aporw
Διακεκριμένο μέλος
ωραιο θεμα!! εγω λοιπον εχω παααρα πολλες φοβιες για καποιο λογο.
οσες θυμαμαι ειναι: ακροφοβια, φοβο σκηνης, μερικη κλειστοφοβια, θανατοφοβια, κ αηδιa για εντομα (περισσοτερο για κατσαριδες κ αλογακια της παναγιας)
τι ειναι ο φοβος σκηνης??

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τσαμπικος
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τσαμπικος
Εκκολαπτόμενο μέλος
εγω παιδια τις τελευταιες μερες εχω δει 3-4 μικρα κατσαριδακια...
ευτυχως οχι ολα μαζι..
και ερωτω...στον 5ο οροφο πως στα διαλα βρεθηκαν???![]()
καπου στον 5 οροφο βρισκεται και η φωλια τους που ζει η μαμα κατσαριδα και ο μπαμπας κατσαριδος!!!!μη σου πω και για τον παπου και την γιαγια......τα μικρα δεν ειναι καλο....
MissKit
Επιφανές μέλος
Επιδρομή κάνουν αυτές οι κατσαρίδες πια;;;
Εμείς εδώ στο σπίτι δεν έχουμε δει ποτέ κατσαρίδα, να ανησυχώ;
Οι μεγαλύτερές μου φοβίες πάντως είναι οι μαριονέτες και οι κλόουν 
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Σιμωνη μου ο φοβος σκηνης ειναι να μην μπορεις να εχεις τα βλεμματα στραμενα πανω σου πχ σε παρουσιαση , να παω παω μονη μου σε μια νεα παρεα που μονο εγω να ειμαι η αγνωστη κτλ. Αννα κ εγω το εχω με τους κλοουν κ της μαριονετες![]()
αυτο λοιπον,το ειχα και εγω εβελυν...σε οχι πολυ μεγαλοι βαθμο βεβαια..παλιοτερα..η πλακα ειναι οτι βγηκα στο θεατρο..

..ε...απο τοτε δεν εχω κανενα προβλημα...μην σου πω δε,πως στη σκηνη επανω...ειμαι η πιο ανετη απο ολους..

evelynkar
Διακεκριμένο μέλος

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
ελα ρε..σοβαρα;;εγω το παλεψα πολυ οταν εκανα παρουσιασεις οταν επαιζα πιανο..αλλα καθε φορα κ χειροτερα![]()
ΥΓ..δεν ηξερα οτι παιζεις πιανο..

evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
σορρυ για το οφφ
Kristen
Πολύ δραστήριο μέλος
Μήπως δεν ήταν κατσαρίδα και ήταν σκαθαράκι? μπορεις τα ξεχωρίζεις? Τα σκαθάρια ειναι καλά έντομα σαν τις χρυσόμυγες.
δεν ξέρω τι σκ!@#τα ήταν
νομίζω το ακατανόμαστο αλλά απόψε δεν βγήκα στο μπαλκόνι
άφησα το φώτη να ποτίσει
ούτε να το σκεφτώ δεν αντέχω λέμε...
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
δεν ξέρω τι σκ!@#τα ήταννομίζω το ακατανόμαστο αλλά απόψε δεν βγήκα στο μπαλκόνι
άφησα το φώτη να ποτίσει
ούτε να το σκεφτώ δεν αντέχω λέμε...
αστα να πανε..και εμενα μου εχει γινει φοβος και τρομος να ποτιζω τα λουλουδια στο μπαλκονι...

..εσυ εχεις και τον αντρα σου τουλαχιστον..

din@
Εκκολαπτόμενο μέλος
το βραδυ παντα θελω να μπαινει φως στο δωματιο διαφορετικα βαζω φωτακι.επισης εχω υψοφοβια και ακροφοβια,και δουλευα και σαν αεροσυνοδος...

konstans
Περιβόητο μέλος

vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος

Τρέχω,παίρνω τη Μάιζελ παραμάσχαλα την πετάω στο μπάνιο,κλείνω την πόρτα και τις αφήνω.
Ενα λεπτό μετά πριν τη φάει,τη μαζεύω κ την πετάω.Ετσι κοιμηθήκαμε κ οι δυο ευτυχισμένες

konstans
Περιβόητο μέλος
Εγώ ούτε αυτό δεν μπορώ
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw
Διακεκριμένο μέλος
Χθες διάβαζα το θέμα κ έλεγα στον εαυτό μου τι καλά που δεν έχω βρει καμιά κατσαρίδα.Τι το θελα?Να σου μια τεράστια από αυτές που πετάνε στο μπάνιο.Τρέχω,παίρνω τη Μάιζελ παραμάσχαλα την πετάω στο μπάνιο,κλείνω την πόρτα και τις αφήνω.
Ενα λεπτό μετά πριν τη φάει,τη μαζεύω κ την πετάω.Ετσι κοιμηθήκαμε κ οι δυο ευτυχισμένες
![]()

kounelaki
Περιβόητο μέλος
Ακροφοβια εχω κι εγω.οταν οδηγαει καποιος και απο τη μια πλευρα του δρομου ειναι γκρεμος κλανω πατατες!Κι εγω φοβαμαι το αλογακι της παναγιτσας μπρρρρ οπου το δω τσιριζω οπως επισης και τις ακριδες,ειδικα αυτες τις γιγαντιες τις πρασινες τις χωριατικες.ωραιο θεμα!! εγω λοιπον εχω παααρα πολλες φοβιες για καποιο λογο.
οσες θυμαμαι ειναι: ακροφοβια, φοβο σκηνης, μερικη κλειστοφοβια, θανατοφοβια, κ αηδιa για εντομα (περισσοτερο για κατσαριδες κ αλογακια της παναγιας)
Χθες διάβαζα το θέμα κ έλεγα στον εαυτό μου τι καλά που δεν έχω βρει καμιά κατσαρίδα.Τι το θελα?Να σου μια τεράστια από αυτές που πετάνε στο μπάνιο.Τρέχω,παίρνω τη Μάιζελ παραμάσχαλα την πετάω στο μπάνιο,κλείνω την πόρτα και τις αφήνω.
![]()

vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος
ναι λέμε τώρα...ο θανάσης τη μάζεψε αλλά εγω πήρα το 7κιλο αγκαλιά δε μετράει?Aφού μπορείς και τις μαζεύεις, πάλι καλά!
Εγώ ούτε αυτό δεν μπορώ.

konstans
Περιβόητο μέλος

Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Τις μαύρες κατσαριδες δεν τις φοβάμαι πια γιατι είναι ανύμπορες αλλα φοβάμαι πάρα πολύ τις κόκκινες γιατι πετάν και κολανε οπου φανταστει κανεις. Μαύρες δεν εχουμε πια καθόλου στο σπίτι ίσως λόγο των γατών? αλλα κόκκινες κατά καιρούς οταν γκρεμιζεται ενα σπίτι τοτε εχουμε. Επίσης εχω τρομερό πρόβλημα γιατι τα γατιά μου επειδή δεν υπάρχει τίποτα μέσα στο σπίτι κατά καιρούς οταν πιάσουν κάτι μου το φέρνουν για να το δω και να με ταίσουν τα μικρά μου!! Ειναι η μαμάδες μου και μου φέρνουν φαγητό και δώρα τα γλυκά μου

Πως να τα μαλώσεις μετά?
Αλλους φόβους ?
Φοβάμαι να αλλαξω το γκαζάκι του καφέ και πάντα βάζω τους άλλους.
Μέχρι και στο γραφειο μπουκάρω μέσα στον διευθυντή με το γκαζάκι και του λέω να μου το ξεβιδώσει - βιδώσει αυτός!!!!!!!!!!!!!

επίσης
δεν μου αρέσουν καθόλου οι πορσελάνινες κούκλες και ιδιαίτερα οι μαριονέτες κλόουν . Δεν ξέρω γιατί αλλα τις βρίσκω αποκρουστικες!!! Δεν ξέρω γιατί

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool