julia
Διακεκριμένο μέλος
Μετά απο χρόνια είδα ενα ντοκιμαντέρ για γάτες και αιλουροϊδή....
ΑΥτη η συμπεριφορά είναι συνηθισμένη!!!! Και η εξήγηση...
Η γάτα μας βλέπει σαν "παιδί" της... και αρα έχει χρέως να μας μάθει να κυνηγάμε και να σκοτώνουμε... Μας φέρνει λοιπόν το θήραμα ζωντανό ή μισοτραυματισμένο... για να το σκοτώσουμε...

Τί να πω....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia
Διάσημο μέλος

Μας βλέπουν σαν παιδί τους ε? Αχ, ειναι καταπληκτικό!
Ετσι, λοιπον, την επόμενη φορά που ο Ραούλ θα μου φέρει ζωντανή κατσαρίδα, θα του πω "Ευχαριστω πατέρα!"

Ε, σου λενε κι αυτα, "χαζες ειναι, βλέπουν τις κατσαρίδες και τσιρίζουν; ας τους μάθουμε πως να τις σκοτώνουν, να μην φοβούνται!".
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος

Εκεί να δεις τσιρίδαΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος
Ε, σου λενε κι αυτα, "χαζες ειναι, βλέπουν τις κατσαρίδες και τσιρίζουν; ας τους μάθουμε πως να τις σκοτώνουν, να μην φοβούνται!".

julia
Διακεκριμένο μέλος
Εμένα η δικιά μου μου είχε φέρει ζωντανή νυχτερίδα από το μπαλκόνιΕκεί να δεις τσιρίδα

Καλά.. τί θα έχουμε ακούσει απο τους "γονείς" μας!!!!! 

Άχριστοι είμαστε!!!

Και δεν πέρνουμε και απο μαθήματα!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Εμένα οι γατούλες που είχαμε στο κτήμα,μου φέρνανε ποντίκια,πουλιά αλλά και κρεμμυδοφάγους...
(ξέρετε τι είναι;Κάτι απαίσια τεράστια ζουζούνια που τρώνε τις ρίζες των φυτών)Και το παράξενο είναι ότι δεν τα τρώγανε(παρότι σκοτωμένα),περίμεναν να τα δω,να σχολιάσω το γεγονός και έπειτα τα παίρνανε μακριά και υποθέτω τα τρώγανε!
Και αυτή η συμπεριφορά περνούσε σαν μάθημα από γενιά σε γενιά!

Έχω ακούσει ότι το κάνουν για να δείξουν την πίστη και την αφοσίωσή τους με αυτόν τον τρόπο!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa
Περιβόητο μέλος
ΒΑΛΙΑ13385
Νεοφερμένο μέλος

nmc
Εκκολαπτόμενο μέλος
Έχω ακούσει ότι το κάνουν για να δείξουν την πίστη και την αφοσίωσή τους με αυτόν τον τρόπο!![]()

Εγώ είχα διαβάσει κάπου ότι το κάνουν για να συνεισφέρουν και αυτά στην αναζήτηση τροφής της αγέλης και για να σε ευχαριστήσουν που τα προσέχεις και τα ταίζεις.
Κατσαριδοδωράκια!!
ruko
Διάσημο μέλος
Raisa
Περιβόητο μέλος
Raisa
Περιβόητο μέλος
(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)

Συνημμένα
ruko
Διάσημο μέλος

Η δεύτερη φωτογραφία είναι όλα τα λεφτά!
ruko
Διάσημο μέλος
Συνημμένα
Raisa
Περιβόητο μέλος
Raisa
Περιβόητο μέλος
(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)
(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)
Συνημμένα
μαγισσα
Διάσημο μέλος
Γιατί η Δανάη την έχει σαν μάνα της και δεν αφήνει κανένα να πλησιάσει την σκύλα ορμάει και γρατζουνάει αμέσως...γιατί μόλις την πρωτοφέραμε στο σπίτι την πήρε η σκύλα στο καλάθι της και κοιμήθηκαν παρέα από τότε η γάτα δεν άφήνει κανένα κοντά στον σκύλο!!!!!!!!!!!
Ga-takis
Νεοφερμένο μέλος
μου ερχονται στο μυαλο δυο ιστοριεςΑπο τη μια η Σιαμεζα της γυναικας μου (την ειχε πριν ακομα γνωριστουμε) που δεν καταφερε ποτε να συνυπαρξει με τη Χασκυ σκυλιτσα της, ουτε και επειτα απο 10 χρονια συμβιωσης στο ιδιο σπιτι. Εννοειται οτι η γατα των 3 κιλων εκανε κουμαντο και το τερας των 30 κιλων που τραβαει... ελκηθρα στην Αλασκα δεν την κοιτουσε ουτε κατα προσωπο

Απο την αλλη, η ιστορια με τον πατερα μου που πριν μερικα χρονια εκλεισε τον περση μας κατα λαθος στο ιδιο δωματιο με ενα ζευγαρι καναρινια που ειχαμε τοτε - η καναρα μαλιστα κλωσουσε και το κλουβι ηταν ακουμπισμενο στο πατωμα. Οταν εντρομοι μπηκαμε το βραδυ στο δωματιο, βρηκαμε τον γατο να κοιμαται ξερος διπλα στο κλουβι και τα καναρινια να.. τον καταβρεχουν με νερο απο την ποτιστρα
- ενταξει υπερβαλλω, αλλα παντως η θηλυκη κλωσουσε αμεριμνη και ο αρσενικος εκανε κουνια
.. φαινεται οτι ο γατουλης ξαπλωσε αναπαυτικα και τα παρακολουθουσε με τις ωρες να χοροπηδανε μεχρι που νυσταξε και απλως.. κοιμηθηκε 
Αβυσσος η ψυχη της γατας θα συμφωνησω!
Raisa
Περιβόητο μέλος
Απο τη μια η Σιαμεζα της γυναικας μου (την ειχε πριν ακομα γνωριστουμε) που δεν καταφερε ποτε να συνυπαρξει με τη Χασκυ σκυλιτσα της, ουτε και επειτα απο 10 χρονια συμβιωσης στο ιδιο σπιτι. Εννοειται οτι η γατα των 3 κιλων εκανε κουμαντο και το τερας των 30 κιλων που τραβαει... ελκηθρα στην Αλασκα δεν την κοιτουσε ουτε κατα προσωπο
βρηκαμε τον γατο να κοιμαται ξερος διπλα στο κλουβι και τα καναρινια να.. τον καταβρεχουν με νερο απο την ποτιστρα- ενταξει υπερβαλλω, αλλα παντως η θηλυκη κλωσουσε αμεριμνη και ο αρσενικος εκανε κουνια
.. φαινεται οτι ο γατουλης ξαπλωσε αναπαυτικα και τα παρακολουθουσε με τις ωρες να χοροπηδανε μεχρι που νυσταξε και απλως.. κοιμηθηκε
![]()

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool