Και οτι ελεγα πως δεν φοβαμαι τις κατσαριδες!!!!Αραζα προ ολιγων ωρων στο μπαλκονι και ερχεται η γλυκια μου Μεντη,κανοντας το γνωστο μπρρρρ.Εγω νομιζα πως μου μιλουσε και της μιλουσα και εγω "τι ειναι κοπελα μου και τετοια!!!",συνεχισε λοιπον τα μπρρ,αλλα κοιτουσε κατω απο την καρεκλα μου.Τα φωτα σβηστα εξω,μονο κερια αναμενα(ρομαντζαδα βλεπετε!)
Οσπου νιωθω ενα γαργαλιτο στη πατουσα!!!!Αυτο ηταν!Μια τεραστεια καφε με φτερα κατσαριδα,εκοβε βολτα για λιγα δευτερολεπτα πανω μου.

Επαθα πλακα,δεν το συζηταω.Εχω κανει ολοκληρα απολυμανση,αλλα η αισθηση ειναι ακομα πανω μου.
Και το καλυτερο ειναι οτι απο εκεινη την ωρα το γλυκο μου γατι,εχει φερει αλλες τρεις ιδιες,κρατωντας τες στο στομα παρακαλω,μεσα στο σπιτι.Τις αφηνει μπροστα μου,αναποδα η κατσαριδα,κουνοντας τα βρωμιαρικα ποδια και κεραιες,χαριζοντας μου το λαφυρο της.
Δεν με βλεπω να κοιμαμαι σημερα.....
Εκανα ενα μιγμα απο ζαχαρη αχνη και μαγειρικη σοδα και εριξα σε μπαλκονια και διπλανη ταρατσα(απο την ταρατσα ερχοντα,γιατι η παραδιπλα πολυκατοικια εκανε απολυμανση και μαζευτικαν ολες εκει)Εσπηρα και φυλλα δαφνης που λενε οτι τις διωχνει.Δεν ξερω τι αλλο να κανω.Αν εχει κανεις καμια αλλη ιδεα,θα του ημουν ευγνωμον.