Φιλοζωϊκή για άρρωστη, αδέσποτη γατούλα

Ωραία, οπότε για να κάνουμε την επιχείρηση (:)) λίγο πιο συγκεκριμένη. Θέλετε να το κάνουμε την Πέμπτη λίγο μετά τις 6 το απόγευμα, οπότε και να την πάμε καπάκι στην γιατρό? Επίσης να ενημερώσω ότι εγώ δεν έχω μεγάλη εμπειρία στο πιάσιμο γατιών (εδω δυσκολεύομαι με την δική μου-βέβαια αυτή δεν πιάνει γιατί δεν είναι γάτα, είναι θηρίο), ελπίζω να υπάρχει κάποια εξπέρ ανάμεσα μας. Jeanie μας είπες αν είναι καθόλου φιλική η γατούλα ή αν είναι τελείως αγριόγατα?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

σημερα το πρωι η γατα ηταν παλι εδω και μου φανηκε αρκετα καλυτερα σε σχεση με χθες :) της εβαλα φαγητο και δεν ηταν ακριβως φιλικη αλλα ουτε εδειξε να με φοβαται πολυ οποτε θεωρω πως δεν θα δυσκολευτουμε πολυ να την πιασουμε. απλα δεν ξερω αν η ωρα θα ειναι προβλημα :worry: θα πρεπει να παρακολουθησω αυριο πιο προσεκτικα τις ωρες που ερχεται και φευγει για να ειμαστε σιγουροι

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ωραία, οπότε περιμένουμε να μας πεις και αύριο με περισσότερη σιγουριά, για να το οριστικοποιήσουμε. Speri και Evelynkar ετοιμαστείτε..

Απάντηση: Φιλοζωική για άρρωστη, αδέσποτη γατούλα

Κοριτσια απογευματα δουλευω δυστυχως...οποτε δεν θα μπορεσω να ακολουθησω :(

Κορίτσια, για πείτε. Οι τρεις που μείναμε, κάνουμε κάτι αύριο?

η γατα χθες δεν φανηκε καθολου γι' αυτο δεν επικοινωνησα. αν ερθει σημερα μπορειτε να συμμετασχετε στην επιχειρηση? :P

Εγώ μπορώ μετά τις 6. Σου στέλνω το τηλέφωνο μου με π.μ. ώστε αν την δεις να εμφανίζεται μέχρι κάποια ώρα να μου στείλεις μήνυμα, με ακριβή διεύθυνση. Η εβέλυν αν καταφέρουμε και την τσιμπίσουμε θα έρθει στον γιατρό. Αν εμφανιστεί μέχρι πεντέμιση περίπου, μπορούμε να το κάνουμε. Τώρα αν πρωτοέρθει στις 7, δεν προλαβαίνουμε. Εσύ έχει γατομεταφορέα η να φέρω εγώ?

Επίσης να ενημερώσω ότι εγώ από τώρα και πέρα δεν θα έχω πρόσβαση στον Υπολογιστή μου, οπότε για οτιδήποτε προκύψει, στο κινητό που έστειλα με π.μ.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Να υποθέσω δεν ήρθε το αφεντικό και σήμερα ε?Γαμώτο..:(:(

οχι δεν εμφανιστηκε καθολου ολη μερα :(:( θα επρεπε να με ανησυχει αυτο? η απλα σημαινει πως γυρισε στο παλιο της "σπιτι"?

Ξέρω και εγώ..όλα παίζουν. Ας ελπίσουμε τουλάχιστον ότι είναι καλά.

η γατα ειναι και παλι εδω :):) αν ειναι ακομα εδω στις 6 η "ομαδα" :redface: ειναι διαθεσιμη?

Εγώ το απόγευμα έχω κανονίσει να πάω ένα μικρό στον γιατρό που βρήκαμε χτες. Μπορείς να την φέρεις και να βρεθούμε εκεί? Σε τι κατάσταση είναι?

μου φαινεται αρκτα καλυτερα. ωραια ναι θα το προσπαθησω :) τι ωρα θα πας?

Μακάρι να είναι καλύτερα.. Προβλέπω αν πηγαίνω μεταξύ 6.30 και 7. Το τηλέφωνο μου αν δεν κάνω λάθος στο έχω στείλει με π.μ., οπότε αν είναι πάρε με ή στείλε μου μήνυμα για να συνεννοηθούμε για οποιαδήποτε λεπτομέρεια.

εφυγε παλι!!!!!!!!!!!!! αρχιζω να πιστευω πως εχει καταλαβει τα σχεδια μου και απλα με κοροιδευει :P αν τυχον ξαναγυρισει μεχρι τοτε θα παρω τηλεφωνο να συννενοηθουμε :)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back