julia
Διακεκριμένο μέλος

Ομμμμ..........Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ruko
Διάσημο μέλος
εκτός από τα 40 της στείρωσης που θα δώσει η ρινιώ τα μέτρησες? βγαίνουν τόσα?
Εμένα εννοείς; Μέτρησα σύνολο 120Ε για τη Ρηνιώ. Πάλι τα έκανα σαλάτα;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
toulis
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος
Τα 40 από αυτά είναι για τη στείρωση της γατούλας, πέρα από τη φιλοξενία...Μέτρησα σύνολο 120Ε για τη Ρηνιώ.
stellak
Διάσημο μέλος
Έχω κι εγώ μια πορτοκαλί γάτα εδώ στη γειτονιά η οποία είναι ετοιμόγεννη και την έχω έννοια για το χιονιά, αλλά επειδή εδώ έχει αυλές, αυτή εξαφανίζεται συχνά οπότε πιστεύω ότι έχει ήδη βρει "Μαιευτήριο". Εννοείται ότι πάει "πρώτη θέση" στείρωση μόλις περάσει λίγο ο καιρός... Διότι είναι και καλλονή και δεν την αφήνουν ήσυχη, είναι και μικρούλα η καημενούλα μου...

chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Εδώ το σχετικό θέμα:
https://www.gatospito.com/forum-f9/topic-t561.htm
Τα 15 λοιπόν είναι στη διάθεσή σας και τσοντάρω κι εγώ άλλα 35 για να γίνουν στρογγυλά 50.
drusilia
Διάσημο μέλος
Οπως η καλονη της Στελλας!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ruko
Διάσημο μέλος
Καλό είναι να υπάρχει υπόλοιπο για ώρα ανάγκης.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat
Διάσημο μέλος

RINIO
Νεοφερμένο μέλος
RedCat
Διάσημο μέλος
stellak
Διάσημο μέλος
. Να'ναι καλά και τα κορίτσια στο Κέντρο που κάνουν τόσο καλό...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος
Αυτό ξαναπές το...Να'ναι καλά και τα κορίτσια στο Κέντρο που κάνουν τόσο καλό...

stellak
Διάσημο μέλος
Εντάξει; Το'χουμε;

aretha
Περιβόητο μέλος

drusilia
Διάσημο μέλος

οποτε ας παει η γατουλα να εγκατασταθει και στην συνέχεια σταδιακά δινουμε τα λεφτά για την φιλοξενια, με συννενοηση μεταξυ μας να μπουν σε κάποιο λογαριασμο κάποιας απο εμας που παει στχνα προς τα εκει ή απευθειας στο Κέντρο.
Αλλα απο εβδομαδα το συζηταμε αυτο, δεν επειγει.
stellak
Διάσημο μέλος
Λοιπον, φαινεται οτι ειμαστε αρκετοι που θα βοηθήσουμε.
οποτε ας παει η γατουλα να εγκατασταθει και στην συνέχεια σταδιακά δινουμε τα λεφτά για την φιλοξενια, με συννενοηση μεταξυ μας να μπουν σε κάποιο λογαριασμο κάποιας απο εμας που παει στχνα προς τα εκει ή απευθειας στο Κέντρο.
Αλλα απο εβδομαδα το συζηταμε αυτο, δεν επειγει.
Με την προϋπόθεση, βέβαια, ότι κάποια χρήματα για τα πρώτα έξοδα θα δοθούν από σήμερα κιόλας, ε; Διότι από σήμερα ξεκινάει η φιλοξενία της κοπελιάς μας... Λέω, μην τα "κρεμάσουμε" και τα κορίτσια!
drusilia
Διάσημο μέλος

Sof
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μου είναι πολύ δύσκολο για έναν μήνα τουλάχιστον να συναντηθώ με κάποια για να δώσω χρήματα.
Δουλεύω τρελές ώρες....Αν υπάρχει όμως κάποιος τραπεζικός λογαριασμός σίγουρα κάποια στιγμή θα τα καταφέρω.
drusilia
Διάσημο μέλος

Η μπαινεις να ελεγχεις το θεμα ή στειλε μου με πμ το τηλ σου να σε ενημερώσω.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool