dion1
Εκκολαπτόμενο μέλος
Παιδιά στο www.petplanet.co.uk έχει όλες τις τροφές της Ρόυαλ (και τις κτηνιατρικές) αλλά και ότι άλλο φανταστεί ο νούς σας σχετικά με τα ζώα,με free delivery για πάνω από 29 λίρες,παράδοση σε δύο μέρες στην πόρτα σου...και δείτε διαφορά...αγόρασα την 10κιλη της Ρόυαλ 52 ευρώ και εδώ την έχουν 70...για κώτσους μας περνάνε;![]()
Εισαι σιγουρη οτι στελνουν Ελλαδα?
Εγω περιπου πριν ενα χρονο που επικοινωνησα μαζι τους μου ειπαν οτι δεν στελνουν!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος
Μου έστειλαν...ήδη...Εισαι σιγουρη οτι στελνουν Ελλαδα?
Εγω περιπου πριν ενα χρονο που επικοινωνησα μαζι τους μου ειπαν οτι δεν στελνουν!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hlianna
Διάσημο μέλος

dion1
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μου έστειλαν...ήδη...![]()
Τελεια!
Εχει τεραστια ποικιλια!
mandeson
Εκκολαπτόμενο μέλος
Άννα, τα μεταφορικά πόσα είναι για Ελλάδα; 25 ευρώ το ελάχιστο, ή πάει ανάλογα με το βάρος; Διότι βλέπω ότι έχει την επτάκιλη Orijen σε σχετικά καλή τιμή...
Hlianna
Διάσημο μέλος
Απλά να συμπληρώσω ότι δεν έχει όλες τις τροφές από τη σειρά veterinary της Royal (π.χ. τη δεκάκιλη Neutered που παίρνω εγώ). Γι' αυτό προτιμώ το pet-supermarket.co.uk ή το nutrecare.co.uk.
Άννα, τα μεταφορικά πόσα είναι για Ελλάδα; 25 ευρώ το ελάχιστο, ή πάει ανάλογα με το βάρος; Διότι βλέπω ότι έχει την επτάκιλη Orijen σε σχετικά καλή τιμή...
αυτα που λες σου φερνουν στην ελλαδα σιγουρα?με πιστωτικη ή προπληρωμενη?η αννα λεει οτι πανω απο 29 λιρες ειναι δωρεαν τα μεταφορικα..σε αυτες?
σορρυ για τις πολλες ερωτησεις

ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος
Αν είναι πάνω από 29 λίρες είναι δωρεάν...εγώ έβαλα Ελλάδα και δεν μου χρέωσαν...Απλά να συμπληρώσω ότι δεν έχει όλες τις τροφές από τη σειρά veterinary της Royal (π.χ. τη δεκάκιλη Neutered που παίρνω εγώ). Γι' αυτό προτιμώ το pet-supermarket.co.uk ή το nutrecare.co.uk.

julia
Διακεκριμένο μέλος

Για το φροντλαίν, που κοίταξα πιο προσεκτικά, θέλουν συνταγή γιατρού...

Hlianna
Διάσημο μέλος

mandeson
Εκκολαπτόμενο μέλος
αυτα που λες σου φερνουν στην ελλαδα σιγουρα?με πιστωτικη ή προπληρωμενη?η αννα λεει οτι πανω απο 29 λιρες ειναι δωρεαν τα μεταφορικα..σε αυτες?
σορρυ για τις πολλες ερωτησεις![]()
Ναι, καλέ! σε 4-5 μέρες είναι στο σπίτι σου και μπορείς να παρακολουθείς και πού βρίσκεται το πακέτο ανά πάσα στιγμή... Εδώ κι ένα χρόνο τις επιλέγω...
Χρησιμοποιώ προπληρωμένη (Electron) κάρτα...
Δυστυχώς, σ' αυτές είναι στάνταρντ τα μεταφορικά, αλλά δεν θυμάμαι ακριβώς πόσο, είναι ακριβούτσικα αλλά στο σύνολο (για τη συγκεκριμένη τροφή που θέλω εγώ, τη neutered από την κτηνιατρική σειρά της Royal, το δεκάκιλο - 3 δεκάκιλα τη φορά, για να είμαι πιο συγκεκριμένη) βγαίνει πιο φθηνά από ό,τι αν την αγόραζα εδώ...

evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
Hlianna
Διάσημο μέλος
ευχαριστω mandeson

mandeson
Εκκολαπτόμενο μέλος
ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος

Τους έστειλα και e-mail τώρα και περιμένω την απάντηση αύριο...Το ίδιο παράγγειλα και στο άλλο σάιτ που μου είπες Εβελίνα και με χρέωσαν 6 ευρώ εκεί...για τα μεταφορικά.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hlianna
Διάσημο μέλος
εβελυν ποιο ειναι το αλλο σαιτ?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος
Το άλλο είναι αυτό και χρεώνουν 6 ευρώ για κάθε 10 κιλά...https://www.k9capers.com/shop/proddetail.asp?prod=5615οταν σου απαντησουν πες μας..εβελυν ποιο ειναι το αλλο σαιτ?
Hlianna
Διάσημο μέλος

Hlianna
Διάσημο μέλος

elvenstar
Επιφανές μέλος

evelynkar
Διακεκριμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool