ruko
Διάσημο μέλος
Έλα ντε!Το Μανταρινι τελικα μηπως βαριεται να γεννησει???![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia
Διάσημο μέλος

Αλλα δεν θα την γλυτώσει, αν καθυστερήσει πάρα πολύ θα πρέπει να γινει καισαρική... δεν γίνεται να τα χωνέψει κιολας...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia
Διάσημο μέλος
Υπάρχει περίπτωση για κάποιο γεννετικό πρόβλημα και αν ειναι αυτή η περίπτωση, δύσκολα τα πράγματα. 
Αλλα καλύτερα να μην το συζητάμε, ο χρόνος θα δείξει.
fru_fru
Δραστήριο μέλος

Της εκαναν καισαρικη, και ειχε 7 (ναι, επτα) γατακια πεθαμενα στη κοιλια της!! Μηπως να το κυτταξουμε το θεμα???
Απ την ωρα που το εμαθα ο νους μου στο Μανταρινι ειναι

Λεω τωρα εγω η χαζη μελαχροινη μεγαλογυναικα ...

fru_fru
Δραστήριο μέλος
Η Άρια ειναι καλα, το ένα μικρό ομως, το μαυρούλι, φαίνεται να είναι πολυ πιο ανεπτυγμένο απο το πιο άσπρο, το οποίο είναι και λίγο ασθενικό.Υπάρχει περίπτωση για κάποιο γεννετικό πρόβλημα και αν ειναι αυτή η περίπτωση, δύσκολα τα πράγματα.
Αλλα καλύτερα να μην το συζητάμε, ο χρόνος θα δείξει.
Το μαυρουλι ειχε ανοιξει τα ματια του εδω και καιρο, ειναι μαχητης/μαχητρια (αμφιβαλλω αν θα φαινεται ακομα το φυλο!!)
κανετε ο,τι μπορουσατε παιδια, τοσο εσεις οσο και οι γιατροι... μη ξεχναμε και στους ανθρωπους μπορουν να συμβουν τα ιδια..
εξ'ου και η μανια μου να στειρωνονται τα γατακια, αμαρτια ειναι να γυρνανε στους δρομους και να μη ξερουν τι τους ξημερωνει το αυριο... τοσο αυτα οσο και τα "μη γεννηθεντα μωρα τους"...
αν ειμαι λαθος με διορθωνετε..
φιλικα,
φρου φρου
drusilia
Διάσημο μέλος
Οι κοπελες εχουν δωσει ενα περιθώριο (δεν θυμάμαι μέχρι πότε) και αν δεν γεννήσει μέχρι τότε θα την ανοίξουν.
drusilia
Διάσημο μέλος

ELENIP
Διάσημο μέλος
drusilia
Διάσημο μέλος
fru_fru
Δραστήριο μέλος
Το Αριακι που ηταν αδυναμο πως ειναι?? ζει??
Δρουσιλια, εννοεις οτι ουτε η Αρια ειναι καλα????????

drusilia
Διάσημο μέλος

Η Ελένη αναφέρεται στο ασπρόμαυρο που ειναι ασθενικό, όπως έλεγα πριν.
η άρια ειναι πολύ καλα και πολύ στοργική μαμά.
fru_fru
Δραστήριο μέλος
drusilia
Διάσημο μέλος

julia
Διακεκριμένο μέλος

Πέρασαν σχεδόν 1,5 μήνας απο τότε που μία κρύα παγωμένη νύχτα την έφερε η Ρινιό, την ετοιμόγεννη μανούλα, για να την γλυτώσει απο τον Χιονιά και το κρύο που τελικά μας απέκλεισε όλους στα σπίτια μας.
Έχει καλοσυνηθήσει πλέον, και το μικρό είναι μια παχουλή τριχωτή μπαλίτσα όλο νάζι και τσαχπηνιά!!! Σε λίγο θα αρχίσει να τρώει και μόνο του!!!
Καλοδεχούμενη λοιπόν η όποια βοήθεια!!!

fru_fru
Δραστήριο μέλος
Αντε μη τα παρω στο κρανιο τωρα

Γκρουμφ

julia
Διακεκριμένο μέλος
Ψιτ, ειπαμε.. το αριακι ειναι καπαρωμενο αν ειναι αρσενικο ...
Αντε μη τα παρω στο κρανιο τωρα
Γκρουμφ
![]()
Καλέ!!!
Μίλησα εγώ για υιοθεσία????

RedCat
Διάσημο μέλος
Να τον χαίρεσαι ΦρουΦρουΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fru_fru
Δραστήριο μέλος

για να εισπραξει χαδακι σφηνωνε τη κεφαλα στα καγκελα... Για να δουμε ....
Καντε μια ευχη να ειναι αρσενικουλης το μωρο μου ..

Raisa
Περιβόητο μέλος
Το ειδα τη προηγουμενη εβδομαδα...για να εισπραξει χαδακι σφηνωνε τη κεφαλα στα καγκελα...
Για να δουμε ....
Καντε μια ευχη να ειναι αρσενικουλης το μωρο μου ..![]()
Άντε μωρέ, μακάρι!!!

Να αρχίσω και γω τα οοοομμμμμμμμμ....οοοοομμμμμμμμμ;;;;

julia
Διακεκριμένο μέλος
Το ειδα τη προηγουμενη εβδομαδα...για να εισπραξει χαδακι σφηνωνε τη κεφαλα στα καγκελα...
Για να δουμε ....
Καντε μια ευχη να ειναι αρσενικουλης το μωρο μου ..![]()
Δηλ ...ΑΝ αν ειναι θυληκό..
υπάρχει μεγάλο πρόβλημα???

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool