RINIO
Νεοφερμένο μέλος
Οποτε εαν υπαρχει καποιος να την φιλοξενησει θα ηταν το καλυτερο.
Θα ηθελα να μου πειτε, εγω τι πρεπει να κανω για να νιωσει ανετα η γατα? Της εχω φτιαξει ενα προχειρο σπιτακι απο μια κουτα. Τι να βαλω μεσα? να βαλω καμια κουβερτα για να ειναι ζεστα τα μωρα? Θα γεννησει αραγε μεσα στην κουτα ή θα ψαξει να βρει καπου που να μην φαινεται για να γεννησει?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος
Προς το παρόν, βάλτης κανένα παλιό ρούχο μέσα στην κούτα, αλλά δεν είναι σίγουρο ότι θα πάει εκεί για να γεννήσει, επιλέγουν μόνες τους με δικά τους κριτήρια.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia
Διάσημο μέλος
RINIO
Νεοφερμένο μέλος
aretha
Περιβόητο μέλος
Το καλύτερο είναι να φάει μια γατοτροφή για μικρά γατάκια (να γράφει kitten ή junior επάνω), τη δίνουμε και στις εγκύους και θηλάζουσες γάτες γιατί είναι πιο θρεπτική.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Τηλεφωνησα στο κεντρο αυτο. Σαν ποσο για 2 μηνες που θα θα πρεπει να μεινει εκει βγαινει αρκετα μεγαλο. Και να ηθελα να διαθεσω το ποσο δεν το εχω δυστυχως.
Οποτε εαν υπαρχει καποιος να την φιλοξενησει θα ηταν το καλυτερο.
Θα ηθελα να μου πειτε, εγω τι πρεπει να κανω για να νιωσει ανετα η γατα? Της εχω φτιαξει ενα προχειρο σπιτακι απο μια κουτα. Τι να βαλω μεσα? να βαλω καμια κουβερτα για να ειναι ζεστα τα μωρα? Θα γεννησει αραγε μεσα στην κουτα ή θα ψαξει να βρει καπου που να μην φαινεται για να γεννησει?
Πάντως η λύση του κέντρού ειναι η πιό ασφαλής, και για την μάνα και σίγουρα για τα μωρά....
Αν θές, το έχουμε ξανακάνει, τα πάμε εκει.. και βοηθαμε όλοι απο λίγο!!!

Νομίζω έχουμε ενα ποσό αδιάθετο απο άλλη περίπτωση??? Ε, Χουζούρη? Δεν θυμάμαι... ποσο...

ruko
Διάσημο μέλος
Rinio, πόσο σου είπαν ότι θα στοιχίσει;
aretha
Περιβόητο μέλος

Rinio, δώσε δημόσια και τις λεπτομέρειες για να ανοίξουμε τεφτέρια.
RINIO
Νεοφερμένο μέλος
Λοιπον μου ειπαν 5 ευρω την μερα επειδη ειναι αδεσποτη γατουλα. Τα γατια μολις γεννηθουν θα μεινουν μαζι της μεχρι να απογαλακτιστουν οποτε δεν θα ειναι εξτρα χρεωση. Εγω μπορω να διαθεσω 80 ευρω συν μετα τα εξοδα για την στειρωση της,που ειναι 40 ευρω απο οτι μου ειπαν.
Εσεις που εχετε εμπειρια , θα χρειαστει να μεινει για ποσο καιρο 2 μηνες? Για 2 μηνες το συνολο ειναι κοντα στα 300 ευρω. Ομως ειναι και τα γατακια, θα μεινουν μαζι με την μαμα του και τους 2 μηνες ή θα αρχισουν να τρωνε μονα τους και η χρεωση θα ειναι παραπανω?
Εγω μπορω να την παρω και σημερα την γατα και να την παω, εαν μπορεσουμε να συγκεντρωσουμε το ποσο. Εαν θελει καποιος να ερθει μαζι μου , ειδικα εαν ξερει τα ατομα που δουλευουν εκει, ωστε να συννενοηθουμε και καλυτερα ευχαριστως.
Απλα μου λετε να παω να τηνπιασω. Θα πρεπει να την βαλω σε κλουβακι για να την μεταφερω σωστα? Λετε να τα παιξει η γατα μεσα στο κλουβι? Εχτες παντως που με ακολουθησε μεχρι το αμαξι ηταν ετοιμη να μπει στο αμαξι απο μονη της.
drusilia
Διάσημο μέλος
Δεν χρειαζεται να ερθει καποιος, θα ερχομουν αλλα σημερα δεν μπορω. Οι κοπελες εκει ειναι πολυ καλες και θα συνεννοηθεις, πες οτι εισαι και απο το mycat και θα τα αναλαβουμε ολες τα εξοδα απο εδω.
Οπωσδηποτε γατοφορος. ΟΧΙ στο αμαξι αμολυτη γιατι μπορει να σου αγριεψει αν φοβηθει και ειναι επικινδυνο οταν οδηγεις.
5-8 ειναι το ωραριο του κτηνιατρειου
julia
Διακεκριμένο μέλος

aretha
Περιβόητο μέλος
- rinio 80 Ε (+τα 40 της στείρωσης)
- ruko 50 E
- drusilia 40 E
- aretha 50 E
- Nota
- Julia
- 20 E
- συν όσα χρήματα έχουν μείνει από το ποσό που είχε μαζευτεί παλιότερα, τα οποία έχει η chouzouris (75Ε?)
ruko
Διάσημο μέλος
Πάντως δεν είναι κάτι το τρομερό, θα τα καλύψουμε τα έξοδα!
Κι εγώ είμαι της γνώμης να την πας σήμερα κιόλας, γιατί όσο περνάει ο καιρός, υπάρχει ο κίνδυνος η γάτα να εξαφανιστεί για να πάει να γεννήσει.
Υ.Γ. Αν μπορείς, σκέπασε τη γατοφόρο με ένα σεντόνι για να μην τρομάζει.

drusilia
Διάσημο μέλος
RedCat
Διάσημο μέλος
Υ.Γ. Η Χουζούρης θα πρέπει να μας πει αν συμφωνεί να διατεθεί αυτό το ποσό που έχει μεινει για να ξέρουμε αν θα το υπολογίσουμε ή όχι
ruko
Διάσημο μέλος
Λοιπόν, ανοίγω το μπακαλοτέφτερο:
- rinio 80 Ε (+τα 40 της στείρωσης)
- ruko
- drusilia
- aretha 50 E
- συν όσα χρήματα έχουν μείνει από το ποσό που είχε μαζευτεί παλιότερα, τα οποία έχει η chouzouris (75Ε?)
Δηλαδή υπάρχουν ήδη τα 245 από τα 300;
(ή είμαι τελείως άσχετη στην αριθμητική; )

Βάζω ένα πενηντάρι ακόμα.
RedCat
Διάσημο μέλος
aretha
Περιβόητο μέλος
RINIO
Νεοφερμένο μέλος
Εαν θελετε σημειωστε το κινητο μου για οποιαδηποτε συνεννοηση.6936988747 Ειρηνη
Τα στοιχεια μου θα τα αφησω ολα στο κτηνιατρειο.
Και παλι σας ευχαριστω παρα πολυ!!!!!!
aretha
Περιβόητο μέλος
Ακόμα κι αν καλυφθούν τα έξοδα της γατούλας υπάρχουν και τα μωρά της τα οποία θα πρέπει μετά τον απογαλακτισμό τους να φιλοξενηθούν κι εκείνα για κάποιο διάστημα, μέχρι να υιοθετηθούν.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool