Φιλοξενία ετοιμόγεννης γατούλας

• Thread starter Thread starter ruko
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Τι κάνει η μανούλα μας; Έχω καιρό να διαβάσω νέα.

Το Μανταρινι τελικα μηπως βαριεται να γεννησει???:blink:
Έλα ντε!:blink:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Το μανταρίνι οπως τα λες! :lol:
Αλλα δεν θα την γλυτώσει, αν καθυστερήσει πάρα πολύ θα πρέπει να γινει καισαρική... δεν γίνεται να τα χωνέψει κιολας... :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Η Άρια ειναι καλα, το ένα μικρό ομως, το μαυρούλι, φαίνεται να είναι πολυ πιο ανεπτυγμένο απο το πιο άσπρο, το οποίο είναι και λίγο ασθενικό. :/: Υπάρχει περίπτωση για κάποιο γεννετικό πρόβλημα και αν ειναι αυτή η περίπτωση, δύσκολα τα πράγματα. :(
Αλλα καλύτερα να μην το συζητάμε, ο χρόνος θα δείξει.

χμ... προσφατα ηταν στις μερες της η κεραμιδογατουλα μιας φιλης μου.. πρωτη γεννα και η μαμα ηταν μολις 1 ετους! Βαριοταν να γεννησει η μαμα , ή φοβοταν και δεν ειχε αδικο!!:/:

Της εκαναν καισαρικη, και ειχε 7 (ναι, επτα) γατακια πεθαμενα στη κοιλια της!! Μηπως να το κυτταξουμε το θεμα???

Απ την ωρα που το εμαθα ο νους μου στο Μανταρινι ειναι :(

Λεω τωρα εγω η χαζη μελαχροινη μεγαλογυναικα ...:redface:

Η Άρια ειναι καλα, το ένα μικρό ομως, το μαυρούλι, φαίνεται να είναι πολυ πιο ανεπτυγμένο απο το πιο άσπρο, το οποίο είναι και λίγο ασθενικό. :/: Υπάρχει περίπτωση για κάποιο γεννετικό πρόβλημα και αν ειναι αυτή η περίπτωση, δύσκολα τα πράγματα. :(
Αλλα καλύτερα να μην το συζητάμε, ο χρόνος θα δείξει.

Το μαυρουλι ειχε ανοιξει τα ματια του εδω και καιρο, ειναι μαχητης/μαχητρια (αμφιβαλλω αν θα φαινεται ακομα το φυλο!!)

κανετε ο,τι μπορουσατε παιδια, τοσο εσεις οσο και οι γιατροι... μη ξεχναμε και στους ανθρωπους μπορουν να συμβουν τα ιδια..

εξ'ου και η μανια μου να στειρωνονται τα γατακια, αμαρτια ειναι να γυρνανε στους δρομους και να μη ξερουν τι τους ξημερωνει το αυριο... τοσο αυτα οσο και τα "μη γεννηθεντα μωρα τους"...

αν ειμαι λαθος με διορθωνετε..

φιλικα,
φρου φρου

Ε, μα αυτο λεω κι εγω φρου.
Οι κοπελες εχουν δωσει ενα περιθώριο (δεν θυμάμαι μέχρι πότε) και αν δεν γεννήσει μέχρι τότε θα την ανοίξουν.

Είσαι σωστη Φρου για εμενα, 100% ! :/:

Το Αριακι που ηταν αδυναμο πως ειναι?? ζει??

Αυτο ειναι που λεω ασθενικο. Προς το παρον ναι, αλλα θα δείξει

Το Αριακι που ηταν αδυναμο πως ειναι?? ζει??

Δρουσιλια, εννοεις οτι ουτε η Αρια ειναι καλα????????:blink:

Οχι βρε, είναι η Άρια και τα αριάκια, τα παιδιά! :)
Η Ελένη αναφέρεται στο ασπρόμαυρο που ειναι ασθενικό, όπως έλεγα πριν.
η άρια ειναι πολύ καλα και πολύ στοργική μαμά.

Φοβηθηκα για τη μαμα!!!! ελπιζω το μωρο να την "βγαλει καθαρη".......

Θα δειξει... Αλλα φοβαμαι οτι με τέτοιου τύπου προβλήματα εκ γεννετής και να μεγαλώσει το γατάκι θα ειναι πάντα ασθενικο... :(

Η Μαμά Αρία με το αριάκι της είναι καλά και απολαμβάνουν τις φροντίδες και την αγάπη όλων όσων έχετε έρθει απο το Κέντρο και όχι μόνο και σας ευχαριστούν!!! :)

Πέρασαν σχεδόν 1,5 μήνας απο τότε που μία κρύα παγωμένη νύχτα την έφερε η Ρινιό, την ετοιμόγεννη μανούλα, για να την γλυτώσει απο τον Χιονιά και το κρύο που τελικά μας απέκλεισε όλους στα σπίτια μας.

Έχει καλοσυνηθήσει πλέον, και το μικρό είναι μια παχουλή τριχωτή μπαλίτσα όλο νάζι και τσαχπηνιά!!! Σε λίγο θα αρχίσει να τρώει και μόνο του!!!

Καλοδεχούμενη λοιπόν η όποια βοήθεια!!! :up::up:

Ψιτ, ειπαμε.. το αριακι ειναι καπαρωμενο αν ειναι αρσενικο ...

Αντε μη τα παρω στο κρανιο τωρα :mad:

Γκρουμφ:mad::mad::mad::mad::mad::mad:

:P

Ψιτ, ειπαμε.. το αριακι ειναι καπαρωμενο αν ειναι αρσενικο ...

Αντε μη τα παρω στο κρανιο τωρα :mad:

Γκρουμφ:mad::mad::mad::mad::mad::mad:

:P

Καλέ!!!
Μίλησα εγώ για υιοθεσία???? :blink::blink::blink: :lol::lol::lol:

Να προσθέσω ότι μάλλον ειναι αρσενικό καθότι έχει και μεγαααααααααααααααλο κεφαλάκι (μια γλύκα):lol: Να τον χαίρεσαι ΦρουΦρου

Το ειδα τη προηγουμενη εβδομαδα...:inlove::inlove: για να εισπραξει χαδακι σφηνωνε τη κεφαλα στα καγκελα...
Για να δουμε ....
Καντε μια ευχη να ειναι αρσενικουλης το μωρο μου ..:up::up:

Το ειδα τη προηγουμενη εβδομαδα...:inlove::inlove: για να εισπραξει χαδακι σφηνωνε τη κεφαλα στα καγκελα...
Για να δουμε ....

Άντε μωρέ, μακάρι!!!:)

Να αρχίσω και γω τα οοοομμμμμμμμμ....οοοοομμμμμμμμμ;;;;:up::up:

Για να δουμε ....

Δηλ ...ΑΝ αν ειναι θυληκό..
υπάρχει μεγάλο πρόβλημα??? :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back