Καλά τώρα θυμήθηκα ΤΟ γεγονός

.
Λοιπόν, καλοκαιράκι και έχουμε πάει με τον φίλο μου για δουλειά+ψιλοδιακοπές στο Άστρος. Αφού τελειώνει η δουλειά, λέμε δεν μένουμε και ένα βράδυ, μιας και είναι πολύ ωραίο το μέρος. Πάμε σε ένα ξενοδοχείο που είχαμε ξαναμείνει, τζίφος. Πάμε σε δεύτερο, πάλι τζίφος. Εντάξει λέμε, θα πάρουμε σβάρνα τους δρόμους και ότι βρούμε, σιγά για μια νύχτα. Φτάνουμε σε ένα δρόμο που ήταν σε ύψωμα και έβλεπες όλο το Άστρος, α πολύ ωραία λέμε. Πάμε σε ένα σπίτι (rooms to let, zimmer), ήταν ένας παππούς, την έβγαζε δεν την έβγαζε μέχρι την επόμενη μέρα(με αυτοκόλλητα στην καρδιά και χέσε μέσα). Του λέμε ότι θα κάτσουμε 2 νύχτες, αφού ήταν τόσο ωραία η θέα, τα κανονίζουμε, όλα οκ.
Αφήνουμε τα πράγματα και φεύγουμε για ποτό(απόγευμα όλα αυτά). Το σπίτι ήταν στον 1ο όροφο, είχε 2 δωμάτια με κοινή κουζίνα και τουαλέτα, αλλά δεν είχε άλλους οπότε είπαμε οκ.
Γυρνάμε απ'το ποτό και ανεβαίνοντας τα σκαλιά συναντάμε μια κατσαρίδα. Οκ, λέμε, έτυχε.
Πάμε στο δωμάτιο, καθόμαστε στο μπαλκόνι, βλέπουμε άλλη μια. Ξαναέτυχε λέμε. Ε, πάμε για ύπνο και αρχίζουν να εμφανίζονται οι κατσαρίδες μιλούνια. Εγώ να έχω κουλουριαστεί στο κρεββάτι(από επάνω με τα ρούχα εννοείται) και ο φίλος μου ξαγρύπνησε όλο το βράδυ να σκοτώνει κατσαρίδες

. Σηκωνόμαστε το πρωϊ 7 η ώρα, μαζευουμε τα μπογαλάκια μας και μην τον είδατε τον παναή! Ούτε τα δόντια μας δεν πλύναμε από την σιχαμάρα

.
Και πληρώσαμε και 10 ευρώ παραπάνω απ'ότι είχαμε πει, γιατί κάτσαμε λιγότερο

.
τί να του πεις όμως του παππού, εμείς βιαζόμασταν να πάμε κάπου να πλυθούμε

.