elvenstar
Επιφανές μέλος
Μου θύμησες το σύνθημα. Ο τρίτος ο γύρος θα είναι ο τελικός.....Ναι καλά, λιώσε εσύ στο γέλιο και εγώ θα λιώσω απ'τον τρόμο μου.
Εχτές είχαμε συνέχεια με την κυρία. Είμουν σίγουρη ότι βρίσκεται στην κουζίνα. Ο φίλος μου με καθησύχαζε ότι έχει φύγει. Είμαι στην κουζίνα και πάω να ανοίξω το ντουλάπι με τις πατάτες-σκόρδα κ.τ.λ. Ευτυχώς ήμουν υποψιασμένη και το άνοιξα σιγά και με προσοχή. Η κυρία καθόταν πάνω σε μια πατάτα και με κοίταζε(ναι εμένα, την είδα). Δεύτερος γύρος τσιρίδας. Τον φωνάζω, βγάζει ολόκληρο το συρτάρι και το πάει έξω για να την σκοτώσει. Ξαναμπαίνω στην κουζίνα και η άτιμη είχε μείνει μέσα στο ντουλάπι(ο άλλος έξω έβγαζε μια-μια την πατάτα για να την βρει
). Τρίτος γύρος με τσιρίδα και ευτυχώς τελευταίος. Αντίο μικρή μου κατσαρίδα.........

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak
Διάσημο μέλος
Τρίτος γύρος με τσιρίδα
και ευτυχώς τελευταίος.
Αντίο μικρή μου κατσαρίδα.........
Τι ωραία που το ριμάρεις κιόλας

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
konstans
Περιβόητο μέλος

vickymoon
Διάσημο μέλος
ξερεις πως οτι φοβασαι θα καλεισαι συνεχεια να το αντιμετωπισεις.Don't worry, έχω το νου μου συνέχεια πλέον![]()
δλδ θα σε πολιορκησουν οι κατσαριδες

progvamp
Νεοφερμένο μέλος
Σε μια μετάφραση που κάνω βρήκα κι αυτό εδώ το περίεργο αραχνοειδές έντομο:
Είναι κάτι σαν ψύλλος που τσιμπάει και προκαλλεί πολλή φαγούρα!! Στην Αμερική αυτά... δεν ξέρω αν υπάρχουν εδώ. Ψάχνω να βρω απόδοση του όρου...
Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
ξερεις πως οτι φοβασαι θα καλεισαι συνεχεια να το αντιμετωπισεις.
δλδ θα σε πολιορκησουν οι κατσαριδες![]()
Δεν είναι ακριβώς έτσι αλλά, για να συνδέσουμε τις κατσαρίδες με τα υπόλοιπα που λέγαμε πρίν, ο νόμος του σύμπαντος και της έλξης λέει ότι αυτό που σκέφτεσαι θα σου έρθει. Όχι γιατί το φοβάσαι αλλά γιατί το έχεις στο μυαλό σου. Και η μια σκεψη έλκει την άλλη οπότε κάποια στιγμή οι φόβοι σου θα γίνουν πραγματικότητα. Αυτό που μπορεις να κάνεις είναι να το βγάλεις απ' το μυαλό σου.
Αντε καλή προσπαθεια!
konstans
Περιβόητο μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
oχι, γιατι δεν τις ψεκαζουμε...ζουν αναμεσα μαςγιουλη δε φοβασαι μηπως η κατσαριδα που τρωει ειναι ψεκασμενη η εχει φαει καμια ουσια απολυμανσης?![]()

vickymoon
Διάσημο μέλος
να γινεις πιο φιλικη με τις κατσαριδες. να προσπαθησεις να δεις τον εσωτερικο τους κοσμο. να σκεφτεις οτι χωρις αυτες το μελλον της ανθρωποτητας θα ηταν επιφοβο. να συμφιλιωθεις με τα συμπαθ εξαποδα.Το ξέρω μωρέ, δίκιο έχεις, τί να κάνω όμως η άμοιρη;![]()
ξεκινα με ενα κουτι που θα εχεις μεσα 10 15 κατσαριδες και εχε τα σαν κατοικιδια για αρχη

Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
να γινεις πιο φιλικη με τις κατσαριδες. να προσπαθησεις να δεις τον εσωτερικο τους κοσμο. να σκεφτεις οτι χωρις αυτες το μελλον της ανθρωποτητας θα ηταν επιφοβο. να συμφιλιωθεις με τα συμπαθ εξαποδα.
ξεκινα με ενα κουτι που θα εχεις μεσα 10 15 κατσαριδες και εχε τα σαν κατοικιδια για αρχη![]()
Πολύ άνετη σε βρίσκω αγαπητή.
vickymoon
Διάσημο μέλος

drf
Δραστήριο μέλος
εμενα πιο πολυ με ενοχλει το κατσαριδοκτονο παρα οι κατσαριδες![]()

Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
ΠΑΝΤΟΦΛΕΣ;;;;;;;;;;;;;;;
drf
Δραστήριο μέλος
ΠΑΝΤΟΦΛΕΣ;;;;;;;;;;;;;;;
ΑΓΧΟΣ;;;;;;
ΣΤΡΕΣ;;;;;;;
ΑΠΟΓΝΩΣΗ;;;;;;
ΓΥΝΑΙΚΕΙΕΣ ΤΣΙΡΙΔΕΣ;;;;;;;

konstans
Περιβόητο μέλος
Εντάξει, τώρα ηρέμησα λίγο!να γινεις πιο φιλικη με τις κατσαριδες. να προσπαθησεις να δεις τον εσωτερικο τους κοσμο. να σκεφτεις οτι χωρις αυτες το μελλον της ανθρωποτητας θα ηταν επιφοβο. να συμφιλιωθεις με τα συμπαθ εξαποδα.
ξεκινα με ενα κουτι που θα εχεις μεσα 10 15 κατσαριδες και εχε τα σαν κατοικιδια για αρχη![]()
Αϊ παράτα μας μαρή, παίζεις με τον πόνο μου

Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
ΠΑΝΤΟΦΛΕΣ;;;;;;;;;;;;;;;
ΑΓΧΟΣ;;;;;;
ΣΤΡΕΣ;;;;;;;
ΑΠΟΓΝΩΣΗ;;;;;;
ΓΥΝΑΙΚΕΙΕΣ ΤΣΙΡΙΔΕΣ;;;;;;;
ΒΥΖΟΠΤΩΣΗ;;;;
konstans
Περιβόητο μέλος
Θα πάρω ένα τέτοιον, πόσο έχει παρακαλώ;

vickymoon
Διάσημο μέλος
κι εγω, αλλα θα τον χρησιμοποιω χωρις την στοληΘα πάρω ένα τέτοιον, πόσο έχει παρακαλώ;![]()

konstans
Περιβόητο μέλος

Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
Μάλλον για διαφορετική δουλειά μιλάτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool