Φοβίες

Ετσι κανει η Μόιρα οταν βαζω σκουπα,παραταει τα μωρα και κρυβεται κατω απο το καλυμμα του σαλονιου.Ωραια μανα...:lol:

Όχι μωρέ τελικά καλή αποδειχτηκε ότι είναι.:P Απλά με τις κατσαρίδες έχει και εκείνη το θεματάκι της..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εναντι αδρας αμοιβης, βεβαιως βεβαιως....
ω ναι...διαβαζοντας ολες αυτες τις ιστοριες...ω ναι:rolleyes:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Όχι μωρέ τελικά καλή αποδειχτηκε ότι είναι.:P Απλά με τις κατσαρίδες έχει και εκείνη το θεματάκι της..
δεν καταλαβα...αφησε το μωρο με τη κατσαριδα στο δωματιο κι εκεινη βγηκε εξω?:hmm:

δεν καταλαβα...αφησε το μωρο με τη κατσαριδα στο δωματιο κι εκεινη βγηκε εξω?:hmm:

Ναι!!!!!!!!!!!

E, καλα... Δε το αφησε και με τον Χανιμπαλ Λεκτερ!:lol::lol:

μα καλα και γιατι δεν το πηρε μαζι της εξω? ηταν κοντα του η κατσαριδα και φοβηθηκε?

η δική μου μάνα δεν έχει φοβία με τα ζούδια:lol::lol: όλα τα σφάζει όλα τα μαχαιρώνει, με τους σεισμούς φρικάρει, στο σεισμό του 81 εγώ ήμουν πολύ μικρή κ η μάνα μου από τον πανικό της, με άρπαξε κ κλειστήκαμε στο μπάνιο μαζί:lol::lol::lol: ο μπαμπάς μου σαν πιο ψύχραιμος, ανοίγει το μπάνιο, με αρπάζει με το ένα χέρι, τη μαμά μου με το άλλο και μας βγάζει έξω.... ευτυχώς μέναμε σε μονοκατοικία τότε...

Στο χωριο γινονται καποιες αλλαγες στο δικτυο νερου και σκαβουν ολοκληρη την μερα..απο χθες ειναι εξω απο το σπιτι μας και η Μαρι εχει χ... απο το φοβο της ολη την μερα ειναι στην ντουλαπα μου ..δεν βγαινει με τιποτα:hmm:ειναι καπως αστειο να την βλεπεις να κοιτα με γουλρωμενα ματια εξω απο την ντουλαπα αλλα την λυπαμαι:(

μα καλα και γιατι δεν το πηρε μαζι της εξω? ηταν κοντα του η κατσαριδα και φοβηθηκε?

Κι εσύ τώρα τι ψάχνεις;;;; Είδε την κατσαρίδα, φοβήθηκε, βγήκε έξω, και μετά θυμήθηκε ότι "κάτι" ξέχασε στο δωμάτιο. Ηταν το πρώτο της και μπορεί να μην το είχε συνηθίσει μέχρι τότε.
Α ρε μάνα!!!!!!!!!

Κι εσύ τώρα τι ψάχνεις;;;; Είδε την κατσαρίδα, φοβήθηκε, βγήκε έξω, και μετά θυμήθηκε ότι "κάτι" ξέχασε στο δωμάτιο. Ηταν το πρώτο της και μπορεί να μην το είχε συνηθίσει μέχρι τότε.
Α ρε μάνα!!!!!!!!!
:lol::lol::lol:

RAKTIA σου εχει τυχει να ευχεσαι εκεινη η κατσαριδα να τσιμπαγε λιγουλακι μονο, το αδελφακι σου? Εγω παντως με τον δικο μου, θα το σκεφτομουν:redface::lol:

RAKTIA σου εχει τυχει να ευχεσαι εκεινη η κατσαριδα να τσιμπαγε λιγουλακι μονο, το αδελφακι σου? Εγω παντως με τον δικο μου, θα το σκεφτομουν:redface::lol:

Κοίτα, επειδή στα χρόνια που ακολούθησαν, έφαγα το ξύλο της αρκούδας και τα μπινελίκια του αιώνα..... έχω σκεφτεί πολύ χειρότερα.
Αλλά τα έχω ξεπεράσει γιατί του έχω αδυναμία:/:

Αλήθεια όμως, οι κατσαρίδες τσιμπάνε;;;;;:blink:

Κοίτα, επειδή στα χρόνια που ακολούθησαν, έφαγα το ξύλο της αρκούδας και τα μπινελίκια του αιώνα..... έχω σκεφτεί πολύ χειρότερα.
Αλλά τα έχω ξεπεράσει γιατί του έχω αδυναμία:/:

Αλήθεια όμως, οι κατσαρίδες τσιμπάνε;;;;;:blink:

Ε, οχι βεβαια!

(μην αφηνεις τη Γιουλη να σε επηρεαζει. Το κανει για να παει καλα η επιχειρηση της.)

Καλά ρε Γιούλη σε μένα βρήκες;;;; Ντροπή ρε συ....:(

οι κατσαριδες δεν τσιμπανε, πιπιλανε...:rolleyes:
Ακουστε σε λιγο την ιστορια της Αναστασιας...;):D
ΠΡΟΣΟΧΗ οσοι δεν αντεχετε, μην τη διαβασετε:(

Ε, οχι βεβαια!

(μην αφηνεις τη Γιουλη να σε επηρεαζει. Το κανει για να παει καλα η επιχειρηση της.)
η επιχειρηση μας partner:lol:

Αντε ντε! Που είναι η ιστορία;;;;

Παιδάκια καλημέρα!!!:)
Αφου με προκαλείτε θα εκπλαγείτε!:P:lol::lol:

...Λοιπόν κοιμόμουν στο σπίτι της γιαγιάς μου ένα καλοκαιρι. Ισόγειο....Το δωμάτιο στον κήπο. Και πρωί Κυριακής.:)
Οι καμπάνες κτυπούσαν χαρμόσυνα και τα αφτάκια μου τις άκουγαν καθότι η εκκλησία είναι κοντά στο σπίτι...:D
Ξαφνικά καθώς ήμουν μεταξύ ύπνου και ξύπνιου, μπρούμυτα και με τα χέρια ξέρετε έτσι όπως τα βάζουμε διπλωμένα σχεδόν δίπλα στη μύτη μας οι παλαμες και οι αγκώνες λυγισμένοι, άκουσα έναν θόρυβο σαν τρανζίστορ απαλό απο δεξιά, κι ένιωσα να με πιπιλάει κάτι στο χέρι κινούμενο απο τον αγκώνα του δεξιού μου χεριου προς το μούτρο μου.Αργά αργά και με πολύ δεξιοτεχνία..:/: Και ανοιγω τα μάτια μου και ΤΙ ΝΑ ΔΩ!
ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΤΕΡΕΖΑ κόκκινη πεταχτή να με κοιτάζει με τις ματάρες της και τις μουστακες της να τις παίζει πίσω μπρος και να κινείται προς τη μύτη μου.:down: Ειχε πατήσει και είχε διασχίσει και τον καρπό μου όταν αρχισα να τσιρίζωωω!!!! Γιαγια κατσαρίδααααααααα!!!! :mad::mad:
Και η συγχωρεμένη η γιαγιάκα μου κατεφθασε με το τέζα ψεκάζοντάς με ολόκληρη πάνω στον πανικό της και εμένα και τα σκεπάσματα. Η δαιμονισμένη κατσαρίδα έτρεχε σαν την τρελη επάνω μου πλέον κι εγώ χοροπηδωντας έτρεξα στην μπανιέρα και τριβομουν για καμια ώρα να φυγει η μυρωδια του ΤΕΖΑ. Μπορει και να μύριζα για καμμιά μέρα τέζα!:down::down::down:

Λοιπόν ακομη ακουω τον ήχο της κατσαρίδας. Ηταν δίπλα στο αφτί μου και τον θυμάμαι πολύ καλά. Σαν παράσιτα τρανζίστορ αχνά αχνά και επίσης δεν δαγκώνει αλλα πιπιλάει κανονικά και μαλιστα γερά. Ρουφάει η κυρία.

ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΛΟΙΠΟΝ. :down::down:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back