάλι. Μου είπαν ότι είναι δεύτερη ποιότητα της hills. Το έψαξα λίγο στο ιντερνετ και δεν την βρίσκω καθόλου, τί να πω, δεν ξέρω.
Πάντως είναι άχρωμη και φθηνή;).

μηπως ειναι της purina? αυτη εδω? https://www.purina.com/products/delicats2.aspx

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back