moukelis
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw
Διακεκριμένο μέλος
Δεν σας αντέχω άλλο...............με κουράσατε.....θα αρχίσω το κάπνισμαγια να ηρεμήσω.
Σιμώνη, ΟΧΙ, δεν μπορείς να αλλάξεις την παραγγελία τώρα.
Αφροδίτη, το έγραψα και πιο πάνω, ΟΛΑ έχουν την ίδια τιμή, 10 ?.
Σιμώνη, πλάκα κάνω, στα κοσμήματα άλλαξε ότι θες.
Σοφία, εσύ όλο λόγια είσαι. Δεν κάνεις τίποτα για την αύρα μου. Ντροπή.

ενταξει θα κανω μια ανακεφαλαιωση και θα σου στειλω pm!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw
Διακεκριμένο μέλος
Σε ποια Σοφια μιλαει ρε παιδια,τα επαιξε τελειως η κυρια Βουλα;![]()
Ξερει τι λεει η Κυρια Βουλα...Ξερει...

Kristen
Πολύ δραστήριο μέλος
κυρία Παρασκευούλα εγώ έχω στείλει πμ καιρό τώρα, ισχύει η παραγγελία ή το χάσατε? 

ωχ τη χάσατε ήθελα να πω... τη παραγγελία

avtwvia
Διάσημο μέλος

みことftw
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν σας αντέχω άλλο...............με κουράσατε.....θα αρχίσω το κάπνισμαγια να ηρεμήσω.
Σιμώνη, ΟΧΙ, δεν μπορείς να αλλάξεις την παραγγελία τώρα.
Αφροδίτη, το έγραψα και πιο πάνω, ΟΛΑ έχουν την ίδια τιμή, 10 ?.
Σιμώνη, πλάκα κάνω, στα κοσμήματα άλλαξε ότι θες.
Σοφία, εσύ όλο λόγια είσαι. Δεν κάνεις τίποτα για την αύρα μου. Ντροπή.
Μαααα, εγω οταν ρωτησα για την τιμη δεν ειχατε απαντησει ακομαααα
Επιιιιιισης, πουτ δε τσιγαρ νταουν σλοουλι!
Να σας στειλω καινουρια παραγγελια τωρα? Μα ποιος τα κανει τα σκουλαρικια, να συννενοηθω με αυτον για την φωτο!

MissKit
Επιφανές μέλος

Hlianna
Διάσημο μέλος

Voula
Διάσημο μέλος
Τετράγωνο κρεμαστό, καρδούλα κρεμαστό ή για το χέρι.
Κυρία Χριστίνα μας, όχι δεν έχουμε χάσει ακόμη τίποτα. Αλλά κοντά είμαστε

Η παρ/λία σας έχει δρομολογηθεί.
MissKit
Επιφανές μέλος
Λογικά θα είναι και διπλάσια η τιμή αλλά δε με πειράζει 
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

Θα ξαναγράψω αύριο την παραγγελία και θα σου στείλω και την φωτό.
Σόρρυ που στην αλλάζω την παραγγελία αλλά δεν μπορώ να αντισταθώ....

SofiaV
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημαντικό σημείο στη γιογκική θεραπεία είναι η αρχαία γνώση για την αλληλοσύνδεση του νου με το σώμα. Στη ζωή περνάμε από ευχάριστες και από δυσάρεστες καταστάσεις, από θετικές και αρνητικές εμπειρίες. Είναι σημαντικό πώς θα περάσουμε από όλα αυτά και πώς θα είναι η δική μας ή εσωτερική στάση. Δύσκολα μπορούμε να αλλάξουμε τον εξωτερικό κόσμο αλλά γι' αυτό μπορούμε να κυριαρχούμε με το εσωτερικό μέρος του εαυτού μας, εκεί κυριαρχεί η δική μας δύναμη.
εμμμ... πάρε και τις πετρούλες που σου είπα (και μιλάω σοβαρα!!!)

Sorry για την λοξοδρόμηση στο θέμα αλλά τα ήθελε ο κ..ος σου

Voula
Διάσημο μέλος
, παρακαλούμε να μας το πείτε μέχρι το βράδυ.Οι παραγγελίες έχουν συγκεντρωθεί και αν κάποιο καλό παιδί από σας θελήσει εκ των υστέρων, δεν ξέρω αν θα εξυπηρετηθεί.
Σε όσους έχουν ήδη παραγγείλει, έχω υποσχθεθεί ότι θα τα έχουν εντός της επόμενης εβδομάδας. Μη φανώ ασυνεπής, σας παρακαλώ

Επίσης τα κορίτσια που θέλουν τροποποίηση στα κοσμήματα, να μου το πουν έγκαιρα.
Πειρμένω και τις φωτογραφίες από τις αγαπημένες σας γατούλες.
Voula
Διάσημο μέλος

avtwvia
Διάσημο μέλος
)Ελαβες το μειλ μου;Μεχρι ποτε μπορω να προσθεσω και αλλα πραγματα; Θα δειξω τα σκουλαρικια σε μια συναδελφο που εχει τρελα με αυτα και εχει και αλλα με γατες.

Voula
Διάσημο μέλος
Βουλα ( ή μηπως να σε λεω και εγω κυρια-Βουλα μη με πουν αγενη οι αλλες)Ελαβες το μειλ μου;
Μεχρι ποτε μπορω να προσθεσω και αλλα πραγματα; Θα δειξω τα σκουλαρικια σε μια συναδελφο που εχει τρελα με αυτα και εχει και αλλα με γατες.![]()
Aν αρχίσεις κι εσύ το κυρία Βούλα προκαλείς την τύχη σου

Το μειλ θα το τσεκάρω σε λίγο...Για τα κοσμήματα πες μου μέχρι την Παρασκευή, δεν υπάρχει πρόβλημα. Και κάτι να τελειώσει, η κοπέλλα θα το ξαναφτιάξει.
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Aν αρχίσεις κι εσύ το κυρία Βούλα προκαλείς την τύχη σουΤο μειλ θα το τσεκάρω σε λίγο...
Για τα κοσμήματα πες μου μέχρι την Παρασκευή, δεν υπάρχει πρόβλημα. Και κάτι να τελειώσει, η κοπέλλα θα το ξαναφτιάξει.
Βούλα σου έστειλα e-mail με την φωτογραφία της Μυρτούλα για το κόσμημα για το λαιμό(σε σχήμα καρδιάς).

Και σου έστειλα ξανά με π.μ την παραγγελία.

Δώστε έναν τραπεζικό λογαριασμό να σας καταθέσω το ποσό.

みことftw
Πολύ δραστήριο μέλος
Παραθετω εικονες προς συγκρισην: πριν
μετα
Voula
Διάσημο μέλος
Σας παραθέτω το σχέδιο που έλαβα με τις γατούλες της MissKit και την παρατήρηση της Ζωής (η κοπέλλα που φτιάχνει τα κοσμήματα) σχετικά με το μέγεθος του χεριού.
Άννα ελπίζω το αποτέλεσμα να σου αρέσει

Συνημμένα
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool
για να ηρεμήσω.