Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
ναι αλλα φαντασου τη σκηνη...την εχει στο στομα, η μιση μεσα η μιση εξω και κουναει το ποδια της η κατσαριδα.
την λυπαμαι κιολας την καημενη τη κατσαριδα.
την αφηνει στα ποδια μου και παιρνει ενα υφος σαν να βρηκε το φαρμακο για τον καρκινο![]()

Μάνα, σου λέει, έφερα κρέας!!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PATSOUKAKI
Πολύ δραστήριο μέλος
AAA, κατσαρίδες....εμενα που μου τις φερνει η μελινα τις κατσαριδες ζωντανες και τις αφηνει στα ποδια μου??
τις περνει απο την αυλη και τις φερναι στο σπιτικαι πρεπει να της πω και μπραβο γι αυτο που εκανε.
Τώρα το καλοκαίρι μπαίνουν και στο σπίτι μας.Δεν μπαίνουν από πόρτες η παράθηρα(ζουζούνι δεν μπαίνει από εκεί) αλλά από την τουαλέτα
. Θα μου πείτε φυσιολογικό. Έναι αι αυτές οι μεγάλες εν ονομάτι ''Αμερικάνικες''.Εξελιγμένο είδος με επάγγελμα ''πιλότος''.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kristen
Πολύ δραστήριο μέλος

Kristen
Πολύ δραστήριο μέλος

απολυμάνσεις, τεζα κ μπαιγκόνια τίποτα!!! αυτές βγαίνανε από την αποχέτευση, πως διάολο χωράγανε οι άτιμες δεν κατάλαβα ποτέ!!!Είδαμε κ Αποείδαμε κ μου έρχεται της ξανθιάς (τότε) η ιδέα, να "σκοτώσουμε το κακό από τη ρίζα" δηλαδή να ρίξουμε πολύ τέξα μέσα στην αποχέτευση του μπάνιου. Ο φίλος μου λοιπόν χάρηκε και πάει κ αγοράζει αρκετά τεζα, βάζει το σχέδιο σε εφαρμογή

δεν θυμάμαι πως ακριβώς αλλά άδειασε αρκετά μπουκάλια κατσαριδοκτόνο μέσα στην αποχέυτευση, 3-4 σίγουρα. Από τη βρώμα τρελαθήκαμε και βγήκαμε γρήγορα από το μαγαζί, κλειδώνοντας καλά καλά.... την άλλη μέρα το πρωί, επειδή θέλαμε να ανοίξουμε νωρίς για να πάμε για ψώνια ή κάτι τέτοιο, ανοίξαμε το μαγαζί σχεδόν ξημερώματα, ήταν κ όλα τα στόρια κατεβασμένα οπότε σκοτάδι το μαγαζί... με το που ανοίγουμε μας χτύπησε η μυρωδιά νταααν κατευθείαν, από την πόρτα μέχρι να κλείσουμε το συναγερμό ήταν μερικά μέτρα...
με που πατάμε τα ποδαράκια μας μέσα ακούμε κρατσ κρουτσ, κρατσ κρούτσ... αρχίζουμε να τρέχουμε αλλά τα κρατσ κρουτσ συνεχίζονταν , για να μην τα πολυλογώ, φτάνοντας εγώ έκλεισα το συναγερμό κ εκείνος άνοιξε τα φώτα...

τα ουρλιαχτά μας έφτασαν μεχρι το φλοίσβο, μη μπω μέχρι τη Γλυφάδα, όλο το πατωμα του μαγαζιού, μά όλο ήταν στρωμένο με ένα χαλί κατσαρίδες, 

μερικές είχαν σκαρφαλώσει κ στους τοίχους αλλά έπεφταν γιατί δεν είχαν ψοφήσει ακόμα, φανταστείτε θέαμα.... εγώ χοροπηδόντας βγήκα από το μαγαζί ουρλίαζοντας, καλοκαίρι κιόλας φόραγα κ πέδιλα... ο δε άλλος με κλειστά τα μάτια, έτρεχε πανικόβλητος, κλείσαμε την πόρτα, διπλοκλειδώσαμε, μην φύγει κ καμιά κ την χάσουμε .... και καθόμασταν απ'έξω σα χαζά να σκεφτόμαστε τι να κάνουμε....

Φοβερή εμπειρία, μάλλον τότε ξεπέρασα την φοβία με τις κατσαρίδες,Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PATSOUKAKI
Πολύ δραστήριο μέλος
Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
Πως αντέδρασε ο ιδιοκτήτης;;; Πόσο καιρό σας πήρε να το καθαρίσετε;;; Με ποιο τρόπο έγινε;;; Πόσα "έδωσε" στο υγειονομικό για να ξανανοίξει;;; ΟΛΑ!!
Kristen
Πολύ δραστήριο μέλος
Kristen πλάκα κάνεις;;;; Θέλω όπωσδήποτε να μάθω και την συνέχεια. Πες τα ΟΛΑ!!!
Πως αντέδρασε ο ιδιοκτήτης;;; Πόσο καιρό σας πήρε να το καθαρίσετε;;; Με ποιο τρόπο έγινε;;; Πόσα "έδωσε" στο υγειονομικό για να ξανανοίξει;;; ΟΛΑ!!

Δεν κάνω πλάκα!!! Ο ιδιοκτητής ήταν ο κολλητός μου που κάναμε μαζί την μ@#$@κια, οπότε... αφού λοιπόν κάτσαμε σα χαζά κάμποση ώρα έξω να κοιτάζουμε μέσα απελπισμένοι, ζητήσαμε ενισχύσεις, φίλοι, σύντροφοι κλπ
δικοί μας άνθρωποι για να μην ξεφτιλιστούμε, τελικά μετά από διαβουλεύσεις, ένας ψύχραιμος φίλος, άνοιξε, και αφου βεβαιωθήκαμε ότι το "χαλί" ήταν νεκρό, με μάσκες, κάτι αυτοσχέδιες στολές και γάντια, μαζεύτηκαν τα πτώματα με σκούπες σε σακούλες, και πετάχτηκαν σε ..

διάφορους κάδους, σαν να είχαμε πτώμα διαμελισμένο ένα πράγμα. Μετά καλέσαμε μια εταιρία που έκανε καθαρισμούς και απολυμάνσεις, έκανε τα σχετικά, και σε 3-4 μέρες ξανανοίξαμε... περιττό να σας πω ότι εγώ δεν μπήκα τότε στο μαγαζί, παρα μόνο όταν ήταν εντελώς καθαρό,ακόμα κ καφέ από αλλού έπερνα... όσο για το υγειονομικό... μιλάμε για το 1996 που κάποια πράγματα ήταν άγνωστα.

φυσικά,πρώτα από όλα για την δική μας υγεία, το μαγαζί καθαρίστηκε τόσο καλά που εφυγε το χρώμα απο τους τοίχους από το τρίψιμο.. πάντως ακόμα το θυμάμαι και γελάω

έκτοτε βλέπω κατσαρίδα και είμαι ψύχραιμη, άμα τα έχεις βάλει με ολόκληρη αποικεία τι να σου πουν μερικές τερέζες!!!! Ασε, να μην σου τύχει....Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
konstans
Περιβόητο μέλος
Λοιπον να σας πω και εγω τι εχω παθει!!Ειχαν παει οι δικοι μου μια μερα στο πηλιο κ καθως τρελενομαι για γλυκα του κουταλιου μου πηραν απο μια γιαγιουλα γλυκο βυσσινο(μμμ...)!! τρωγαμε μια μερα λοιπον με την μανα μου(εμενα μου φανηκε απο την αρχη λιγο περιεργη η γευση, σαν να ειχε καποιο μπαχαρικο) κ ειδα κατι σαν ξεραμενο βυσινο κ σαν λυσσαρα που ειμαι αρχιζω να το κρατσανιζω!!παιδια τι ηταν?μαντεψτε!! μια πανεμορφη καταμαυρη κ παχουλουλα κατσαριδουλα!! ετρεξα κατευθειαν τουαλετα(καταλαβαινετε φανταζομαι) , εβαλα τα κλαμματα κ ουρλιαζα για μιση ωρα!!κ η μανα μου πριν λιγη ωρα κρατσανιζε ενα ποδαρακι το οποιο ειχε περασει για κοτσανι απ'το βυσινο!!τραγικο? ετσι καταλαβα ποιο ηταν αυτο το καρικευμα που εκανε το γλυκο τοσο περιεργο κ ξεχωριστο...
Ειμαι η Ιωαννα και μολις τελειωσα.....
τωρα μπορειτε ολοι σας να ξερασετε...!!!!!

Μαρήηηηη.Κανόνισε να είμαι καμιά μέρα σπίτι σου και να μου φέρει κίντερ-έκπληξηεμενα που μου τις φερνει η μελινα τις κατσαριδες ζωντανες και τις αφηνει στα ποδια μου??
τις περνει απο την αυλη και τις φερναι στο σπιτι και πρεπει να της πω και μπραβο γι αυτο που εκανε.

Μπχχχχχχ1996, δουλεύω σε καφετέρια στο π.φάληρο, το μαγαζί το έχει φίλος κ δυστυχώς είχαμε πρόβλημα με τις κατσαρίδες, κ όταν λέμε κατσαρίδες, εννοούμε κάτι μεγάλες, μαύρες φτερωτές, τεράστιες όμως...απολυμάνσεις, τεζα κ μπαιγκόνια τίποτα!!! αυτές βγαίνανε από την αποχέτευση, πως διάολο χωράγανε οι άτιμες δεν κατάλαβα ποτέ!!!
Είδαμε κ Αποείδαμε κ μου έρχεται της ξανθιάς (τότε) η ιδέα, να "σκοτώσουμε το κακό από τη ρίζα" δηλαδή να ρίξουμε πολύ τέξα μέσα στην αποχέτευση του μπάνιου. Ο φίλος μου λοιπόν χάρηκε και πάει κ αγοράζει αρκετά τεζα, βάζει το σχέδιο σε εφαρμογή δεν θυμάμαι πως ακριβώς αλλά άδειασε αρκετά μπουκάλια κατσαριδοκτόνο μέσα στην αποχέυτευση, 3-4 σίγουρα. Από τη βρώμα τρελαθήκαμε και βγήκαμε γρήγορα από το μαγαζί, κλειδώνοντας καλά καλά.... την άλλη μέρα το πρωί, επειδή θέλαμε να ανοίξουμε νωρίς για να πάμε για ψώνια ή κάτι τέτοιο, ανοίξαμε το μαγαζί σχεδόν ξημερώματα, ήταν κ όλα τα στόρια κατεβασμένα οπότε σκοτάδι το μαγαζί... με το που ανοίγουμε μας χτύπησε η μυρωδιά νταααν κατευθείαν, από την πόρτα μέχρι να κλείσουμε το συναγερμό ήταν μερικά μέτρα...με που πατάμε τα ποδαράκια μας μέσα ακούμε κρατσ κρουτσ, κρατσ κρούτσ... αρχίζουμε να τρέχουμε αλλά τα κρατσ κρουτσ συνεχίζονταν , για να μην τα πολυλογώ, φτάνοντας εγώ έκλεισα το συναγερμό κ εκείνος άνοιξε τα φώτα...
τα ουρλιαχτά μας έφτασαν μεχρι το φλοίσβο, μη μπω μέχρι τη Γλυφάδα, όλο το πατωμα του μαγαζιού, μά όλο ήταν στρωμένο με ένα χαλί κατσαρίδες,
μερικές είχαν σκαρφαλώσει κ στους τοίχους αλλά έπεφταν γιατί δεν είχαν ψοφήσει ακόμα, φανταστείτε θέαμα.... εγώ χοροπηδόντας βγήκα από το μαγαζί ουρλίαζοντας, καλοκαίρι κιόλας φόραγα κ πέδιλα... ο δε άλλος με κλειστά τα μάτια, έτρεχε πανικόβλητος, κλείσαμε την πόρτα, διπλοκλειδώσαμε, μην φύγει κ καμιά κ την χάσουμε .... και καθόμασταν απ'έξω σα χαζά να σκεφτόμαστε τι να κάνουμε.... Φοβερή εμπειρία, μάλλον τότε ξεπέρασα την φοβία με τις κατσαρίδες,

ιβανα
Επιφανές μέλος

περιεργο πλασμα παντως. εχει φοβερο οργανισμο, ειναι το μονο που θα επιζησει σε πιθανο πυρηνικο πολεμο, και ειναι το μονο εμβιο ον που δεν εχει αιμα στον οργανισμο του...επισης κανιβαλιζουν τρωει η μια την αλλη...γιακ !

PATSOUKAKI
Πολύ δραστήριο μέλος
Μη αηδιάσετε, πολλά έντομα όπως οι κατσαρίδες έχουν πολές θρεπτικές ουσίες και σε μερικές χώρες είναι μια εκλεκτή λιχουδιά.Λοιπον να σας πω και εγω τι εχω παθει!!Ειχαν παει οι δικοι μου μια μερα στο πηλιο κ καθως τρελενομαι για γλυκα του κουταλιου μου πηραν απο μια γιαγιουλα γλυκο βυσσινο(μμμ...)!! τρωγαμε μια μερα λοιπον με την μανα μου(εμενα μου φανηκε απο την αρχη λιγο περιεργη η γευση, σαν να ειχε καποιο μπαχαρικο) κ ειδα κατι σαν ξεραμενο βυσινο κ σαν λυσσαρα που ειμαι αρχιζω να το κρατσανιζω!!παιδια τι ηταν?μαντεψτε!! μια πανεμορφη καταμαυρη κ παχουλουλα κατσαριδουλα!! ετρεξα κατευθειαν τουαλετα(καταλαβαινετε φανταζομαι) , εβαλα τα κλαμματα κ ουρλιαζα για μιση ωρα!!κ η μανα μου πριν λιγη ωρα κρατσανιζε ενα ποδαρακι το οποιο ειχε περασει για κοτσανι απ'το βυσινο!!τραγικο? ετσι καταλαβα ποιο ηταν αυτο το καρικευμα που εκανε το γλυκο τοσο περιεργο κ ξεχωριστο...
Ειμαι η Ιωαννα και μολις τελειωσα.....
τωρα μπορειτε ολοι σας να ξερασετε...!!!!!![]()
Και να μην ξεχνάμε ότι μια κατσαρίδα μπορεί να ζήσει μια βδομάδα χωρίς το κεφάλι της και θα είναι ο μόνος επίζοντας σε μια πυρηνική έκρηξη!!!
Τώρα μπορείτε να ξεράσετε!!!

konstans
Περιβόητο μέλος
Αφού λοιπόν σας είπα τις ωραίες ιστορίες με κατσαρίδες, το μενού έχει ακρίδες.
Μου έχουν τύχει διάφορα με τα "αγαπημένα" μας έντομα.
Σκηνικό Νο1: είμαι στην ταράτσα του σπιτιού, απλώνω κάτι ρούχα και μόλις πάω να φύγω διαπιστώνω μια ακριδάρα στην πόρτα
. Κάθησα κάνα μισάωρο φωνάζοντας τον παππού μου(πριν 15 χρόνια ε;;
, ο οποίος ανέβηκε, την σκότωσε και απεγκλωβίστηκα.Σκηνικό Νο2: το σπίτι μου είναι στον 1ο όροφο με ανοιχτή-εξωτερική σκάλα. Ανεβαίνοντας η κακομοίρα βλέπω μια ακρίδα στην πόρτα. Οκ, κάνω μεταβολή να φύγω πίσω. Έλα ντε όμως που έχει και πίσω στα σκαλιά 2η ακρίδα
. Αποτέλεσμα: βάζω τις τσιρίδες, χωρίς να κουνιέμαι ΚΑΘΟΛΟΥ και μετά από λίγο έρχεται ο σωτήρας μου(βλέπε παππούς) και γλιτώνω απ'το τριπλό εγκεφαλικό
Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
Οι άνθρωποι που είναι για την πρώτη γραμμή φαίνονται!!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PATSOUKAKI
Πολύ δραστήριο μέλος
Που να ακούσετε τι έπαθε τώρα το Πάσχα ο αδερφός μου:Αφού λοιπόν σας είπα τις ωραίες ιστορίες με κατσαρίδες, το μενού έχει ακρίδες.
Μου έχουν τύχει διάφορα με τα "αγαπημένα" μας έντομα.
Σκηνικό Νο1: είμαι στην ταράτσα του σπιτιού, απλώνω κάτι ρούχα και μόλις πάω να φύγω διαπιστώνω μια ακριδάρα στην πόρτα. Κάθησα κάνα μισάωρο φωνάζοντας τον παππού μου(πριν 15 χρόνια ε;;
, ο οποίος ανέβηκε, την σκότωσε και απεγκλωβίστηκα.
Σκηνικό Νο2: το σπίτι μου είναι στον 1ο όροφο με ανοιχτή-εξωτερική σκάλα. Ανεβαίνοντας η κακομοίρα βλέπω μια ακρίδα στην πόρτα. Οκ, κάνω μεταβολή να φύγω πίσω. Έλα ντε όμως που έχει και πίσω στα σκαλιά 2η ακρίδα. Αποτέλεσμα: βάζω τις τσιρίδες, χωρίς να κουνιέμαι ΚΑΘΟΛΟΥ και μετά από λίγο έρχεται ο σωτήρας μου(βλέπε παππούς) και γλιτώνω απ'το τριπλό εγκεφαλικό
![]()
Έτσι που ήταν με τους φίλους του ένιωσει κάτι μέσα από τη μπλούζα του, στο ζβέρκο.Ξυνόταν αρκετή ώρα όταν ξαφνικά πετάχτηκε μέσα από την μπλούζα μια ακρίδα, μάλαμα, 15 εκατοστά !!!!!!!!!!!!!

Ο αδερφός μου άρχησε να τινάζεται τρομοκρατημένος, φωνάζοντας.Βλέπετε το παίζει σκληρός και με πειράζει όταν μου έρχονται τζιτζίκια στα μούτρα, όταν βρήσκω κατσαρίδες στο μπάνιο ή όταν βρίσκω σαρανταποδαρούσες στο δωμάτιο μου στο ξοχικό μας αλλά και αυτός μόλις ακούει ακρίδα ****** μέντες.(με συγχωρήτε για την έκφραση)

stellak
Διάσημο μέλος
Ετσι!!!!!!Οι άνθρωποι που είναι για την πρώτη γραμμή φαίνονται!!!!

Δύο (τουλάχιστον) οι... "μπροστάρισσες" προς το παρόν, δηλαδή!

Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
Δύο (τουλάχιστον) οι... "μπροστάρισσες" προς το παρόν, δηλαδή!
![]()
Δεν κατάλαβες. Εγώ το έχω δηλώσει εξ αρχής ότι είμαι ο μεγαλύτερος χέστης που υπάρχει στη γη. Και δεν ντρέπομαι καθόλου να το επαναλάβω.

Είμαι αυτή που όταν δει κατσαρίδα, ακρίδα και όλα τα συναφή τρέχει χιλιόμετρα τσιρίζοντας για να την αποφύγει.

Απλά χαίρομαι που υπάρχουν και άνθρωποι γενναιοι, για να βγάζουν το φίδι απο την τρύπα.

starter
Δραστήριο μέλος
Τώρα το υγρο αντικουνουπικό είναι στην μπρίζα απο Μαίο μέχρι Οκτώμβρη και όπου πάω πρώτα αυτό σκέφτομαι πως θα αντιμετωπίσω.
Και το ωραιότερο όλων.Φεύγοντας απο Λευκάδα να μου πει: "Μάλλον δεν ψήνεσαι για το φεστιβάλ στον Έβρο". Όχι σ'αυτη τη ζωή!!!!!!!!!!
konstans
Περιβόητο μέλος
Bλέπε παππούς, μπαμπάς, σύντροφος, φίλος, περαστικός κ.τ.λ.Απλά χαίρομαι που υπάρχουν και άνθρωποι γενναιοι, για να βγάζουν το φίδι απο την τρύπα.![]()

EL GATO
Διάσημο μέλος
Οτι ολα τα εντομα που αναφερετε δεν μπορουν να σας πειραξουν (ενταξει, με εξαιρεση τα κουνουπια που τσιμπουν) και σας φοβουνται πολυ περισσοτερο απ' οτι εσεις αυτα?
konstans
Περιβόητο μέλος

konstans
Περιβόητο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool