Φοβίες

Στα λόγια δεν έχω πρόβλημα, με τις εικόνες κάτι παθαίνω:mpliaks::mpliaks::mpliaks:
στο τουρνουα που θα οργανωσουμε θα εχουμε ζωντανες...τι?? φωτογραφιες μονο?:lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Οκ, καλά να περάσετε και ΜΗΝ τυχόν και ξεχάσετε να βγάλετε φωτογραφίες.
Πολλές φωτογραφίες..........:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πω-πω έχει πάει το ξύσιμο σύννεφο.:/:
Κανονίστε να δω πάλι καμιά στο σπίτι, θα σας πάρω τηλέφωνο να έρθετε να την σκοτώσετε.:P

:up::up::up::up:
Πες μας μόνο που είναι η ταβέρνα για να μην πλησιάσουμε ποτέ!!!

Η ταβέρνα παραδόξως έχει καλό φαγητό! Για να καταλάβεις, εμείς πηγαίνουμε πότε πότε και τρώμε ακόμα και τώρα που είμαι έγκυος!:rolleyes: Από την αποχέτευση και κάτω ξεκινάει το πρόβλημα, γιατί είναι παλιό το κτίριο! Η ταβέρνα είναι άθλια από θέμα ντεκορασιόν, την έχουν αφήσει ίδια από τη δεκαετία του '70!:down:

:blink::blink::blink:

termination process: https://kdougas.blogspot.com/2007_10_01_archive.html

katsarides_logo.jpg

https://www.metafysiko.gr/fantasygate/index.php?module=writeit&action=read&id=88

που πηγατε ολοι?? κανενας δεν με παιζει πια?:(:P
ειστε ανωμαλοι!!!!!!!!!!!!:down::(

Οκ, καλά να περάσετε και ΜΗΝ τυχόν και ξεχάσετε να βγάλετε φωτογραφίες.
Πολλές φωτογραφίες..........:P
:lol:απο τους διαγωνιζομενους που θα πρεπει να καθονται ακινητοι την ωρα που θα κανουν βολτα πανω τους τα κατσαριδακια! :up::lol:
ο Νικητης θα ανεχτει μια να του κανει οδοντιατρικη εξεταση:lol:

Αυτό δεν το είχα δει...:redface::redface::redface: Να υποθέσω ότι δεν θέλεις να συμμετέχεις στο φετινό τουρνουά!:lol::lol::lol:

αλήθεια οι πόντοι στη κάθε κατσαρίδα μετριούνται με το μεγεθός τους ή πάει ανά όμιλο διαγωνιζομένων ; :blink:

Εξω απο το σπιτι μου στο μπαλκονι λιγο πιο περα υπαρχει απο προχτες ενα σπουργιτακι νεκρο και φοβαμαι να το μαζεψω...Το θεμα ειναι οτι θα αρχισει να μυριζει και πρεπει να το μαζεψω....Φοβαμαι ομως...Και οσο σκεφτομαι οτι μαλλον ηταν χτυπημενο και μπορει να εχει καμια πληγη η τιποτα τετοιο φοβαμαι πιο πολυ....Τι θα αντικρισω Θεε μου?ν Αφηστε που εχουν μαζευτει και ενα σωρω εντομα...:down:

Εξω απο το σπιτι μου στο μπαλκονι λιγο πιο περα υπαρχει απο προχτες ενα σπουργιτακι νεκρο και φοβαμαι να το μαζεψω...Το θεμα ειναι οτι θα αρχισει να μυριζει και πρεπει να το μαζεψω....Φοβαμαι ομως...Και οσο σκεφτομαι οτι μαλλον ηταν χτυπημενο και μπορει να εχει καμια πληγη η τιποτα τετοιο φοβαμαι πιο πολυ....Τι θα αντικρισω Θεε μου?ν Αφηστε που εχουν μαζευτει και ενα σωρω εντομα...:down:

Πάρε φαράσι με κοντάρι, και σκούπα και κάντο από απόσταση:(:( κ μετά κατευθείαν στο σκουπιδοντενεκέ του δήμου (αν δεν έχεις φαράσι με κοντάρι, πάρε ένα φτυάρι, ή δέσε ένα κοντάρι στο φαράσι) έτσι είχα μαζέψει ένα ψοφίμι εγώ στο χωριό πριν χρόνια, ;););)
αααα εγώ όμως ως γνωστών τρελή κ σιχασιάρα, είχα φορέσει μάσκα, κ μισόκλεινα κ τα μάτια μου να μην βλέπω...

Όποιος μένει Πειραιά πρέπει να το ξέρει αυτό: μια ιστοριά με μια γυναίκα που είχε κάνει κότσο τα μαλλιά της και επειδή της άρεσε πολύ τον κράτησε καιρό. Τόσο καιρο που έκαναν και φωλιά κατσαριδες στο κεφάλι της.
Δεν ξέρω κατα πόσο είναι αλήθεια αυτό, αλλά είναι μια ιστορία που την λέγαμε πολύ όταν ήμασταν μικρά.
Περιμένω κάποιον να βρεί κάτι χειρότερο.:whistle:

Όποιος μένει Πειραιά πρέπει να το ξέρει αυτό: μια ιστοριά με μια γυναίκα που είχε κάνει κότσο τα μαλλιά της και επειδή της άρεσε πολύ τον κράτησε καιρό. Τόσο καιρο που έκαναν και φωλιά κατσαριδες στο κεφάλι της.
Δεν ξέρω κατα πόσο είναι αλήθεια αυτό, αλλά είναι μια ιστορία που την λέγαμε πολύ όταν ήμασταν μικρά.
πραγματι εχει ακουστει πολυ αυτη η ιστορια...:hmm:αραγε να αληθευει?

Αν δεν κάνω λάθος αυτή η ιστορία ακουγόταν κ στο π.φάληρο, ήταν μια παλαβή που είχε μείνει στη δεκαετία του 60 και έκανε εκείνα τα τεράστια ποστις, μιλαμε 50πόντους από το κεφάλι εξίχε:(. Αν λες αυτήν τη γυναίκα ναι την βλέπαμε κ στο φάληρο που πηγαίναμε περατζάδα πιτσιρίκια και φεύγαμε φοβισμένα μη τυχόν κ πεταχτουν οι κατσαρίδες:P

Αν δεν κάνω λάθος αυτή η ιστορία ακουγόταν κ στο π.φάληρο, ήταν μια παλαβή που είχε μείνει στη δεκαετία του 60 και έκανε εκείνα τα τεράστια ποστις, μιλαμε 50πόντους από το κεφάλι εξίχε:(. Αν λες αυτήν τη γυναίκα ναι την βλέπαμε κ στο φάληρο που πηγαίναμε περατζάδα πιτσιρίκια και φεύγαμε φοβισμένα μη τυχόν κ πεταχτουν οι κατσαρίδες:P
δηλαδη αληθευει?:blink::lol::lol:

Πρέπει να υπήρχε μια τέτοια βρωμιάρα σε κάθε πόλη. Γιατί δεν μπορει αλλιώς να διεκδικούν Πειραιάς, Αθήνα και Π.Φάληρο αυτή την κούκλα.
Πάντως μπορώ με βεβαιώτητα να πω για μια στον Πειραιά που κυκλοφορούσε με την μάνα της. Μάνα και κόρη είχαν ακριβώς το ίδιο χτένισμα. 3όροφος κότσος και ρούχα ξεχασμένα από το 60 και τακούνια με φιάπα 6 πόντους μπροστά. Τώρα έχει μήνει μόνο η κόρη γιατί η μάνα και τότε που την έβλεπα ήταν ήδη γριά. Για κατσαρίδες και άλλες αποικίες εντός του κότσου όμως δεν ξέρω. Όσοι μένουν Πειραιά σίγουρα τις έχουν δει.

Πρέπει να υπήρχε μια τέτοια βρωμιάρα σε κάθε πόλη. Γιατί δεν μπορει αλλιώς να διεκδικούν Πειραιάς, Αθήνα και Π.Φάληρο αυτή την κούκλα.
Πάντως μπορώ με βεβαιώτητα να πω για μια στον Πειραιά που κυκλοφορούσε με την μάνα της. Μάνα και κόρη είχαν ακριβώς το ίδιο χτένισμα. 3όροφος κότσος και ρούχα ξεχασμένα από το 60 και τακούνια με φιάπα 6 πόντους μπροστά. Τώρα έχει μήνει μόνο η κόρη γιατί η μάνα και τότε που την έβλεπα ήταν ήδη γριά. Για κατσαρίδες και άλλες αποικίες εντός του κότσου όμως δεν ξέρω. Όσοι μένουν Πειραιά σίγουρα τις έχουν δει.

:up::up: αυτή ήταν καλέ, τα τακούνια τώρα τα θυμήθηκα, μια φορά την είχαμε πετυχει σε κάποιο από τα λεωφορεία τις παραλιακής, θυμάμαι πηγάμε στον Άλιμο στο Ροντέο (για όσους παλιούς θυμούνται:whistle:) κ από τη βρώμα είχε μείνει μόνη της στη γαλαρία....

:up::up: αυτή ήταν καλέ, τα τακούνια τώρα τα θυμήθηκα, μια φορά την είχαμε πετυχει σε κάποιο από τα λεωφορεία τις παραλιακής, θυμάμαι πηγάμε στον Άλιμο στο Ροντέο (για όσους παλιούς θυμούνται:whistle:) κ από τη βρώμα είχε μείνει μόνη της στη γαλαρία....
ψυχασθενης η δολια:(:P

Μάλλον μιλάτε για την ίδια, γιατί έπαιρνε πολύ συχνά το 217(Πειραιάς-Π.Φάληρο).
Την ξέρω κι εγώ την κυρία;)

η ιστορία ειναι αληθινή αυτή!!

όταν πήγαινα γυμνάσιο [στο 6ο] την έβλεπα αρκετές φορές και έξω και στο λεωφορείο ! η ιστορία της είναι 100% αλήθεια , μάλιστα αρκετές φορές την έβλεπα με τη μάνα της [το ίδιο λουκ και αυτή]. Φανταστείτε μαλλί μισό μέτρο όρθιο πάνω με μισό κιλό λακ να κρατιέται και πολλά τσιμπιδάκια από εδώ και από εκεί , πραγματικά όμως δεν είχα δει ποτέ ζωύφια εκεί τριγύρω..

επίσης στο όλο λουκ πήγαινε και το βαμμένο θαλασσί μάτι και ανάλογο μεϊκαπ. Επίσης φόραγε εκκεντρικά ρούχα θαλασσί ή ροζ και παπούτσια πλατφόρμες πανήψυλες για τα 90s :P

στο ίδιο στυλ πάντα και η μάνα της , μόνο που τις τελευταίες φορές που την είχα δει τα είχε κόψει / κοντίνει σε σχέση με τη κόρη της

άλλο να σας το λέω άλλο να το βλέπετε :blink:

επίσης στο όλο λουκ πήγαινε και το βαμμένο θαλασσί μάτι και ανάλογο μεϊκαπ. Επίσης φόραγε εκκεντρικά ρούχα θαλασσί ή ροζ και παπούτσια πλατφόρμες πανήψυλες για τα 90s :P
Nαι, έτσι ακριβώς:lol::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back