Mici
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πριν ένα χρόνο ένα όμορφο πρωινό στο κτήμα τους, ανακάλυψαν ένα γατάκι λίγων ημερών. Το ζευγάρι το πήρε στο εξοχικό τους και ο θειος μας, έφτιαξε ένα αυτοσχέδιο μπιμπερό από μπουκάλι οινοπνεύματος και ένα σωληνάκι και το ταΐσανε. Όταν πια ανακάλυψαν ότι είναι κοριτσάκι, αποφάσισαν να την ονομάσουν Μπουμπού.
Μήνα με το μήνα τη βλέπανε να μεγαλώνει και να γίνεται μια όμορφη φουντωτή γατούλα. Την πήγαν στον κτηνίατρο, της έδωσαν τα απαραίτητα φάρμακα για τα παράσιτα και της κάνανε όλα τα εμβόλια.
Έτσι έγινε το τέταρτο μέλος της οικογένειας. Την μεγαλώνουν με πολλή - πολλή αγάπη και στοργή. Μένουν σε ένα τεράστιο διαμέρισμα με πολλά - πολλά δωμάτια και είναι πολύ ευτυχισμένη.
Που και που πηγαίνουν στο εξοχικό και κάνει τις βολτουλες της στο κτήμα. Και ο θειος μας είπε μια απίστευτη ιστορία
. Η Μπουμπού, όταν έβρισκε παγιδευμένα πουλάκια σε θάμνους, τα έπιανε με τα χειλάκια της
και τα έβγαζε έξω και τα άφηνε μπροστά του, τα έπαιρνε τα εξέταζε να δει εάν είναι καλά και τα άφηνε ελευθέρα. Είναι απίστευτο που έχει φιλοζωίκα αισθήματα για όλα τα ζώα που έχουν ψυχή. Ούτε μύγα δεν πειράζει!!!Τώρα πριν ένα μήνα έκλεισε ένα χρόνο και την στειρώσανε. Τώρα είναι μια ευτυχισμένη γατούλα ανάμεσα σε πολύ καλούς ανθρώπους. Είναι για αυτούς, η αδελφούλα τους, η κορούλα τους.
Αλλά μου είναι αδύνατον να πιστέψω ότι η Μπουμπού είναι φιλόζωη
! Ούτε πουλάκια, ούτε ποντικάκια, ούτε μύγες δεν πειράζει. Αν βρεθούν στο πέρασμα της, απλώς τα διώχνει...Τα σχόλια δικά σας!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ruko
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini
Διάσημο μέλος

aspasiapef
Διάσημο μέλος
Τα ζώα μας ξεπερνάνε σε ευαισθησίες κατά πολύ....
Vana Balafa
Δραστήριο μέλος
...τίποτα όμως δεν με εκπλήσσει πιά για αυτά τα πλάσματα!!!!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος

Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
χριστινα
Διάσημο μέλος

Τι καλη γατουλα!!!!

ioanna_g
Δραστήριο μέλος
!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mici
Εκκολαπτόμενο μέλος
Από την Κέρκυρα είναι ο άντρας σου; κι εγώ κατα το ήμισυ. Και η αλήθεια είναι ότι στην Κέρκυρα έχουν αδυναμία στις ψιψίνες!
Από την Σπάρτη είναι ο άντρας μου. Η μαμά του είναι μια γνήσια Κερκυραία
και φυσικά αγαπάει πολύ τις γατούλες.Αχ, τι όμορφη που είναι η Κέρκυρα
... Σαν να βρίσκομαι στην παλιά Ιταλία, αν και δεν έχω παει ποτέ εκεί, έχω δει φωτογραφίες.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini
Διάσημο μέλος

ioanna_g
Δραστήριο μέλος
Mici
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δεν έχεις πάει; Αααα, να έρθεις!
Καλέ!!!
Κέρκυρα έχω παει μέχρι τώρα 3 φόρες και την έχω σχεδον δει όλη. Είναι πολύ όμορφη
. Ειδικά στο κέντρο, με τα όμορφα της σοκάκια.Απλά μου θυμίζει λίγο την Ιταλία που την έχω δει μόνο σε φωτογραφίες.
ioanna_g
Δραστήριο μέλος
Ina1
Νεοφερμένο μέλος

anastasiaka
Νεοφερμένο μέλος
Ολα αυτα τα χρονια εχω δει παρα πολλα πραγματα που θυμιζουν ντοκιμαντερ του Animal Planet. Ενα εχω να πω σαν γατομανα.... το καθε γατι εχει τον χαρακτηρα του... και η κοινωνια τους εχει και αυτη κανονες και νομους... οπως μια ανθρωπινη κοινωνια αλλα πιο απλη!
Ακουστε λοιπον!
Γεννησε η Μαρω... η Μαρω ειναι η μανα της περιοχης... η μεγαλυτερη ηλικιακα γατα και η αρχηγος! ειναι και μακρυτριχη και παρδαλη και ετσι βρωμιαρα οπως κυλιεται στα χωματα, στεκει φοβιστικη και αποτελει την κραταια γατα της γειτονιας. ειναι ομως πολυ στραβη γατα... κακος χαρακτηρας... γννησε 5 γατακια!
Μια αλλη γατα.... κορη της απο παλια γεννα, η Μαργαριτα (η κουτσαφτο=ειχε κατι μυκητες στο αυτι και μεχρι να γιατρευτει εχασε κομματι του λοβου της) γεννησε 4! Η Μαρω για αγνωστο λογο εδιωξε το ενα παιδακι της... το ιυοθετησε η αλλη! Υπεροχη σκηνη να βλεπεις την Μαργαριτα με το μισο αυτι να θηλαζει 4 μικρα γατακια και ενα ακομα πολυ μεγαλυτερο!!!
Η καθε γατα διαφορετικη... Ποσα κολλυρια δεν εχω βαλει σε μυκητιαμενα νεογεννητα... ποσα χαπακια δεν εχω ταισει την Μαργαριτα για να της σωσω το αφτι...
Τι πιο ομορφο απο το να παιρνεις στα χερια σου μια ψυχουλα και να την γιατρευεις και να την ανασταινεις... σε λατρευουν μια ζωη μετα!
-NeFeLaKi-
Εκκολαπτόμενο μέλος
"Nursing beats instict" (η ανατροφή νικά το ένστικτο)
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
. Όσο για τα περέργα με τις γατούλες ακούστε ιστορία. Εκεί που πηγαίνω το αμάξι μου ο μηχανικός έχει 7 χρόνια ένα περιστέρι. Έχει και 2 γάτες. Το τι παιχνίδι κάνουν οι γάτες με το περιστέρι. Αυτό τις προκαλεί αυτές κάνουν πως πηδάνε να το πιάσουν και αφού κουραστούν πίνουν και τα δύο από το ίδο νεράκι.Ο δε περιστέρος άμα του πάρεις το κουκλάκι σε κυνηγάει από πίσω.
Και η γατούλα μου όμως που έφυγε συμβίωνε με σκυλίτσα με την οποία κοιμόντουσταν δίπλα δίπλα και πέζανε αλλά και με παπαγαλάκια που κοιμόταν δίπλα στο κλουβί τους. Τα δε περιστεράκια που έρχονταν στη βεράντα έκανε πως τα κυνηγούσε χωρίς να τα πειράζει ποτέ. Αυτή ήταν η Νίνα μου. Εκείνο που δεν γούσταρε ήταν άλλη γάτα
μαλλιοτραβιόντουστανΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Ειναι απιστευτο το τι μπορεις να δεις σε μια κοινωνια γατιων. Εκτος απο τη γατουλα μου μεσα στο σπιτι εχουμε εδω και πολλα χρονια περιπου 10 γατες στον κηπο. ειναι σπιτι στην εξοχη και ο πατερας επεμενε να ιυοθετησει ολες τις γατες της γειτονιας για να γλυτωσουν απο φιδια και ποντικια... και οντως!
Ολα αυτα τα χρονια εχω δει παρα πολλα πραγματα που θυμιζουν ντοκιμαντερ του Animal Planet. Ενα εχω να πω σαν γατομανα.... το καθε γατι εχει τον χαρακτηρα του... και η κοινωνια τους εχει και αυτη κανονες και νομους... οπως μια ανθρωπινη κοινωνια αλλα πιο απλη!
Ακουστε λοιπον!
Γεννησε η Μαρω... η Μαρω ειναι η μανα της περιοχης... η μεγαλυτερη ηλικιακα γατα και η αρχηγος! ειναι και μακρυτριχη και παρδαλη και ετσι βρωμιαρα οπως κυλιεται στα χωματα, στεκει φοβιστικη και αποτελει την κραταια γατα της γειτονιας. ειναι ομως πολυ στραβη γατα... κακος χαρακτηρας... γννησε 5 γατακια!
Μια αλλη γατα.... κορη της απο παλια γεννα, η Μαργαριτα (η κουτσαφτο=ειχε κατι μυκητες στο αυτι και μεχρι να γιατρευτει εχασε κομματι του λοβου της) γεννησε 4! Η Μαρω για αγνωστο λογο εδιωξε το ενα παιδακι της... το ιυοθετησε η αλλη! Υπεροχη σκηνη να βλεπεις την Μαργαριτα με το μισο αυτι να θηλαζει 4 μικρα γατακια και ενα ακομα πολυ μεγαλυτερο!!!
Η καθε γατα διαφορετικη... Ποσα κολλυρια δεν εχω βαλει σε μυκητιαμενα νεογεννητα... ποσα χαπακια δεν εχω ταισει την Μαργαριτα για να της σωσω το αφτι...
Τι πιο ομορφο απο το να παιρνεις στα χερια σου μια ψυχουλα και να την γιατρευεις και να την ανασταινεις... σε λατρευουν μια ζωη μετα!
Και έγώ κάτι παρόμοιο να προσθέσω...'
Στο χωριό έχουμε και εμείς Ν γατες.....
Όταν γεννάνε οι θυληκές, η μία θυλάζει της άλλης, χωρίς πρόβλημα, υπάρχουν ΄βεβαια και εξαιρέσεις που δεν αφήνουν ούτε άνθρωπο να πλησιάσει....
Υπήρξε φορά που η μία μαμά πέθανε απο φόλα
... τα μικρά ήταν ημερών...

Υιοθετήθηκαν απο 2 άλλες θυληκές... καθεμία είχε 4 δικά της... συν της άλλης .. γινόταν πανικός... Νομίζω η γάτες έχουν 8στηθη τα οποία 6 κάνουν γάλα.... έλα όμως που τα γατάκια ήταν 10!!!

Γινόταν ένα μεγάλο βρεφοκομίο.. τα μικρά νομίζω 15 σε μία κουτα και οι μαμάδες ανα βάρδιες να πηγαίνουν να τα ταίζουν!!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool