Φθηνή Royal Canin!!!

Παιδιά στο www.petplanet.co.uk έχει όλες τις τροφές της Ρόυαλ (και τις κτηνιατρικές) αλλά και ότι άλλο φανταστεί ο νούς σας σχετικά με τα ζώα,με free delivery για πάνω από 29 λίρες,παράδοση σε δύο μέρες στην πόρτα σου...και δείτε διαφορά...αγόρασα την 10κιλη της Ρόυαλ 52 ευρώ και εδώ την έχουν 70...για κώτσους μας περνάνε;:lol::lol::lol:

Εισαι σιγουρη οτι στελνουν Ελλαδα?
Εγω περιπου πριν ενα χρονο που επικοινωνησα μαζι τους μου ειπαν οτι δεν στελνουν!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εισαι σιγουρη οτι στελνουν Ελλαδα?
Εγω περιπου πριν ενα χρονο που επικοινωνησα μαζι τους μου ειπαν οτι δεν στελνουν!
Μου έστειλαν...ήδη...:):)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αννα με πιστωτικη ή με προπληρωμενη?πρεπει να ειναι σε λιρες ή ειναι οκ και σε ευρω?σορρυ για τις τοσες πολλες ερωτησεις αλλα δεν εχω ξαναπαρει ποτε απο ιντερνετ..:redface:

Απλά να συμπληρώσω ότι δεν έχει όλες τις τροφές από τη σειρά veterinary της Royal (π.χ. τη δεκάκιλη Neutered που παίρνω εγώ). Γι' αυτό προτιμώ το pet-supermarket.co.uk ή το nutrecare.co.uk.

Άννα, τα μεταφορικά πόσα είναι για Ελλάδα; 25 ευρώ το ελάχιστο, ή πάει ανάλογα με το βάρος; Διότι βλέπω ότι έχει την επτάκιλη Orijen σε σχετικά καλή τιμή...

Απλά να συμπληρώσω ότι δεν έχει όλες τις τροφές από τη σειρά veterinary της Royal (π.χ. τη δεκάκιλη Neutered που παίρνω εγώ). Γι' αυτό προτιμώ το pet-supermarket.co.uk ή το nutrecare.co.uk.

Άννα, τα μεταφορικά πόσα είναι για Ελλάδα; 25 ευρώ το ελάχιστο, ή πάει ανάλογα με το βάρος; Διότι βλέπω ότι έχει την επτάκιλη Orijen σε σχετικά καλή τιμή...

αυτα που λες σου φερνουν στην ελλαδα σιγουρα?με πιστωτικη ή προπληρωμενη?η αννα λεει οτι πανω απο 29 λιρες ειναι δωρεαν τα μεταφορικα..σε αυτες?

σορρυ για τις πολλες ερωτησεις:D

Αν είναι πάνω από 29 λίρες είναι δωρεάν...εγώ έβαλα Ελλάδα και δεν μου χρέωσαν...:hmm::hmm:

Παιδιά, έχει και αμπούλες, και χάπια κλπ κλπ.:up:
Για το φροντλαίν, που κοίταξα πιο προσεκτικά, θέλουν συνταγή γιατρού...:hmm:

δεν μου απανταει κανεις:(

αυτα που λες σου φερνουν στην ελλαδα σιγουρα?με πιστωτικη ή προπληρωμενη?η αννα λεει οτι πανω απο 29 λιρες ειναι δωρεαν τα μεταφορικα..σε αυτες?

σορρυ για τις πολλες ερωτησεις:D

Ναι, καλέ! σε 4-5 μέρες είναι στο σπίτι σου και μπορείς να παρακολουθείς και πού βρίσκεται το πακέτο ανά πάσα στιγμή... Εδώ κι ένα χρόνο τις επιλέγω...
Χρησιμοποιώ προπληρωμένη (Electron) κάρτα...
Δυστυχώς, σ' αυτές είναι στάνταρντ τα μεταφορικά, αλλά δεν θυμάμαι ακριβώς πόσο, είναι ακριβούτσικα αλλά στο σύνολο (για τη συγκεκριμένη τροφή που θέλω εγώ, τη neutered από την κτηνιατρική σειρά της Royal, το δεκάκιλο - 3 δεκάκιλα τη φορά, για να είμαι πιο συγκεκριμένη) βγαίνει πιο φθηνά από ό,τι αν την αγόραζα εδώ...

:)

ηλιαννα και η πιστωτικη και η προπληρωμενη κανει, αρκει να σου επιτρεπει η καρτα παραγγελεια απο ιντερνετ

ναι ρε παιδι μου το ξερω..απλα για να μην τρεχω να βγαζω προπληρωμενες αν ειναι ασφαλες να χρησιμοποιησω απο το συγκεκριμενο σαιτ πιστωτικη..περιμενω να μου απαντησει και η αννα αφου τα μεταφορικα ειναι δωρεαν για να παραγγειλω..

ευχαριστω mandeson:D

Eγώ γενικά θα πρότεινα να χρησιμοποιείτε προπληρωμένες τύπου Electron για καλό και για κακό...

Εγώ παράγγειλα με κάρτα παιδιά,μου έβγαλε κανονικά την χώρα Greece και μου έστειλαν απόδειξη και όλα εντάξει..Λέτε να μην στέλνουν στην Ελλάδα,και να έκαναν λάθος;:hmm::hmm::hmm:Τους έστειλα και e-mail τώρα και περιμένω την απάντηση αύριο...Το ίδιο παράγγειλα και στο άλλο σάιτ που μου είπες Εβελίνα και με χρέωσαν 6 ευρώ εκεί...για τα μεταφορικά.

οταν σου απαντησουν πες μας..:Dεβελυν ποιο ειναι το αλλο σαιτ?

οταν σου απαντησουν πες μας..:Dεβελυν ποιο ειναι το αλλο σαιτ?
Το άλλο είναι αυτό και χρεώνουν 6 ευρώ για κάθε 10 κιλά...https://www.k9capers.com/shop/proddetail.asp?prod=5615

ευχαριστω πολυ:D

απο αυτο που παραγγειλατε εσεις μου αρεσουν περισσοτερο..εχει και προιοντα πολλα για το χαμπστερακι μου που θελω να παραγγειλω κλπ..οποτε περιμενω να μου πειτε αν σας πουν οκ οτι τα φερνουν ελλαδα:D

κορίτσια θα ήθελα μία μεγάλη χάρη. Αν παραγγείλει κάποια στο μελλον από το pet planet γίνεται να κάνω κ εγώ μία παραγγελία γιατί δεν έχω κάρτα;:rolleyes:

elvenstar αν κανω καποια παραγγελεια δεν εχω προβλημα να σου παραγγειλω κι εσενα..:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back