Φιλοξενία ετοιμόγεννης γατούλας

ΑΝ ειναι θηλυκο.... μπορει αυτη να εχει το προβλημα λογω του σφουγγαροπανου του μαλτεζινου που εχω.... μπορει να μπερδευτει ο μικρος φρουφρου, λεω τωρα εγω...:redface::redface:

Στειρωμενη μεν, αλλα ενα κυνηγι για "κοκο" ισως και να το εχει..:redface::redface::redface:

(Θα εχουν και το ιδιο μεγεθος .. για σκεψου...:blink:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν βλέπω πρόβλημα θα γίνουν "φιλενάδες" και θα πίνουν τον καφέ τους!!! :cool::cool:
Αλλά τέλος πάντων.. την επόμενη φορά που θα πάω θα σηκώσω την ουρα... :redface:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μπα, εχω την εντυπωση πως το "ψηλαφισμα" πιανει καλυτερα σε αυτη την ηλικια!! Χμ.... θα ρωτησω τις γιατρινες αν ειναι δυνατη η συμβιωση με αυτες τις προυποθεσεις.... βαλε οτι ο φρουφρου ειναι τωρα 6 μηνων και εναμιση κιλο.. απ οτι ειπε ο γιατρος του αντε να παει τα δυο...

:blink: ωχ.. μεγαλυτερο θα ειναι το γατι :blink::blink::blink:

η αρια κ το αριακη της!!!

αψογη μαμα η αρια....κ καθαροαιμη ελληνιδα!!!!κουνουπι δεν αφηνει να πλησιασει το μικρο της....αυτη την χνουδωτη μπαλλιτσα......Δεν ξερω...αλλα μουρθε να την βαφτισω Νοτα την Αριουλα!!!!!Μου θυμιζει τοσο τη Νοτα!!!!Πολυ προστατευτικη μεσογειακη μαμα..........

Συνημμένα

• αρια.JPG
    αρια.JPG
    91,6 KB · Εμφανίσεις: 72
Η Αρια μην ξεχνάμε είναι και αυτή μια μικρή γατούλα, περίπου 7-8 μηνών...μόλις στειρωθεί θα ψάχνει και αυτή ένα σπιτάκι....σύντομα φωτογραφίες της
Υ.Γ. Ντροπή σου Αυρήλιο, μας κατηγορείς γιατί?? για υπερμετρη αγάπη..?? ε??

επειδη εχω χασει λιγο επεισοδια,ενα εμεινε?το αλλο υιοθετηθηκε ηδη?:)

Καλέ του Αιμίλιου του φαίνεται ήδη:redface:. Αυτό ακόμα δεν έχει δείξει αν είναι αγοράκι?

Αν θυμάμαι καλά, τον κοίταξαν τα κορίτσια στο κέντρο και είδαν ότι είναι αγοράκι.:)

Καλέ του Αιμίλιου του φαίνεται ήδη:redface:.

Πόσων μηνών είναι ο Αιμίλιος;:blink:

Αν θυμάμαι καλά, τον κοίταξαν τα κορίτσια στο κέντρο και είδαν ότι είναι αγοράκι.:)

Πόσων μηνών είναι ο Αιμίλιος;:blink:

Αν υπολογίζω σωστά δεν πρέπει να είναι δύο ακόμα:)

Προς ενημέρωση :
Η Μαμά Αρία είναι πλέον στειρωμένη και έτοιμη να βρεί και αυτή ένα σπιτάκι!!!!!!:)

νομίζω ότι της αξίζει η δικιά της αγγελία όμως! :)
Κυρία Νότα, θα της κάνετε την τιμή;

καλέ βέβαια, παω σπίτι σε λίγο, για να κατεβάσω και να φτιαξω στο σωστο μεγεθος τις φωτό και σε λίγο θα είμαστε με νεα αγγελιούλα...black & white rules!!:lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back