chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Οι πολλές εγκυμοσύνες ταλαιπωρούν πάρα πολύ τις γατούλες!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μέμα
Νεοφερμένο μέλος
Συμβουλές για το πώς να μεγαλώσω ένα γατάκι σε διαμέρισμα χρειάζομαι!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μέμα
Νεοφερμένο μέλος
Κρίμα που δεν μπορώ να ανεβάσω κι εγώ φώτο απ τα δικά μου γιατι συνήθως σας μιλάω απ τη δουλειά!
Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
Αλλά θα μου πεις,υπάρχει άσχημο γατί??Όλα κουκλιά είναι

Μέμα
Νεοφερμένο μέλος
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Βρε chouzouri τι γατούλια είναι αυτά που έχεισ;;;;;πώς αντέχεις και δεν τα πνίγεις στα φιλιά;;;;;τρέλα είναι!!!!!!!!!!!
Σας ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια!

drusilia
Διάσημο μέλος
Η άμμος δεν ειναι τίποτα. έχεις ένα δοχείο με άμμο ειδική απο το σούπερ μάρκετ ή πετ σοπ, την οποία καθαρίζεις σχδόν κάθε μέρα με ειδικό φτυαράκι και την αλλάζεις όσο συχνά κρίνεις σκόπιμο για τη μυρωδιά (1-2 φορές το μήνα ειναι καλά συνήθως).
Αν έχεις 1-2 γατάκια στειρωμένα στο διαμέρισμα δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα.
Μην το σκέφτεσαι καν, τοσα καταπληκτικά μωρά χαρίζονται στο σαιτ!! Πάρτο απόφαση κι αν θες στείλε πμ να σε βοηθήσω κι εγώ με τα πρακτικά απο κοντά.
Μέμα
Νεοφερμένο μέλος
drusilia
Διάσημο μέλος
Ειδικά τα μωρά ειναι τα πιο εύκολα! Αν πάρεις και 2 μαζί θα είναι μια χαρά, κρατάνε παρέα το ένα στο άλλο.
Μια φίλη πήρε πρόσφατα 2 μικρά, εντελώς άσχετη με γάτες και με ζώα γενικότερα (δες
https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=24931 )
και όχι μόνο τα πάει μια χαρά σαν γατομαμά αλλά τα περνάνε και τέλεια. Και φαντάσου μένει σε ένα δυάρι το πολύ 50 τετραγωνικά.
Και στο ξαναλέω, εδώ είμαστε, θα ήταν χαρά μου να σε βοηθήσω (και να ζουλάω τα γατάκια/γατάκι φυσικά!
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
menia
Δραστήριο μέλος
!!! Καλύτερα σε διαμέρισμα απ' ότι σε εξοχικό σπίτι, γιατί εκεί μπορεί να σου φύγει και να μην ξανάρθει ή να το δαγκώσει κανά σκυλί. Απλά βάλε καλαμωτή στο μπαλκόνι για να μην πέσει κάτω, πάρε μια λεκάνη ορθογώνια απότο σουπερ-μαρκετ για την τουαλέτα στο μπαλκόνι και άφηνε μισάνοιχτη την πόρτα που συνδέει το σαλόνι με το μπαλκόνι. Και όπως είπε η Drusilia καλύτερα να έχεις δύο, ώστε άμα λείπεις να μην ανησυχούν και να παίζουν μαζί. Δεν είναι δύσκολο. Εχεις δικό σου διαμέρισμα?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia
Διάσημο μέλος
menia
Δραστήριο μέλος
!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia
Διάσημο μέλος
Σωστό!Ουσιαστικά για μένα 2 είναι τα βασικά ζητήματα στο θέμα γάτα και διαμέρισμα: Να είναι στειρωμένη και να μην μπορεί να πηγαίνει στους γείτονες.
Κατά τα άλλα μπορεί να περνάει μια χαρά.
Ρεγγίνα
Νεοφερμένο μέλος
menia
Δραστήριο μέλος
drusilia
Διάσημο μέλος
Ρεγγίνα
Νεοφερμένο μέλος
Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
menia
Δραστήριο μέλος
Μέμα
Νεοφερμένο μέλος
Η αλήθεια είναι πώς έχω μεγαλώσει αρκέτές γάτες αλλά υπό άλλες συνθήκες!και στο διαμέρισμα μου φαίνεται βουνό!το μπαλκόνι μου είναι κι εμένα μικρό(βέβαια καρέκλα χωράει)αλλά στο μπάνιο με τίποτα!Με το ζόρι χωράμε εμείς όταν μπαίνουμε!
Αυτό όμως που με προβληματίζει πιο πολύ είναι η μεταφορά.Επειδή πηγαίνω συχνά στο πατρικό μου, στο Μεσολόγγι,τι θα γίνεται όταν θα φεύγω για 2-3 μέρες;να την παίρνω μαζί μου είναι δύσκολο...στα κτελ δεν επιτρέπουν να παίρνεις τα ζωάκια μαζί αλλά τα βάζουν στις αποσκευές!!!!!!!!!!!!Αν είναι δυνατόν!!!!!
Σε ένα ταξίδι είχε φέρει μια κοπέλα ένα σκυλάκι και την ανάγκασαν να το βάλει από κάτω!περιττό να σας πω ουι σε όλο το ταξίδι ακούγαμε το σκυλάκι να κλαίει!και το καήμενο ήταν στο ειδικό κλουβάκι!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool