Φιλοξενία ετοιμόγεννης γατούλας

Αντε και να μας ενημερωνετε για τα νεα της.Βοηθησαμε και εμεις λιγακι:redface:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αντε και να μας ενημερωνετε για τα νεα της.Βοηθησαμε και εμεις λιγακι:redface:

Το μάθαμε zorica... και ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!!! :redface::up::up::up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τιποτα βρε,απλα να μαθενουμε νεα:redface::redface::redface:

Julia ο ίδιος λογαριασμός είναι και για την Μανταρινούλα έτσι?

ναι παιδιά ο ίδιος ειναι. Απλά όποιος καταθέτει χρήματα καλό θα είναι να λέει για ποια περίπτωση ειναι :)

νοτα....εγω νομιζα οτι ο λογ/μος υπαρχει για οποιον εχει αναγκη...σημερα η αρια αυριο η μαντυ, μεθαυριο ο κανελλος....θα προτεινα να ειναι κοινος για τα αδεσποτακια μας...δηλ.θα λεει ο ενας εγω βοηθψ την ταδε και δεν δινω στην αλλη???για σκεφτειτε το!!!

σ'αυτο έχεις δίκιο, απλά κάποιος μπορεί να συγκινηθεί από μια περίπτωση και σε κάποια άλλη να μην ΄θέλειν να διαθέσει τα χρήματά του, απ'αυτή την άποψη το είπα...επειδή είμαστε αρκετοί και εύκολο να δημιουργηθεί κάποια παρεξήγηση..κατα τ'αλλα φυσικά και έχεις δίκιο, όπως οποιος έχει διάθεση να βοηθήσει δεν ξεχωρίζει κατά περίπτωση

όπως οποιος έχει διάθεση να βοηθήσει δεν ξεχωρίζει κατά

Απ'το στομα μου το πηρες:). Φυσικα.Αμα ζητουνται χρηματα, σημαινει οτι υπαρχει αναγκη.Αρα γιατι να διαχωριζουμε?Ολες ψυχουλες ειναι και δεν τις ξεχωριζουμε γιατι θελουμε ολα να ειναι τυχερα οπως τους αξιζει.Συμφωνω με την Avrilio:):):):)

Απλα κορίτσια δεν τα βλέπουν ολοι έτσι τα πράγματα. Ας πούμε κάποιος μπορεί να θέλει να δώσει χρήματα για ένα τροχαίο αλλά όχι για κάποια στείρωση αδεσπότων. Οπότε κατά περίπτωση βλέπουμε. :)

Η Μάντυ, η πορτοκαλί γατούλα, ΔΕΝ έχει γεννήσει ακόμα.. ειμαστε σε αναμονή!! :up::up:

Τι έγινε η Μάντυ....ακόμα να γεννήσει;;;;:hmm:

μάλλον προς το τέλος αυτή της εβδομάδας, φυσικά χωρίς να είμαι σίγουρη..:)

:)Ενημέρωση για την κατάσταση της Αρια και των μωρών:.
Υπάρχει ένα δυσάρεστο νέο που δυστυχώς θα πρέπει εγώ να το μεταφέρω, καθώς η Ρινιώ τρέχει με διάφορα αυτό τον καιρό. Δυστυχώς το ένα από τα γατιδάκια δεν τα κατάφερε. H μητέρα του το πλάκωσε το βράδυ την ώρα που κοιμόταν (κάτι αρκετά συνηθισμένο στις άπειρες μανουλογατούλες).

Βλέπετε η Άρια μεγαλώνει και αυτή μαζί με τα παιδάκια της, είναι μόνο 7 μηνών γατούλα, και μαθαίνει ακόμα. Τώρα είναι πιο «συνειδητοποιημένη» μαμά. Είναι πιο τρυφερή με τα μικρά της και τα προσέχει περισσότερο.

Στέλνουμε όλη την αγάπη μας στο μικρούλι που μας άφησε και φυσικά σʼαυτά τα τρία (ναι και στη μαμά μαζί) που έμειναν εδώ και ψάχνουν κάποιον να τα αγαπήσει και να τους χαρίσει ένα σπιτικό. :up::up:

Ωχου...:|:(:|:(Κρίμα για το μικράκι..συμβαινουν όμως αυτά..καλή τύχη στην Άρια και στα άλλα μικρούλια..:):)

Κρίμα το μωρούλι :(:bye::bye:

Κρίμα...:cry: το έχω ξαναδεί το έργο....:bye::bye::bye:

Δεν ήξερα ότι μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο!:blink:
Τι κρίμα στεναχωρήθηκα τώρα:/:
Μακάρι η μανούλα να προσέχει περισσότερο από εδω και πέρα:(

Ούτε κι εγώ ήξερα ότι μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο...:(
Εύχομαι όλα να πάνε καλά από εδώ και μπρος και να βρουν καλά σπιτάκια τα γατουδάκια όπως και η γατομαμά τους!:)

Ούτε κι εγώ ήξερα ότι μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο...:(

Δυστυχώς οι άπειρες μανούλες μπορούν να κάνουν ΠΟΛΥ χειρότερα... :/::/:

αυτό ειναι αλήθεια " η φύση ειναι ο μόνος τρομοκράτης" όπως είχε πει και ένας φίλος καλλιτέχνης..παντως πραγματικά γνωρίζω ότι σπάνια επιβιώνουν όλα μα όλα τα γατιδάκια μιας γέννας..μακάρι αλλα..

χωρις να θελω να σας τρομοκρατησω μερικοι "μπαμπαδες γατουληδες" κανουν πολλα περισσοτερα στα μωρα!!!
παλι καλα που η Αρια εχασε μονο ενα λοιπον γιατι ειναι και μικρουλα!!
Το Μανταρινι τελικα μηπως βαριεται να γεννησει???:blink:
(να δειτε που της αρεσει το καλο φαγητο και η καθημερινη περιποιηση απ τα κοριτσια στο κεντρο ;) ειναι αυτη μου φαινεται μια σουπια αλλο πραγμα!!!:P)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back