Φοβίες

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μαρή ψωνάρα...:lol::lol::lol: ευτυχώς όμως εσύ δεν έχεις αγοραφορία!!!!
οχι εχω ομως αφραγκοφοβια:lol::lol::lol::lol:

γιατι γελας μαρη καλιακουδα????:hmm::hmm::hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γιατί σε φαντάζομαι με τα μακρυά ξανθά μαλλιά σου, τις 2μετρες ποδάρες και τα γαλανά ματάκια σου να φοβάσαι να βγεις από το σπίτι:blink::blink::lol::lol:

Γιατί σε φαντάζομαι με τα μακρυά ξανθά μαλλιά σου, τις 2μετρες ποδάρες και τα γαλανά ματάκια σου να φοβάσαι να βγεις από το σπίτι:blink::blink::lol::lol:
εγω ειμαι κοκκινομαλα αλλα στα αλλα με πετυχες.
σου ειπα δεν εχω αγοραφοβια...
α ξεχασα να σου πω εχθες πηγαμε βολτα και στους τοιχους ειδα 3-4 μεγαλες, κοκκινες, ιπταμενες κατσαριδες, ξερεις απο αυτες που κανουν κρρραααατςςςςςς οταν τις πατας.
σε σκεφτηκαμε εκεινη την ωρα :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

:bleh::bleh::bleh::bleh:

εχτες το βράδυ είχε ένα ντοκυμαντέρ για φοβίες :lol::lol::lol: κ μίλαγε η κιμ μπασιντζερ, η οποία παραδέχτηκε την τρελή της αγοραφοβία για χρόνια:redface::redface::redface: φανταστήτε αυτή η κουκλάρα να φοβάται τους ανθρώπους:lol::lol:
Το είδααααα! :lol:Το είδα και εγώ!!!! Μπράβο της που βγήκε και μίλησε για κάτι τόσο προσωπικό.:up: Αυτό που δεν κατάλαβα είναι που περιέγραφε πως τις έρχοταν η κρίση στα καλά του καθουμένου.:hmm: Πολύ περίεργο!:hmm:Είδες μετά που έδειξε και έναν κύριο. Τι παράξενο πράγμα να σε πιάνει στα ξαφνικά κρίση πανικού!!!

οχι εχω ομως αφραγκοφοβια:lol::lol::lol::lol:

ΑΑ! καλά και εγώ πάσχω από αυτό και ιδιαιτέρως αυτές τις ημέρες που είναι και οι εκπτώσεις.:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Αξιζει να το διαβασεις!

Θελω να πω για φορα που φιλοξενουσα το θειο μου στο σπιτι...

Ήταν βραδυ, πεσαμε ξεροι να κυμηθουμε. (Ο θειος μου εχει την ταση να κοιμαται με το στομα ανοιχτο)!. Κατα τις 2 το πρωι (ξυπνησα) ανεβηκα πανω να δω αν ειναι ολα ενταξει (ετσι απο περιεργεια και ηθελα να παρω και καινουρια μαξιλαροθηκη). Ανοιγω σιγα-σιγα την πορτα του δωματιου που κοιμονταν ο θειος μου μην τυχει και τον ξυπνησω.

Μπαινω και ΤΙ να δω??? Μια ΚΑΤΣΑΡΙΔΑ με τεραστιες κεραιες περπατουσε με κατευθυνση το ΣΤΟΜΑ του θειου μου!!!!!!!!!!!!!! :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :mpliaks::mpliaks: :mpliaks: :mpliaks:!!!!!!!! Και που λετε (τι να κανω) αρχιζω να τσιριζω σαν τρελη ( :D ) και ξεσηκωσα και ολους τους γειτονες. Φυσικα ξυπνα κι ο θειος μου και βλεπει δυο συχαμερα ποδια πανω στη μυτη του. Ε αυτος δε ξεσηκωσε τους γειτωνες ξεσηκωσε ολοκληρη την περιοχη!!! Τινα ζεται πανω (η κατσαριδα αρχιζει να πανυκοβαλεται κι αυτη και αρχιζει να τρεχει με κατευθυνση προς τα κατω! ΟΧ!) περναει μεσα απ' τη μπλουζα του θειου μου και συνεχιζει να τρεχει!

Ο θειος μου να χοροπηδαει πανω κατω και να φωναζει! :| Στο τελος ανεβηκαν κι γονεις μου και την ωρα που η κατσαριδα ειχε βγει απ' τα ουχα και ετρεχε προς τη ντολαπα.... ΜΠΑΜ! Ενα ποδι την πατησε... Εκει τελειωσε η ιστορια μιας μεγαλης μαυρης κατσαριδας... :P

Ισως να πρέπει να κάνουμε και ενα διαγωνισμό με τις πιο ανατριχιαστικές ιστορίες. ;)
Βέβαια ποιος κάθετε να διαβάσει τοσες σελίδες για να τις βάλει με μια σειρα;;;;:hmm:

Ισως να πρέπει να κάνουμε και ενα διαγωνισμό με τις πιο ανατριχιαστικές ιστορίες. ;)
Βέβαια ποιος κάθετε να διαβάσει τοσες σελίδες για να τις βάλει με μια σειρα;;;;:hmm:
Καλή ερώτηση!!! :lol: Εγώ διαβασα την πρώτη, την πέμπτη και την τελευταια. Ποιος κάθεται να τις διαβάσει όλες όντως!!

Καλή ερώτηση!!! :lol: Εγώ διαβασα την πρώτη, την πέμπτη και την τελευταια. Ποιος κάθεται να τις διαβάσει όλες όντως!!

Εχουν ειπωθεί ή μαλλον γραφτεί κάποιες ιστορίες, ικανές να κόψουν πολλά εισιτήρια.;)

Μήπως αυτός να είναι ο τρόπος να μαζέψουμε κάνα φράγκο για καμια στείρωση;;;:hmm:
Λέτε να προσεγγίσουμε κανέναν με..... κονέ;;;;:cool:

Εχουν ειπωθεί ή μαλλον γραφτεί κάποιες ιστορίες, ικανές να κόψουν πολλά εισιτήρια.;)

Μήπως αυτός να είναι ο τρόπος να μαζέψουμε κάνα φράγκο για καμια στείρωση;;;:hmm:
Λέτε να προσεγγίσουμε κανέναν με..... κονέ;;;;:cool:
:lol: Καλό!... "Κονέ"? Τι εννοείς? :hmm:

:lol: Καλό!... "Κονέ"? Τι εννοείς? :hmm:

Ε με κανα γνωστό μωρέ. Κανέναν που να είναι δικτυωμένος και να μπορεί να τις πουλήσει.
***αν έχει επιχειρηματικό μυαλό κανείς....:D

Ε με κανα γνωστό μωρέ. Κανέναν που να είναι δικτυωμένος και να μπορεί να τις πουλήσει.
***αν έχει επιχειρηματικό μυαλό κανείς....:D
Χεχε, λιγο χλωμο το βλεπω!!! :D :lol:

Θελω να πω για φορα που φιλοξενουσα το θειο μου στο σπιτι...

Ήταν βραδυ, πεσαμε ξεροι να κυμηθουμε. (Ο θειος μου εχει την ταση να κοιμαται με το στομα ανοιχτο)!. Κατα τις 2 το πρωι (ξυπνησα) ανεβηκα πανω να δω αν ειναι ολα ενταξει (ετσι απο περιεργεια και ηθελα να παρω και καινουρια μαξιλαροθηκη). Ανοιγω σιγα-σιγα την πορτα του δωματιου που κοιμονταν ο θειος μου μην τυχει και τον ξυπνησω.

Μπαινω και ΤΙ να δω??? Μια ΚΑΤΣΑΡΙΔΑ με τεραστιες κεραιες περπατουσε με κατευθυνση το ΣΤΟΜΑ του θειου μου!!!!!!!!!!!!!! :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :mpliaks::mpliaks: :mpliaks: :mpliaks:!!!!!!!! Και που λετε (τι να κανω) αρχιζω να τσιριζω σαν τρελη ( :D ) και ξεσηκωσα και ολους τους γειτονες. Φυσικα ξυπνα κι ο θειος μου και βλεπει δυο συχαμερα ποδια πανω στη μυτη του. Ε αυτος δε ξεσηκωσε τους γειτωνες ξεσηκωσε ολοκληρη την περιοχη!!! Τινα ζεται πανω (η κατσαριδα αρχιζει να πανυκοβαλεται κι αυτη και αρχιζει να τρεχει με κατευθυνση προς τα κατω! ΟΧ!) περναει μεσα απ' τη μπλουζα του θειου μου και συνεχιζει να τρεχει!

Ο θειος μου να χοροπηδαει πανω κατω και να φωναζει! :| Στο τελος ανεβηκαν κι γονεις μου και την ωρα που η κατσαριδα ειχε βγει απ' τα ουχα και ετρεχε προς τη ντολαπα.... ΜΠΑΜ! Ενα ποδι την πατησε... Εκει τελειωσε η ιστορια μιας μεγαλης μαυρης κατσαριδας... :P
Πώ ! πώ ! μόνο και που το διάβασα έπαθα.'Ετσι και μου συνέβαινε εμένα αυτό να ξυπνήσω και να την δώ στο προσωπό μου:blink: θα έκανα μία εβδομάδα να ξανακοιμηθώ. Μου έχει συμβεί κάτι αλλά λίγο διαφορετικό.Ένα βράδυ καλοκαιριου κάναμε στρωματσάδα και όπως το χέρι μου ακουμπούσε στο πάτωμα ήρθε μία κατσαρίδα και με ακούμπησε , λέω στην αδερφή μου " Ντόρα με ακούμπησες? όχι μου απαντάει αυτή" μετά από 5'' πεταγόμαστε και οι δυο μαζί επάνω ουρλιάζοντας. Ανοίξαμε το φώς αλλά δεν την βρήκαμε πουθενά κάπου είχε χωθεί. Μετά δεν μπορούσαμε να ξανακοιμηθουμε.:/:

Πώ ! πώ ! μόνο και που το διάβασα έπαθα.'Ετσι και μου συνέβαινε εμένα αυτό να ξυπνήσω και να την δώ στο προσωπό μου:blink: θα έκανα μία εβδομάδα να ξανακοιμηθώ. Μου έχει συμβεί κάτι αλλά λίγο διαφορετικό.Ένα βράδυ καλοκαιριου κάναμε στρωματσάδα και όπως το χέρι μου ακουμπούσε στο πάτωμα ήρθε μία κατσαρίδα και με ακούμπησε , λέω στην αδερφή μου " Ντόρα με ακούμπησες? όχι μου απαντάει αυτή" μετά από 5'' πεταγόμαστε και οι δυο μαζί επάνω ουρλιάζοντας. Ανοίξαμε το φώς αλλά δεν την βρήκαμε πουθενά κάπου είχε χωθεί. Μετά δεν μπορούσαμε να ξανακοιμηθουμε.:/:
Ναι ξέρω πως είναι!!!!!! :mpliaks: :mpliaks: :mpliaks: :mpliaks: :mpliaks: :mpliaks: :mpliaks: :mpliaks: :mpliaks: Εγώ από τότε κάθε φορά που βλέπω οποιδήποτε έντομο που ν' άχει πόδια και να είναι μεγάλο βάζω τις φωνές και δεν ηρεμώ μέχρι να το σκοτώσει κάποιος!!!

Κατι λεγατε οτι δεν υπαρχουν καρχαριες στην Ελλαδα ετσι?:hmm:

Για δειτε αυτο....:D

https://troktiko.blogspot.com/2009/08/blog-post_1306.html

Κατι λεγατε οτι δεν υπαρχουν καρχαριες στην Ελλαδα ετσι?:hmm:

Για δειτε αυτο....:D

https://troktiko.blogspot.com/2009/08/blog-post_1306.html

Πες τα πες τα:up::up: γιατί μετά μερικές μερικές κοροιδεύουν:blink::blink:

Αυτο τωρα ειναι καρχαριας...? :hmm:
Εμενα μου μοιαζει περισσοτερο με
καποιο ειδος δελφινιου! :blink:
Εγω δεν ειμαι 100% σιγουρη οτι
αυτο τωρα ειναι καρχαριας... :down:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back