ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 12:26 Η ιβανα έγραψε: #661 30-07-09 12:26 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Ρε σεις, είχατε δει μια ταινία -της οποίας τον τίτλο αγνοώ- που είχε πάει ενα ζευγαρι με γκρούπ για κατάδυση στην μέση του πουθενά, βουτάνε αυτοί, ξεχνιούνται λίγο με την ώρα, φεύγει το καράβι με τους υπόλοιπους, τους αφήνει και τους τρώνε οι καρχαρίες;;; Ε μιλάμε ότι έβλεπα την ταινία και είχα χεστεί πάνω μου.:cry: Click για ανάπτυξη... τι φοβασαι τους καρχαριες μαρη κι εσυ? αυστραλια μενεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 12:30 Η Felice έγραψε: #662 30-07-09 12:30 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: τι φοβασαι τους καρχαριες μαρη κι εσυ? αυστραλια μενεις? Click για ανάπτυξη... Ναι καλέ ! όλες μας ! δεν το ξέρεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 12:31 Η Kristen έγραψε: #663 30-07-09 12:31 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: τι φοβασαι τους καρχαριες μαρη κι εσυ? αυστραλια μενεις? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 12:58 Η Raktia έγραψε: #664 30-07-09 12:58 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: τι φοβασαι τους καρχαριες μαρη κι εσυ? αυστραλια μενεις? Click για ανάπτυξη... ΑΪ μαρη. Δεν τους φοβάμαι αλλά μια και λέγαμε για φρίκες από την θάλασσα αυτό μου ήρθε στο μυαλό. Γιατί οι άλλες που γράψαν για του τσουνάμι που μένουν; Στις Φιλιππίνες; Αλλά είχα ακούσει και για ένα καρχαριάκι που είχε χάσει το δρόμο του και εμφανίστηκε στο Ιόνιο. Πρόσεχε εσύ που θα πας Λευκάδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 12:59 Η Kristen έγραψε: #665 30-07-09 12:59 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: ΑΪ μαρη. Δεν τους φοβάμαι αλλά μια και λέγαμε για φρίκες από την θάλασσα αυτό μου ήρθε στο μυαλό. Γιατί οι άλλες που γράψαν για του τσουνάμι που μένουν; Στις Φιλιππίνες; Αλλά είχα ακούσει και για ένα καρχαριάκι που είχε χάσει το δρόμο του και εμφανίστηκε στο Ιόνιο. Πρόσεχε εσύ που θα πας Λευκάδα. Click για ανάπτυξη... λες να έχει στη Λευκάδα ρε Κάτια? θα πάει κ ο αδελφός μου να του πω να προσέχει Σοβαρά τώρα εμφανίστηκε λέει ένας καρχαριούλης στη Ρόδο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 13:02 Η ιβανα έγραψε: #666 30-07-09 13:02 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: ΑΪ μαρη. Δεν τους φοβάμαι αλλά μια και λέγαμε για φρίκες από την θάλασσα αυτό μου ήρθε στο μυαλό. Γιατί οι άλλες που γράψαν για του τσουνάμι που μένουν; Στις Φιλιππίνες; Αλλά είχα ακούσει και για ένα καρχαριάκι που είχε χάσει το δρόμο του και εμφανίστηκε στο Ιόνιο. Πρόσεχε εσύ που θα πας Λευκάδα. Click για ανάπτυξη... θα το φερω κ θα ερθουμε παρεα στην ικαρια Αρχική Δημοσίευση από Kristen: λες να έχει στη Λευκάδα ρε Κάτια? θα πάει κ ο αδελφός μου να του πω να προσέχει Σοβαρά τώρα εμφανίστηκε λέει ένας καρχαριούλης στη Ρόδο... Click για ανάπτυξη... ελα μωρε, μεγαλο σκυλοψαρο θα ειναι, σιγα μην ειναι καρχαριας (μιλησε ο κουστω τωρα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 13:17 Η Raktia έγραψε: #667 30-07-09 13:17 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ελα μωρε, μεγαλο σκυλοψαρο θα ειναι, σιγα μην ειναι καρχαριας (μιλησε ο κουστω τωρα) Click για ανάπτυξη... Κι εγώ σου λέω ότι δεν είναι καρχαρίας. Εσύ δηλαδή μέχρί σκυλόψαρα τα κάνεις καλά δηλαδή; Εγώ πάλι το δήλωσα ότι ακόμα και τις τσούχτρες φοβάμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 13:19 Η ιβανα έγραψε: #668 30-07-09 13:19 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Κι εγώ σου λέω ότι δεν είναι καρχαρίας. Εσύ δηλαδή μέχρί σκυλόψαρα τα κάνεις καλά δηλαδή; Εγώ πάλι το δήλωσα ότι ακόμα και τις τσούχτρες φοβάμαι. Click για ανάπτυξη... πφφφφ καλα τωρα, τα σκυλοψαρα εγω? του χεριου μου ειναι εννοειται αμα δω κανενα εχω χεστει πανω μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 13:31 Η Raktia έγραψε: #669 30-07-09 13:31 Τα "σαγόνια του καρχαρία" τα είχατε δει τωρα που το θυμήθηκα; Πωπω και ημουν και πιτσιρίκα τότε και δεν ήθελα να δω θάλασσα για πολύ καιρό... Με την μουσική αυτή να με κατατρέχει ακόμα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 13:33 Η ιβανα έγραψε: #670 30-07-09 13:33 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Τα "σαγόνια του καρχαρία" τα είχατε δει τωρα που το θυμήθηκα; Πωπω και ημουν και πιτσιρίκα τότε και δεν ήθελα να δω θάλασσα για πολύ καιρό... Με την μουσική αυτή να με κατατρέχει ακόμα.... Click για ανάπτυξη... ναι ναι, τα εχω δει, φρικηηηηηηη... ειχε χτες ντοκιμαντερ στον σκαι με καρχαριες κ ελεγε οτι οι σερφερ στην αυστραλια την πατανε πιο πολυ απ'ολους........ τι να πουν κι αυτες οι χωρες που ειναι τιγκα στον καρχαρια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 13:34 Η Kristen έγραψε: #671 30-07-09 13:34 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Τα "σαγόνια του καρχαρία" τα είχατε δει τωρα που το θυμήθηκα; Πωπω και ημουν και πιτσιρίκα τότε και δεν ήθελα να δω θάλασσα για πολύ καιρό... Με την μουσική αυτή να με κατατρέχει ακόμα.... Click για ανάπτυξη... Δεν το είχα όταν βγήκε (ήμουν ποοοολύυυυ μικρή) και όσες φορές το έδειξη η tv κ έβλεπα τραιλερ, φυσικά και δεν το έβλεπα!!! Μετά ούτε στην αμμουδιά δεν θα πήγαινα, εδώ κάτι ντοκυμαντέρ με καρχαρίες που εχουν δαγκώσει ανθρώπους έχω δει και μπρρρρ φοβάμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 13:42 Η vickymoon: #672 30-07-09 13:42 αντε μωρε φοβιτσιαρες με τους καρχαριες στην ελλαδα δεν εχουμε καρχαριες, αλλα εχουμε σμερνες με κατι δοντια νααααααα και εχουμε και κωλοβακτηριδια που ειναι πιο επικυνδινα απο τους καρχαριες αντε ρε και καλες διακοπες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 13:44 Η Kristen έγραψε: #673 30-07-09 13:44 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: αντε μωρε φοβιτσιαρες με τους καρχαριες στην ελλαδα δεν εχουμε καρχαριες, αλλα εχουμε σμερνες με κατι δοντια νααααααα και εχουμε και κωλοβακτηριδια που ειναι πιο επικυνδινα απο τους καρχαριες αντε ρε και καλες διακοπες Click για ανάπτυξη... άιντε να μου χαθείς, σιχαμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 13:46 Η Raktia έγραψε: #674 30-07-09 13:46 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: άιντε να μου χαθείς, σιχαμα!!! Click για ανάπτυξη... Μην της δίνεις σημασία καλέ. Αυτή τρώει ακρίδες, στους καρχαρίες θα κωλώσει;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 13:50 Η chryssa έγραψε: #675 30-07-09 13:50 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: αντε μωρε φοβιτσιαρες με τους καρχαριες στην ελλαδα δεν εχουμε καρχαριες, αλλα εχουμε σμερνες με κατι δοντια νααααααα και εχουμε και κωλοβακτηριδια που ειναι πιο επικυνδινα απο τους καρχαριες αντε ρε και καλες διακοπες Click για ανάπτυξη... Πέστα, βρε Βίκυ! Καρχαρές, τσουνάμια, κατολισθήσεις... Καλύτερα να κάτσουν στην Αθήνα! Μου θυμίσατε το τελευταίο επειδόσιο του πρώτου κύκλου στα Εγκλήματα, τη σκηνή που μπάζει νερά η βάρκα και ανησυχούν για τους καρχαρίες... Λέει ο γιατρός για να τους καθυσηχάσει ότι οι καρχαρίες δεν μπορούν να ζήσουν στο Αιγαίο και απαντάει η Καβογιάννη τσιρίζοντας "οι καρχαρίες το ξέρουν αυτό???" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 13:54 Η vickymoon: #676 30-07-09 13:54 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: άιντε να μου χαθείς, σιχαμα!!! Click για ανάπτυξη... επισης πιο πολλοι πεθαινουν στην ελλαδα απο πνιγμο παρα απο καρχαρια στο ελλαντα. μη ξεχνατε και τις τσουχτρες και τους αχινους. να σας πω και κατι αλλο που δεν εχετε σκεφτει??? τους πορτοφολαδες της παραλιας. στα περνουν ολα κ σε αφηνουν με το βρακι. μπροστα σ ολα αυτα οι καρχαριες φανταζουν σαν ψαρακια του γιαλου Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Μην της δίνεις σημασία καλέ. Αυτή τρώει ακρίδες, στους καρχαρίες θα κωλώσει;;;; Click για ανάπτυξη... παντως κι ο καρχαριας τρωγεται, αν και τον λυπαμαι κ δεν τον τρωω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 13:55 Η Kristen έγραψε: #677 30-07-09 13:55 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Πέστα, βρε Βίκυ! Καρχαρές, τσουνάμια, κατολισθήσεις... Καλύτερα να κάτσουν στην Αθήνα! Μου θυμίσατε το τελευταίο επειδόσιο του πρώτου κύκλου στα Εγκλήματα, τη σκηνή που μπάζει νερά η βάρκα και ανησυχούν για τους καρχαρίες... Λέει ο γιατρός για να τους καθυσηχάσει ότι οι καρχαρίες δεν μπορούν να ζήσουν στο Αιγαίο και απαντάει η Καβογιάννη τσιρίζοντας "οι καρχαρίες το ξέρουν αυτό???" Click για ανάπτυξη... πω πω άπαιχτο σήριαλ, άσχετο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 15:30 Η Felice έγραψε: #678 30-07-09 15:30 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: τι φοβασαι τους καρχαριες μαρη κι εσυ? αυστραλια μενεις? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ναι ναι, τα εχω δει, φρικηηηηηηη... ειχε χτες ντοκιμαντερ στον σκαι με καρχαριες κ ελεγε οτι οι σερφερ στην αυστραλια την πατανε πιο πολυ απ'ολους........ τι να πουν κι αυτες οι χωρες που ειναι τιγκα στον καρχαρια? Click για ανάπτυξη... Εσύ από ότι φαίνεται δεν έχεις αφήσει ντοκυμαντερ για ντοκυμαντερ στην τηλεόραση. Πρόσεξε μόνο μην σε επηρεάσουν και αποκτησεις φοβίες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 15:32 Η Felice έγραψε: #679 30-07-09 15:32 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: λες να έχει στη Λευκάδα ρε Κάτια? θα πάει κ ο αδελφός μου να του πω να προσέχει Σοβαρά τώρα εμφανίστηκε λέει ένας καρχαριούλης στη Ρόδο... Click για ανάπτυξη... Όταν λες καρχαριουλης γιατί μέγεθος μιλάς? Ποσο μήκος είχε δηλαδή? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 15:33 Η vickymoon: #680 30-07-09 15:33 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Εσύ από ότι φαίνεται δεν έχεις αφήσει ντοκυμαντερ για ντοκυμαντερ στην τηλεόραση. Πρόσεξε μόνο μην σε επηρεάσουν και αποκτησεις φοβίες!! Click για ανάπτυξη... τι ειδους φοβια??? ντοκυμαντεροφοβια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 44 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 44 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 44 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Ρε σεις, είχατε δει μια ταινία -της οποίας τον τίτλο αγνοώ- που είχε πάει ενα ζευγαρι με γκρούπ για κατάδυση στην μέση του πουθενά, βουτάνε αυτοί, ξεχνιούνται λίγο με την ώρα, φεύγει το καράβι με τους υπόλοιπους, τους αφήνει και τους τρώνε οι καρχαρίες;;; Ε μιλάμε ότι έβλεπα την ταινία και είχα χεστεί πάνω μου.:cry: Click για ανάπτυξη... τι φοβασαι τους καρχαριες μαρη κι εσυ? αυστραλια μενεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 12:30 Η Felice έγραψε: #662 30-07-09 12:30 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: τι φοβασαι τους καρχαριες μαρη κι εσυ? αυστραλια μενεις? Click για ανάπτυξη... Ναι καλέ ! όλες μας ! δεν το ξέρεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 12:31 Η Kristen έγραψε: #663 30-07-09 12:31 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: τι φοβασαι τους καρχαριες μαρη κι εσυ? αυστραλια μενεις? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 12:58 Η Raktia έγραψε: #664 30-07-09 12:58 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: τι φοβασαι τους καρχαριες μαρη κι εσυ? αυστραλια μενεις? Click για ανάπτυξη... ΑΪ μαρη. Δεν τους φοβάμαι αλλά μια και λέγαμε για φρίκες από την θάλασσα αυτό μου ήρθε στο μυαλό. Γιατί οι άλλες που γράψαν για του τσουνάμι που μένουν; Στις Φιλιππίνες; Αλλά είχα ακούσει και για ένα καρχαριάκι που είχε χάσει το δρόμο του και εμφανίστηκε στο Ιόνιο. Πρόσεχε εσύ που θα πας Λευκάδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 12:59 Η Kristen έγραψε: #665 30-07-09 12:59 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: ΑΪ μαρη. Δεν τους φοβάμαι αλλά μια και λέγαμε για φρίκες από την θάλασσα αυτό μου ήρθε στο μυαλό. Γιατί οι άλλες που γράψαν για του τσουνάμι που μένουν; Στις Φιλιππίνες; Αλλά είχα ακούσει και για ένα καρχαριάκι που είχε χάσει το δρόμο του και εμφανίστηκε στο Ιόνιο. Πρόσεχε εσύ που θα πας Λευκάδα. Click για ανάπτυξη... λες να έχει στη Λευκάδα ρε Κάτια? θα πάει κ ο αδελφός μου να του πω να προσέχει Σοβαρά τώρα εμφανίστηκε λέει ένας καρχαριούλης στη Ρόδο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 13:02 Η ιβανα έγραψε: #666 30-07-09 13:02 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: ΑΪ μαρη. Δεν τους φοβάμαι αλλά μια και λέγαμε για φρίκες από την θάλασσα αυτό μου ήρθε στο μυαλό. Γιατί οι άλλες που γράψαν για του τσουνάμι που μένουν; Στις Φιλιππίνες; Αλλά είχα ακούσει και για ένα καρχαριάκι που είχε χάσει το δρόμο του και εμφανίστηκε στο Ιόνιο. Πρόσεχε εσύ που θα πας Λευκάδα. Click για ανάπτυξη... θα το φερω κ θα ερθουμε παρεα στην ικαρια Αρχική Δημοσίευση από Kristen: λες να έχει στη Λευκάδα ρε Κάτια? θα πάει κ ο αδελφός μου να του πω να προσέχει Σοβαρά τώρα εμφανίστηκε λέει ένας καρχαριούλης στη Ρόδο... Click για ανάπτυξη... ελα μωρε, μεγαλο σκυλοψαρο θα ειναι, σιγα μην ειναι καρχαριας (μιλησε ο κουστω τωρα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 13:17 Η Raktia έγραψε: #667 30-07-09 13:17 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ελα μωρε, μεγαλο σκυλοψαρο θα ειναι, σιγα μην ειναι καρχαριας (μιλησε ο κουστω τωρα) Click για ανάπτυξη... Κι εγώ σου λέω ότι δεν είναι καρχαρίας. Εσύ δηλαδή μέχρί σκυλόψαρα τα κάνεις καλά δηλαδή; Εγώ πάλι το δήλωσα ότι ακόμα και τις τσούχτρες φοβάμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 13:19 Η ιβανα έγραψε: #668 30-07-09 13:19 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Κι εγώ σου λέω ότι δεν είναι καρχαρίας. Εσύ δηλαδή μέχρί σκυλόψαρα τα κάνεις καλά δηλαδή; Εγώ πάλι το δήλωσα ότι ακόμα και τις τσούχτρες φοβάμαι. Click για ανάπτυξη... πφφφφ καλα τωρα, τα σκυλοψαρα εγω? του χεριου μου ειναι εννοειται αμα δω κανενα εχω χεστει πανω μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 13:31 Η Raktia έγραψε: #669 30-07-09 13:31 Τα "σαγόνια του καρχαρία" τα είχατε δει τωρα που το θυμήθηκα; Πωπω και ημουν και πιτσιρίκα τότε και δεν ήθελα να δω θάλασσα για πολύ καιρό... Με την μουσική αυτή να με κατατρέχει ακόμα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 13:33 Η ιβανα έγραψε: #670 30-07-09 13:33 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Τα "σαγόνια του καρχαρία" τα είχατε δει τωρα που το θυμήθηκα; Πωπω και ημουν και πιτσιρίκα τότε και δεν ήθελα να δω θάλασσα για πολύ καιρό... Με την μουσική αυτή να με κατατρέχει ακόμα.... Click για ανάπτυξη... ναι ναι, τα εχω δει, φρικηηηηηηη... ειχε χτες ντοκιμαντερ στον σκαι με καρχαριες κ ελεγε οτι οι σερφερ στην αυστραλια την πατανε πιο πολυ απ'ολους........ τι να πουν κι αυτες οι χωρες που ειναι τιγκα στον καρχαρια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 13:34 Η Kristen έγραψε: #671 30-07-09 13:34 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Τα "σαγόνια του καρχαρία" τα είχατε δει τωρα που το θυμήθηκα; Πωπω και ημουν και πιτσιρίκα τότε και δεν ήθελα να δω θάλασσα για πολύ καιρό... Με την μουσική αυτή να με κατατρέχει ακόμα.... Click για ανάπτυξη... Δεν το είχα όταν βγήκε (ήμουν ποοοολύυυυ μικρή) και όσες φορές το έδειξη η tv κ έβλεπα τραιλερ, φυσικά και δεν το έβλεπα!!! Μετά ούτε στην αμμουδιά δεν θα πήγαινα, εδώ κάτι ντοκυμαντέρ με καρχαρίες που εχουν δαγκώσει ανθρώπους έχω δει και μπρρρρ φοβάμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 13:42 Η vickymoon: #672 30-07-09 13:42 αντε μωρε φοβιτσιαρες με τους καρχαριες στην ελλαδα δεν εχουμε καρχαριες, αλλα εχουμε σμερνες με κατι δοντια νααααααα και εχουμε και κωλοβακτηριδια που ειναι πιο επικυνδινα απο τους καρχαριες αντε ρε και καλες διακοπες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 13:44 Η Kristen έγραψε: #673 30-07-09 13:44 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: αντε μωρε φοβιτσιαρες με τους καρχαριες στην ελλαδα δεν εχουμε καρχαριες, αλλα εχουμε σμερνες με κατι δοντια νααααααα και εχουμε και κωλοβακτηριδια που ειναι πιο επικυνδινα απο τους καρχαριες αντε ρε και καλες διακοπες Click για ανάπτυξη... άιντε να μου χαθείς, σιχαμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 13:46 Η Raktia έγραψε: #674 30-07-09 13:46 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: άιντε να μου χαθείς, σιχαμα!!! Click για ανάπτυξη... Μην της δίνεις σημασία καλέ. Αυτή τρώει ακρίδες, στους καρχαρίες θα κωλώσει;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 13:50 Η chryssa έγραψε: #675 30-07-09 13:50 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: αντε μωρε φοβιτσιαρες με τους καρχαριες στην ελλαδα δεν εχουμε καρχαριες, αλλα εχουμε σμερνες με κατι δοντια νααααααα και εχουμε και κωλοβακτηριδια που ειναι πιο επικυνδινα απο τους καρχαριες αντε ρε και καλες διακοπες Click για ανάπτυξη... Πέστα, βρε Βίκυ! Καρχαρές, τσουνάμια, κατολισθήσεις... Καλύτερα να κάτσουν στην Αθήνα! Μου θυμίσατε το τελευταίο επειδόσιο του πρώτου κύκλου στα Εγκλήματα, τη σκηνή που μπάζει νερά η βάρκα και ανησυχούν για τους καρχαρίες... Λέει ο γιατρός για να τους καθυσηχάσει ότι οι καρχαρίες δεν μπορούν να ζήσουν στο Αιγαίο και απαντάει η Καβογιάννη τσιρίζοντας "οι καρχαρίες το ξέρουν αυτό???" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 13:54 Η vickymoon: #676 30-07-09 13:54 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: άιντε να μου χαθείς, σιχαμα!!! Click για ανάπτυξη... επισης πιο πολλοι πεθαινουν στην ελλαδα απο πνιγμο παρα απο καρχαρια στο ελλαντα. μη ξεχνατε και τις τσουχτρες και τους αχινους. να σας πω και κατι αλλο που δεν εχετε σκεφτει??? τους πορτοφολαδες της παραλιας. στα περνουν ολα κ σε αφηνουν με το βρακι. μπροστα σ ολα αυτα οι καρχαριες φανταζουν σαν ψαρακια του γιαλου Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Μην της δίνεις σημασία καλέ. Αυτή τρώει ακρίδες, στους καρχαρίες θα κωλώσει;;;; Click για ανάπτυξη... παντως κι ο καρχαριας τρωγεται, αν και τον λυπαμαι κ δεν τον τρωω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 13:55 Η Kristen έγραψε: #677 30-07-09 13:55 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Πέστα, βρε Βίκυ! Καρχαρές, τσουνάμια, κατολισθήσεις... Καλύτερα να κάτσουν στην Αθήνα! Μου θυμίσατε το τελευταίο επειδόσιο του πρώτου κύκλου στα Εγκλήματα, τη σκηνή που μπάζει νερά η βάρκα και ανησυχούν για τους καρχαρίες... Λέει ο γιατρός για να τους καθυσηχάσει ότι οι καρχαρίες δεν μπορούν να ζήσουν στο Αιγαίο και απαντάει η Καβογιάννη τσιρίζοντας "οι καρχαρίες το ξέρουν αυτό???" Click για ανάπτυξη... πω πω άπαιχτο σήριαλ, άσχετο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 15:30 Η Felice έγραψε: #678 30-07-09 15:30 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: τι φοβασαι τους καρχαριες μαρη κι εσυ? αυστραλια μενεις? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ναι ναι, τα εχω δει, φρικηηηηηηη... ειχε χτες ντοκιμαντερ στον σκαι με καρχαριες κ ελεγε οτι οι σερφερ στην αυστραλια την πατανε πιο πολυ απ'ολους........ τι να πουν κι αυτες οι χωρες που ειναι τιγκα στον καρχαρια? Click για ανάπτυξη... Εσύ από ότι φαίνεται δεν έχεις αφήσει ντοκυμαντερ για ντοκυμαντερ στην τηλεόραση. Πρόσεξε μόνο μην σε επηρεάσουν και αποκτησεις φοβίες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 15:32 Η Felice έγραψε: #679 30-07-09 15:32 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: λες να έχει στη Λευκάδα ρε Κάτια? θα πάει κ ο αδελφός μου να του πω να προσέχει Σοβαρά τώρα εμφανίστηκε λέει ένας καρχαριούλης στη Ρόδο... Click για ανάπτυξη... Όταν λες καρχαριουλης γιατί μέγεθος μιλάς? Ποσο μήκος είχε δηλαδή? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 15:33 Η vickymoon: #680 30-07-09 15:33 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Εσύ από ότι φαίνεται δεν έχεις αφήσει ντοκυμαντερ για ντοκυμαντερ στην τηλεόραση. Πρόσεξε μόνο μην σε επηρεάσουν και αποκτησεις φοβίες!! Click για ανάπτυξη... τι ειδους φοβια??? ντοκυμαντεροφοβια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 44 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 44 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 44 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: τι φοβασαι τους καρχαριες μαρη κι εσυ? αυστραλια μενεις? Click για ανάπτυξη... Ναι καλέ ! όλες μας ! δεν το ξέρεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 12:31 Η Kristen έγραψε: #663 30-07-09 12:31 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: τι φοβασαι τους καρχαριες μαρη κι εσυ? αυστραλια μενεις? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 12:58 Η Raktia έγραψε: #664 30-07-09 12:58 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: τι φοβασαι τους καρχαριες μαρη κι εσυ? αυστραλια μενεις? Click για ανάπτυξη... ΑΪ μαρη. Δεν τους φοβάμαι αλλά μια και λέγαμε για φρίκες από την θάλασσα αυτό μου ήρθε στο μυαλό. Γιατί οι άλλες που γράψαν για του τσουνάμι που μένουν; Στις Φιλιππίνες; Αλλά είχα ακούσει και για ένα καρχαριάκι που είχε χάσει το δρόμο του και εμφανίστηκε στο Ιόνιο. Πρόσεχε εσύ που θα πας Λευκάδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 12:59 Η Kristen έγραψε: #665 30-07-09 12:59 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: ΑΪ μαρη. Δεν τους φοβάμαι αλλά μια και λέγαμε για φρίκες από την θάλασσα αυτό μου ήρθε στο μυαλό. Γιατί οι άλλες που γράψαν για του τσουνάμι που μένουν; Στις Φιλιππίνες; Αλλά είχα ακούσει και για ένα καρχαριάκι που είχε χάσει το δρόμο του και εμφανίστηκε στο Ιόνιο. Πρόσεχε εσύ που θα πας Λευκάδα. Click για ανάπτυξη... λες να έχει στη Λευκάδα ρε Κάτια? θα πάει κ ο αδελφός μου να του πω να προσέχει Σοβαρά τώρα εμφανίστηκε λέει ένας καρχαριούλης στη Ρόδο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 13:02 Η ιβανα έγραψε: #666 30-07-09 13:02 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: ΑΪ μαρη. Δεν τους φοβάμαι αλλά μια και λέγαμε για φρίκες από την θάλασσα αυτό μου ήρθε στο μυαλό. Γιατί οι άλλες που γράψαν για του τσουνάμι που μένουν; Στις Φιλιππίνες; Αλλά είχα ακούσει και για ένα καρχαριάκι που είχε χάσει το δρόμο του και εμφανίστηκε στο Ιόνιο. Πρόσεχε εσύ που θα πας Λευκάδα. Click για ανάπτυξη... θα το φερω κ θα ερθουμε παρεα στην ικαρια Αρχική Δημοσίευση από Kristen: λες να έχει στη Λευκάδα ρε Κάτια? θα πάει κ ο αδελφός μου να του πω να προσέχει Σοβαρά τώρα εμφανίστηκε λέει ένας καρχαριούλης στη Ρόδο... Click για ανάπτυξη... ελα μωρε, μεγαλο σκυλοψαρο θα ειναι, σιγα μην ειναι καρχαριας (μιλησε ο κουστω τωρα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 13:17 Η Raktia έγραψε: #667 30-07-09 13:17 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ελα μωρε, μεγαλο σκυλοψαρο θα ειναι, σιγα μην ειναι καρχαριας (μιλησε ο κουστω τωρα) Click για ανάπτυξη... Κι εγώ σου λέω ότι δεν είναι καρχαρίας. Εσύ δηλαδή μέχρί σκυλόψαρα τα κάνεις καλά δηλαδή; Εγώ πάλι το δήλωσα ότι ακόμα και τις τσούχτρες φοβάμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 13:19 Η ιβανα έγραψε: #668 30-07-09 13:19 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Κι εγώ σου λέω ότι δεν είναι καρχαρίας. Εσύ δηλαδή μέχρί σκυλόψαρα τα κάνεις καλά δηλαδή; Εγώ πάλι το δήλωσα ότι ακόμα και τις τσούχτρες φοβάμαι. Click για ανάπτυξη... πφφφφ καλα τωρα, τα σκυλοψαρα εγω? του χεριου μου ειναι εννοειται αμα δω κανενα εχω χεστει πανω μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 13:31 Η Raktia έγραψε: #669 30-07-09 13:31 Τα "σαγόνια του καρχαρία" τα είχατε δει τωρα που το θυμήθηκα; Πωπω και ημουν και πιτσιρίκα τότε και δεν ήθελα να δω θάλασσα για πολύ καιρό... Με την μουσική αυτή να με κατατρέχει ακόμα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 13:33 Η ιβανα έγραψε: #670 30-07-09 13:33 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Τα "σαγόνια του καρχαρία" τα είχατε δει τωρα που το θυμήθηκα; Πωπω και ημουν και πιτσιρίκα τότε και δεν ήθελα να δω θάλασσα για πολύ καιρό... Με την μουσική αυτή να με κατατρέχει ακόμα.... Click για ανάπτυξη... ναι ναι, τα εχω δει, φρικηηηηηηη... ειχε χτες ντοκιμαντερ στον σκαι με καρχαριες κ ελεγε οτι οι σερφερ στην αυστραλια την πατανε πιο πολυ απ'ολους........ τι να πουν κι αυτες οι χωρες που ειναι τιγκα στον καρχαρια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 13:34 Η Kristen έγραψε: #671 30-07-09 13:34 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Τα "σαγόνια του καρχαρία" τα είχατε δει τωρα που το θυμήθηκα; Πωπω και ημουν και πιτσιρίκα τότε και δεν ήθελα να δω θάλασσα για πολύ καιρό... Με την μουσική αυτή να με κατατρέχει ακόμα.... Click για ανάπτυξη... Δεν το είχα όταν βγήκε (ήμουν ποοοολύυυυ μικρή) και όσες φορές το έδειξη η tv κ έβλεπα τραιλερ, φυσικά και δεν το έβλεπα!!! Μετά ούτε στην αμμουδιά δεν θα πήγαινα, εδώ κάτι ντοκυμαντέρ με καρχαρίες που εχουν δαγκώσει ανθρώπους έχω δει και μπρρρρ φοβάμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 13:42 Η vickymoon: #672 30-07-09 13:42 αντε μωρε φοβιτσιαρες με τους καρχαριες στην ελλαδα δεν εχουμε καρχαριες, αλλα εχουμε σμερνες με κατι δοντια νααααααα και εχουμε και κωλοβακτηριδια που ειναι πιο επικυνδινα απο τους καρχαριες αντε ρε και καλες διακοπες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 13:44 Η Kristen έγραψε: #673 30-07-09 13:44 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: αντε μωρε φοβιτσιαρες με τους καρχαριες στην ελλαδα δεν εχουμε καρχαριες, αλλα εχουμε σμερνες με κατι δοντια νααααααα και εχουμε και κωλοβακτηριδια που ειναι πιο επικυνδινα απο τους καρχαριες αντε ρε και καλες διακοπες Click για ανάπτυξη... άιντε να μου χαθείς, σιχαμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 13:46 Η Raktia έγραψε: #674 30-07-09 13:46 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: άιντε να μου χαθείς, σιχαμα!!! Click για ανάπτυξη... Μην της δίνεις σημασία καλέ. Αυτή τρώει ακρίδες, στους καρχαρίες θα κωλώσει;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 13:50 Η chryssa έγραψε: #675 30-07-09 13:50 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: αντε μωρε φοβιτσιαρες με τους καρχαριες στην ελλαδα δεν εχουμε καρχαριες, αλλα εχουμε σμερνες με κατι δοντια νααααααα και εχουμε και κωλοβακτηριδια που ειναι πιο επικυνδινα απο τους καρχαριες αντε ρε και καλες διακοπες Click για ανάπτυξη... Πέστα, βρε Βίκυ! Καρχαρές, τσουνάμια, κατολισθήσεις... Καλύτερα να κάτσουν στην Αθήνα! Μου θυμίσατε το τελευταίο επειδόσιο του πρώτου κύκλου στα Εγκλήματα, τη σκηνή που μπάζει νερά η βάρκα και ανησυχούν για τους καρχαρίες... Λέει ο γιατρός για να τους καθυσηχάσει ότι οι καρχαρίες δεν μπορούν να ζήσουν στο Αιγαίο και απαντάει η Καβογιάννη τσιρίζοντας "οι καρχαρίες το ξέρουν αυτό???" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 13:54 Η vickymoon: #676 30-07-09 13:54 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: άιντε να μου χαθείς, σιχαμα!!! Click για ανάπτυξη... επισης πιο πολλοι πεθαινουν στην ελλαδα απο πνιγμο παρα απο καρχαρια στο ελλαντα. μη ξεχνατε και τις τσουχτρες και τους αχινους. να σας πω και κατι αλλο που δεν εχετε σκεφτει??? τους πορτοφολαδες της παραλιας. στα περνουν ολα κ σε αφηνουν με το βρακι. μπροστα σ ολα αυτα οι καρχαριες φανταζουν σαν ψαρακια του γιαλου Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Μην της δίνεις σημασία καλέ. Αυτή τρώει ακρίδες, στους καρχαρίες θα κωλώσει;;;; Click για ανάπτυξη... παντως κι ο καρχαριας τρωγεται, αν και τον λυπαμαι κ δεν τον τρωω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 13:55 Η Kristen έγραψε: #677 30-07-09 13:55 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Πέστα, βρε Βίκυ! Καρχαρές, τσουνάμια, κατολισθήσεις... Καλύτερα να κάτσουν στην Αθήνα! Μου θυμίσατε το τελευταίο επειδόσιο του πρώτου κύκλου στα Εγκλήματα, τη σκηνή που μπάζει νερά η βάρκα και ανησυχούν για τους καρχαρίες... Λέει ο γιατρός για να τους καθυσηχάσει ότι οι καρχαρίες δεν μπορούν να ζήσουν στο Αιγαίο και απαντάει η Καβογιάννη τσιρίζοντας "οι καρχαρίες το ξέρουν αυτό???" Click για ανάπτυξη... πω πω άπαιχτο σήριαλ, άσχετο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 15:30 Η Felice έγραψε: #678 30-07-09 15:30 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: τι φοβασαι τους καρχαριες μαρη κι εσυ? αυστραλια μενεις? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ναι ναι, τα εχω δει, φρικηηηηηηη... ειχε χτες ντοκιμαντερ στον σκαι με καρχαριες κ ελεγε οτι οι σερφερ στην αυστραλια την πατανε πιο πολυ απ'ολους........ τι να πουν κι αυτες οι χωρες που ειναι τιγκα στον καρχαρια? Click για ανάπτυξη... Εσύ από ότι φαίνεται δεν έχεις αφήσει ντοκυμαντερ για ντοκυμαντερ στην τηλεόραση. Πρόσεξε μόνο μην σε επηρεάσουν και αποκτησεις φοβίες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 15:32 Η Felice έγραψε: #679 30-07-09 15:32 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: λες να έχει στη Λευκάδα ρε Κάτια? θα πάει κ ο αδελφός μου να του πω να προσέχει Σοβαρά τώρα εμφανίστηκε λέει ένας καρχαριούλης στη Ρόδο... Click για ανάπτυξη... Όταν λες καρχαριουλης γιατί μέγεθος μιλάς? Ποσο μήκος είχε δηλαδή? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 15:33 Η vickymoon: #680 30-07-09 15:33 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Εσύ από ότι φαίνεται δεν έχεις αφήσει ντοκυμαντερ για ντοκυμαντερ στην τηλεόραση. Πρόσεξε μόνο μην σε επηρεάσουν και αποκτησεις φοβίες!! Click για ανάπτυξη... τι ειδους φοβια??? ντοκυμαντεροφοβια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 44 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 44 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 44 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: τι φοβασαι τους καρχαριες μαρη κι εσυ? αυστραλια μενεις? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 12:58 Η Raktia έγραψε: #664 30-07-09 12:58 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: τι φοβασαι τους καρχαριες μαρη κι εσυ? αυστραλια μενεις? Click για ανάπτυξη... ΑΪ μαρη. Δεν τους φοβάμαι αλλά μια και λέγαμε για φρίκες από την θάλασσα αυτό μου ήρθε στο μυαλό. Γιατί οι άλλες που γράψαν για του τσουνάμι που μένουν; Στις Φιλιππίνες; Αλλά είχα ακούσει και για ένα καρχαριάκι που είχε χάσει το δρόμο του και εμφανίστηκε στο Ιόνιο. Πρόσεχε εσύ που θα πας Λευκάδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 12:59 Η Kristen έγραψε: #665 30-07-09 12:59 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: ΑΪ μαρη. Δεν τους φοβάμαι αλλά μια και λέγαμε για φρίκες από την θάλασσα αυτό μου ήρθε στο μυαλό. Γιατί οι άλλες που γράψαν για του τσουνάμι που μένουν; Στις Φιλιππίνες; Αλλά είχα ακούσει και για ένα καρχαριάκι που είχε χάσει το δρόμο του και εμφανίστηκε στο Ιόνιο. Πρόσεχε εσύ που θα πας Λευκάδα. Click για ανάπτυξη... λες να έχει στη Λευκάδα ρε Κάτια? θα πάει κ ο αδελφός μου να του πω να προσέχει Σοβαρά τώρα εμφανίστηκε λέει ένας καρχαριούλης στη Ρόδο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 13:02 Η ιβανα έγραψε: #666 30-07-09 13:02 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: ΑΪ μαρη. Δεν τους φοβάμαι αλλά μια και λέγαμε για φρίκες από την θάλασσα αυτό μου ήρθε στο μυαλό. Γιατί οι άλλες που γράψαν για του τσουνάμι που μένουν; Στις Φιλιππίνες; Αλλά είχα ακούσει και για ένα καρχαριάκι που είχε χάσει το δρόμο του και εμφανίστηκε στο Ιόνιο. Πρόσεχε εσύ που θα πας Λευκάδα. Click για ανάπτυξη... θα το φερω κ θα ερθουμε παρεα στην ικαρια Αρχική Δημοσίευση από Kristen: λες να έχει στη Λευκάδα ρε Κάτια? θα πάει κ ο αδελφός μου να του πω να προσέχει Σοβαρά τώρα εμφανίστηκε λέει ένας καρχαριούλης στη Ρόδο... Click για ανάπτυξη... ελα μωρε, μεγαλο σκυλοψαρο θα ειναι, σιγα μην ειναι καρχαριας (μιλησε ο κουστω τωρα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 13:17 Η Raktia έγραψε: #667 30-07-09 13:17 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ελα μωρε, μεγαλο σκυλοψαρο θα ειναι, σιγα μην ειναι καρχαριας (μιλησε ο κουστω τωρα) Click για ανάπτυξη... Κι εγώ σου λέω ότι δεν είναι καρχαρίας. Εσύ δηλαδή μέχρί σκυλόψαρα τα κάνεις καλά δηλαδή; Εγώ πάλι το δήλωσα ότι ακόμα και τις τσούχτρες φοβάμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 13:19 Η ιβανα έγραψε: #668 30-07-09 13:19 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Κι εγώ σου λέω ότι δεν είναι καρχαρίας. Εσύ δηλαδή μέχρί σκυλόψαρα τα κάνεις καλά δηλαδή; Εγώ πάλι το δήλωσα ότι ακόμα και τις τσούχτρες φοβάμαι. Click για ανάπτυξη... πφφφφ καλα τωρα, τα σκυλοψαρα εγω? του χεριου μου ειναι εννοειται αμα δω κανενα εχω χεστει πανω μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 13:31 Η Raktia έγραψε: #669 30-07-09 13:31 Τα "σαγόνια του καρχαρία" τα είχατε δει τωρα που το θυμήθηκα; Πωπω και ημουν και πιτσιρίκα τότε και δεν ήθελα να δω θάλασσα για πολύ καιρό... Με την μουσική αυτή να με κατατρέχει ακόμα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 13:33 Η ιβανα έγραψε: #670 30-07-09 13:33 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Τα "σαγόνια του καρχαρία" τα είχατε δει τωρα που το θυμήθηκα; Πωπω και ημουν και πιτσιρίκα τότε και δεν ήθελα να δω θάλασσα για πολύ καιρό... Με την μουσική αυτή να με κατατρέχει ακόμα.... Click για ανάπτυξη... ναι ναι, τα εχω δει, φρικηηηηηηη... ειχε χτες ντοκιμαντερ στον σκαι με καρχαριες κ ελεγε οτι οι σερφερ στην αυστραλια την πατανε πιο πολυ απ'ολους........ τι να πουν κι αυτες οι χωρες που ειναι τιγκα στον καρχαρια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 13:34 Η Kristen έγραψε: #671 30-07-09 13:34 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Τα "σαγόνια του καρχαρία" τα είχατε δει τωρα που το θυμήθηκα; Πωπω και ημουν και πιτσιρίκα τότε και δεν ήθελα να δω θάλασσα για πολύ καιρό... Με την μουσική αυτή να με κατατρέχει ακόμα.... Click για ανάπτυξη... Δεν το είχα όταν βγήκε (ήμουν ποοοολύυυυ μικρή) και όσες φορές το έδειξη η tv κ έβλεπα τραιλερ, φυσικά και δεν το έβλεπα!!! Μετά ούτε στην αμμουδιά δεν θα πήγαινα, εδώ κάτι ντοκυμαντέρ με καρχαρίες που εχουν δαγκώσει ανθρώπους έχω δει και μπρρρρ φοβάμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 13:42 Η vickymoon: #672 30-07-09 13:42 αντε μωρε φοβιτσιαρες με τους καρχαριες στην ελλαδα δεν εχουμε καρχαριες, αλλα εχουμε σμερνες με κατι δοντια νααααααα και εχουμε και κωλοβακτηριδια που ειναι πιο επικυνδινα απο τους καρχαριες αντε ρε και καλες διακοπες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 13:44 Η Kristen έγραψε: #673 30-07-09 13:44 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: αντε μωρε φοβιτσιαρες με τους καρχαριες στην ελλαδα δεν εχουμε καρχαριες, αλλα εχουμε σμερνες με κατι δοντια νααααααα και εχουμε και κωλοβακτηριδια που ειναι πιο επικυνδινα απο τους καρχαριες αντε ρε και καλες διακοπες Click για ανάπτυξη... άιντε να μου χαθείς, σιχαμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 13:46 Η Raktia έγραψε: #674 30-07-09 13:46 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: άιντε να μου χαθείς, σιχαμα!!! Click για ανάπτυξη... Μην της δίνεις σημασία καλέ. Αυτή τρώει ακρίδες, στους καρχαρίες θα κωλώσει;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 13:50 Η chryssa έγραψε: #675 30-07-09 13:50 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: αντε μωρε φοβιτσιαρες με τους καρχαριες στην ελλαδα δεν εχουμε καρχαριες, αλλα εχουμε σμερνες με κατι δοντια νααααααα και εχουμε και κωλοβακτηριδια που ειναι πιο επικυνδινα απο τους καρχαριες αντε ρε και καλες διακοπες Click για ανάπτυξη... Πέστα, βρε Βίκυ! Καρχαρές, τσουνάμια, κατολισθήσεις... Καλύτερα να κάτσουν στην Αθήνα! Μου θυμίσατε το τελευταίο επειδόσιο του πρώτου κύκλου στα Εγκλήματα, τη σκηνή που μπάζει νερά η βάρκα και ανησυχούν για τους καρχαρίες... Λέει ο γιατρός για να τους καθυσηχάσει ότι οι καρχαρίες δεν μπορούν να ζήσουν στο Αιγαίο και απαντάει η Καβογιάννη τσιρίζοντας "οι καρχαρίες το ξέρουν αυτό???" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 13:54 Η vickymoon: #676 30-07-09 13:54 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: άιντε να μου χαθείς, σιχαμα!!! Click για ανάπτυξη... επισης πιο πολλοι πεθαινουν στην ελλαδα απο πνιγμο παρα απο καρχαρια στο ελλαντα. μη ξεχνατε και τις τσουχτρες και τους αχινους. να σας πω και κατι αλλο που δεν εχετε σκεφτει??? τους πορτοφολαδες της παραλιας. στα περνουν ολα κ σε αφηνουν με το βρακι. μπροστα σ ολα αυτα οι καρχαριες φανταζουν σαν ψαρακια του γιαλου Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Μην της δίνεις σημασία καλέ. Αυτή τρώει ακρίδες, στους καρχαρίες θα κωλώσει;;;; Click για ανάπτυξη... παντως κι ο καρχαριας τρωγεται, αν και τον λυπαμαι κ δεν τον τρωω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 13:55 Η Kristen έγραψε: #677 30-07-09 13:55 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Πέστα, βρε Βίκυ! Καρχαρές, τσουνάμια, κατολισθήσεις... Καλύτερα να κάτσουν στην Αθήνα! Μου θυμίσατε το τελευταίο επειδόσιο του πρώτου κύκλου στα Εγκλήματα, τη σκηνή που μπάζει νερά η βάρκα και ανησυχούν για τους καρχαρίες... Λέει ο γιατρός για να τους καθυσηχάσει ότι οι καρχαρίες δεν μπορούν να ζήσουν στο Αιγαίο και απαντάει η Καβογιάννη τσιρίζοντας "οι καρχαρίες το ξέρουν αυτό???" Click για ανάπτυξη... πω πω άπαιχτο σήριαλ, άσχετο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 15:30 Η Felice έγραψε: #678 30-07-09 15:30 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: τι φοβασαι τους καρχαριες μαρη κι εσυ? αυστραλια μενεις? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ναι ναι, τα εχω δει, φρικηηηηηηη... ειχε χτες ντοκιμαντερ στον σκαι με καρχαριες κ ελεγε οτι οι σερφερ στην αυστραλια την πατανε πιο πολυ απ'ολους........ τι να πουν κι αυτες οι χωρες που ειναι τιγκα στον καρχαρια? Click για ανάπτυξη... Εσύ από ότι φαίνεται δεν έχεις αφήσει ντοκυμαντερ για ντοκυμαντερ στην τηλεόραση. Πρόσεξε μόνο μην σε επηρεάσουν και αποκτησεις φοβίες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 15:32 Η Felice έγραψε: #679 30-07-09 15:32 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: λες να έχει στη Λευκάδα ρε Κάτια? θα πάει κ ο αδελφός μου να του πω να προσέχει Σοβαρά τώρα εμφανίστηκε λέει ένας καρχαριούλης στη Ρόδο... Click για ανάπτυξη... Όταν λες καρχαριουλης γιατί μέγεθος μιλάς? Ποσο μήκος είχε δηλαδή? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 15:33 Η vickymoon: #680 30-07-09 15:33 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Εσύ από ότι φαίνεται δεν έχεις αφήσει ντοκυμαντερ για ντοκυμαντερ στην τηλεόραση. Πρόσεξε μόνο μην σε επηρεάσουν και αποκτησεις φοβίες!! Click για ανάπτυξη... τι ειδους φοβια??? ντοκυμαντεροφοβια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 44 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 44 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 44 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: τι φοβασαι τους καρχαριες μαρη κι εσυ? αυστραλια μενεις? Click για ανάπτυξη... ΑΪ μαρη. Δεν τους φοβάμαι αλλά μια και λέγαμε για φρίκες από την θάλασσα αυτό μου ήρθε στο μυαλό. Γιατί οι άλλες που γράψαν για του τσουνάμι που μένουν; Στις Φιλιππίνες; Αλλά είχα ακούσει και για ένα καρχαριάκι που είχε χάσει το δρόμο του και εμφανίστηκε στο Ιόνιο. Πρόσεχε εσύ που θα πας Λευκάδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 12:59 Η Kristen έγραψε: #665 30-07-09 12:59 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: ΑΪ μαρη. Δεν τους φοβάμαι αλλά μια και λέγαμε για φρίκες από την θάλασσα αυτό μου ήρθε στο μυαλό. Γιατί οι άλλες που γράψαν για του τσουνάμι που μένουν; Στις Φιλιππίνες; Αλλά είχα ακούσει και για ένα καρχαριάκι που είχε χάσει το δρόμο του και εμφανίστηκε στο Ιόνιο. Πρόσεχε εσύ που θα πας Λευκάδα. Click για ανάπτυξη... λες να έχει στη Λευκάδα ρε Κάτια? θα πάει κ ο αδελφός μου να του πω να προσέχει Σοβαρά τώρα εμφανίστηκε λέει ένας καρχαριούλης στη Ρόδο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 13:02 Η ιβανα έγραψε: #666 30-07-09 13:02 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: ΑΪ μαρη. Δεν τους φοβάμαι αλλά μια και λέγαμε για φρίκες από την θάλασσα αυτό μου ήρθε στο μυαλό. Γιατί οι άλλες που γράψαν για του τσουνάμι που μένουν; Στις Φιλιππίνες; Αλλά είχα ακούσει και για ένα καρχαριάκι που είχε χάσει το δρόμο του και εμφανίστηκε στο Ιόνιο. Πρόσεχε εσύ που θα πας Λευκάδα. Click για ανάπτυξη... θα το φερω κ θα ερθουμε παρεα στην ικαρια Αρχική Δημοσίευση από Kristen: λες να έχει στη Λευκάδα ρε Κάτια? θα πάει κ ο αδελφός μου να του πω να προσέχει Σοβαρά τώρα εμφανίστηκε λέει ένας καρχαριούλης στη Ρόδο... Click για ανάπτυξη... ελα μωρε, μεγαλο σκυλοψαρο θα ειναι, σιγα μην ειναι καρχαριας (μιλησε ο κουστω τωρα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 13:17 Η Raktia έγραψε: #667 30-07-09 13:17 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ελα μωρε, μεγαλο σκυλοψαρο θα ειναι, σιγα μην ειναι καρχαριας (μιλησε ο κουστω τωρα) Click για ανάπτυξη... Κι εγώ σου λέω ότι δεν είναι καρχαρίας. Εσύ δηλαδή μέχρί σκυλόψαρα τα κάνεις καλά δηλαδή; Εγώ πάλι το δήλωσα ότι ακόμα και τις τσούχτρες φοβάμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 13:19 Η ιβανα έγραψε: #668 30-07-09 13:19 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Κι εγώ σου λέω ότι δεν είναι καρχαρίας. Εσύ δηλαδή μέχρί σκυλόψαρα τα κάνεις καλά δηλαδή; Εγώ πάλι το δήλωσα ότι ακόμα και τις τσούχτρες φοβάμαι. Click για ανάπτυξη... πφφφφ καλα τωρα, τα σκυλοψαρα εγω? του χεριου μου ειναι εννοειται αμα δω κανενα εχω χεστει πανω μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 13:31 Η Raktia έγραψε: #669 30-07-09 13:31 Τα "σαγόνια του καρχαρία" τα είχατε δει τωρα που το θυμήθηκα; Πωπω και ημουν και πιτσιρίκα τότε και δεν ήθελα να δω θάλασσα για πολύ καιρό... Με την μουσική αυτή να με κατατρέχει ακόμα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 13:33 Η ιβανα έγραψε: #670 30-07-09 13:33 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Τα "σαγόνια του καρχαρία" τα είχατε δει τωρα που το θυμήθηκα; Πωπω και ημουν και πιτσιρίκα τότε και δεν ήθελα να δω θάλασσα για πολύ καιρό... Με την μουσική αυτή να με κατατρέχει ακόμα.... Click για ανάπτυξη... ναι ναι, τα εχω δει, φρικηηηηηηη... ειχε χτες ντοκιμαντερ στον σκαι με καρχαριες κ ελεγε οτι οι σερφερ στην αυστραλια την πατανε πιο πολυ απ'ολους........ τι να πουν κι αυτες οι χωρες που ειναι τιγκα στον καρχαρια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 13:34 Η Kristen έγραψε: #671 30-07-09 13:34 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Τα "σαγόνια του καρχαρία" τα είχατε δει τωρα που το θυμήθηκα; Πωπω και ημουν και πιτσιρίκα τότε και δεν ήθελα να δω θάλασσα για πολύ καιρό... Με την μουσική αυτή να με κατατρέχει ακόμα.... Click για ανάπτυξη... Δεν το είχα όταν βγήκε (ήμουν ποοοολύυυυ μικρή) και όσες φορές το έδειξη η tv κ έβλεπα τραιλερ, φυσικά και δεν το έβλεπα!!! Μετά ούτε στην αμμουδιά δεν θα πήγαινα, εδώ κάτι ντοκυμαντέρ με καρχαρίες που εχουν δαγκώσει ανθρώπους έχω δει και μπρρρρ φοβάμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 13:42 Η vickymoon: #672 30-07-09 13:42 αντε μωρε φοβιτσιαρες με τους καρχαριες στην ελλαδα δεν εχουμε καρχαριες, αλλα εχουμε σμερνες με κατι δοντια νααααααα και εχουμε και κωλοβακτηριδια που ειναι πιο επικυνδινα απο τους καρχαριες αντε ρε και καλες διακοπες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 13:44 Η Kristen έγραψε: #673 30-07-09 13:44 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: αντε μωρε φοβιτσιαρες με τους καρχαριες στην ελλαδα δεν εχουμε καρχαριες, αλλα εχουμε σμερνες με κατι δοντια νααααααα και εχουμε και κωλοβακτηριδια που ειναι πιο επικυνδινα απο τους καρχαριες αντε ρε και καλες διακοπες Click για ανάπτυξη... άιντε να μου χαθείς, σιχαμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 13:46 Η Raktia έγραψε: #674 30-07-09 13:46 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: άιντε να μου χαθείς, σιχαμα!!! Click για ανάπτυξη... Μην της δίνεις σημασία καλέ. Αυτή τρώει ακρίδες, στους καρχαρίες θα κωλώσει;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 13:50 Η chryssa έγραψε: #675 30-07-09 13:50 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: αντε μωρε φοβιτσιαρες με τους καρχαριες στην ελλαδα δεν εχουμε καρχαριες, αλλα εχουμε σμερνες με κατι δοντια νααααααα και εχουμε και κωλοβακτηριδια που ειναι πιο επικυνδινα απο τους καρχαριες αντε ρε και καλες διακοπες Click για ανάπτυξη... Πέστα, βρε Βίκυ! Καρχαρές, τσουνάμια, κατολισθήσεις... Καλύτερα να κάτσουν στην Αθήνα! Μου θυμίσατε το τελευταίο επειδόσιο του πρώτου κύκλου στα Εγκλήματα, τη σκηνή που μπάζει νερά η βάρκα και ανησυχούν για τους καρχαρίες... Λέει ο γιατρός για να τους καθυσηχάσει ότι οι καρχαρίες δεν μπορούν να ζήσουν στο Αιγαίο και απαντάει η Καβογιάννη τσιρίζοντας "οι καρχαρίες το ξέρουν αυτό???" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 13:54 Η vickymoon: #676 30-07-09 13:54 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: άιντε να μου χαθείς, σιχαμα!!! Click για ανάπτυξη... επισης πιο πολλοι πεθαινουν στην ελλαδα απο πνιγμο παρα απο καρχαρια στο ελλαντα. μη ξεχνατε και τις τσουχτρες και τους αχινους. να σας πω και κατι αλλο που δεν εχετε σκεφτει??? τους πορτοφολαδες της παραλιας. στα περνουν ολα κ σε αφηνουν με το βρακι. μπροστα σ ολα αυτα οι καρχαριες φανταζουν σαν ψαρακια του γιαλου Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Μην της δίνεις σημασία καλέ. Αυτή τρώει ακρίδες, στους καρχαρίες θα κωλώσει;;;; Click για ανάπτυξη... παντως κι ο καρχαριας τρωγεται, αν και τον λυπαμαι κ δεν τον τρωω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 13:55 Η Kristen έγραψε: #677 30-07-09 13:55 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Πέστα, βρε Βίκυ! Καρχαρές, τσουνάμια, κατολισθήσεις... Καλύτερα να κάτσουν στην Αθήνα! Μου θυμίσατε το τελευταίο επειδόσιο του πρώτου κύκλου στα Εγκλήματα, τη σκηνή που μπάζει νερά η βάρκα και ανησυχούν για τους καρχαρίες... Λέει ο γιατρός για να τους καθυσηχάσει ότι οι καρχαρίες δεν μπορούν να ζήσουν στο Αιγαίο και απαντάει η Καβογιάννη τσιρίζοντας "οι καρχαρίες το ξέρουν αυτό???" Click για ανάπτυξη... πω πω άπαιχτο σήριαλ, άσχετο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 15:30 Η Felice έγραψε: #678 30-07-09 15:30 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: τι φοβασαι τους καρχαριες μαρη κι εσυ? αυστραλια μενεις? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ναι ναι, τα εχω δει, φρικηηηηηηη... ειχε χτες ντοκιμαντερ στον σκαι με καρχαριες κ ελεγε οτι οι σερφερ στην αυστραλια την πατανε πιο πολυ απ'ολους........ τι να πουν κι αυτες οι χωρες που ειναι τιγκα στον καρχαρια? Click για ανάπτυξη... Εσύ από ότι φαίνεται δεν έχεις αφήσει ντοκυμαντερ για ντοκυμαντερ στην τηλεόραση. Πρόσεξε μόνο μην σε επηρεάσουν και αποκτησεις φοβίες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 15:32 Η Felice έγραψε: #679 30-07-09 15:32 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: λες να έχει στη Λευκάδα ρε Κάτια? θα πάει κ ο αδελφός μου να του πω να προσέχει Σοβαρά τώρα εμφανίστηκε λέει ένας καρχαριούλης στη Ρόδο... Click για ανάπτυξη... Όταν λες καρχαριουλης γιατί μέγεθος μιλάς? Ποσο μήκος είχε δηλαδή? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 15:33 Η vickymoon: #680 30-07-09 15:33 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Εσύ από ότι φαίνεται δεν έχεις αφήσει ντοκυμαντερ για ντοκυμαντερ στην τηλεόραση. Πρόσεξε μόνο μην σε επηρεάσουν και αποκτησεις φοβίες!! Click για ανάπτυξη... τι ειδους φοβια??? ντοκυμαντεροφοβια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 44 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 44 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 44 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raktia: ΑΪ μαρη. Δεν τους φοβάμαι αλλά μια και λέγαμε για φρίκες από την θάλασσα αυτό μου ήρθε στο μυαλό. Γιατί οι άλλες που γράψαν για του τσουνάμι που μένουν; Στις Φιλιππίνες; Αλλά είχα ακούσει και για ένα καρχαριάκι που είχε χάσει το δρόμο του και εμφανίστηκε στο Ιόνιο. Πρόσεχε εσύ που θα πας Λευκάδα. Click για ανάπτυξη... λες να έχει στη Λευκάδα ρε Κάτια? θα πάει κ ο αδελφός μου να του πω να προσέχει Σοβαρά τώρα εμφανίστηκε λέει ένας καρχαριούλης στη Ρόδο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 13:02 Η ιβανα έγραψε: #666 30-07-09 13:02 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: ΑΪ μαρη. Δεν τους φοβάμαι αλλά μια και λέγαμε για φρίκες από την θάλασσα αυτό μου ήρθε στο μυαλό. Γιατί οι άλλες που γράψαν για του τσουνάμι που μένουν; Στις Φιλιππίνες; Αλλά είχα ακούσει και για ένα καρχαριάκι που είχε χάσει το δρόμο του και εμφανίστηκε στο Ιόνιο. Πρόσεχε εσύ που θα πας Λευκάδα. Click για ανάπτυξη... θα το φερω κ θα ερθουμε παρεα στην ικαρια Αρχική Δημοσίευση από Kristen: λες να έχει στη Λευκάδα ρε Κάτια? θα πάει κ ο αδελφός μου να του πω να προσέχει Σοβαρά τώρα εμφανίστηκε λέει ένας καρχαριούλης στη Ρόδο... Click για ανάπτυξη... ελα μωρε, μεγαλο σκυλοψαρο θα ειναι, σιγα μην ειναι καρχαριας (μιλησε ο κουστω τωρα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 13:17 Η Raktia έγραψε: #667 30-07-09 13:17 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ελα μωρε, μεγαλο σκυλοψαρο θα ειναι, σιγα μην ειναι καρχαριας (μιλησε ο κουστω τωρα) Click για ανάπτυξη... Κι εγώ σου λέω ότι δεν είναι καρχαρίας. Εσύ δηλαδή μέχρί σκυλόψαρα τα κάνεις καλά δηλαδή; Εγώ πάλι το δήλωσα ότι ακόμα και τις τσούχτρες φοβάμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 13:19 Η ιβανα έγραψε: #668 30-07-09 13:19 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Κι εγώ σου λέω ότι δεν είναι καρχαρίας. Εσύ δηλαδή μέχρί σκυλόψαρα τα κάνεις καλά δηλαδή; Εγώ πάλι το δήλωσα ότι ακόμα και τις τσούχτρες φοβάμαι. Click για ανάπτυξη... πφφφφ καλα τωρα, τα σκυλοψαρα εγω? του χεριου μου ειναι εννοειται αμα δω κανενα εχω χεστει πανω μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 13:31 Η Raktia έγραψε: #669 30-07-09 13:31 Τα "σαγόνια του καρχαρία" τα είχατε δει τωρα που το θυμήθηκα; Πωπω και ημουν και πιτσιρίκα τότε και δεν ήθελα να δω θάλασσα για πολύ καιρό... Με την μουσική αυτή να με κατατρέχει ακόμα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 13:33 Η ιβανα έγραψε: #670 30-07-09 13:33 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Τα "σαγόνια του καρχαρία" τα είχατε δει τωρα που το θυμήθηκα; Πωπω και ημουν και πιτσιρίκα τότε και δεν ήθελα να δω θάλασσα για πολύ καιρό... Με την μουσική αυτή να με κατατρέχει ακόμα.... Click για ανάπτυξη... ναι ναι, τα εχω δει, φρικηηηηηηη... ειχε χτες ντοκιμαντερ στον σκαι με καρχαριες κ ελεγε οτι οι σερφερ στην αυστραλια την πατανε πιο πολυ απ'ολους........ τι να πουν κι αυτες οι χωρες που ειναι τιγκα στον καρχαρια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 13:34 Η Kristen έγραψε: #671 30-07-09 13:34 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Τα "σαγόνια του καρχαρία" τα είχατε δει τωρα που το θυμήθηκα; Πωπω και ημουν και πιτσιρίκα τότε και δεν ήθελα να δω θάλασσα για πολύ καιρό... Με την μουσική αυτή να με κατατρέχει ακόμα.... Click για ανάπτυξη... Δεν το είχα όταν βγήκε (ήμουν ποοοολύυυυ μικρή) και όσες φορές το έδειξη η tv κ έβλεπα τραιλερ, φυσικά και δεν το έβλεπα!!! Μετά ούτε στην αμμουδιά δεν θα πήγαινα, εδώ κάτι ντοκυμαντέρ με καρχαρίες που εχουν δαγκώσει ανθρώπους έχω δει και μπρρρρ φοβάμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 13:42 Η vickymoon: #672 30-07-09 13:42 αντε μωρε φοβιτσιαρες με τους καρχαριες στην ελλαδα δεν εχουμε καρχαριες, αλλα εχουμε σμερνες με κατι δοντια νααααααα και εχουμε και κωλοβακτηριδια που ειναι πιο επικυνδινα απο τους καρχαριες αντε ρε και καλες διακοπες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 13:44 Η Kristen έγραψε: #673 30-07-09 13:44 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: αντε μωρε φοβιτσιαρες με τους καρχαριες στην ελλαδα δεν εχουμε καρχαριες, αλλα εχουμε σμερνες με κατι δοντια νααααααα και εχουμε και κωλοβακτηριδια που ειναι πιο επικυνδινα απο τους καρχαριες αντε ρε και καλες διακοπες Click για ανάπτυξη... άιντε να μου χαθείς, σιχαμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 13:46 Η Raktia έγραψε: #674 30-07-09 13:46 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: άιντε να μου χαθείς, σιχαμα!!! Click για ανάπτυξη... Μην της δίνεις σημασία καλέ. Αυτή τρώει ακρίδες, στους καρχαρίες θα κωλώσει;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 13:50 Η chryssa έγραψε: #675 30-07-09 13:50 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: αντε μωρε φοβιτσιαρες με τους καρχαριες στην ελλαδα δεν εχουμε καρχαριες, αλλα εχουμε σμερνες με κατι δοντια νααααααα και εχουμε και κωλοβακτηριδια που ειναι πιο επικυνδινα απο τους καρχαριες αντε ρε και καλες διακοπες Click για ανάπτυξη... Πέστα, βρε Βίκυ! Καρχαρές, τσουνάμια, κατολισθήσεις... Καλύτερα να κάτσουν στην Αθήνα! Μου θυμίσατε το τελευταίο επειδόσιο του πρώτου κύκλου στα Εγκλήματα, τη σκηνή που μπάζει νερά η βάρκα και ανησυχούν για τους καρχαρίες... Λέει ο γιατρός για να τους καθυσηχάσει ότι οι καρχαρίες δεν μπορούν να ζήσουν στο Αιγαίο και απαντάει η Καβογιάννη τσιρίζοντας "οι καρχαρίες το ξέρουν αυτό???" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 13:54 Η vickymoon: #676 30-07-09 13:54 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: άιντε να μου χαθείς, σιχαμα!!! Click για ανάπτυξη... επισης πιο πολλοι πεθαινουν στην ελλαδα απο πνιγμο παρα απο καρχαρια στο ελλαντα. μη ξεχνατε και τις τσουχτρες και τους αχινους. να σας πω και κατι αλλο που δεν εχετε σκεφτει??? τους πορτοφολαδες της παραλιας. στα περνουν ολα κ σε αφηνουν με το βρακι. μπροστα σ ολα αυτα οι καρχαριες φανταζουν σαν ψαρακια του γιαλου Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Μην της δίνεις σημασία καλέ. Αυτή τρώει ακρίδες, στους καρχαρίες θα κωλώσει;;;; Click για ανάπτυξη... παντως κι ο καρχαριας τρωγεται, αν και τον λυπαμαι κ δεν τον τρωω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 13:55 Η Kristen έγραψε: #677 30-07-09 13:55 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Πέστα, βρε Βίκυ! Καρχαρές, τσουνάμια, κατολισθήσεις... Καλύτερα να κάτσουν στην Αθήνα! Μου θυμίσατε το τελευταίο επειδόσιο του πρώτου κύκλου στα Εγκλήματα, τη σκηνή που μπάζει νερά η βάρκα και ανησυχούν για τους καρχαρίες... Λέει ο γιατρός για να τους καθυσηχάσει ότι οι καρχαρίες δεν μπορούν να ζήσουν στο Αιγαίο και απαντάει η Καβογιάννη τσιρίζοντας "οι καρχαρίες το ξέρουν αυτό???" Click για ανάπτυξη... πω πω άπαιχτο σήριαλ, άσχετο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 15:30 Η Felice έγραψε: #678 30-07-09 15:30 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: τι φοβασαι τους καρχαριες μαρη κι εσυ? αυστραλια μενεις? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ναι ναι, τα εχω δει, φρικηηηηηηη... ειχε χτες ντοκιμαντερ στον σκαι με καρχαριες κ ελεγε οτι οι σερφερ στην αυστραλια την πατανε πιο πολυ απ'ολους........ τι να πουν κι αυτες οι χωρες που ειναι τιγκα στον καρχαρια? Click για ανάπτυξη... Εσύ από ότι φαίνεται δεν έχεις αφήσει ντοκυμαντερ για ντοκυμαντερ στην τηλεόραση. Πρόσεξε μόνο μην σε επηρεάσουν και αποκτησεις φοβίες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 15:32 Η Felice έγραψε: #679 30-07-09 15:32 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: λες να έχει στη Λευκάδα ρε Κάτια? θα πάει κ ο αδελφός μου να του πω να προσέχει Σοβαρά τώρα εμφανίστηκε λέει ένας καρχαριούλης στη Ρόδο... Click για ανάπτυξη... Όταν λες καρχαριουλης γιατί μέγεθος μιλάς? Ποσο μήκος είχε δηλαδή? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 15:33 Η vickymoon: #680 30-07-09 15:33 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Εσύ από ότι φαίνεται δεν έχεις αφήσει ντοκυμαντερ για ντοκυμαντερ στην τηλεόραση. Πρόσεξε μόνο μην σε επηρεάσουν και αποκτησεις φοβίες!! Click για ανάπτυξη... τι ειδους φοβια??? ντοκυμαντεροφοβια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 44 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 44 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 44 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raktia: ΑΪ μαρη. Δεν τους φοβάμαι αλλά μια και λέγαμε για φρίκες από την θάλασσα αυτό μου ήρθε στο μυαλό. Γιατί οι άλλες που γράψαν για του τσουνάμι που μένουν; Στις Φιλιππίνες; Αλλά είχα ακούσει και για ένα καρχαριάκι που είχε χάσει το δρόμο του και εμφανίστηκε στο Ιόνιο. Πρόσεχε εσύ που θα πας Λευκάδα. Click για ανάπτυξη... θα το φερω κ θα ερθουμε παρεα στην ικαρια Αρχική Δημοσίευση από Kristen: λες να έχει στη Λευκάδα ρε Κάτια? θα πάει κ ο αδελφός μου να του πω να προσέχει Σοβαρά τώρα εμφανίστηκε λέει ένας καρχαριούλης στη Ρόδο... Click για ανάπτυξη... ελα μωρε, μεγαλο σκυλοψαρο θα ειναι, σιγα μην ειναι καρχαριας (μιλησε ο κουστω τωρα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 13:17 Η Raktia έγραψε: #667 30-07-09 13:17 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ελα μωρε, μεγαλο σκυλοψαρο θα ειναι, σιγα μην ειναι καρχαριας (μιλησε ο κουστω τωρα) Click για ανάπτυξη... Κι εγώ σου λέω ότι δεν είναι καρχαρίας. Εσύ δηλαδή μέχρί σκυλόψαρα τα κάνεις καλά δηλαδή; Εγώ πάλι το δήλωσα ότι ακόμα και τις τσούχτρες φοβάμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 13:19 Η ιβανα έγραψε: #668 30-07-09 13:19 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Κι εγώ σου λέω ότι δεν είναι καρχαρίας. Εσύ δηλαδή μέχρί σκυλόψαρα τα κάνεις καλά δηλαδή; Εγώ πάλι το δήλωσα ότι ακόμα και τις τσούχτρες φοβάμαι. Click για ανάπτυξη... πφφφφ καλα τωρα, τα σκυλοψαρα εγω? του χεριου μου ειναι εννοειται αμα δω κανενα εχω χεστει πανω μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 13:31 Η Raktia έγραψε: #669 30-07-09 13:31 Τα "σαγόνια του καρχαρία" τα είχατε δει τωρα που το θυμήθηκα; Πωπω και ημουν και πιτσιρίκα τότε και δεν ήθελα να δω θάλασσα για πολύ καιρό... Με την μουσική αυτή να με κατατρέχει ακόμα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 13:33 Η ιβανα έγραψε: #670 30-07-09 13:33 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Τα "σαγόνια του καρχαρία" τα είχατε δει τωρα που το θυμήθηκα; Πωπω και ημουν και πιτσιρίκα τότε και δεν ήθελα να δω θάλασσα για πολύ καιρό... Με την μουσική αυτή να με κατατρέχει ακόμα.... Click για ανάπτυξη... ναι ναι, τα εχω δει, φρικηηηηηηη... ειχε χτες ντοκιμαντερ στον σκαι με καρχαριες κ ελεγε οτι οι σερφερ στην αυστραλια την πατανε πιο πολυ απ'ολους........ τι να πουν κι αυτες οι χωρες που ειναι τιγκα στον καρχαρια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 13:34 Η Kristen έγραψε: #671 30-07-09 13:34 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Τα "σαγόνια του καρχαρία" τα είχατε δει τωρα που το θυμήθηκα; Πωπω και ημουν και πιτσιρίκα τότε και δεν ήθελα να δω θάλασσα για πολύ καιρό... Με την μουσική αυτή να με κατατρέχει ακόμα.... Click για ανάπτυξη... Δεν το είχα όταν βγήκε (ήμουν ποοοολύυυυ μικρή) και όσες φορές το έδειξη η tv κ έβλεπα τραιλερ, φυσικά και δεν το έβλεπα!!! Μετά ούτε στην αμμουδιά δεν θα πήγαινα, εδώ κάτι ντοκυμαντέρ με καρχαρίες που εχουν δαγκώσει ανθρώπους έχω δει και μπρρρρ φοβάμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 13:42 Η vickymoon: #672 30-07-09 13:42 αντε μωρε φοβιτσιαρες με τους καρχαριες στην ελλαδα δεν εχουμε καρχαριες, αλλα εχουμε σμερνες με κατι δοντια νααααααα και εχουμε και κωλοβακτηριδια που ειναι πιο επικυνδινα απο τους καρχαριες αντε ρε και καλες διακοπες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 13:44 Η Kristen έγραψε: #673 30-07-09 13:44 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: αντε μωρε φοβιτσιαρες με τους καρχαριες στην ελλαδα δεν εχουμε καρχαριες, αλλα εχουμε σμερνες με κατι δοντια νααααααα και εχουμε και κωλοβακτηριδια που ειναι πιο επικυνδινα απο τους καρχαριες αντε ρε και καλες διακοπες Click για ανάπτυξη... άιντε να μου χαθείς, σιχαμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 13:46 Η Raktia έγραψε: #674 30-07-09 13:46 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: άιντε να μου χαθείς, σιχαμα!!! Click για ανάπτυξη... Μην της δίνεις σημασία καλέ. Αυτή τρώει ακρίδες, στους καρχαρίες θα κωλώσει;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 13:50 Η chryssa έγραψε: #675 30-07-09 13:50 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: αντε μωρε φοβιτσιαρες με τους καρχαριες στην ελλαδα δεν εχουμε καρχαριες, αλλα εχουμε σμερνες με κατι δοντια νααααααα και εχουμε και κωλοβακτηριδια που ειναι πιο επικυνδινα απο τους καρχαριες αντε ρε και καλες διακοπες Click για ανάπτυξη... Πέστα, βρε Βίκυ! Καρχαρές, τσουνάμια, κατολισθήσεις... Καλύτερα να κάτσουν στην Αθήνα! Μου θυμίσατε το τελευταίο επειδόσιο του πρώτου κύκλου στα Εγκλήματα, τη σκηνή που μπάζει νερά η βάρκα και ανησυχούν για τους καρχαρίες... Λέει ο γιατρός για να τους καθυσηχάσει ότι οι καρχαρίες δεν μπορούν να ζήσουν στο Αιγαίο και απαντάει η Καβογιάννη τσιρίζοντας "οι καρχαρίες το ξέρουν αυτό???" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 13:54 Η vickymoon: #676 30-07-09 13:54 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: άιντε να μου χαθείς, σιχαμα!!! Click για ανάπτυξη... επισης πιο πολλοι πεθαινουν στην ελλαδα απο πνιγμο παρα απο καρχαρια στο ελλαντα. μη ξεχνατε και τις τσουχτρες και τους αχινους. να σας πω και κατι αλλο που δεν εχετε σκεφτει??? τους πορτοφολαδες της παραλιας. στα περνουν ολα κ σε αφηνουν με το βρακι. μπροστα σ ολα αυτα οι καρχαριες φανταζουν σαν ψαρακια του γιαλου Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Μην της δίνεις σημασία καλέ. Αυτή τρώει ακρίδες, στους καρχαρίες θα κωλώσει;;;; Click για ανάπτυξη... παντως κι ο καρχαριας τρωγεται, αν και τον λυπαμαι κ δεν τον τρωω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 13:55 Η Kristen έγραψε: #677 30-07-09 13:55 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Πέστα, βρε Βίκυ! Καρχαρές, τσουνάμια, κατολισθήσεις... Καλύτερα να κάτσουν στην Αθήνα! Μου θυμίσατε το τελευταίο επειδόσιο του πρώτου κύκλου στα Εγκλήματα, τη σκηνή που μπάζει νερά η βάρκα και ανησυχούν για τους καρχαρίες... Λέει ο γιατρός για να τους καθυσηχάσει ότι οι καρχαρίες δεν μπορούν να ζήσουν στο Αιγαίο και απαντάει η Καβογιάννη τσιρίζοντας "οι καρχαρίες το ξέρουν αυτό???" Click για ανάπτυξη... πω πω άπαιχτο σήριαλ, άσχετο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 15:30 Η Felice έγραψε: #678 30-07-09 15:30 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: τι φοβασαι τους καρχαριες μαρη κι εσυ? αυστραλια μενεις? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ναι ναι, τα εχω δει, φρικηηηηηηη... ειχε χτες ντοκιμαντερ στον σκαι με καρχαριες κ ελεγε οτι οι σερφερ στην αυστραλια την πατανε πιο πολυ απ'ολους........ τι να πουν κι αυτες οι χωρες που ειναι τιγκα στον καρχαρια? Click για ανάπτυξη... Εσύ από ότι φαίνεται δεν έχεις αφήσει ντοκυμαντερ για ντοκυμαντερ στην τηλεόραση. Πρόσεξε μόνο μην σε επηρεάσουν και αποκτησεις φοβίες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 15:32 Η Felice έγραψε: #679 30-07-09 15:32 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: λες να έχει στη Λευκάδα ρε Κάτια? θα πάει κ ο αδελφός μου να του πω να προσέχει Σοβαρά τώρα εμφανίστηκε λέει ένας καρχαριούλης στη Ρόδο... Click για ανάπτυξη... Όταν λες καρχαριουλης γιατί μέγεθος μιλάς? Ποσο μήκος είχε δηλαδή? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 15:33 Η vickymoon: #680 30-07-09 15:33 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Εσύ από ότι φαίνεται δεν έχεις αφήσει ντοκυμαντερ για ντοκυμαντερ στην τηλεόραση. Πρόσεξε μόνο μην σε επηρεάσουν και αποκτησεις φοβίες!! Click για ανάπτυξη... τι ειδους φοβια??? ντοκυμαντεροφοβια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 44 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 44 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 44 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ελα μωρε, μεγαλο σκυλοψαρο θα ειναι, σιγα μην ειναι καρχαριας (μιλησε ο κουστω τωρα) Click για ανάπτυξη... Κι εγώ σου λέω ότι δεν είναι καρχαρίας. Εσύ δηλαδή μέχρί σκυλόψαρα τα κάνεις καλά δηλαδή; Εγώ πάλι το δήλωσα ότι ακόμα και τις τσούχτρες φοβάμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 13:19 Η ιβανα έγραψε: #668 30-07-09 13:19 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Κι εγώ σου λέω ότι δεν είναι καρχαρίας. Εσύ δηλαδή μέχρί σκυλόψαρα τα κάνεις καλά δηλαδή; Εγώ πάλι το δήλωσα ότι ακόμα και τις τσούχτρες φοβάμαι. Click για ανάπτυξη... πφφφφ καλα τωρα, τα σκυλοψαρα εγω? του χεριου μου ειναι εννοειται αμα δω κανενα εχω χεστει πανω μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 13:31 Η Raktia έγραψε: #669 30-07-09 13:31 Τα "σαγόνια του καρχαρία" τα είχατε δει τωρα που το θυμήθηκα; Πωπω και ημουν και πιτσιρίκα τότε και δεν ήθελα να δω θάλασσα για πολύ καιρό... Με την μουσική αυτή να με κατατρέχει ακόμα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 13:33 Η ιβανα έγραψε: #670 30-07-09 13:33 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Τα "σαγόνια του καρχαρία" τα είχατε δει τωρα που το θυμήθηκα; Πωπω και ημουν και πιτσιρίκα τότε και δεν ήθελα να δω θάλασσα για πολύ καιρό... Με την μουσική αυτή να με κατατρέχει ακόμα.... Click για ανάπτυξη... ναι ναι, τα εχω δει, φρικηηηηηηη... ειχε χτες ντοκιμαντερ στον σκαι με καρχαριες κ ελεγε οτι οι σερφερ στην αυστραλια την πατανε πιο πολυ απ'ολους........ τι να πουν κι αυτες οι χωρες που ειναι τιγκα στον καρχαρια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 13:34 Η Kristen έγραψε: #671 30-07-09 13:34 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Τα "σαγόνια του καρχαρία" τα είχατε δει τωρα που το θυμήθηκα; Πωπω και ημουν και πιτσιρίκα τότε και δεν ήθελα να δω θάλασσα για πολύ καιρό... Με την μουσική αυτή να με κατατρέχει ακόμα.... Click για ανάπτυξη... Δεν το είχα όταν βγήκε (ήμουν ποοοολύυυυ μικρή) και όσες φορές το έδειξη η tv κ έβλεπα τραιλερ, φυσικά και δεν το έβλεπα!!! Μετά ούτε στην αμμουδιά δεν θα πήγαινα, εδώ κάτι ντοκυμαντέρ με καρχαρίες που εχουν δαγκώσει ανθρώπους έχω δει και μπρρρρ φοβάμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 13:42 Η vickymoon: #672 30-07-09 13:42 αντε μωρε φοβιτσιαρες με τους καρχαριες στην ελλαδα δεν εχουμε καρχαριες, αλλα εχουμε σμερνες με κατι δοντια νααααααα και εχουμε και κωλοβακτηριδια που ειναι πιο επικυνδινα απο τους καρχαριες αντε ρε και καλες διακοπες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 13:44 Η Kristen έγραψε: #673 30-07-09 13:44 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: αντε μωρε φοβιτσιαρες με τους καρχαριες στην ελλαδα δεν εχουμε καρχαριες, αλλα εχουμε σμερνες με κατι δοντια νααααααα και εχουμε και κωλοβακτηριδια που ειναι πιο επικυνδινα απο τους καρχαριες αντε ρε και καλες διακοπες Click για ανάπτυξη... άιντε να μου χαθείς, σιχαμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 13:46 Η Raktia έγραψε: #674 30-07-09 13:46 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: άιντε να μου χαθείς, σιχαμα!!! Click για ανάπτυξη... Μην της δίνεις σημασία καλέ. Αυτή τρώει ακρίδες, στους καρχαρίες θα κωλώσει;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 13:50 Η chryssa έγραψε: #675 30-07-09 13:50 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: αντε μωρε φοβιτσιαρες με τους καρχαριες στην ελλαδα δεν εχουμε καρχαριες, αλλα εχουμε σμερνες με κατι δοντια νααααααα και εχουμε και κωλοβακτηριδια που ειναι πιο επικυνδινα απο τους καρχαριες αντε ρε και καλες διακοπες Click για ανάπτυξη... Πέστα, βρε Βίκυ! Καρχαρές, τσουνάμια, κατολισθήσεις... Καλύτερα να κάτσουν στην Αθήνα! Μου θυμίσατε το τελευταίο επειδόσιο του πρώτου κύκλου στα Εγκλήματα, τη σκηνή που μπάζει νερά η βάρκα και ανησυχούν για τους καρχαρίες... Λέει ο γιατρός για να τους καθυσηχάσει ότι οι καρχαρίες δεν μπορούν να ζήσουν στο Αιγαίο και απαντάει η Καβογιάννη τσιρίζοντας "οι καρχαρίες το ξέρουν αυτό???" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 13:54 Η vickymoon: #676 30-07-09 13:54 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: άιντε να μου χαθείς, σιχαμα!!! Click για ανάπτυξη... επισης πιο πολλοι πεθαινουν στην ελλαδα απο πνιγμο παρα απο καρχαρια στο ελλαντα. μη ξεχνατε και τις τσουχτρες και τους αχινους. να σας πω και κατι αλλο που δεν εχετε σκεφτει??? τους πορτοφολαδες της παραλιας. στα περνουν ολα κ σε αφηνουν με το βρακι. μπροστα σ ολα αυτα οι καρχαριες φανταζουν σαν ψαρακια του γιαλου Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Μην της δίνεις σημασία καλέ. Αυτή τρώει ακρίδες, στους καρχαρίες θα κωλώσει;;;; Click για ανάπτυξη... παντως κι ο καρχαριας τρωγεται, αν και τον λυπαμαι κ δεν τον τρωω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 13:55 Η Kristen έγραψε: #677 30-07-09 13:55 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Πέστα, βρε Βίκυ! Καρχαρές, τσουνάμια, κατολισθήσεις... Καλύτερα να κάτσουν στην Αθήνα! Μου θυμίσατε το τελευταίο επειδόσιο του πρώτου κύκλου στα Εγκλήματα, τη σκηνή που μπάζει νερά η βάρκα και ανησυχούν για τους καρχαρίες... Λέει ο γιατρός για να τους καθυσηχάσει ότι οι καρχαρίες δεν μπορούν να ζήσουν στο Αιγαίο και απαντάει η Καβογιάννη τσιρίζοντας "οι καρχαρίες το ξέρουν αυτό???" Click για ανάπτυξη... πω πω άπαιχτο σήριαλ, άσχετο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 15:30 Η Felice έγραψε: #678 30-07-09 15:30 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: τι φοβασαι τους καρχαριες μαρη κι εσυ? αυστραλια μενεις? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ναι ναι, τα εχω δει, φρικηηηηηηη... ειχε χτες ντοκιμαντερ στον σκαι με καρχαριες κ ελεγε οτι οι σερφερ στην αυστραλια την πατανε πιο πολυ απ'ολους........ τι να πουν κι αυτες οι χωρες που ειναι τιγκα στον καρχαρια? Click για ανάπτυξη... Εσύ από ότι φαίνεται δεν έχεις αφήσει ντοκυμαντερ για ντοκυμαντερ στην τηλεόραση. Πρόσεξε μόνο μην σε επηρεάσουν και αποκτησεις φοβίες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 15:32 Η Felice έγραψε: #679 30-07-09 15:32 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: λες να έχει στη Λευκάδα ρε Κάτια? θα πάει κ ο αδελφός μου να του πω να προσέχει Σοβαρά τώρα εμφανίστηκε λέει ένας καρχαριούλης στη Ρόδο... Click για ανάπτυξη... Όταν λες καρχαριουλης γιατί μέγεθος μιλάς? Ποσο μήκος είχε δηλαδή? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 15:33 Η vickymoon: #680 30-07-09 15:33 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Εσύ από ότι φαίνεται δεν έχεις αφήσει ντοκυμαντερ για ντοκυμαντερ στην τηλεόραση. Πρόσεξε μόνο μην σε επηρεάσουν και αποκτησεις φοβίες!! Click για ανάπτυξη... τι ειδους φοβια??? ντοκυμαντεροφοβια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 44 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 44 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 44 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Κι εγώ σου λέω ότι δεν είναι καρχαρίας. Εσύ δηλαδή μέχρί σκυλόψαρα τα κάνεις καλά δηλαδή; Εγώ πάλι το δήλωσα ότι ακόμα και τις τσούχτρες φοβάμαι. Click για ανάπτυξη... πφφφφ καλα τωρα, τα σκυλοψαρα εγω? του χεριου μου ειναι εννοειται αμα δω κανενα εχω χεστει πανω μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 13:31 Η Raktia έγραψε: #669 30-07-09 13:31 Τα "σαγόνια του καρχαρία" τα είχατε δει τωρα που το θυμήθηκα; Πωπω και ημουν και πιτσιρίκα τότε και δεν ήθελα να δω θάλασσα για πολύ καιρό... Με την μουσική αυτή να με κατατρέχει ακόμα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 13:33 Η ιβανα έγραψε: #670 30-07-09 13:33 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Τα "σαγόνια του καρχαρία" τα είχατε δει τωρα που το θυμήθηκα; Πωπω και ημουν και πιτσιρίκα τότε και δεν ήθελα να δω θάλασσα για πολύ καιρό... Με την μουσική αυτή να με κατατρέχει ακόμα.... Click για ανάπτυξη... ναι ναι, τα εχω δει, φρικηηηηηηη... ειχε χτες ντοκιμαντερ στον σκαι με καρχαριες κ ελεγε οτι οι σερφερ στην αυστραλια την πατανε πιο πολυ απ'ολους........ τι να πουν κι αυτες οι χωρες που ειναι τιγκα στον καρχαρια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 13:34 Η Kristen έγραψε: #671 30-07-09 13:34 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Τα "σαγόνια του καρχαρία" τα είχατε δει τωρα που το θυμήθηκα; Πωπω και ημουν και πιτσιρίκα τότε και δεν ήθελα να δω θάλασσα για πολύ καιρό... Με την μουσική αυτή να με κατατρέχει ακόμα.... Click για ανάπτυξη... Δεν το είχα όταν βγήκε (ήμουν ποοοολύυυυ μικρή) και όσες φορές το έδειξη η tv κ έβλεπα τραιλερ, φυσικά και δεν το έβλεπα!!! Μετά ούτε στην αμμουδιά δεν θα πήγαινα, εδώ κάτι ντοκυμαντέρ με καρχαρίες που εχουν δαγκώσει ανθρώπους έχω δει και μπρρρρ φοβάμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 13:42 Η vickymoon: #672 30-07-09 13:42 αντε μωρε φοβιτσιαρες με τους καρχαριες στην ελλαδα δεν εχουμε καρχαριες, αλλα εχουμε σμερνες με κατι δοντια νααααααα και εχουμε και κωλοβακτηριδια που ειναι πιο επικυνδινα απο τους καρχαριες αντε ρε και καλες διακοπες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 13:44 Η Kristen έγραψε: #673 30-07-09 13:44 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: αντε μωρε φοβιτσιαρες με τους καρχαριες στην ελλαδα δεν εχουμε καρχαριες, αλλα εχουμε σμερνες με κατι δοντια νααααααα και εχουμε και κωλοβακτηριδια που ειναι πιο επικυνδινα απο τους καρχαριες αντε ρε και καλες διακοπες Click για ανάπτυξη... άιντε να μου χαθείς, σιχαμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 13:46 Η Raktia έγραψε: #674 30-07-09 13:46 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: άιντε να μου χαθείς, σιχαμα!!! Click για ανάπτυξη... Μην της δίνεις σημασία καλέ. Αυτή τρώει ακρίδες, στους καρχαρίες θα κωλώσει;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 13:50 Η chryssa έγραψε: #675 30-07-09 13:50 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: αντε μωρε φοβιτσιαρες με τους καρχαριες στην ελλαδα δεν εχουμε καρχαριες, αλλα εχουμε σμερνες με κατι δοντια νααααααα και εχουμε και κωλοβακτηριδια που ειναι πιο επικυνδινα απο τους καρχαριες αντε ρε και καλες διακοπες Click για ανάπτυξη... Πέστα, βρε Βίκυ! Καρχαρές, τσουνάμια, κατολισθήσεις... Καλύτερα να κάτσουν στην Αθήνα! Μου θυμίσατε το τελευταίο επειδόσιο του πρώτου κύκλου στα Εγκλήματα, τη σκηνή που μπάζει νερά η βάρκα και ανησυχούν για τους καρχαρίες... Λέει ο γιατρός για να τους καθυσηχάσει ότι οι καρχαρίες δεν μπορούν να ζήσουν στο Αιγαίο και απαντάει η Καβογιάννη τσιρίζοντας "οι καρχαρίες το ξέρουν αυτό???" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 13:54 Η vickymoon: #676 30-07-09 13:54 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: άιντε να μου χαθείς, σιχαμα!!! Click για ανάπτυξη... επισης πιο πολλοι πεθαινουν στην ελλαδα απο πνιγμο παρα απο καρχαρια στο ελλαντα. μη ξεχνατε και τις τσουχτρες και τους αχινους. να σας πω και κατι αλλο που δεν εχετε σκεφτει??? τους πορτοφολαδες της παραλιας. στα περνουν ολα κ σε αφηνουν με το βρακι. μπροστα σ ολα αυτα οι καρχαριες φανταζουν σαν ψαρακια του γιαλου Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Μην της δίνεις σημασία καλέ. Αυτή τρώει ακρίδες, στους καρχαρίες θα κωλώσει;;;; Click για ανάπτυξη... παντως κι ο καρχαριας τρωγεται, αν και τον λυπαμαι κ δεν τον τρωω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 13:55 Η Kristen έγραψε: #677 30-07-09 13:55 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Πέστα, βρε Βίκυ! Καρχαρές, τσουνάμια, κατολισθήσεις... Καλύτερα να κάτσουν στην Αθήνα! Μου θυμίσατε το τελευταίο επειδόσιο του πρώτου κύκλου στα Εγκλήματα, τη σκηνή που μπάζει νερά η βάρκα και ανησυχούν για τους καρχαρίες... Λέει ο γιατρός για να τους καθυσηχάσει ότι οι καρχαρίες δεν μπορούν να ζήσουν στο Αιγαίο και απαντάει η Καβογιάννη τσιρίζοντας "οι καρχαρίες το ξέρουν αυτό???" Click για ανάπτυξη... πω πω άπαιχτο σήριαλ, άσχετο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 15:30 Η Felice έγραψε: #678 30-07-09 15:30 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: τι φοβασαι τους καρχαριες μαρη κι εσυ? αυστραλια μενεις? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ναι ναι, τα εχω δει, φρικηηηηηηη... ειχε χτες ντοκιμαντερ στον σκαι με καρχαριες κ ελεγε οτι οι σερφερ στην αυστραλια την πατανε πιο πολυ απ'ολους........ τι να πουν κι αυτες οι χωρες που ειναι τιγκα στον καρχαρια? Click για ανάπτυξη... Εσύ από ότι φαίνεται δεν έχεις αφήσει ντοκυμαντερ για ντοκυμαντερ στην τηλεόραση. Πρόσεξε μόνο μην σε επηρεάσουν και αποκτησεις φοβίες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 15:32 Η Felice έγραψε: #679 30-07-09 15:32 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: λες να έχει στη Λευκάδα ρε Κάτια? θα πάει κ ο αδελφός μου να του πω να προσέχει Σοβαρά τώρα εμφανίστηκε λέει ένας καρχαριούλης στη Ρόδο... Click για ανάπτυξη... Όταν λες καρχαριουλης γιατί μέγεθος μιλάς? Ποσο μήκος είχε δηλαδή? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 15:33 Η vickymoon: #680 30-07-09 15:33 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Εσύ από ότι φαίνεται δεν έχεις αφήσει ντοκυμαντερ για ντοκυμαντερ στην τηλεόραση. Πρόσεξε μόνο μην σε επηρεάσουν και αποκτησεις φοβίες!! Click για ανάπτυξη... τι ειδους φοβια??? ντοκυμαντεροφοβια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 44 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 44 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 44 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τα "σαγόνια του καρχαρία" τα είχατε δει τωρα που το θυμήθηκα; Πωπω και ημουν και πιτσιρίκα τότε και δεν ήθελα να δω θάλασσα για πολύ καιρό... Με την μουσική αυτή να με κατατρέχει ακόμα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 13:33 Η ιβανα έγραψε: #670 30-07-09 13:33 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Τα "σαγόνια του καρχαρία" τα είχατε δει τωρα που το θυμήθηκα; Πωπω και ημουν και πιτσιρίκα τότε και δεν ήθελα να δω θάλασσα για πολύ καιρό... Με την μουσική αυτή να με κατατρέχει ακόμα.... Click για ανάπτυξη... ναι ναι, τα εχω δει, φρικηηηηηηη... ειχε χτες ντοκιμαντερ στον σκαι με καρχαριες κ ελεγε οτι οι σερφερ στην αυστραλια την πατανε πιο πολυ απ'ολους........ τι να πουν κι αυτες οι χωρες που ειναι τιγκα στον καρχαρια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 13:34 Η Kristen έγραψε: #671 30-07-09 13:34 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Τα "σαγόνια του καρχαρία" τα είχατε δει τωρα που το θυμήθηκα; Πωπω και ημουν και πιτσιρίκα τότε και δεν ήθελα να δω θάλασσα για πολύ καιρό... Με την μουσική αυτή να με κατατρέχει ακόμα.... Click για ανάπτυξη... Δεν το είχα όταν βγήκε (ήμουν ποοοολύυυυ μικρή) και όσες φορές το έδειξη η tv κ έβλεπα τραιλερ, φυσικά και δεν το έβλεπα!!! Μετά ούτε στην αμμουδιά δεν θα πήγαινα, εδώ κάτι ντοκυμαντέρ με καρχαρίες που εχουν δαγκώσει ανθρώπους έχω δει και μπρρρρ φοβάμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 13:42 Η vickymoon: #672 30-07-09 13:42 αντε μωρε φοβιτσιαρες με τους καρχαριες στην ελλαδα δεν εχουμε καρχαριες, αλλα εχουμε σμερνες με κατι δοντια νααααααα και εχουμε και κωλοβακτηριδια που ειναι πιο επικυνδινα απο τους καρχαριες αντε ρε και καλες διακοπες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 13:44 Η Kristen έγραψε: #673 30-07-09 13:44 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: αντε μωρε φοβιτσιαρες με τους καρχαριες στην ελλαδα δεν εχουμε καρχαριες, αλλα εχουμε σμερνες με κατι δοντια νααααααα και εχουμε και κωλοβακτηριδια που ειναι πιο επικυνδινα απο τους καρχαριες αντε ρε και καλες διακοπες Click για ανάπτυξη... άιντε να μου χαθείς, σιχαμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 13:46 Η Raktia έγραψε: #674 30-07-09 13:46 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: άιντε να μου χαθείς, σιχαμα!!! Click για ανάπτυξη... Μην της δίνεις σημασία καλέ. Αυτή τρώει ακρίδες, στους καρχαρίες θα κωλώσει;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 13:50 Η chryssa έγραψε: #675 30-07-09 13:50 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: αντε μωρε φοβιτσιαρες με τους καρχαριες στην ελλαδα δεν εχουμε καρχαριες, αλλα εχουμε σμερνες με κατι δοντια νααααααα και εχουμε και κωλοβακτηριδια που ειναι πιο επικυνδινα απο τους καρχαριες αντε ρε και καλες διακοπες Click για ανάπτυξη... Πέστα, βρε Βίκυ! Καρχαρές, τσουνάμια, κατολισθήσεις... Καλύτερα να κάτσουν στην Αθήνα! Μου θυμίσατε το τελευταίο επειδόσιο του πρώτου κύκλου στα Εγκλήματα, τη σκηνή που μπάζει νερά η βάρκα και ανησυχούν για τους καρχαρίες... Λέει ο γιατρός για να τους καθυσηχάσει ότι οι καρχαρίες δεν μπορούν να ζήσουν στο Αιγαίο και απαντάει η Καβογιάννη τσιρίζοντας "οι καρχαρίες το ξέρουν αυτό???" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 13:54 Η vickymoon: #676 30-07-09 13:54 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: άιντε να μου χαθείς, σιχαμα!!! Click για ανάπτυξη... επισης πιο πολλοι πεθαινουν στην ελλαδα απο πνιγμο παρα απο καρχαρια στο ελλαντα. μη ξεχνατε και τις τσουχτρες και τους αχινους. να σας πω και κατι αλλο που δεν εχετε σκεφτει??? τους πορτοφολαδες της παραλιας. στα περνουν ολα κ σε αφηνουν με το βρακι. μπροστα σ ολα αυτα οι καρχαριες φανταζουν σαν ψαρακια του γιαλου Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Μην της δίνεις σημασία καλέ. Αυτή τρώει ακρίδες, στους καρχαρίες θα κωλώσει;;;; Click για ανάπτυξη... παντως κι ο καρχαριας τρωγεται, αν και τον λυπαμαι κ δεν τον τρωω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 13:55 Η Kristen έγραψε: #677 30-07-09 13:55 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Πέστα, βρε Βίκυ! Καρχαρές, τσουνάμια, κατολισθήσεις... Καλύτερα να κάτσουν στην Αθήνα! Μου θυμίσατε το τελευταίο επειδόσιο του πρώτου κύκλου στα Εγκλήματα, τη σκηνή που μπάζει νερά η βάρκα και ανησυχούν για τους καρχαρίες... Λέει ο γιατρός για να τους καθυσηχάσει ότι οι καρχαρίες δεν μπορούν να ζήσουν στο Αιγαίο και απαντάει η Καβογιάννη τσιρίζοντας "οι καρχαρίες το ξέρουν αυτό???" Click για ανάπτυξη... πω πω άπαιχτο σήριαλ, άσχετο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 15:30 Η Felice έγραψε: #678 30-07-09 15:30 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: τι φοβασαι τους καρχαριες μαρη κι εσυ? αυστραλια μενεις? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ναι ναι, τα εχω δει, φρικηηηηηηη... ειχε χτες ντοκιμαντερ στον σκαι με καρχαριες κ ελεγε οτι οι σερφερ στην αυστραλια την πατανε πιο πολυ απ'ολους........ τι να πουν κι αυτες οι χωρες που ειναι τιγκα στον καρχαρια? Click για ανάπτυξη... Εσύ από ότι φαίνεται δεν έχεις αφήσει ντοκυμαντερ για ντοκυμαντερ στην τηλεόραση. Πρόσεξε μόνο μην σε επηρεάσουν και αποκτησεις φοβίες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 15:32 Η Felice έγραψε: #679 30-07-09 15:32 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: λες να έχει στη Λευκάδα ρε Κάτια? θα πάει κ ο αδελφός μου να του πω να προσέχει Σοβαρά τώρα εμφανίστηκε λέει ένας καρχαριούλης στη Ρόδο... Click για ανάπτυξη... Όταν λες καρχαριουλης γιατί μέγεθος μιλάς? Ποσο μήκος είχε δηλαδή? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 15:33 Η vickymoon: #680 30-07-09 15:33 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Εσύ από ότι φαίνεται δεν έχεις αφήσει ντοκυμαντερ για ντοκυμαντερ στην τηλεόραση. Πρόσεξε μόνο μην σε επηρεάσουν και αποκτησεις φοβίες!! Click για ανάπτυξη... τι ειδους φοβια??? ντοκυμαντεροφοβια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 44 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 44 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 44 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Τα "σαγόνια του καρχαρία" τα είχατε δει τωρα που το θυμήθηκα; Πωπω και ημουν και πιτσιρίκα τότε και δεν ήθελα να δω θάλασσα για πολύ καιρό... Με την μουσική αυτή να με κατατρέχει ακόμα.... Click για ανάπτυξη... ναι ναι, τα εχω δει, φρικηηηηηηη... ειχε χτες ντοκιμαντερ στον σκαι με καρχαριες κ ελεγε οτι οι σερφερ στην αυστραλια την πατανε πιο πολυ απ'ολους........ τι να πουν κι αυτες οι χωρες που ειναι τιγκα στον καρχαρια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 13:34 Η Kristen έγραψε: #671 30-07-09 13:34 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Τα "σαγόνια του καρχαρία" τα είχατε δει τωρα που το θυμήθηκα; Πωπω και ημουν και πιτσιρίκα τότε και δεν ήθελα να δω θάλασσα για πολύ καιρό... Με την μουσική αυτή να με κατατρέχει ακόμα.... Click για ανάπτυξη... Δεν το είχα όταν βγήκε (ήμουν ποοοολύυυυ μικρή) και όσες φορές το έδειξη η tv κ έβλεπα τραιλερ, φυσικά και δεν το έβλεπα!!! Μετά ούτε στην αμμουδιά δεν θα πήγαινα, εδώ κάτι ντοκυμαντέρ με καρχαρίες που εχουν δαγκώσει ανθρώπους έχω δει και μπρρρρ φοβάμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 13:42 Η vickymoon: #672 30-07-09 13:42 αντε μωρε φοβιτσιαρες με τους καρχαριες στην ελλαδα δεν εχουμε καρχαριες, αλλα εχουμε σμερνες με κατι δοντια νααααααα και εχουμε και κωλοβακτηριδια που ειναι πιο επικυνδινα απο τους καρχαριες αντε ρε και καλες διακοπες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 13:44 Η Kristen έγραψε: #673 30-07-09 13:44 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: αντε μωρε φοβιτσιαρες με τους καρχαριες στην ελλαδα δεν εχουμε καρχαριες, αλλα εχουμε σμερνες με κατι δοντια νααααααα και εχουμε και κωλοβακτηριδια που ειναι πιο επικυνδινα απο τους καρχαριες αντε ρε και καλες διακοπες Click για ανάπτυξη... άιντε να μου χαθείς, σιχαμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 13:46 Η Raktia έγραψε: #674 30-07-09 13:46 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: άιντε να μου χαθείς, σιχαμα!!! Click για ανάπτυξη... Μην της δίνεις σημασία καλέ. Αυτή τρώει ακρίδες, στους καρχαρίες θα κωλώσει;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 13:50 Η chryssa έγραψε: #675 30-07-09 13:50 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: αντε μωρε φοβιτσιαρες με τους καρχαριες στην ελλαδα δεν εχουμε καρχαριες, αλλα εχουμε σμερνες με κατι δοντια νααααααα και εχουμε και κωλοβακτηριδια που ειναι πιο επικυνδινα απο τους καρχαριες αντε ρε και καλες διακοπες Click για ανάπτυξη... Πέστα, βρε Βίκυ! Καρχαρές, τσουνάμια, κατολισθήσεις... Καλύτερα να κάτσουν στην Αθήνα! Μου θυμίσατε το τελευταίο επειδόσιο του πρώτου κύκλου στα Εγκλήματα, τη σκηνή που μπάζει νερά η βάρκα και ανησυχούν για τους καρχαρίες... Λέει ο γιατρός για να τους καθυσηχάσει ότι οι καρχαρίες δεν μπορούν να ζήσουν στο Αιγαίο και απαντάει η Καβογιάννη τσιρίζοντας "οι καρχαρίες το ξέρουν αυτό???" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 13:54 Η vickymoon: #676 30-07-09 13:54 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: άιντε να μου χαθείς, σιχαμα!!! Click για ανάπτυξη... επισης πιο πολλοι πεθαινουν στην ελλαδα απο πνιγμο παρα απο καρχαρια στο ελλαντα. μη ξεχνατε και τις τσουχτρες και τους αχινους. να σας πω και κατι αλλο που δεν εχετε σκεφτει??? τους πορτοφολαδες της παραλιας. στα περνουν ολα κ σε αφηνουν με το βρακι. μπροστα σ ολα αυτα οι καρχαριες φανταζουν σαν ψαρακια του γιαλου Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Μην της δίνεις σημασία καλέ. Αυτή τρώει ακρίδες, στους καρχαρίες θα κωλώσει;;;; Click για ανάπτυξη... παντως κι ο καρχαριας τρωγεται, αν και τον λυπαμαι κ δεν τον τρωω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 13:55 Η Kristen έγραψε: #677 30-07-09 13:55 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Πέστα, βρε Βίκυ! Καρχαρές, τσουνάμια, κατολισθήσεις... Καλύτερα να κάτσουν στην Αθήνα! Μου θυμίσατε το τελευταίο επειδόσιο του πρώτου κύκλου στα Εγκλήματα, τη σκηνή που μπάζει νερά η βάρκα και ανησυχούν για τους καρχαρίες... Λέει ο γιατρός για να τους καθυσηχάσει ότι οι καρχαρίες δεν μπορούν να ζήσουν στο Αιγαίο και απαντάει η Καβογιάννη τσιρίζοντας "οι καρχαρίες το ξέρουν αυτό???" Click για ανάπτυξη... πω πω άπαιχτο σήριαλ, άσχετο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 15:30 Η Felice έγραψε: #678 30-07-09 15:30 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: τι φοβασαι τους καρχαριες μαρη κι εσυ? αυστραλια μενεις? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ναι ναι, τα εχω δει, φρικηηηηηηη... ειχε χτες ντοκιμαντερ στον σκαι με καρχαριες κ ελεγε οτι οι σερφερ στην αυστραλια την πατανε πιο πολυ απ'ολους........ τι να πουν κι αυτες οι χωρες που ειναι τιγκα στον καρχαρια? Click για ανάπτυξη... Εσύ από ότι φαίνεται δεν έχεις αφήσει ντοκυμαντερ για ντοκυμαντερ στην τηλεόραση. Πρόσεξε μόνο μην σε επηρεάσουν και αποκτησεις φοβίες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 15:32 Η Felice έγραψε: #679 30-07-09 15:32 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: λες να έχει στη Λευκάδα ρε Κάτια? θα πάει κ ο αδελφός μου να του πω να προσέχει Σοβαρά τώρα εμφανίστηκε λέει ένας καρχαριούλης στη Ρόδο... Click για ανάπτυξη... Όταν λες καρχαριουλης γιατί μέγεθος μιλάς? Ποσο μήκος είχε δηλαδή? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 15:33 Η vickymoon: #680 30-07-09 15:33 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Εσύ από ότι φαίνεται δεν έχεις αφήσει ντοκυμαντερ για ντοκυμαντερ στην τηλεόραση. Πρόσεξε μόνο μην σε επηρεάσουν και αποκτησεις φοβίες!! Click για ανάπτυξη... τι ειδους φοβια??? ντοκυμαντεροφοβια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 44 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 44 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 44 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Τα "σαγόνια του καρχαρία" τα είχατε δει τωρα που το θυμήθηκα; Πωπω και ημουν και πιτσιρίκα τότε και δεν ήθελα να δω θάλασσα για πολύ καιρό... Με την μουσική αυτή να με κατατρέχει ακόμα.... Click για ανάπτυξη... Δεν το είχα όταν βγήκε (ήμουν ποοοολύυυυ μικρή) και όσες φορές το έδειξη η tv κ έβλεπα τραιλερ, φυσικά και δεν το έβλεπα!!! Μετά ούτε στην αμμουδιά δεν θα πήγαινα, εδώ κάτι ντοκυμαντέρ με καρχαρίες που εχουν δαγκώσει ανθρώπους έχω δει και μπρρρρ φοβάμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 13:42 Η vickymoon: #672 30-07-09 13:42 αντε μωρε φοβιτσιαρες με τους καρχαριες στην ελλαδα δεν εχουμε καρχαριες, αλλα εχουμε σμερνες με κατι δοντια νααααααα και εχουμε και κωλοβακτηριδια που ειναι πιο επικυνδινα απο τους καρχαριες αντε ρε και καλες διακοπες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 13:44 Η Kristen έγραψε: #673 30-07-09 13:44 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: αντε μωρε φοβιτσιαρες με τους καρχαριες στην ελλαδα δεν εχουμε καρχαριες, αλλα εχουμε σμερνες με κατι δοντια νααααααα και εχουμε και κωλοβακτηριδια που ειναι πιο επικυνδινα απο τους καρχαριες αντε ρε και καλες διακοπες Click για ανάπτυξη... άιντε να μου χαθείς, σιχαμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 13:46 Η Raktia έγραψε: #674 30-07-09 13:46 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: άιντε να μου χαθείς, σιχαμα!!! Click για ανάπτυξη... Μην της δίνεις σημασία καλέ. Αυτή τρώει ακρίδες, στους καρχαρίες θα κωλώσει;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 13:50 Η chryssa έγραψε: #675 30-07-09 13:50 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: αντε μωρε φοβιτσιαρες με τους καρχαριες στην ελλαδα δεν εχουμε καρχαριες, αλλα εχουμε σμερνες με κατι δοντια νααααααα και εχουμε και κωλοβακτηριδια που ειναι πιο επικυνδινα απο τους καρχαριες αντε ρε και καλες διακοπες Click για ανάπτυξη... Πέστα, βρε Βίκυ! Καρχαρές, τσουνάμια, κατολισθήσεις... Καλύτερα να κάτσουν στην Αθήνα! Μου θυμίσατε το τελευταίο επειδόσιο του πρώτου κύκλου στα Εγκλήματα, τη σκηνή που μπάζει νερά η βάρκα και ανησυχούν για τους καρχαρίες... Λέει ο γιατρός για να τους καθυσηχάσει ότι οι καρχαρίες δεν μπορούν να ζήσουν στο Αιγαίο και απαντάει η Καβογιάννη τσιρίζοντας "οι καρχαρίες το ξέρουν αυτό???" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 13:54 Η vickymoon: #676 30-07-09 13:54 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: άιντε να μου χαθείς, σιχαμα!!! Click για ανάπτυξη... επισης πιο πολλοι πεθαινουν στην ελλαδα απο πνιγμο παρα απο καρχαρια στο ελλαντα. μη ξεχνατε και τις τσουχτρες και τους αχινους. να σας πω και κατι αλλο που δεν εχετε σκεφτει??? τους πορτοφολαδες της παραλιας. στα περνουν ολα κ σε αφηνουν με το βρακι. μπροστα σ ολα αυτα οι καρχαριες φανταζουν σαν ψαρακια του γιαλου Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Μην της δίνεις σημασία καλέ. Αυτή τρώει ακρίδες, στους καρχαρίες θα κωλώσει;;;; Click για ανάπτυξη... παντως κι ο καρχαριας τρωγεται, αν και τον λυπαμαι κ δεν τον τρωω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 13:55 Η Kristen έγραψε: #677 30-07-09 13:55 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Πέστα, βρε Βίκυ! Καρχαρές, τσουνάμια, κατολισθήσεις... Καλύτερα να κάτσουν στην Αθήνα! Μου θυμίσατε το τελευταίο επειδόσιο του πρώτου κύκλου στα Εγκλήματα, τη σκηνή που μπάζει νερά η βάρκα και ανησυχούν για τους καρχαρίες... Λέει ο γιατρός για να τους καθυσηχάσει ότι οι καρχαρίες δεν μπορούν να ζήσουν στο Αιγαίο και απαντάει η Καβογιάννη τσιρίζοντας "οι καρχαρίες το ξέρουν αυτό???" Click για ανάπτυξη... πω πω άπαιχτο σήριαλ, άσχετο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 15:30 Η Felice έγραψε: #678 30-07-09 15:30 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: τι φοβασαι τους καρχαριες μαρη κι εσυ? αυστραλια μενεις? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ναι ναι, τα εχω δει, φρικηηηηηηη... ειχε χτες ντοκιμαντερ στον σκαι με καρχαριες κ ελεγε οτι οι σερφερ στην αυστραλια την πατανε πιο πολυ απ'ολους........ τι να πουν κι αυτες οι χωρες που ειναι τιγκα στον καρχαρια? Click για ανάπτυξη... Εσύ από ότι φαίνεται δεν έχεις αφήσει ντοκυμαντερ για ντοκυμαντερ στην τηλεόραση. Πρόσεξε μόνο μην σε επηρεάσουν και αποκτησεις φοβίες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 15:32 Η Felice έγραψε: #679 30-07-09 15:32 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: λες να έχει στη Λευκάδα ρε Κάτια? θα πάει κ ο αδελφός μου να του πω να προσέχει Σοβαρά τώρα εμφανίστηκε λέει ένας καρχαριούλης στη Ρόδο... Click για ανάπτυξη... Όταν λες καρχαριουλης γιατί μέγεθος μιλάς? Ποσο μήκος είχε δηλαδή? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 15:33 Η vickymoon: #680 30-07-09 15:33 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Εσύ από ότι φαίνεται δεν έχεις αφήσει ντοκυμαντερ για ντοκυμαντερ στην τηλεόραση. Πρόσεξε μόνο μην σε επηρεάσουν και αποκτησεις φοβίες!! Click για ανάπτυξη... τι ειδους φοβια??? ντοκυμαντεροφοβια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 44 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 44 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 44 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
αντε μωρε φοβιτσιαρες με τους καρχαριες στην ελλαδα δεν εχουμε καρχαριες, αλλα εχουμε σμερνες με κατι δοντια νααααααα και εχουμε και κωλοβακτηριδια που ειναι πιο επικυνδινα απο τους καρχαριες αντε ρε και καλες διακοπες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 13:44 Η Kristen έγραψε: #673 30-07-09 13:44 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: αντε μωρε φοβιτσιαρες με τους καρχαριες στην ελλαδα δεν εχουμε καρχαριες, αλλα εχουμε σμερνες με κατι δοντια νααααααα και εχουμε και κωλοβακτηριδια που ειναι πιο επικυνδινα απο τους καρχαριες αντε ρε και καλες διακοπες Click για ανάπτυξη... άιντε να μου χαθείς, σιχαμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 13:46 Η Raktia έγραψε: #674 30-07-09 13:46 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: άιντε να μου χαθείς, σιχαμα!!! Click για ανάπτυξη... Μην της δίνεις σημασία καλέ. Αυτή τρώει ακρίδες, στους καρχαρίες θα κωλώσει;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 13:50 Η chryssa έγραψε: #675 30-07-09 13:50 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: αντε μωρε φοβιτσιαρες με τους καρχαριες στην ελλαδα δεν εχουμε καρχαριες, αλλα εχουμε σμερνες με κατι δοντια νααααααα και εχουμε και κωλοβακτηριδια που ειναι πιο επικυνδινα απο τους καρχαριες αντε ρε και καλες διακοπες Click για ανάπτυξη... Πέστα, βρε Βίκυ! Καρχαρές, τσουνάμια, κατολισθήσεις... Καλύτερα να κάτσουν στην Αθήνα! Μου θυμίσατε το τελευταίο επειδόσιο του πρώτου κύκλου στα Εγκλήματα, τη σκηνή που μπάζει νερά η βάρκα και ανησυχούν για τους καρχαρίες... Λέει ο γιατρός για να τους καθυσηχάσει ότι οι καρχαρίες δεν μπορούν να ζήσουν στο Αιγαίο και απαντάει η Καβογιάννη τσιρίζοντας "οι καρχαρίες το ξέρουν αυτό???" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 13:54 Η vickymoon: #676 30-07-09 13:54 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: άιντε να μου χαθείς, σιχαμα!!! Click για ανάπτυξη... επισης πιο πολλοι πεθαινουν στην ελλαδα απο πνιγμο παρα απο καρχαρια στο ελλαντα. μη ξεχνατε και τις τσουχτρες και τους αχινους. να σας πω και κατι αλλο που δεν εχετε σκεφτει??? τους πορτοφολαδες της παραλιας. στα περνουν ολα κ σε αφηνουν με το βρακι. μπροστα σ ολα αυτα οι καρχαριες φανταζουν σαν ψαρακια του γιαλου Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Μην της δίνεις σημασία καλέ. Αυτή τρώει ακρίδες, στους καρχαρίες θα κωλώσει;;;; Click για ανάπτυξη... παντως κι ο καρχαριας τρωγεται, αν και τον λυπαμαι κ δεν τον τρωω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 13:55 Η Kristen έγραψε: #677 30-07-09 13:55 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Πέστα, βρε Βίκυ! Καρχαρές, τσουνάμια, κατολισθήσεις... Καλύτερα να κάτσουν στην Αθήνα! Μου θυμίσατε το τελευταίο επειδόσιο του πρώτου κύκλου στα Εγκλήματα, τη σκηνή που μπάζει νερά η βάρκα και ανησυχούν για τους καρχαρίες... Λέει ο γιατρός για να τους καθυσηχάσει ότι οι καρχαρίες δεν μπορούν να ζήσουν στο Αιγαίο και απαντάει η Καβογιάννη τσιρίζοντας "οι καρχαρίες το ξέρουν αυτό???" Click για ανάπτυξη... πω πω άπαιχτο σήριαλ, άσχετο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 15:30 Η Felice έγραψε: #678 30-07-09 15:30 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: τι φοβασαι τους καρχαριες μαρη κι εσυ? αυστραλια μενεις? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ναι ναι, τα εχω δει, φρικηηηηηηη... ειχε χτες ντοκιμαντερ στον σκαι με καρχαριες κ ελεγε οτι οι σερφερ στην αυστραλια την πατανε πιο πολυ απ'ολους........ τι να πουν κι αυτες οι χωρες που ειναι τιγκα στον καρχαρια? Click για ανάπτυξη... Εσύ από ότι φαίνεται δεν έχεις αφήσει ντοκυμαντερ για ντοκυμαντερ στην τηλεόραση. Πρόσεξε μόνο μην σε επηρεάσουν και αποκτησεις φοβίες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 15:32 Η Felice έγραψε: #679 30-07-09 15:32 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: λες να έχει στη Λευκάδα ρε Κάτια? θα πάει κ ο αδελφός μου να του πω να προσέχει Σοβαρά τώρα εμφανίστηκε λέει ένας καρχαριούλης στη Ρόδο... Click για ανάπτυξη... Όταν λες καρχαριουλης γιατί μέγεθος μιλάς? Ποσο μήκος είχε δηλαδή? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 15:33 Η vickymoon: #680 30-07-09 15:33 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Εσύ από ότι φαίνεται δεν έχεις αφήσει ντοκυμαντερ για ντοκυμαντερ στην τηλεόραση. Πρόσεξε μόνο μην σε επηρεάσουν και αποκτησεις φοβίες!! Click για ανάπτυξη... τι ειδους φοβια??? ντοκυμαντεροφοβια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 44 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 44 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 44 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: αντε μωρε φοβιτσιαρες με τους καρχαριες στην ελλαδα δεν εχουμε καρχαριες, αλλα εχουμε σμερνες με κατι δοντια νααααααα και εχουμε και κωλοβακτηριδια που ειναι πιο επικυνδινα απο τους καρχαριες αντε ρε και καλες διακοπες Click για ανάπτυξη... άιντε να μου χαθείς, σιχαμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 13:46 Η Raktia έγραψε: #674 30-07-09 13:46 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: άιντε να μου χαθείς, σιχαμα!!! Click για ανάπτυξη... Μην της δίνεις σημασία καλέ. Αυτή τρώει ακρίδες, στους καρχαρίες θα κωλώσει;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 13:50 Η chryssa έγραψε: #675 30-07-09 13:50 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: αντε μωρε φοβιτσιαρες με τους καρχαριες στην ελλαδα δεν εχουμε καρχαριες, αλλα εχουμε σμερνες με κατι δοντια νααααααα και εχουμε και κωλοβακτηριδια που ειναι πιο επικυνδινα απο τους καρχαριες αντε ρε και καλες διακοπες Click για ανάπτυξη... Πέστα, βρε Βίκυ! Καρχαρές, τσουνάμια, κατολισθήσεις... Καλύτερα να κάτσουν στην Αθήνα! Μου θυμίσατε το τελευταίο επειδόσιο του πρώτου κύκλου στα Εγκλήματα, τη σκηνή που μπάζει νερά η βάρκα και ανησυχούν για τους καρχαρίες... Λέει ο γιατρός για να τους καθυσηχάσει ότι οι καρχαρίες δεν μπορούν να ζήσουν στο Αιγαίο και απαντάει η Καβογιάννη τσιρίζοντας "οι καρχαρίες το ξέρουν αυτό???" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 13:54 Η vickymoon: #676 30-07-09 13:54 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: άιντε να μου χαθείς, σιχαμα!!! Click για ανάπτυξη... επισης πιο πολλοι πεθαινουν στην ελλαδα απο πνιγμο παρα απο καρχαρια στο ελλαντα. μη ξεχνατε και τις τσουχτρες και τους αχινους. να σας πω και κατι αλλο που δεν εχετε σκεφτει??? τους πορτοφολαδες της παραλιας. στα περνουν ολα κ σε αφηνουν με το βρακι. μπροστα σ ολα αυτα οι καρχαριες φανταζουν σαν ψαρακια του γιαλου Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Μην της δίνεις σημασία καλέ. Αυτή τρώει ακρίδες, στους καρχαρίες θα κωλώσει;;;; Click για ανάπτυξη... παντως κι ο καρχαριας τρωγεται, αν και τον λυπαμαι κ δεν τον τρωω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 13:55 Η Kristen έγραψε: #677 30-07-09 13:55 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Πέστα, βρε Βίκυ! Καρχαρές, τσουνάμια, κατολισθήσεις... Καλύτερα να κάτσουν στην Αθήνα! Μου θυμίσατε το τελευταίο επειδόσιο του πρώτου κύκλου στα Εγκλήματα, τη σκηνή που μπάζει νερά η βάρκα και ανησυχούν για τους καρχαρίες... Λέει ο γιατρός για να τους καθυσηχάσει ότι οι καρχαρίες δεν μπορούν να ζήσουν στο Αιγαίο και απαντάει η Καβογιάννη τσιρίζοντας "οι καρχαρίες το ξέρουν αυτό???" Click για ανάπτυξη... πω πω άπαιχτο σήριαλ, άσχετο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 15:30 Η Felice έγραψε: #678 30-07-09 15:30 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: τι φοβασαι τους καρχαριες μαρη κι εσυ? αυστραλια μενεις? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ναι ναι, τα εχω δει, φρικηηηηηηη... ειχε χτες ντοκιμαντερ στον σκαι με καρχαριες κ ελεγε οτι οι σερφερ στην αυστραλια την πατανε πιο πολυ απ'ολους........ τι να πουν κι αυτες οι χωρες που ειναι τιγκα στον καρχαρια? Click για ανάπτυξη... Εσύ από ότι φαίνεται δεν έχεις αφήσει ντοκυμαντερ για ντοκυμαντερ στην τηλεόραση. Πρόσεξε μόνο μην σε επηρεάσουν και αποκτησεις φοβίες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 15:32 Η Felice έγραψε: #679 30-07-09 15:32 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: λες να έχει στη Λευκάδα ρε Κάτια? θα πάει κ ο αδελφός μου να του πω να προσέχει Σοβαρά τώρα εμφανίστηκε λέει ένας καρχαριούλης στη Ρόδο... Click για ανάπτυξη... Όταν λες καρχαριουλης γιατί μέγεθος μιλάς? Ποσο μήκος είχε δηλαδή? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 15:33 Η vickymoon: #680 30-07-09 15:33 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Εσύ από ότι φαίνεται δεν έχεις αφήσει ντοκυμαντερ για ντοκυμαντερ στην τηλεόραση. Πρόσεξε μόνο μην σε επηρεάσουν και αποκτησεις φοβίες!! Click για ανάπτυξη... τι ειδους φοβια??? ντοκυμαντεροφοβια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 44 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 44 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 44 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Kristen: άιντε να μου χαθείς, σιχαμα!!! Click για ανάπτυξη... Μην της δίνεις σημασία καλέ. Αυτή τρώει ακρίδες, στους καρχαρίες θα κωλώσει;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 13:50 Η chryssa έγραψε: #675 30-07-09 13:50 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: αντε μωρε φοβιτσιαρες με τους καρχαριες στην ελλαδα δεν εχουμε καρχαριες, αλλα εχουμε σμερνες με κατι δοντια νααααααα και εχουμε και κωλοβακτηριδια που ειναι πιο επικυνδινα απο τους καρχαριες αντε ρε και καλες διακοπες Click για ανάπτυξη... Πέστα, βρε Βίκυ! Καρχαρές, τσουνάμια, κατολισθήσεις... Καλύτερα να κάτσουν στην Αθήνα! Μου θυμίσατε το τελευταίο επειδόσιο του πρώτου κύκλου στα Εγκλήματα, τη σκηνή που μπάζει νερά η βάρκα και ανησυχούν για τους καρχαρίες... Λέει ο γιατρός για να τους καθυσηχάσει ότι οι καρχαρίες δεν μπορούν να ζήσουν στο Αιγαίο και απαντάει η Καβογιάννη τσιρίζοντας "οι καρχαρίες το ξέρουν αυτό???" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 13:54 Η vickymoon: #676 30-07-09 13:54 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: άιντε να μου χαθείς, σιχαμα!!! Click για ανάπτυξη... επισης πιο πολλοι πεθαινουν στην ελλαδα απο πνιγμο παρα απο καρχαρια στο ελλαντα. μη ξεχνατε και τις τσουχτρες και τους αχινους. να σας πω και κατι αλλο που δεν εχετε σκεφτει??? τους πορτοφολαδες της παραλιας. στα περνουν ολα κ σε αφηνουν με το βρακι. μπροστα σ ολα αυτα οι καρχαριες φανταζουν σαν ψαρακια του γιαλου Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Μην της δίνεις σημασία καλέ. Αυτή τρώει ακρίδες, στους καρχαρίες θα κωλώσει;;;; Click για ανάπτυξη... παντως κι ο καρχαριας τρωγεται, αν και τον λυπαμαι κ δεν τον τρωω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 13:55 Η Kristen έγραψε: #677 30-07-09 13:55 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Πέστα, βρε Βίκυ! Καρχαρές, τσουνάμια, κατολισθήσεις... Καλύτερα να κάτσουν στην Αθήνα! Μου θυμίσατε το τελευταίο επειδόσιο του πρώτου κύκλου στα Εγκλήματα, τη σκηνή που μπάζει νερά η βάρκα και ανησυχούν για τους καρχαρίες... Λέει ο γιατρός για να τους καθυσηχάσει ότι οι καρχαρίες δεν μπορούν να ζήσουν στο Αιγαίο και απαντάει η Καβογιάννη τσιρίζοντας "οι καρχαρίες το ξέρουν αυτό???" Click για ανάπτυξη... πω πω άπαιχτο σήριαλ, άσχετο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 15:30 Η Felice έγραψε: #678 30-07-09 15:30 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: τι φοβασαι τους καρχαριες μαρη κι εσυ? αυστραλια μενεις? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ναι ναι, τα εχω δει, φρικηηηηηηη... ειχε χτες ντοκιμαντερ στον σκαι με καρχαριες κ ελεγε οτι οι σερφερ στην αυστραλια την πατανε πιο πολυ απ'ολους........ τι να πουν κι αυτες οι χωρες που ειναι τιγκα στον καρχαρια? Click για ανάπτυξη... Εσύ από ότι φαίνεται δεν έχεις αφήσει ντοκυμαντερ για ντοκυμαντερ στην τηλεόραση. Πρόσεξε μόνο μην σε επηρεάσουν και αποκτησεις φοβίες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 15:32 Η Felice έγραψε: #679 30-07-09 15:32 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: λες να έχει στη Λευκάδα ρε Κάτια? θα πάει κ ο αδελφός μου να του πω να προσέχει Σοβαρά τώρα εμφανίστηκε λέει ένας καρχαριούλης στη Ρόδο... Click για ανάπτυξη... Όταν λες καρχαριουλης γιατί μέγεθος μιλάς? Ποσο μήκος είχε δηλαδή? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 15:33 Η vickymoon: #680 30-07-09 15:33 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Εσύ από ότι φαίνεται δεν έχεις αφήσει ντοκυμαντερ για ντοκυμαντερ στην τηλεόραση. Πρόσεξε μόνο μην σε επηρεάσουν και αποκτησεις φοβίες!! Click για ανάπτυξη... τι ειδους φοβια??? ντοκυμαντεροφοβια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 44 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 44 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 44 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: αντε μωρε φοβιτσιαρες με τους καρχαριες στην ελλαδα δεν εχουμε καρχαριες, αλλα εχουμε σμερνες με κατι δοντια νααααααα και εχουμε και κωλοβακτηριδια που ειναι πιο επικυνδινα απο τους καρχαριες αντε ρε και καλες διακοπες Click για ανάπτυξη... Πέστα, βρε Βίκυ! Καρχαρές, τσουνάμια, κατολισθήσεις... Καλύτερα να κάτσουν στην Αθήνα! Μου θυμίσατε το τελευταίο επειδόσιο του πρώτου κύκλου στα Εγκλήματα, τη σκηνή που μπάζει νερά η βάρκα και ανησυχούν για τους καρχαρίες... Λέει ο γιατρός για να τους καθυσηχάσει ότι οι καρχαρίες δεν μπορούν να ζήσουν στο Αιγαίο και απαντάει η Καβογιάννη τσιρίζοντας "οι καρχαρίες το ξέρουν αυτό???" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 13:54 Η vickymoon: #676 30-07-09 13:54 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: άιντε να μου χαθείς, σιχαμα!!! Click για ανάπτυξη... επισης πιο πολλοι πεθαινουν στην ελλαδα απο πνιγμο παρα απο καρχαρια στο ελλαντα. μη ξεχνατε και τις τσουχτρες και τους αχινους. να σας πω και κατι αλλο που δεν εχετε σκεφτει??? τους πορτοφολαδες της παραλιας. στα περνουν ολα κ σε αφηνουν με το βρακι. μπροστα σ ολα αυτα οι καρχαριες φανταζουν σαν ψαρακια του γιαλου Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Μην της δίνεις σημασία καλέ. Αυτή τρώει ακρίδες, στους καρχαρίες θα κωλώσει;;;; Click για ανάπτυξη... παντως κι ο καρχαριας τρωγεται, αν και τον λυπαμαι κ δεν τον τρωω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 13:55 Η Kristen έγραψε: #677 30-07-09 13:55 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Πέστα, βρε Βίκυ! Καρχαρές, τσουνάμια, κατολισθήσεις... Καλύτερα να κάτσουν στην Αθήνα! Μου θυμίσατε το τελευταίο επειδόσιο του πρώτου κύκλου στα Εγκλήματα, τη σκηνή που μπάζει νερά η βάρκα και ανησυχούν για τους καρχαρίες... Λέει ο γιατρός για να τους καθυσηχάσει ότι οι καρχαρίες δεν μπορούν να ζήσουν στο Αιγαίο και απαντάει η Καβογιάννη τσιρίζοντας "οι καρχαρίες το ξέρουν αυτό???" Click για ανάπτυξη... πω πω άπαιχτο σήριαλ, άσχετο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 15:30 Η Felice έγραψε: #678 30-07-09 15:30 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: τι φοβασαι τους καρχαριες μαρη κι εσυ? αυστραλια μενεις? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ναι ναι, τα εχω δει, φρικηηηηηηη... ειχε χτες ντοκιμαντερ στον σκαι με καρχαριες κ ελεγε οτι οι σερφερ στην αυστραλια την πατανε πιο πολυ απ'ολους........ τι να πουν κι αυτες οι χωρες που ειναι τιγκα στον καρχαρια? Click για ανάπτυξη... Εσύ από ότι φαίνεται δεν έχεις αφήσει ντοκυμαντερ για ντοκυμαντερ στην τηλεόραση. Πρόσεξε μόνο μην σε επηρεάσουν και αποκτησεις φοβίες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 15:32 Η Felice έγραψε: #679 30-07-09 15:32 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: λες να έχει στη Λευκάδα ρε Κάτια? θα πάει κ ο αδελφός μου να του πω να προσέχει Σοβαρά τώρα εμφανίστηκε λέει ένας καρχαριούλης στη Ρόδο... Click για ανάπτυξη... Όταν λες καρχαριουλης γιατί μέγεθος μιλάς? Ποσο μήκος είχε δηλαδή? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 15:33 Η vickymoon: #680 30-07-09 15:33 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Εσύ από ότι φαίνεται δεν έχεις αφήσει ντοκυμαντερ για ντοκυμαντερ στην τηλεόραση. Πρόσεξε μόνο μην σε επηρεάσουν και αποκτησεις φοβίες!! Click για ανάπτυξη... τι ειδους φοβια??? ντοκυμαντεροφοβια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 44 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 44 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 44 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Kristen: άιντε να μου χαθείς, σιχαμα!!! Click για ανάπτυξη... επισης πιο πολλοι πεθαινουν στην ελλαδα απο πνιγμο παρα απο καρχαρια στο ελλαντα. μη ξεχνατε και τις τσουχτρες και τους αχινους. να σας πω και κατι αλλο που δεν εχετε σκεφτει??? τους πορτοφολαδες της παραλιας. στα περνουν ολα κ σε αφηνουν με το βρακι. μπροστα σ ολα αυτα οι καρχαριες φανταζουν σαν ψαρακια του γιαλου Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Μην της δίνεις σημασία καλέ. Αυτή τρώει ακρίδες, στους καρχαρίες θα κωλώσει;;;; Click για ανάπτυξη... παντως κι ο καρχαριας τρωγεται, αν και τον λυπαμαι κ δεν τον τρωω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 13:55 Η Kristen έγραψε: #677 30-07-09 13:55 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Πέστα, βρε Βίκυ! Καρχαρές, τσουνάμια, κατολισθήσεις... Καλύτερα να κάτσουν στην Αθήνα! Μου θυμίσατε το τελευταίο επειδόσιο του πρώτου κύκλου στα Εγκλήματα, τη σκηνή που μπάζει νερά η βάρκα και ανησυχούν για τους καρχαρίες... Λέει ο γιατρός για να τους καθυσηχάσει ότι οι καρχαρίες δεν μπορούν να ζήσουν στο Αιγαίο και απαντάει η Καβογιάννη τσιρίζοντας "οι καρχαρίες το ξέρουν αυτό???" Click για ανάπτυξη... πω πω άπαιχτο σήριαλ, άσχετο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 15:30 Η Felice έγραψε: #678 30-07-09 15:30 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: τι φοβασαι τους καρχαριες μαρη κι εσυ? αυστραλια μενεις? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ναι ναι, τα εχω δει, φρικηηηηηηη... ειχε χτες ντοκιμαντερ στον σκαι με καρχαριες κ ελεγε οτι οι σερφερ στην αυστραλια την πατανε πιο πολυ απ'ολους........ τι να πουν κι αυτες οι χωρες που ειναι τιγκα στον καρχαρια? Click για ανάπτυξη... Εσύ από ότι φαίνεται δεν έχεις αφήσει ντοκυμαντερ για ντοκυμαντερ στην τηλεόραση. Πρόσεξε μόνο μην σε επηρεάσουν και αποκτησεις φοβίες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 15:32 Η Felice έγραψε: #679 30-07-09 15:32 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: λες να έχει στη Λευκάδα ρε Κάτια? θα πάει κ ο αδελφός μου να του πω να προσέχει Σοβαρά τώρα εμφανίστηκε λέει ένας καρχαριούλης στη Ρόδο... Click για ανάπτυξη... Όταν λες καρχαριουλης γιατί μέγεθος μιλάς? Ποσο μήκος είχε δηλαδή? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 15:33 Η vickymoon: #680 30-07-09 15:33 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Εσύ από ότι φαίνεται δεν έχεις αφήσει ντοκυμαντερ για ντοκυμαντερ στην τηλεόραση. Πρόσεξε μόνο μην σε επηρεάσουν και αποκτησεις φοβίες!! Click για ανάπτυξη... τι ειδους φοβια??? ντοκυμαντεροφοβια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 44 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 44 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 44 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Πέστα, βρε Βίκυ! Καρχαρές, τσουνάμια, κατολισθήσεις... Καλύτερα να κάτσουν στην Αθήνα! Μου θυμίσατε το τελευταίο επειδόσιο του πρώτου κύκλου στα Εγκλήματα, τη σκηνή που μπάζει νερά η βάρκα και ανησυχούν για τους καρχαρίες... Λέει ο γιατρός για να τους καθυσηχάσει ότι οι καρχαρίες δεν μπορούν να ζήσουν στο Αιγαίο και απαντάει η Καβογιάννη τσιρίζοντας "οι καρχαρίες το ξέρουν αυτό???" Click για ανάπτυξη... πω πω άπαιχτο σήριαλ, άσχετο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 15:30 Η Felice έγραψε: #678 30-07-09 15:30 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: τι φοβασαι τους καρχαριες μαρη κι εσυ? αυστραλια μενεις? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ναι ναι, τα εχω δει, φρικηηηηηηη... ειχε χτες ντοκιμαντερ στον σκαι με καρχαριες κ ελεγε οτι οι σερφερ στην αυστραλια την πατανε πιο πολυ απ'ολους........ τι να πουν κι αυτες οι χωρες που ειναι τιγκα στον καρχαρια? Click για ανάπτυξη... Εσύ από ότι φαίνεται δεν έχεις αφήσει ντοκυμαντερ για ντοκυμαντερ στην τηλεόραση. Πρόσεξε μόνο μην σε επηρεάσουν και αποκτησεις φοβίες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 15:32 Η Felice έγραψε: #679 30-07-09 15:32 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: λες να έχει στη Λευκάδα ρε Κάτια? θα πάει κ ο αδελφός μου να του πω να προσέχει Σοβαρά τώρα εμφανίστηκε λέει ένας καρχαριούλης στη Ρόδο... Click για ανάπτυξη... Όταν λες καρχαριουλης γιατί μέγεθος μιλάς? Ποσο μήκος είχε δηλαδή? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 15:33 Η vickymoon: #680 30-07-09 15:33 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Εσύ από ότι φαίνεται δεν έχεις αφήσει ντοκυμαντερ για ντοκυμαντερ στην τηλεόραση. Πρόσεξε μόνο μην σε επηρεάσουν και αποκτησεις φοβίες!! Click για ανάπτυξη... τι ειδους φοβια??? ντοκυμαντεροφοβια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 44 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 44 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 44 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: τι φοβασαι τους καρχαριες μαρη κι εσυ? αυστραλια μενεις? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ναι ναι, τα εχω δει, φρικηηηηηηη... ειχε χτες ντοκιμαντερ στον σκαι με καρχαριες κ ελεγε οτι οι σερφερ στην αυστραλια την πατανε πιο πολυ απ'ολους........ τι να πουν κι αυτες οι χωρες που ειναι τιγκα στον καρχαρια? Click για ανάπτυξη... Εσύ από ότι φαίνεται δεν έχεις αφήσει ντοκυμαντερ για ντοκυμαντερ στην τηλεόραση. Πρόσεξε μόνο μην σε επηρεάσουν και αποκτησεις φοβίες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 15:32 Η Felice έγραψε: #679 30-07-09 15:32 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: λες να έχει στη Λευκάδα ρε Κάτια? θα πάει κ ο αδελφός μου να του πω να προσέχει Σοβαρά τώρα εμφανίστηκε λέει ένας καρχαριούλης στη Ρόδο... Click για ανάπτυξη... Όταν λες καρχαριουλης γιατί μέγεθος μιλάς? Ποσο μήκος είχε δηλαδή? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 15:33 Η vickymoon: #680 30-07-09 15:33 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Εσύ από ότι φαίνεται δεν έχεις αφήσει ντοκυμαντερ για ντοκυμαντερ στην τηλεόραση. Πρόσεξε μόνο μην σε επηρεάσουν και αποκτησεις φοβίες!! Click για ανάπτυξη... τι ειδους φοβια??? ντοκυμαντεροφοβια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 44 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 44 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 44 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Kristen: λες να έχει στη Λευκάδα ρε Κάτια? θα πάει κ ο αδελφός μου να του πω να προσέχει Σοβαρά τώρα εμφανίστηκε λέει ένας καρχαριούλης στη Ρόδο... Click για ανάπτυξη... Όταν λες καρχαριουλης γιατί μέγεθος μιλάς? Ποσο μήκος είχε δηλαδή? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 15:33 Η vickymoon: #680 30-07-09 15:33 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Εσύ από ότι φαίνεται δεν έχεις αφήσει ντοκυμαντερ για ντοκυμαντερ στην τηλεόραση. Πρόσεξε μόνο μην σε επηρεάσουν και αποκτησεις φοβίες!! Click για ανάπτυξη... τι ειδους φοβια??? ντοκυμαντεροφοβια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Felice: Εσύ από ότι φαίνεται δεν έχεις αφήσει ντοκυμαντερ για ντοκυμαντερ στην τηλεόραση. Πρόσεξε μόνο μην σε επηρεάσουν και αποκτησεις φοβίες!! Click για ανάπτυξη... τι ειδους φοβια??? ντοκυμαντεροφοβια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.