le chat noir
Τιμώμενο Μέλος
) λίγο πιο συγκεκριμένη. Θέλετε να το κάνουμε την Πέμπτη λίγο μετά τις 6 το απόγευμα, οπότε και να την πάμε καπάκι στην γιατρό? Επίσης να ενημερώσω ότι εγώ δεν έχω μεγάλη εμπειρία στο πιάσιμο γατιών (εδω δυσκολεύομαι με την δική μου-βέβαια αυτή δεν πιάνει γιατί δεν είναι γάτα, είναι θηρίο), ελπίζω να υπάρχει κάποια εξπέρ ανάμεσα μας. Jeanie μας είπες αν είναι καθόλου φιλική η γατούλα ή αν είναι τελείως αγριόγατα?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jeannie1
Νεοφερμένο μέλος
της εβαλα φαγητο και δεν ηταν ακριβως φιλικη αλλα ουτε εδειξε να με φοβαται πολυ οποτε θεωρω πως δεν θα δυσκολευτουμε πολυ να την πιασουμε. απλα δεν ξερω αν η ωρα θα ειναι προβλημα
θα πρεπει να παρακολουθησω αυριο πιο προσεκτικα τις ωρες που ερχεται και φευγει για να ειμαστε σιγουροιΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
le chat noir
Τιμώμενο Μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
speri
Διάσημο μέλος
Κοριτσια απογευματα δουλευω δυστυχως...οποτε δεν θα μπορεσω να ακολουθησω

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
le chat noir
Τιμώμενο Μέλος
jeannie1
Νεοφερμένο μέλος
η γατα χθες δεν φανηκε καθολου γι' αυτο δεν επικοινωνησα. αν ερθει σημερα μπορειτε να συμμετασχετε στην επιχειρηση?

le chat noir
Τιμώμενο Μέλος
Επίσης να ενημερώσω ότι εγώ από τώρα και πέρα δεν θα έχω πρόσβαση στον Υπολογιστή μου, οπότε για οτιδήποτε προκύψει, στο κινητό που έστειλα με π.μ.
le chat noir
Τιμώμενο Μέλος

jeannie1
Νεοφερμένο μέλος

θα επρεπε να με ανησυχει αυτο? η απλα σημαινει πως γυρισε στο παλιο της "σπιτι"?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
le chat noir
Τιμώμενο Μέλος
jeannie1
Νεοφερμένο μέλος

αν ειναι ακομα εδω στις 6 η "ομαδα"
ειναι διαθεσιμη?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
le chat noir
Τιμώμενο Μέλος
jeannie1
Νεοφερμένο μέλος
μου φαινεται αρκτα καλυτερα. ωραια ναι θα το προσπαθησω
τι ωρα θα πας?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
le chat noir
Τιμώμενο Μέλος
jeannie1
Νεοφερμένο μέλος
αν τυχον ξαναγυρισει μεχρι τοτε θα παρω τηλεφωνο να συννενοηθουμε 
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool