Kristen
Πολύ δραστήριο μέλος

Δε φτάνει που σιχαίνομαι διάφορα, έχω κ άλλο φόβο, τις βρώμικες θάλασσες, γιάυτό δεν πάω πουθενά στην αττική, μη σας πω ούτε και στα περιξ, μόνο μακρυά, ή περιμένω τις διακοπές, ή ημερήσιες εκδρομές μακρυάαααα. Ειδικά αν δω κόσμο πολύ και νερά θολά

επιτόπου στροφή και σπίτι μου. Αρχίζω να ξύνομαι λέμε... 
αν δω κ φύκια.. ααα είμαι ικανή να περπατήσω στο νερό για να ξεφύγω

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
Μιλάμε για την απόλυτη φρίκη! Είμαι τώρα στη θάλασσα, ξανοίγομαι κιόλας ο μ@$#κας και βρίσκομαι κάποια στιγμή, ούτε που ξερω πόσα μέτρα από την παραλία και γύρω μου σε περίμετρο 3 μέτρων τσούχτρες! Άπειρες τσούχτρες.
Τσίριζα φώναζα, έκλαιγα, αλλά οι ρουφιάνες δεν με λυπήθηκαν. Γέμισα τσιμπήματα μεχρι να βγω έξω αλλά έχω να το λέω ότι κολυμπάω γρηγορα όταν χρειάζεται.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw
Διακεκριμένο μέλος
Ποιό τσουνάμι λέτε;;; Έχετε βρεθει ποτέ περικυκλωμένοι από τσούχτρες;;;;
Μιλάμε για την απόλυτη φρίκη! Είμαι τώρα στη θάλασσα, ξανοίγομαι κιόλας ο μ@$#κας και βρίσκομαι κάποια στιγμή, ούτε που ξερω πόσα μέτρα από την παραλία και γύρω μου σε περίμετρο 3 μέτρων τσούχτρες! Άπειρες τσούχτρες.
Τσίριζα φώναζα, έκλαιγα, αλλά οι ρουφιάνες δεν με λυπήθηκαν. Γέμισα τσιμπήματα μεχρι να βγω έξω αλλά έχω να το λέω ότι κολυμπάω γρηγορα όταν χρειάζεται.![]()

σοκ!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα
Επιφανές μέλος
Ποιό τσουνάμι λέτε;;; Έχετε βρεθει ποτέ περικυκλωμένοι από τσούχτρες;;;;
Τσίριζα φώναζα, έκλαιγα, αλλά οι ρουφιάνες δεν με λυπήθηκαν. Γέμισα τσιμπήματα μεχρι να βγω έξω αλλά έχω να το λέω ότι κολυμπάω γρηγορα όταν χρειάζεται.![]()
πω πω, φρικηηηηηηηη. δε μ'εχει τσιμπησει ποτε τσουχτρα, πρεπει να πονα πολυ ε?

Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
πω πω, φρικηηηηηηηη. δε μ'εχει τσιμπησει ποτε τσουχτρα, πρεπει να πονα πολυ ε?![]()
Γα%@σε τα!!!! Και πονάει και για μερες κιόλας. Δεν θες να την γνωρίσεις αυτή την εμπειρία.
Θυμάμαι μια φορά στην Χαλκίδα, τέλη Αυγούστου με αρχες Σεπτέμβρη, ήμουν στην γέφυρα την ώρα που τα νερά κάνουν τα παλαβά τους. Και έβλεπα ρε σεις -από ασφαλές μέρος ευτυχώς- να κατεβαίνουν μαζί με τα νερά, κάποιες εκατοντάδες τσούχτρες, χωρίς υπερβολή, σε μέγεθος πιάτου, με ένα χρώμα καφε-μωβ και με πλοκαμάκια απο κάτω. Μιλάμε για τρελό θέαμα. Και απ'ότι μου είπαν, ήταν η εποχή τέτοια και γι'αυτο είχε τόσες πολλές.
chryssa
Διάσημο μέλος

Για τις τσούχτρες πάω πάσο, είναι συχνό το φαινόμενο, αλλά αν έχεις το νου σου κάτι γίνεται!Χριστινάκι, εσύ να προσέχεις πάρα πολύ τώρα πού πας για μπάνιο και να αλλάζεις και μαγιό!

Kristen
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγώ λέω να πάτε να κάνετε κανένα μπάνιο όσοι μπορείτε και να αφήσετε στην άκρη τα τσουνάμια και τις κατολισθήσεις!!!Για τις τσούχτρες πάω πάσο, είναι συχνό το φαινόμενο, αλλά αν έχεις το νου σου κάτι γίνεται!
Χριστινάκι, εσύ να προσέχεις πάρα πολύ τώρα πού πας για μπάνιο και να αλλάζεις και μαγιό!![]()
Το ξέρω, δεν έχω κάνει μπάνιο κανένα φέτος, αλλά δε με νοιάζει καθόλου να σου πω

θα πάμε παρέα βρε του χρόνου εμείς (όχι οι δυο μας, οι 4). Τώρα που θα πάμε καλαμάτα σε πιο καθαρά νερά, έχω πάρει οδηγίες από τη γιατρό για προσεκτικό μπάνιο, αλλαγή μαγιό κλπ.
Τις τσούχτρες όμως τις φοβάμαι κ εγώ

chryssa
Διάσημο μέλος

Kristen
Πολύ δραστήριο μέλος
Αμα είναι καθαρή η θάλασσα, κάνει και καλό το μπάνιο. Εγώ πήγα μόνο μια φορά, ξεκινήσαμε πρωί πρωί, κοντέψαμε να φτάσουμε Σούνιο για να βρούμε άδεια και ψιλοκαθαρή παραλία και αφού μπήκα είδα ότι έχει αχινούς, με έπιασε και μια σύσπαση από το κρύο νερό και βγήκα σε χρόνο dt! Του χρόνου να είμαστε καλά και θα πάμε όλοι μαζί με τα κουβαδάκια μας!!!![]()
Εμ αυτά φοβάμαι κ εγώ
ελπίζω όμως τώρα στις διακοπές να μην κιοτέψω κ να μπω
και του χρόνου όπως λες θα πάμε εννοείτε με τα κουβαδάκια μας

Felice
Πολύ δραστήριο μέλος

κ πετυχαίνω την νυχτερίδα κ την σκοτώνω με τη μία.... η οποία πέφτει στο κεφάλι της μάνας της φίλης μου....

περιττό να σας περιγράψω τι έπαθε η γυναίκα, χοροπήδαγε και τίναζε το κεφάλι της για να πέσει η σκοτωμένη νυχτερίδα από το κεφάλι της

Πολύ γέλιο!!![/quote]
Πολύ χαλαρωτικές διακοπές περνουσατε

Kristen
Πολύ δραστήριο μέλος
Πολύ χαλαρωτικές διακοπές περνουσατεβγάζω το ξύλινο τσόκαρο, ξέρετε εκείνα τα βαριά κ στέκομαι από κάτω και το πετάω ψηλάκ πετυχαίνω την νυχτερίδα κ την σκοτώνω με τη μία.... η οποία πέφτει στο κεφάλι της μάνας της φίλης μου....
περιττό να σας περιγράψω τι έπαθε η γυναίκα, χοροπήδαγε και τίναζε το κεφάλι της για να πέσει η σκοτωμένη νυχτερίδα από το κεφάλι της
Πολύ γέλιο!!!

[/quote]αξέχαστες

μωρέ με τις νυχτερίδες καλά τα πάω, και έχω σκοτώσει φίδι, ποντίκι κλπ, δηλαδή με τα επικίνδυνα εκεί που κολλάω είναι με τις ακρίδες κ τις κατσαρίδες, έχω θέμα

Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Πράγματι αυτό που γράφεις συνέβη με την αδερφή μου. Ενώ στο παρελθον λόγο ατυχήματος είχε αποκτήσει φοβία της διαδρομής με το αμάξι πέρσυ πήγε και έμαθε οδήγηση και φέτος μπορώ να πώ ότι έχει βελτιωθεί και ελαχιστοποιηθεί η φοβία της.εμενα μου λές...αφου μετα τα 80 αρχιζει και μου φαίνεται οτι παει με 150!!
ασε ασε..και να φανταστεις οτι ήταν η περίοδος που ήθελα να ξεκινήσω για δίπλωμα..
φυσικα μετα απο αυτό ούτε λόγος..αλλα θέλω να το κάνω τώρα μπας και μου φύγει ο φόβος..
ετσι μου είπαν..οτι ίσως με βοηθήσει..
![]()

Luna και Snoopy
Εκκολαπτόμενο μέλος

Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Πώ ! πώ ! τι να πώ βρε παιδί μου αυτοί οι βόρειοι δεν ξέρουν από φαγητό. Δεν είμαι σίγουρη αλλά εκεί στην Γαλία δεν είναι ένα τυρί που έχουν που το αφήνουν και βγάζει σκουλίκια άσπρα και θεωρείται ότι είναι καταπληκτικός μεζές να τρώς τυρί με τα περιτώματα τους?
Παναγιά μου τώρα που το θυμήθηκα θα κάνω εμετό

ιβανα
Επιφανές μέλος
) και εχει εντομαααααααααααααααααπαιδια δειχνει μια σαρανταποδαρουσα, κοντα 1 μετρο ! και φυσικα δηλητηριωδης......

Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
και υπαρχει και χειροτερη σκεψη..............μπαινεις στη θαλασσα για να γλυτωσεις απο τα βραχια.........και ερχεται το τσουναμι και σε καταπινει!!!!!!!!![]()

.Βρέ κορίτσια τι σεισμος και καταποντιζμός σας έχει πιάσει?!!! 

Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Πολύ χαλαρωτικές διακοπές περνουσατε![]()
αξέχαστες

μωρέ με τις νυχτερίδες καλά τα πάω, και έχω σκοτώσει φίδι, ποντίκι κλπ, δηλαδή με τα επικίνδυνα εκεί που κολλάω είναι με τις ακρίδες κ τις κατσαρίδες, έχω θέμα
[/quote]Να σου πώ με τις κατσαρίδες (ιδιαίτερα τις κόκκινες που πετάνε) έχω και εγώ ένα μικρουτσικο ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑΡΑ! Αλλά τις ακρίδες δεν τις φοβάμαι καθόλου. Αντίθετα δεν έχω δει ποτέ φίδι και όχι να σκεφτώ να το σκοτώσω έτσι και το έβλεπα Σπυρος Λούης θα γινόμουν . Νυχτερίδες έχω δει στο πάρκο του Ιλιον και δεν έχω φοβηθεί, σαν πουλάκια πετάνε.
Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Παιδιάαααααααα! ανατριχιάζωωω μην λέτε τέτοια!!στο σκαι τωρα, εχει νασιοναλ τζεογκραφικ (μα πως τα λεω) και εχει εντομααααααααααααααααα
παιδια δειχνει μια σαρανταποδαρουσα, κοντα 1 μετρο ! και φυσικα δηλητηριωδης......![]()

Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
, ξεχνιούνται λίγο με την ώρα
, φεύγει το καράβι με τους υπόλοιπους
, τους αφήνει
και τους τρώνε οι καρχαρίες
;;; Ε μιλάμε ότι έβλεπα την ταινία και είχα χεστεί πάνω μου.:cry:
Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Ρε σεις, είχατε δει μια ταινία -της οποίας τον τίτλο αγνοώ- που είχε πάει ενα ζευγαρι με γκρούπ για κατάδυση στην μέση του πουθενά, βουτάνε αυτοί, ξεχνιούνται λίγο με την ώρα
, φεύγει το καράβι με τους υπόλοιπους
, τους αφήνει
και τους τρώνε οι καρχαρίες
;;;
Ε μιλάμε ότι έβλεπα την ταινία και είχα χεστεί πάνω μου.:cry:
Ναι! ναι! την έχω δει και εγώ. Όμως να πώ ότι κάποια στιγμή με έχασε γιατί πολύ παπαριασμά

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool