Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

Σας έστειλα π.μ με την παραγγελία μου

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
konstans
Περιβόητο μέλος
Χα,χα, και η Ξανθίππη και ο κροκετάκιας και η Τζούλια και ο καλτσάκιας και το τιγράκι το ήρεμο και και και..........μια ντουζινα θες να πειςαν παρει και τα 12 θα ειναι κοσμοπολιτικα..τα 2 ν.σμυρνη τα 2 πατρα κλπ κλπ
![]()

Τώρα είναι αργααααααααααά.οκ τώρα αρχίζετε και με τρομάζεται.θα δω ποιοι χρωματισμοί μου λείπουν και θα σας πω
![]()

Η παραγγελία σας έχει καταχωρηθεί στο σύστημα και δεν γίνεται να αλλάξει
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
konstans
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hlianna
Διάσημο μέλος
Οκ, οι μπλούζες βγαίνουν και σε extrasmall![]()
τελεια..στελνω με πμ την παραγγελεια μου

Voula
Διάσημο μέλος
Εγώ θυμάμαι την πρώτη μέρα που ήρθα ήταν όταν είχαμε βρει τον Σπενσερ!
Είχα πάθει τρομερό σοκ!! Ήταν στα μαύρα του τα χαλια!
Χθες όταν έγραψε η Σοφία αυτό το ποστ, θυμήθηκα εκείνο το απόγευμα. Ιούλιος, φριχτή ζέστη και στο φεύγα μας ένα γατάκι χτηπημένο και μέσα στα αίματα. Πρώτη κίνηση, να το αρπάξουμε για να το πάμε στον γιατρό, Περιττό να πούμε πως αν δεν το είχαμε δει εκείνη την συγκεκριμένη στιγμή, σήμερα απλά δεν θα ζούσε. Και μια Σοφία άσπρη από το σοκ. Ήταν ακόμα η αρχή βλέπετε... Στην πορεία σκληρύναμε όλες

Ένα χρόνο μετά... η απάντηση της μαμάς του στο μειλ που έστειλα χθες, ρωτώντας τι κάνει ;
Γλυκειά μου Βούλα,
Είμαστε όλοι καλά κι ο Σπενσεράκος καλλίτερα από όλους μας.
Έχω υιοθετήσει ακόμη ένα αρσενικό κι είμαστε Δοξα τω Θ-ώ, 5 γατούλες. Τα πάνε πολύ καλά, ο Σπένσερ είναι πολύ καλός οικοδεσπότης. Θα τους βγάλω καμμιά φωτογραφία και θαστη στείλω, ¨εχω καιρό να τα φωτογραφήσω, γιατί η προσαρμογή του τελευταίου ήταν δύσκολη και είχα πολλή δουλειά. Ο τελευταίος είναι 2 ετών, ο χρυσός μου και ήταν πολύ φοβισμένος που άλλαξε περιβάλλον. Όμως τα καταφέραμε και κάνουμε όλοι παρεούλα.
END-QUOTE
Αυτές οι στιγμές ή αυτές οι απαντήσεις αν θέλετε, με κάνουν να ξεχνάω τα πάντα και να λέω χαλάλι σε όλα. Τις κακίες, τις αμφισβητήσεις, τα ειρωνικά σχόλια, την απίστευτη κούραση.
Ολγα Κουκοράβα
Δραστήριο μέλος
staman2
Περιβόητο μέλος

Συγκινήθηκα τόσο πολύ με το ποστ της Κωνσταντίνας!!!
Δεν μπορουσα να κρατήσω τα δάκρυά μου...
Η προσπάθειές σας υπήρξαν και ειναι τοσο πολύτιμες γι αυτα τα αθώα κι ανυπεράσπιστα πλασματάκια.... Και φυσικά να σας πω οτι η μικρή Πίσσα (που ήταν και η 1η υιοθεσία απο τα Φλοισβόγατα) έχει γίνει μια ΚΑΛΟΝΗ.!! Την βλέπω συχνά στο σπίτι των γονιών της Γιούλης που μένουν πάνω-κάτω με τη Γιουλίτσκα!!! και όσα γατάκια δόθηκαν σε υιοθεσία ηταν τόσο τυχερά.!!!

Ας προσπαθήσουμε όλοι μας να συνεχίσουμε την όμορφη αυτή προσπάθεια έστω και με ό,τι μπορει ο καθείς απο μας. Μικρή ή μεγάλη προσφορά.
Σας στέλνω την αγάπη και τα φιλιά μου.!!! Και ένα χουρχουρητό απο κάθε ένα ζωάκι μας εδω στο σπίτι (και πιστεψτε με δεν ειναι λίγα χμ χμ)

evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
. τα φλοισβοπραγματακια ειναι πολυ ωραια!! θα στειλω στην Βουλα τις προσεχεις μερες τι θελω να παρω! κ παλι συγχαρητηρια !!!!
Voula
Διάσημο μέλος
Συγχωρέστε με που δεν σας έχω απαντήσει πιο πριν αλλά τρέχω, τρέχω πολύ..

Επίσης να υπενθυμίσω σε όσους ενδιαφέρονται για μπλουζάκια, ότι οι παραγγελίες θα μαζευτούν έως και τις 28/6 για να δοθεί συγκεντρωτική παραγγελία.
Σχετικά με τα σκουλαρίκια, επειδή η καλλιτέχνης που τα φτιάχνει κατάλαβε τι τρέλλα έχουμε με τις γάτες, έψαξε και βρήκε και τα εξής 2 σχέδια :
To κόστος είναι ακριβώς ίδιο όπως και για τα άλλα.
Επίσης, όσα κορίτσια έχουν στείλει pm παραγγελείας και ξεκινάνε 'Κυρία Βούλα.............' θα σκεφτώ πάαααααρα πολύ αν θα τις λάβω υπόψη
Έτσι για να μάθουν

Συνημμένα
aporw
Διακεκριμένο μέλος
Να σας ομολογήσω ότι τώρα ξεκινάω και κάνω καταγραφή των παραγγελιών που έχω λάβει είτε με pm είτε με μειλ.
Συγχωρέστε με που δεν σας έχω απαντήσει πιο πριν αλλά τρέχω, τρέχω πολύ..
Επίσης να υπενθυμίσω σε όσους ενδιαφέρονται για μπλουζάκια, ότι οι παραγγελίες θα μαζευτούν έως και τις 28/6 για να δοθεί συγκεντρωτική παραγγελία.
Σχετικά με τα σκουλαρίκια, επειδή η καλλιτέχνης που τα φτιάχνει κατάλαβε τι τρέλλα έχουμε με τις γάτες, έψαξε και βρήκε και τα εξής 2 σχέδια :
To κόστος είναι ακριβώς ίδιο όπως και για τα άλλα.
Επίσης, όσα κορίτσια έχουν στείλει pm παραγγελείας και ξεκινάνε 'Κυρία Βούλα.............' θα σκεφτώ πάαααααρα πολύ αν θα τις λάβω υπόψηΈτσι για να μάθουν
![]()
ΑΑαα ΚΥΡΙΑ ΒΟΥΛΑ

τι θα γινει που θελουμε ΚΑΙ αυτα τα σχεδια???

Hlianna
Διάσημο μέλος
Επίσης, όσα κορίτσια έχουν στείλει pm παραγγελείας και ξεκινάνε 'Κυρία Βούλα.............' θα σκεφτώ πάαααααρα πολύ αν θα τις λάβω υπόψηΈτσι για να μάθουν
![]()

ειδες τι κανουν τα σκασμενα ο φοιβος και ο αρης?
επισης μου ειπαν οτι αν δεν μας λαβετε υποψη θα ερθουν και θα εγκατασταθουν σπιτι σας κυρια βουλα

evelynkar
Διακεκριμένο μέλος

aporw
Διακεκριμένο μέλος
για μενα θελω τα ξυλινα σκουλαρικια κ το ραντακι σε medium size.![]()
Να στειλεις pm στην κυρια Βουλα Εβελυν!

evelynkar
Διακεκριμένο μέλος

*kallitsa*
Νεοφερμένο μέλος
) τι ακριβώς εννοείται όταν λέτε να στείλουμε πμ για την παραγγελία μας?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw
Διακεκριμένο μέλος
Καλημέρα και συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία σας! Είναι συγκινητικές οι ιστορίες που έχω διαβάσει για τα Φλοισβόγατα και η προσπάθεια που κάνετε είναι σημαντική γιατί δίνεται η ευκαιρία κ σε εμάς που είμαστε μακριά να κάνουμε έστω και κάτι λίγο..Αφήστε που τα κοσμηματάκια κ τα μπλουζάκια είναι πανέμορφα! Επειδή είμαι πολύ καινούρια στο forum (σας διαβάζω καιρό και με έχετε βοηθήσει πολύ με το γατούλη μου αλλά δεν είμαι κ πολύ ομιλητικός τύπος!!) τι ακριβώς εννοείται όταν λέτε να στείλουμε πμ για την παραγγελία μας?
θα στειλεις προσωπικο μηνυμα ειτε στην Voula ειτε στην Konstans με το τι πραγματα θελεις!

*kallitsa*
Νεοφερμένο μέλος

Ολγα Κουκοράβα
Δραστήριο μέλος

*kallitsa*
Νεοφερμένο μέλος
Καλώς σας βρήκα! Βγαίνω εκτός θέματος βέβαια..αλλά πρέπει να μεταφέρω σε όλα τα μέλη του forum την εκτίμηση και την αγάπη του γατούλη μου!! Μου εκμηστερεύτηκε χτες στο αυτάκι ότι από τότε που αρχισα να σας διαβάζω έχω μάθει πολλά και είμαι πιο καλή μαμά λέει!! Έχει και άποψη για όλα το ζούμπερο..
Ολγα Κουκοράβα
Δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool