Φοβίες

Ναι αυτό εννοώ:).
Εγώ μένω σε ένα στενό μπροστά απ'τα σχολεία της Κοψαχείλας;)

Χα χα, μέναμε κοντά πολύ, εγώ έμενα λίγο πιο πανω από τον σκλαβενίτη, τώρα το καινούργιο σπίτι είναι λίγο πιο πέρα μετά την αγ.σοφίας (νεκροταφεία):( καλέ γειτόνισες είμαστε!!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Για την αντιμετωπιση των φοβων μας...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

παιδια να κανω ερωτηση, αλλα μη με κραξετε, δεν ξερω γιαυτο ρωτω........
αν η γατα φαει κατσαριδα που ειναι ψεκασμενη, η απο αυτες στις οποιες εχει γινει απολυμανση, παθαινει κατι ? :(
Ναι για αυτο δεν κανει να τις αφηνουμε.

ΚΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ:mad::mad::mad: (εβγαλα την εικονα να μην παθουμε κανενα σοκ και φταις εσυ!)

Ε αϊ να χαθείς Γιούλη!:mad::mad:

ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΠΑΡΑΘΕΣΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ:(:(:(:mad::mad:

Δε φτανει που η κοπελα ακολουθησε την επιστημονικη συμβουλη που παρατεθηκε απο καποιον εδω, περι εκθεσης στον φοβο, της την λετε κιολας...
Αχ, γυναικες... Δε σας καταλαβαινω....:hmm:

Εγώ δεν αντέχω τα έντομα.:/: Αυτά τα κούτσικα εντάξει,όλα τα άλλα...Και δεν είναι μόνο αυτό.Όταν ηρεμήσω και σκέφτομαι πώς έκανα,νιώθω τελείως χαζή....:redface::P:lol: Γι' αυτό και έχω κόψει εδώ και χρόνια τις επισκέψεις στο χωριό,στην Κρήτη:είναι τίγκα στις αράχνες και τα ζουζούνια...:mpliaks: Μπρρρρ!:lol: Βόλος και πάλι Βόλος!;):lol:
Οπα!Ειμαι η μιση απο Βολο(απο πατερα) και η μιση απο Κρητη(απο μανα).Απο ποιο μερος εισαι?

Αααα, φιλενάδα μην ξηγιέσαι έτσι

Συνημμένα

• 22813762.jpg
    22813762.jpg
    75 KB · Εμφανίσεις: 7
Θα βαλω τα κλαματα....ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Χα χα, μέναμε κοντά πολύ, εγώ έμενα λίγο πιο πανω από τον σκλαβενίτη, τώρα το καινούργιο σπίτι είναι λίγο πιο πέρα μετά την αγ.σοφίας (νεκροταφεία):( καλέ γειτόνισες είμαστε!!!!!
Δίπλα είμαστε;)

Εαν παθω τιποτα απο τα γελια, θα φταιτε εσεις, σας το λεω......

Είστε πολύ σιχαμένες. Ο επόμενος πρέπει να βάλει κανα αρούρι.

:lol::lol::lol:

έχω κάτι πιο τρομακτικό από το Βοτανικό κήπο :P
medium.jpg

medium.jpg

medium.jpg

αααααχ!! δεν έπρεπε καν να το διαβάσω αυτο!! ομοιοπαθής!! τρελή φοβία με τα μεγάλα έντομα! αν δω κατσαρίδα πάει! σβήνω! ευτυχώς που στο σπίτι δεν εχει παρουσιαστεί καμια. Δεν μπορώ και τα μυρμήγκια! Με τίποτα όμως! Και τώρα το καλοκαίρι που κάνουν την εμφάνισή τους δειλά δειλά στην κουζίνα είμαι με τη χλωρίνη, το aroxol και τη σιλικόνη στο χέρι! Με τη σιλικόνη κλείνω ότι τρύπα βρίσκω!!! χεχεχε!
Έχω και ένα θέμα με τις αράχνες: το βράδυ δεν αφήνω τα αυτάκια μου εκτεθειμένα γιατί φοβάμαι ότι θα μπεί καμία αράχνη και θα γεννήσει αυγά! Το είχα δεί στις ειδήσεις πριν χρόνια και μου έχει κάτσει!!!
Και μη με κοροϊδεύεται εντάξει????
Κι εγωωωωωω!Αχ πολυ χαρηκα που βρηκα καποιον που ειχε ακουσει αυτη την ειδηση και κανει ακριβως το ιδιο!:P

:lol::lol::lol:

έχω κάτι πιο τρομακτικό από το Βοτανικό κήπο :P
medium.jpg

medium.jpg

medium.jpg

Νικο RESPECT! Πω πω, δε μπορω αλλο.... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Με πονα η κοιλια μου......

Γιουλη που εισαι?

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back