Φιλοξενία ετοιμόγεννης γατούλας

Σήμερα είχα κ' εγώ τη χαρά να γνωρίσω την Άρια με τα τρία μωράκια της.
Είναι απίστευτα γλυκά κ' τόοοοοσο μικρούλικα!!!! Κάθε τόσο βγάζουν μια φωνούλα
σαν σφύριγμα τα γλυκούτσικα.Η μαμά είναι απίστευτα τρυφερή μαζί τους κ' κάθε τόσο
τα πλένει ή τα ταίζει.Μακάρι η ζωούλα τους να είναι πάντα τυχερή όπως κ στο ξεκίνημά τους.
:):):):):)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

γεια σας ενδιαφερομαι να υοθετισω γατακι το προβλημα ειναι οτι απο την ροδο.λατρευω τις γατες.δεν με ενδιαφερει το φυλλο.ευχαριστω

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Στέλλα για πότε ενδιαφέρεσαι να υιοθετήσεις γατάκι? γιατί αυτά τουλάχιστον σε 2 μήνες περίπου θα είναι έτοιμα να δωθούν...αν σε ενδιαφέρει να βάλεις αγγελία γενικότερα ότι ζητάς γατάκι καλό έιναι να μου πεις να το βάλουμε στις αγγελίες ή να δεις κάποια από τα γατακια μας που ήδη χαρίζονται:)

αχ ειδες κισεκι τα μωρα???με γυρνας 9 μηνες πισω που η αυγουστα μου γεννησε 6 υπεροχα γατονια κι εζησα 3 μηνες το καθημερινο τους μεγαλωμα....συγκλονιστικη εμπειρια!!!!1

πριν 9 μηνες.......

αυτη η φωτο ειναι ακριβως πριν 9 μηνες...οσο ειναι σημερα ο τιτουλης μου.....ευτυχως τα γατονια πηγαν σε καλα σπιτια κ μαθαινω τα καλα νεα του ανιβα, της χιονατης, του σασα κ της ζοζεφινας......οι ωραιοτεροι 3 μηνες της ζωης μου ηταν οταν τους ειχα ολους εδω μεσα........
Να πανε σε ζεστα αγαπησιαρικα σπιτακια και τα νεογεννητα γατακια κι οσα γατακια γεννηθουν σε λιγο@!!!!!

Συνημμένα

• 20070526_25 (1).JPG
    20070526_25 (1).JPG
    140,9 KB · Εμφανίσεις: 69
αυτη η φωτο ειναι ακριβως πριν 9 μηνες...οσο ειναι σημερα ο τιτουλης μου.....ευτυχως τα γατονια πηγαν σε καλα σπιτια κ μαθαινω τα καλα νεα του ανιβα, της χιονατης, του σασα κ της ζοζεφινας......οι ωραιοτεροι 3 μηνες της ζωης μου ηταν οταν τους ειχα ολους εδω μεσα........
Να πανε σε ζεστα αγαπησιαρικα σπιτακια και τα νεογεννητα γατακια κι οσα γατακια γεννηθουν σε λιγο@!!!!!

αχού, τι γλυκιά φωτό είναι αυτή...:inlove: σαν μια ευτυχισμένη γατοοικογένεια!

Στέλλα για πότε ενδιαφέρεσαι να υιοθετήσεις γατάκι? γιατί αυτά τουλάχιστον σε 2 μήνες περίπου θα είναι έτοιμα να δωθούν...αν σε ενδιαφέρει να βάλεις αγγελία γενικότερα ότι ζητάς γατάκι καλό έιναι να μου πεις να το βάλουμε στις αγγελίες ή να δεις κάποια από τα γατακια μας που ήδη χαρίζονται:)[/quo
μπορω να περιμενω αλλα οσο πιο συντομα γινεται τοσο καλυτερα τα εξοδα τισ μεταφορασ θα τα κανω εγω.το ε μαιλ .stella.160@hotmail.com

για οσο πιο συντομα γινεται κ τα ρξοδα τισ μεταφορας δικα μ .to e mail m stella.160@hotmail.com

Στέλλα, δυστυχώς αυτή την εποχή δεν υπάρχουν πολλά μικρά γατάκια. Θα πρέπει να περιμένεις λίγο καιρό ακόμη.

Εν τω μεταξύ, μπορείς να βάλεις αγγελία στο Ζητώ για υιοθεσία μαζί με το email σου, ώστε να σε βρίσκουν εύκολα όσοι δίνουν γατάκια.;)

Σαν τριανταφυλλάκια είναι έτσι όπως κάθονται σε αυτό το ύφασμα. Πολύ
ζεστή φωτογραφία!

Δυστυχως εδω εχει ριξει πολυ χιονι και ετσι αυριο δεν θα μπορεσω να περασω να δω την Αρια και τα μωρα της!!!
Θα παρω τηλ να ρωτησω τι κανουν ομως!!!
Εαν παει κανεις απο εσας να την δει να της δωσει πολλα φιλακια απο μενα!!!!

Πρεπει να βγαλουμε και φωτογραφιες οπωσδήποτε! :)

πολυ κ ραισα: ειλικρινα δεν ηξερα ποση ζεστασια κ τρυφεροτητα εχει μια οικογενεια ζωων...μ ειπαν οτι οι αρσενικοι πνιγουν τα μωρα κ ν απομονωσω τον αυρηλιο....μ ειπαν οτι η μανα δεν θα μ αφηνει να την πλησιασω.....Τετοια υπεροχα γατια, τετοιο αγαπημενο ζευγαρι....μεχρι την παραμονη της γεννας ηταν αγκαλια κι ο αυρηλιος ζυμωνε την αυγουστα.....Μετα τη γεννα....δεν ξεκολλαγε απο τα υπεροχα, πανεμορφα πλασματα που γεννησε....Μ διδαξε τοσα πολλα η αυγουστα, αλλα κι ο αυρηλιο...τρυφεροτητα, θυσια, ανιδιοτελεια....Αυτες οι πρωτοφανεις στιγμες τρυφεροτητας που ζησαμε ολοι μαζι για 3 μηνες, ειναι οτι καλυτερο εχω να θυμαμαι......

Παγοδρομιο η ωραια αναφης!!!

Ξεκινησα το πρψι να παω στο κεντρο...η γλυστρα της αρκουδας...που να κατεβεις αυτους τους δρομους κ τα πεζοδρομια-γυαλι???
Πεισμωσα....Πηρα κ την αυγουστα να δουνε τα αυτια της που τα ξυνει...κι εκανα το γυρο της κυψελης για να φτασω...μετα 40 λεπτα για μια αποσταση που ειναι 3 τετραγωνα !!!
Η μονη τρελλη που πατησε το ποδι της ημουν αλλα...αξιζε τον κοπο....

Τα μωρα τα ειδες; :)

βοηθειστε με να στειλω φωτος απο αρια!!!

δεν μπορψ να στειλω φωτος ενω τοσο καιρο μπορουσα....νιαρ!!!τα νευρα μου!!!θα στις στειλω με mail κι αν μπορεις ανεβασε τες εσυ στο σαιτ....Καμμια βοηθεια παιδια???πως μπορψ να τις μικρυνω χειροκινητα που μ το ζηταει???εκανα zip αλλα χωρις αποτελεσμα...οι εμπειροτερες εχουν καμια προταση???

Θα τις ανεβασω εγω που μου τις στειλατε!!!!
Τα μικρουλια ειναι σαν χαμστερακια!!!!! :up:

aria11.jpg

aria12.jpg

mana11.jpg

mana22.jpg

ρηνουλα μου!!!δεν μ αφησε η τζινα ν ανοιξω το κλουβακι της κ να σ ξετυλιξω τις φψτογραφικες μου ικανοτητες, γιατι η δικια σου λεει μολις ανοιγει κοβει ατελειωτες τσαρκες κι εχει τον ασυμμαζευτο.....γι αυτο δεν εχω καλες ληψεις!!!Πψς το εκανες αυτο κ τις εβαλες στη σελιδα χωρις να ειναι συνημμενες???για μαθε μου να γινω καλυτερη!!!!Πολυ χαρηκα που σουδωσα χαρα!!!το αξιζεις μετα τα οσα εκανες....Αν δεν την ειχες παει το ξερεις οτι τωρα θα ηταν νεκρη???δεν θα μπορουσε μονη της να γεννησει.....Μπραβο κουκλα μου!!!!!

Καλέ τι κούκλα είναι και πόσο ευτυχισμένη δείχνει:)

ειναι κ κουκλα κ ευτυχισμενη κ ζωντανη!!!αν ειχε γεννησει μονη της...τωρα θα εκανε παρεα στον αδικοχαμενο μου αυρηλιο!!!γι αυτο ειμαι τρελλα χαρουμενη για την αρια...κ μπραβο στη ρηνιο μας!!!εμακ γατας την καταλληλη στιγμη!!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back