Φοβίες

ωραιο θεμα!! εγω λοιπον εχω παααρα πολλες φοβιες για καποιο λογο.
οσες θυμαμαι ειναι: ακροφοβια, φοβο σκηνης, μερικη κλειστοφοβια, θανατοφοβια, κ αηδιa για εντομα (περισσοτερο για κατσαριδες κ αλογακια της παναγιας)

τι ειναι ο φοβος σκηνης??:worry::worry::worry:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Λοιπον επειδη ενα πραμα δεν αντεχω και αυτο ειναι η κατσαριδα, και εκει που μενει η θεια μου ειναι μονοκατοικια με βοθρο κοντα στην παραλια, μπορεις να φανταστεις τι γινοτανε!!!!!!! Πας εκει που πουλανε τα φυτοφαρμακα και αγοραζεις το tenopa 3SC ειναι υγειονομικο δηλαδη οταν στεγνωσει δεν υπααρχει κανενα προβλημα να το πατησεις εσυ η ακομα και να φας απο κατω ουτε για τον ανθρωπο ουτε για τα κατοικοικιδια....!!!!!!Ψεκαζεις ολα τα ανοιγματα του σπιτιου, πορτες, παραθυρα και πισω απο τα ντουλαπια, νιπτηρες, σιφωνια.....!!!!!! και παυεις να εχεις πια τα ερποντα μεσα στο σπιτι!!!!!! δοκιμασμενο!!!!!!! επισης αν εχετε κοντα στο σπιτι βοθρο η καποιο φρεατιο αγοραζεις και ενα αλλο που δεν θυμαμαι πως το λενε αλλα αν τους πεις οτι το θελω για να το ριξω στο βοθρο ξερουν τι τους λες.....! αυτο ομως ειναι τοξικο και το ριχνεις μονο μεσα στον βοθρο η στο φρεατιο πουθενα αλλου!!!! το κανεις ολο το παραπανω καθε 6 μηνες και ησυχαζεις!!!!!! και γλυτωνεις και τα 300 ευρω του συνεργειο απολυμανσης!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εγω παιδια τις τελευταιες μερες εχω δει 3-4 μικρα κατσαριδακια...:eek::eek::eek::eek:
ευτυχως οχι ολα μαζι..:sick::sick::sick::sick:

και ερωτω...στον 5ο οροφο πως στα διαλα βρεθηκαν???:mpinelik::mpinelik::mpinelik::mpinelik::mpinelik:

καπου στον 5 οροφο βρισκεται και η φωλια τους που ζει η μαμα κατσαριδα και ο μπαμπας κατσαριδος!!!!μη σου πω και για τον παπου και την γιαγια......τα μικρα δεν ειναι καλο....

Τι θέλω και σας διαβάζω μεσημεριάτικο :worry: Επιδρομή κάνουν αυτές οι κατσαρίδες πια;;; :'( Εμείς εδώ στο σπίτι δεν έχουμε δει ποτέ κατσαρίδα, να ανησυχώ; :P Οι μεγαλύτερές μου φοβίες πάντως είναι οι μαριονέτες και οι κλόουν :redface:

Σιμωνη μου ο φοβος σκηνης ειναι να μην μπορεις να εχεις τα βλεμματα στραμενα πανω σου πχ σε παρουσιαση , να παω παω μονη μου σε μια νεα παρεα που μονο εγω να ειμαι η αγνωστη κτλ. Αννα κ εγω το εχω με τους κλοουν κ της μαριονετες:redface:

Σιμωνη μου ο φοβος σκηνης ειναι να μην μπορεις να εχεις τα βλεμματα στραμενα πανω σου πχ σε παρουσιαση , να παω παω μονη μου σε μια νεα παρεα που μονο εγω να ειμαι η αγνωστη κτλ. Αννα κ εγω το εχω με τους κλοουν κ της μαριονετες:redface:

αυτο λοιπον,το ειχα και εγω εβελυν...σε οχι πολυ μεγαλοι βαθμο βεβαια..παλιοτερα..η πλακα ειναι οτι βγηκα στο θεατρο..:crazy::crazy::crazy::crazy:..ε...απο τοτε δεν εχω κανενα προβλημα...μην σου πω δε,πως στη σκηνη επανω...ειμαι η πιο ανετη απο ολους..:hehe::hehe::hehe:

εγω το παλεψα πολυ οταν εκανα παρουσιασεις οταν επαιζα πιανο..αλλα καθε φορα κ χειροτερα:/:

εγω το παλεψα πολυ οταν εκανα παρουσιασεις οταν επαιζα πιανο..αλλα καθε φορα κ χειροτερα:/:
ελα ρε..σοβαρα;;
ΥΓ..δεν ηξερα οτι παιζεις πιανο..:D

πλεον οχι..αλλα επαιζα για 11 χρονια..:redface: σορρυ για το οφφ:redface:

Μήπως δεν ήταν κατσαρίδα και ήταν σκαθαράκι? μπορεις τα ξεχωρίζεις? Τα σκαθάρια ειναι καλά έντομα σαν τις χρυσόμυγες.

δεν ξέρω τι σκ!@#τα ήταν :mad: νομίζω το ακατανόμαστο αλλά απόψε δεν βγήκα στο μπαλκόνι ;) άφησα το φώτη να ποτίσει:D
ούτε να το σκεφτώ δεν αντέχω λέμε...

δεν ξέρω τι σκ!@#τα ήταν :mad: νομίζω το ακατανόμαστο αλλά απόψε δεν βγήκα στο μπαλκόνι ;) άφησα το φώτη να ποτίσει:D
ούτε να το σκεφτώ δεν αντέχω λέμε...

αστα να πανε..και εμενα μου εχει γινει φοβος και τρομος να ποτιζω τα λουλουδια στο μπαλκονι...:'(:'(:'(:'(..εσυ εχεις και τον αντρα σου τουλαχιστον..:hehe::hehe::hehe:

λοιπον εγω τρεμω το σκοταδι!αν γινει διακοπη ρευματος τρελαινομαι,νιωθω οτι τυφλωθηκα,καμια φορα κλαιω κιολας...:redface:το βραδυ παντα θελω να μπαινει φως στο δωματιο διαφορετικα βαζω φωτακι.
επισης εχω υψοφοβια και ακροφοβια,και δουλευα και σαν αεροσυνοδος...:P

:hehe::hehe::hehe::hehe::hehe:

Χθες διάβαζα το θέμα κ έλεγα στον εαυτό μου τι καλά που δεν έχω βρει καμιά κατσαρίδα.Τι το θελα?Να σου μια τεράστια από αυτές που πετάνε στο μπάνιο.:sick::sick:Τρέχω,παίρνω τη Μάιζελ παραμάσχαλα την πετάω στο μπάνιο,κλείνω την πόρτα και τις αφήνω.:look:Ενα λεπτό μετά πριν τη φάει,τη μαζεύω κ την πετάω.Ετσι κοιμηθήκαμε κ οι δυο ευτυχισμένες:clapup::clapup:

Aφού μπορείς και τις μαζεύεις, πάλι καλά!
Εγώ ούτε αυτό δεν μπορώ:redface:.

Χθες διάβαζα το θέμα κ έλεγα στον εαυτό μου τι καλά που δεν έχω βρει καμιά κατσαρίδα.Τι το θελα?Να σου μια τεράστια από αυτές που πετάνε στο μπάνιο.:sick::sick:Τρέχω,παίρνω τη Μάιζελ παραμάσχαλα την πετάω στο μπάνιο,κλείνω την πόρτα και τις αφήνω.:look:Ενα λεπτό μετά πριν τη φάει,τη μαζεύω κ την πετάω.Ετσι κοιμηθήκαμε κ οι δυο ευτυχισμένες:clapup::clapup:

:hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe:

ωραιο θεμα!! εγω λοιπον εχω παααρα πολλες φοβιες για καποιο λογο.
οσες θυμαμαι ειναι: ακροφοβια, φοβο σκηνης, μερικη κλειστοφοβια, θανατοφοβια, κ αηδιa για εντομα (περισσοτερο για κατσαριδες κ αλογακια της παναγιας)
Ακροφοβια εχω κι εγω.οταν οδηγαει καποιος και απο τη μια πλευρα του δρομου ειναι γκρεμος κλανω πατατες!Κι εγω φοβαμαι το αλογακι της παναγιτσας μπρρρρ οπου το δω τσιριζω οπως επισης και τις ακριδες,ειδικα αυτες τις γιγαντιες τις πρασινες τις χωριατικες.
:hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe:

Aφού μπορείς και τις μαζεύεις, πάλι καλά!
Εγώ ούτε αυτό δεν μπορώ:redface:.
ναι λέμε τώρα...ο θανάσης τη μάζεψε αλλά εγω πήρα το 7κιλο αγκαλιά δε μετράει?:rolleyes:

ok, μετράει βεβαίως βεβαίως:P

Σκουλίκια του χώματος,ποντίκια, ακρίδες πράσινες, αλογάκια, χρυσομυγες, κτλ. δεν τα φοβάμαι καθόλου και μάλιστα πάντα τα επιανα και τα αφηνα καπου ασφαλή.
Τις μαύρες κατσαριδες δεν τις φοβάμαι πια γιατι είναι ανύμπορες αλλα φοβάμαι πάρα πολύ τις κόκκινες γιατι πετάν και κολανε οπου φανταστει κανεις. Μαύρες δεν εχουμε πια καθόλου στο σπίτι ίσως λόγο των γατών? αλλα κόκκινες κατά καιρούς οταν γκρεμιζεται ενα σπίτι τοτε εχουμε. Επίσης εχω τρομερό πρόβλημα γιατι τα γατιά μου επειδή δεν υπάρχει τίποτα μέσα στο σπίτι κατά καιρούς οταν πιάσουν κάτι μου το φέρνουν για να το δω και να με ταίσουν τα μικρά μου!! Ειναι η μαμάδες μου και μου φέρνουν φαγητό και δώρα τα γλυκά μου:redface::redface::redface: Πως να τα μαλώσεις μετά?:redface:
Αλλους φόβους ?
Φοβάμαι να αλλαξω το γκαζάκι του καφέ και πάντα βάζω τους άλλους.
Μέχρι και στο γραφειο μπουκάρω μέσα στον διευθυντή με το γκαζάκι και του λέω να μου το ξεβιδώσει - βιδώσει αυτός!!!!!!!!!!!!!:P:P:P:P:P:P:P
επίσης
δεν μου αρέσουν καθόλου οι πορσελάνινες κούκλες και ιδιαίτερα οι μαριονέτες κλόουν . Δεν ξέρω γιατί αλλα τις βρίσκω αποκρουστικες!!! Δεν ξέρω γιατί:/:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back