menia
Δραστήριο μέλος
Τόσα και τόσα ανάπηρα και τυφλά γατάκια έχω δει εδώ μέσα κι αλλού, πόσες φορές έχω ευχηθεί να την είχαμε μεγαλώσει αλλιώς ώστε να μπορούσα να πάρω ένα από αυτά... Η εμφάνιση είναι κάτι το σχετικό, για μένα τα ομορφότερα είναι τα του δρόμου, τα οποία αν τα περιποιηθείς και τα παχύνεις γίνονται όπως η Μένια μου...

Οσοι σκέφτονται καθαρά την εμφάνιση και το πώς θα επιδεικνύουν το ζωάκι τους στους φίλους τους δεν είναι αληθινοί ζωόφιλοι. Επιδειξιομανείς ναι. Και σίγουρα έχουν "κόλλημα" με τα επώνυμα ρούχα, τις ακριβές τσάντες και στις 20 του μήνα το πορτοφόλι μένει άδειο... Αλλά τι να λέμε τώρα? Ειδικά ο Ελληνας σε αυτον τον τομέα είναι και ο πρώτος. Γι' αυτό και τα δάνεια και οι πιστωτικές έχουν εκτοξευθεί στα ύψη. Οσον αφορά τα ανάπηρα ζωάκια, ο άνθρωπος ξεχνάει ότι υπάρχουν και ανάπηροι συνάνθρωποί μας, θα σκεφτεί τα ανάπηρα ζωάκια? Εδώ πάνε και παρκάρουν πάνω στις ειδικές ράμπες και στις ειδικές διαγραμμίσεις για τυφλούς...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prince
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Εμεις στη Γατοομάδα και την Ομάδα αγαπης πχ στις φιλοξενειες δινουμε απο οποιον βρει το γατακι συνηθως αμο και τροφη ετσι ωστε να μπορει να φιλοξενησει κανεις πιο ευκολα.
Χαρη στις προσφατες δωρεες τη προηγουμενη εβδομαδα πηρα σε δυο φοιτητριες μπωλακια φαγητου και ονυχοτριφτες, παιχνιδακια, φτυαρακια συν τις τροφες κα καλη αμμοπου εδωσαν αυτοι που βρηκαν το γατακι και με μια δικη τους λεκανίτσα απλα φιλοξενουν τωρα η μια τη παπαρουνίτσα που στην αρχη της ειχε φανει δυσκολο αλλα μετα συνηθισε νααλλαζει τις γαζες καθε μερα, και η αλλη τον βελουδενιο που εχει και μαι ευκαιρια να την κατακτησει και για μαμα αν καταλαβα καλά..
Θεψρψ οτι πρεπει να βοηθαμε τετοια ατομα και γι αυτο εκανα οτι μπορεσα και για να στειρωθει η τιγρουλινα και ο Πανθηρας αρης που ηταν μεγαλύτερος εδω ετσι ωστε να μην υπαρχουν επιπλέον εξοδα για οποιον προτιμαει μεγαλυτερο η με καποια ααπηρια ζωακι ετσι ωστε να δινονται και καποιες διευκολύνσεις εαν μπορουμε και περισσοτεροι ανθρωποι να τα υιοθετουν σαν εξτρα ζωακια η να τα φιλοξενουν.
spyridon1979
Εκκολαπτόμενο μέλος
Louiza26
Εκκολαπτόμενο μέλος
..πλεον εχω καταλαβει οτι και το χρωμα ειναι ιδιαιτεροτητα..
Σ'αυτό δε συμφωνώ. Αν βρεις ένα γατάκι στο δρόμο ή άρρωστο ή πολύ μικρό και θέλει βοήθεια, δε νομίζω κανείς να κοιτάξει το χρώμα..αν είναι να βοηθήσει, θα βοηθήσει..και μπορεί και να το κρατήσει ο ίδιος στο τέλος (πόσες φορές δεν έχει γίνει αυτό!).
Αν όμως κάποιος θέλει συνειδητά να πάρει ένα γατάκι, δεν είναι κακό να έχει μια προτίμηση στο χρώμα, εγώ τουλάχιστον έτσι το σκέφτομαι.
menia
Δραστήριο μέλος
1. Μενει μόνος ή με γονείς, σύντροφο κλπ κλπ?
2. Αν δεν μένει μόνος οι υπόλοιποι κάτοικοι του σπιτιού αγαπούν τα ζώα και μέχρι ποιανού σημείου μπορούν να τα ανεχτούν?
3. Οικονομικά μπορεί να αναταπεξέλθει? Το ζωάκι θέλει εμβόλια και τροφή...
4. Το σπίτι είναι δικό του ή μένει στο ενοίκιο? Ποια η άποψη της σπιτονοικοκυράς για τα ζώα?
5. Τέλος μπορεί να εγγυηθεί ότι θα το έχει το ζωάκι μαζί του για πάντα? Π.χ. αν κάποιος είναι φοιτητής θα πρέπει να σκεφτεί τι θα το κάνει όταν θα τελειώσουν οι σπουδές, αν πρέπει να επιστρέψει στο πατρικό του ή αν θα συνεχίσει μεταπτυχιακό στο εξωτερικό...
Αν δεν μπορείς να απαντήσεις σε κάποιο από τα παραπάνω ερωτήματα, τότε σκέψου λίγο καλύτερα για το αν πρέπει να υιοθετήσεις κάποιο ζωάκι...
julia
Διακεκριμένο μέλος
Αναζητώντας το αληθινό νόημα μιας παρεξηγημένης έννοιας, με αφορμή την χθεσινή(προχθεσινή), Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων.
(Του Γιώργου Φραντζεσκάκη - Κ της Καθημερινής 05-10-08)
και σε συνεργασία με την niki

Τα κείμενα θα τα βρείτε στα κάτω λινκς. (με ενα κλικ κανει και αλλο ΖΟΥΜ)

https://i294.photobucket.com/albums/mm86/arkjulia/_.jpg
https://i294.photobucket.com/albums/mm86/arkjulia/_-1.jpg
https://i294.photobucket.com/albums/mm86/arkjulia/_-2-1.jpg
https://i294.photobucket.com/albums/mm86/arkjulia/_-3.jpg
Οι δικές μου φώτο δεν είναι στημένες. Απλά έτυχε να κλαίει και τον πήρα μαζί μου, για να σκάσει...

Είπα να της βάλω...νομίζω ότι είναι γλύκα.

Συνημμένα
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

Αλλα οι φωτο του σκυλου και του θεου Κικη πανω στο αρθρο ειναι φυσικα "ολα τα λεφτα"

julia
Διακεκριμένο μέλος
ΙΣΩΣ ο θείος, αγαπήσει τελικά τα σκυλιά, γιατί τις γάτες δεν...

Διόρθωσα τα λινκς, νομίζω είναι καλύτερα!!!

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

Κατι μου λεει οτι ο μαγος Κικης εκανε καποια αλχημεια.

mariaxanthi
Νεοφερμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool