Φιλόζωη γάτα(!)

Τώρα για το θέμα της φιλοζωίας.. και εμάς μας έφερναν ζωντανά περιστέρια, σπουργίτια, σάυρες κλπ-κλπ....

Μετά απο χρόνια είδα ενα ντοκιμαντέρ για γάτες και αιλουροϊδή....
ΑΥτη η συμπεριφορά είναι συνηθισμένη!!!! Και η εξήγηση...

Η γάτα μας βλέπει σαν "παιδί" της... και αρα έχει χρέως να μας μάθει να κυνηγάμε και να σκοτώνουμε... Μας φέρνει λοιπόν το θήραμα ζωντανό ή μισοτραυματισμένο... για να το σκοτώσουμε... :hmm:

Τί να πω....:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλα, σοβαρά Τζούλια!!:lol::lol:
Μας βλέπουν σαν παιδί τους ε? Αχ, ειναι καταπληκτικό!
Ετσι, λοιπον, την επόμενη φορά που ο Ραούλ θα μου φέρει ζωντανή κατσαρίδα, θα του πω "Ευχαριστω πατέρα!":lol:

Ε, σου λενε κι αυτα, "χαζες ειναι, βλέπουν τις κατσαρίδες και τσιρίζουν; ας τους μάθουμε πως να τις σκοτώνουν, να μην φοβούνται!".

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εμένα η δικιά μου μου είχε φέρει ζωντανή νυχτερίδα από το μπαλκόνι:mpliaks::mpliaks: Εκεί να δεις τσιρίδα

Ε, σου λενε κι αυτα, "χαζες ειναι, βλέπουν τις κατσαρίδες και τσιρίζουν; ας τους μάθουμε πως να τις σκοτώνουν, να μην φοβούνται!".
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Εμένα η δικιά μου μου είχε φέρει ζωντανή νυχτερίδα από το μπαλκόνι:mpliaks::mpliaks: Εκεί να δεις τσιρίδα

:lol::lol::lol::lol: Καλά.. τί θα έχουμε ακούσει απο τους "γονείς" μας!!!!! :blink::blink::blink::blink:

Άχριστοι είμαστε!!! :/::/::lol::lol::lol:

Και δεν πέρνουμε και απο μαθήματα!!!! :redface::hmm::hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ακούστε γέλιο...
Εμένα οι γατούλες που είχαμε στο κτήμα,μου φέρνανε ποντίκια,πουλιά αλλά και κρεμμυδοφάγους...:blink:(ξέρετε τι είναι;Κάτι απαίσια τεράστια ζουζούνια που τρώνε τις ρίζες των φυτών)Και το παράξενο είναι ότι δεν τα τρώγανε(παρότι σκοτωμένα),περίμεναν να τα δω,να σχολιάσω το γεγονός και έπειτα τα παίρνανε μακριά και υποθέτω τα τρώγανε!:lol:
Και αυτή η συμπεριφορά περνούσε σαν μάθημα από γενιά σε γενιά!:D
Έχω ακούσει ότι το κάνουν για να δείξουν την πίστη και την αφοσίωσή τους με αυτόν τον τρόπο!:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αυτό τι σας λέει;;;

(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) :inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:

Συνημμένα

• bild74x.jpg
    bild74x.jpg
    61,5 KB · Εμφανίσεις: 51
sweet kitty!!!!!!!!!!
:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:

Έχω ακούσει ότι το κάνουν για να δείξουν την πίστη και την αφοσίωσή τους με αυτόν τον τρόπο!:lol:

:lol::lol: Εγώ είχα διαβάσει κάπου ότι το κάνουν για να συνεισφέρουν και αυτά στην αναζήτηση τροφής της αγέλης και για να σε ευχαριστήσουν που τα προσέχεις και τα ταίζεις.:up: Κατσαριδοδωράκια!!:mpliaks:

Τώρα εμένα γιατί μου φαίνεται ότι το γατάκι δεν έχει ακριβώς αγαθές διαθέσεις;:whistle::whistle:

Τώρα εμένα γιατί μου φαίνεται ότι το γατάκι δεν έχει ακριβώς αγαθές διαθέσεις;:whistle::whistle:

Λες;;;;;;; Άντε καλέ, το μυαλό σου αμέσως στο κακό!!!!

Για του λόγου το αληθές!!!

(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)

:lol::lol::lol::lol::lol:

Συνημμένα

• catmouse_love_small.jpg
    catmouse_love_small.jpg
    1,5 KB · Εμφανίσεις: 66
  • mouse2.jpg
    mouse2.jpg
    16,5 KB · Εμφανίσεις: 48
  • TN_duck.JPG
    TN_duck.JPG
    5,6 KB · Εμφανίσεις: 64
:lol::lol::lol::lol:
Η δεύτερη φωτογραφία είναι όλα τα λεφτά!

Και μερικές ακόμη:

Συνημμένα

• 128281890378906250ohaidoggyi.jpg
    128281890378906250ohaidoggyi.jpg
    33,3 KB · Εμφανίσεις: 40
  • IMG_1019-cat-mouse-dog.jpg
    IMG_1019-cat-mouse-dog.jpg
    36,9 KB · Εμφανίσεις: 44
  • nyan183cm0.jpg
    nyan183cm0.jpg
    95,8 KB · Εμφανίσεις: 44
  • tom-cat-rides-dj-pig.jpg
    tom-cat-rides-dj-pig.jpg
    18,4 KB · Εμφανίσεις: 49
Το γέλιο συνεχίζει!

(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)
(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)

Συνημμένα

• c_pferd.jpg
    c_pferd.jpg
    150,1 KB · Εμφανίσεις: 49
  • c_gorilla.jpg
    c_gorilla.jpg
    62,5 KB · Εμφανίσεις: 40
  • Erwischt.jpg
    Erwischt.jpg
    17,2 KB · Εμφανίσεις: 42
  • katze_fliege_small.jpg
    katze_fliege_small.jpg
    2 KB · Εμφανίσεις: 58
Εμένα μία φορά που πήγα να δώ ένα από τα γατάκια που γέννησε ή πρώτη μου γάτα η οποία ήταν και κατάμαυρη μάλιστα μπαίνοντας μέσα στο σπίτι μου είπαν.....πρόσεχε τώρα που θα μπείς!!! γιατί ρώτησα αγριεψε η Δανάη (η γάτα) όχι αλλά μην χαιδέψεις την σκύλα μπροστά της...γιατί ρώτησα;
Γιατί η Δανάη την έχει σαν μάνα της και δεν αφήνει κανένα να πλησιάσει την σκύλα ορμάει και γρατζουνάει αμέσως...γιατί μόλις την πρωτοφέραμε στο σπίτι την πήρε η σκύλα στο καλάθι της και κοιμήθηκαν παρέα από τότε η γάτα δεν άφήνει κανένα κοντά στον σκύλο!!!!!!!!!!!

Διαβαζοντας τις ιστοριες για φιλικες σχεσεις γατιων με αλλα.. ειδη και μαλιστα καποια που ειναι κατα παραδοση εχθρους ή θηραματα τους :cool: μου ερχονται στο μυαλο δυο ιστοριες

Απο τη μια η Σιαμεζα της γυναικας μου (την ειχε πριν ακομα γνωριστουμε) που δεν καταφερε ποτε να συνυπαρξει με τη Χασκυ σκυλιτσα της, ουτε και επειτα απο 10 χρονια συμβιωσης στο ιδιο σπιτι. Εννοειται οτι η γατα των 3 κιλων εκανε κουμαντο και το τερας των 30 κιλων που τραβαει... ελκηθρα στην Αλασκα δεν την κοιτουσε ουτε κατα προσωπο :lol:

Απο την αλλη, η ιστορια με τον πατερα μου που πριν μερικα χρονια εκλεισε τον περση μας κατα λαθος στο ιδιο δωματιο με ενα ζευγαρι καναρινια που ειχαμε τοτε - η καναρα μαλιστα κλωσουσε και το κλουβι ηταν ακουμπισμενο στο πατωμα. Οταν εντρομοι μπηκαμε το βραδυ στο δωματιο, βρηκαμε τον γατο να κοιμαται ξερος διπλα στο κλουβι και τα καναρινια να.. τον καταβρεχουν με νερο απο την ποτιστρα :P - ενταξει υπερβαλλω, αλλα παντως η θηλυκη κλωσουσε αμεριμνη και ο αρσενικος εκανε κουνια :cool:.. φαινεται οτι ο γατουλης ξαπλωσε αναπαυτικα και τα παρακολουθουσε με τις ωρες να χοροπηδανε μεχρι που νυσταξε και απλως.. κοιμηθηκε :lol:

Αβυσσος η ψυχη της γατας θα συμφωνησω!

Απο τη μια η Σιαμεζα της γυναικας μου (την ειχε πριν ακομα γνωριστουμε) που δεν καταφερε ποτε να συνυπαρξει με τη Χασκυ σκυλιτσα της, ουτε και επειτα απο 10 χρονια συμβιωσης στο ιδιο σπιτι. Εννοειται οτι η γατα των 3 κιλων εκανε κουμαντο και το τερας των 30 κιλων που τραβαει... ελκηθρα στην Αλασκα δεν την κοιτουσε ουτε κατα προσωπο :lol:

βρηκαμε τον γατο να κοιμαται ξερος διπλα στο κλουβι και τα καναρινια να.. τον καταβρεχουν με νερο απο την ποτιστρα :P - ενταξει υπερβαλλω, αλλα παντως η θηλυκη κλωσουσε αμεριμνη και ο αρσενικος εκανε κουνια :cool:.. φαινεται οτι ο γατουλης ξαπλωσε αναπαυτικα και τα παρακολουθουσε με τις ωρες να χοροπηδανε μεχρι που νυσταξε και απλως.. κοιμηθηκε :lol:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back