Φοβίες

Σημερα το απογευμα,πηγαμε στο σουπερ-μαρκετ.Οπως γυρναγαμε,λεμε να κοψουμε δρομο απο ενα χωματοδρομο για να μην παμε απο την λεωφορο και φαμε την ωρα μας.Καθως περπαταγαμε στο χωματοδρομο(εγω προχωραγα πρωτη και απο πισω η μανα μου...)ενιωσα κατι πολυ μαλακο να διασχιζει τα ποδια μου....Κοιταω,τι να δω...:|Ενα γκριζο-καφε φιδι,μεγαλο(περιπου 1 μετρο...δεν ειχα και μεζουρα...αλλα με το ματι τοσο το υπολογησα...).Εγω να εχω μεινει ακινητη και η μανα μου να μου λεει"περπατα καλε,τι επαθες??",κοιταει μετα....βαζει κατι τσιριδες...εγω εν το μεταξυ να εχω χεστει πανω μου(που λεει ο λογος....)Ευτυχως,ομως εφυγε.(φοβηθηκε απο τις τσιριδες...:lol: και εμεις απο αυτο...).Λιγα δευτερολεπτα πιο γρηγορα αν περπατουσα μπορει να το ειχα πατησει...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

το ασανσερ της φρικης

Θυμήθηκα το εξής ανατριχιαστικό σκηνικό. Πριν από πολλά χρόνια, καλοκαίρι, βραδάκι και εγώ παω στο σπίτι του τότε φίλου μου. Το εν λόγω σπίτι στον 4ο όροφο οπότε παίρνω το ασανσέρ. Μπαίνω μέσα και με το που πατάω το κουμπί έζησα τον εφιάλτη της ζωής μου! Ξεπροβάλει κατσαριδάρα, θρασύτατη και με επεκτατικές διαθέσεις. Που να πάω γαμώτο μέσα στο ασανσέρ;;;; Είχα κολλήσει πισω πίσω και σκεφτόμουν τι θα γίνει αν παρουσιαστεί κι άλλη (γιατί λένε ότι οι κατσαρίδες εμφανίζονται πάντα ντουμπλεξ)
1ος όροφος.... Να έχω μείνει στήλη άλατος, δεν κουνιόμουν, δεν μιλουσα (και τι να πω άλλωστε) νομίζω ότι δεν ανέπνεα καν....
2ος όροφος Ξεμπλοκάρω λίγο και αρχίζω και τσιρίζω, προσπαθώντας πάντα να φτάσω το κουδούνι μήπως και με σώσει κανένας χριστιανός.
3ος όροφος Συνειδητοποιώ ότι όσο φωνάζω έχω το στόμα μου ανοιχτό και ξαφνικά μου μπαίνει η ιδέα ότι το κτήνος θα μπει στο στόμα μου. Σταματάω τις φωνές και αρχίζω τα κλάματα. Καθ' όλη την διάρκεια του ταξιδιού στην φρίκη, η κυρία έκοβε βόλτες στους τοίχους και στο πάτωμα, πότε πλησιάζοντάς με και πότε κρύβοντας την ομορφιά της στο πάνω μέρος του ασανσέρ, εκεί που βγαίνει το φως. Ισως να είχε τρομάξει απο τις φωνές μου γιατί δεν με ακούμπησε απλα κινούνταν απειλητικά κοντά μου.
4ος όροφος-προορισμός! ο φίλος μου είχε ακούσει τις φωνές μου και περίμενε εξω από το ασανσέρ έντρομος νομίζοντας ότι κάτι έχει συμβεί. Φτανω στον όροφο, ανοίγω την πόρτα και πετάγομαι έξω. Κάτωχρη, (το χρώμα του πεθαμένου τελείως ρε παιδί μου) τσιρίζοντας ακόμα και χωρις λόγο και κλαίγοντας βέβαια!!!!!
Και το ποιο κωμικό είναι ότι ο φίλος μου, άνοιξε την πόρτα του ασανσέρ για να δει γιατι φωνάζω, έβαλε μια φωνη και αυτός και την ξαναέκλεισε!!! αντρες........ (έτσι για να το συνδέσουμε και με άλλα θέματα)
Για πολυ πολύ καιρό πήγαινα με τις σκάλες στο σπίτι του.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πω-πω, αυτό ήταν όντως σκηνικό τρόμου:sick::mpliaks::sick::mpliaks:.
Αλλά και η αντίδραση του φίλου σου, σούπερ:lol::lol::lol:.

η κατσαριδα σε κλειστο χωρο ειναι αιτια ανακοπης.
εχω παθει σχεδον το ιδιο, αλλα στο μπανιο, οπου μολις εχω τραβηξει την κουρτινα να κανω ντους κ βλεπω σε μηδενικη αποσταση κατσαριδα απεναντι ακριβως απο το προσωπο μου, πανω στην κουρτινα...:down::down:
με τι να σκοτωσεις μια κατσαριδα πανω στην κουρτινα οταν δεν φορας ρουχα κ μεσα στη ντουζιερα εχεις αφρολουτρα ? :mad:
κι αν πεσει πανω στο γυμνο σου σωμα?ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα ουτε να το σκεφτομαι :(:(
αρχισα να φωναζω ΦΥΣΙΚΑ. μετα δε θυμαμαι τιποτα αλλο απ'την τρομαρα.......:(:(

εχω παθει σχεδον το ιδιο, αλλα στο μπανιο, οπου μολις εχω τραβηξει την κουρτινα να κανω ντους κ βλεπω σε μηδενικη αποσταση κατσαριδα απεναντι ακριβως απο το προσωπο μου, πανω στην κουρτινα...:down::down:
με τι να σκοτωσεις μια κατσαριδα πανω στην κουρτινα οταν δεν φορας ρουχα κ μεσα στη ντουζιερα εχεις αφρολουτρα ? :mad:
κι αν πεσει πανω στο γυμνο σου σωμα?ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα ουτε να το σκεφτομαι :(:(

:lol::lol::lol::lol:
Φρίκη το σκηνικό, αλλά δε μπορώ να μη γελάσω.... σε φαντάζομαι με τις σαπουνάδες και τα γουρλωμένα μάτια
:lol::lol:

ΠΑΣΧΑΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑ.Σώσε με παιδί μουουουουου!!!:lol::lol:

Τώρα ανακάλυψα αυτό το ΎΠΕΡΟΧΟ θέμα!!θα το διαβάζω σιγά σιγά, να διασκεδάζω :lol::lol::lol::lol:Κι εγώ σιχαίνομαι τις κατσαρίδες, αλλά, πέραν της σιχαμάρας, παθαίνω σοκ με όντα, που η στενή επαφή μαζί τους μπορεί να μας βλάψει. Πλην, σοκ ξε-σοκ, δεν θα αφήσω τα τέρατα μες στο σπίτι μου:mad:Π.χ., μπάμπουρες. Μεγάλα κόκκινα έντομα 10 φορές πιο μεγάλα από σφήκα, που έτσι και σε τσιμπήσουν και είσαι αλλεργικός, πας άκλαφτος. Επίσης, σιχαίνομαι τις βρωμούσες, που ,αν τις σκοτώσεις, σκυλοβρωμάνε:(Με την τρίχα κάγκελο, βουτάω μυγοσκοτώστρες, παντόφλες, μπαϋγκόν και εξορμώ κατά του εχθρού:mad:Το πιο φρικτό ήταν, που, ενώ οδηγούσα καλοκαίρι στην εθνική οδό με τζάμια ανοιχτά και 120 χλμ/ώρα, μπαίνει από το ανοιχτό παράθυρο κάτι σαν μπάμπουρας , κολλάει στο λαιμό μου (μπλιιιιαχ), με τσιμπάει, τον διώχνω με το χέρι μου και χώνεται κάπου κάτω από τα καθίσματα (όλα αυτά οδηγώντας). Συνεχίζω το ταξίδι, κι επειδή σε 10 λεπτά έφτανα στην πόλη που πήγαινα, τηλεφωνώ με το κινητό να με περιμένουν με αντιισταμινικά κλπ φάρμακα, γιατί τσίμπιμα στο λαιμό από αγνώστου ταυτότητος έντομο, δεν ξέρεις τί μπορεί να σου βγάλει:(Ευτυχώς, εκτός από λίγο πρήξιμο δεν μου έκανε τίποτε άλλο, αλλά, κάποιος που φοβάται πολύ, θα είχε σκοτωθεί. Γι'αυτό, κλειστά τα παράθυρα κορίτσια. Ακριβώς το ίδιο, αλλά, χωρίς τσίμπιμα μου συνέβη και φέτος την Άνοιξη (δεν έβαλα μυαλό κι έχω ανοιχτά παράθυρα, ποντάρω ότι δεν θα μου ξανασυμβεί, τρομάρα μου)

A καλά, έχεις να ρίξεις γέλιο ουουουου;).
Όσον αφορά τα κλειστά παράθυρα, αν ντεν έχεις αιρ κοντίσιον καρντιά μου τί κάνεις οεο;:mad:

A καλά, έχεις να ρίξεις γέλιο ουουουου;).
Όσον αφορά τα κλειστά παράθυρα, αν ντεν έχεις αιρ κοντίσιον καρντιά μου τί κάνεις οεο;:mad:

τοτε θα μπουν σφηκες ακριδες και ολα τα σιχαμερα εντομα, να τσιμπησουν τη μικρη κων/να :lol::lol::lol::lol:

ΠΑΣΧΑΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑ.Σώσε με παιδί μουουουουου!!!:lol::lol:

δεν ειχα την πασχαλιτσα τοτε, ειχα σκυλακι. αλλα φωναξα τη μαμα μου :redface::redface:

Θυμηθηκα και αλλο ενα γεγονος.Καλοκαιρι,πριν κατι χρονια,ειχαμε παει στην Κρητη.Ειχαμε ανοιχτα τα τζαμια,γιατι το αυτοκινητο που ειχαμε δεν ειχε αιρ κοντισιον.Καθομουν στο πισω καθησμα και κοιταγα κατι κατσικιες απο τη δεξια πλευρα του δρομου.Ετσι οπως καθομουν ακουω κατι...γυριζω και βλεπω μια σφηκα,αρχησα να ουρλιαζω,μεχρι που σταματησαμε το αυτοκινητο,και πεταχτηκα εξω εντρομη.Ευτυχως,την διωξαμε!!!:up:
Και ενα αλλο γεγονος...
Καλοκαιρι παλι στο χωριο της γιαγιας μου.Ηταν μεσημερη,εκανε πολυ ζεστη και ειχαμε ανοιξει πορτες και παραθυρα.Ξαφνικα,μπαινει μια σφηκα στο σαλονι και μια ακριδα μεγαλη,πρασινη στο δωματιο.Σηκωνεται η γιαγια μου να διωξει την ακριδα,αυτη ομως ανεβηκε πιο ψηλα στο τοιχο.Δεν πειραζει λεμε θα βγει.Στο σαλονι,εν το μεταξυ,η σφηκα εκανε βολτες για κανενα 5 λεπτο,στο τελος ομως πηγε πισω απο την εικονα της παναγιας.Το ιδιο σκηνικο το εκανε για πολλες μερες,στο τελος την εβγαλα καλογρια(λογω της κρυψωνατης πισω απο την εικονα...λες και ηταν μοναστηρι:lol:)Γυρναμε παλι στο θεμα της ακριδας.Εγω το βραδυ κοιμηθηκα στο διπλανο δωματιο με κλειστα παραθυρα και πορτες.Το πρωι παω να κατουρησω και την βλεπω πανω απο τον καθρεφτη,ουρλιαζω,ερχεται η γιαγια μου και μου λεει"μαρι?την ακριδουλα φοβασαι???".Την πιανει με το χερι και την πηγαινε στο μπαλκονι για να την αφησει να φυγει.Ελα ομως που η ακριδα ειχε κατι μυτερο στο πωπω της και την τσιμπησε.Η γιαγια μου να τσιριζει και να ερχεται μεσα για να βαλει φενιστιλ.Οπως,εβαζε τη φενιστιλ της λεω"σε τσιμπησε η ακριδουλα???":lol:

Έχω και ένα θέμα με τις αράχνες: το βράδυ δεν αφήνω τα αυτάκια μου εκτεθειμένα γιατί φοβάμαι ότι θα μπεί καμία αράχνη και θα γεννήσει αυγά! Το είχα δεί στις ειδήσεις πριν χρόνια και μου έχει κάτσει!!!
Και μη με κοροϊδεύεται εντάξει????
Εγώ είχα ακούσει και για κάποιον, που μύρισε ένα τριαντάφυλλο και εισέπνευσε μια αράχνη. Μπήκε στα πνευμόνια του και ύφανε ιστό!:blink::blink:

στην κερκυρα απο οπου κ καταγομαι, εχει ως γνωστον πολλους σκορπιους. και οχιες. παλια θυμαμαι, ημουν τρομερα εξοικειωμενη με τους σκορπιους γιατι ηταν σχεδον καθημερινο θεαμα. δεν τους φοβομουν καθολου, ειχε τυχει να τρωμε π.χ κ λιγο πιο περα να αλωνιζουν σκορπιοι. αρκετοι σκορπιοι, και δεν κανω πλακα. 5-6 ας πουμε. επισης, δεν ετυχε ποτε να μας τσιμπησουν. μαλλον κ εκεινοι ηταν εξοικειωμενοι με εμας επισης....:P:P
τωρα δε βλεπω πια τα τελευταια χρονια. ευτυχως γιατι δε θα μουν το ιδιο ανετη...:lol:

στην κερκυρα απο οπου κ καταγομαι, εχει ως γνωστον πολλους σκορπιους. και οχιες. παλια θυμαμαι, ημουν τρομερα εξοικειωμενη με τους σκορπιους γιατι ηταν σχεδον καθημερινο θεαμα. δεν τους φοβομουν καθολου, ειχε τυχει να τρωμε π.χ κ λιγο πιο περα να αλωνιζουν σκορπιοι. αρκετοι σκορπιοι, και δεν κανω πλακα. 5-6 ας πουμε. επισης, δεν ετυχε ποτε να μας τσιμπησουν. μαλλον κ εκεινοι ηταν εξοικειωμενοι με εμας επισης....:P:P
τωρα δε βλεπω πια τα τελευταια χρονια. ευτυχως γιατι δε θα μουν το ιδιο ανετη...:lol:

Εχει ΚΑΙ σκορπιούς στην Κέρκυρα; Ευτυχώς το έμαθα τώρα... ποντίκια, σαύρες, κατσαριδες, πάει κι έρχεται... αλλά σκορπιούς :blink::blink: δεν τους αντέχω...

πηρα φορα τωρα.:P:lol::D

επισης στην κερκυρα υπαρχουν οι λεγομενες ζαμπες. ειναι σαν μεγαλοι βατραχοι, μαυριδεροι και γλοιωδεις. μπλιαχ. δε σε πειραζουν, απλα ειναι σιχαμενα. :P και εχει κ πολλα ειδα σαυρας. σαυρες να δουν τα ματια σας. η κερκυρα ειναι η χαρα της γατας :P:rolleyes:

Εχει ΚΑΙ σκορπιούς στην Κέρκυρα; Ευτυχώς το έμαθα τώρα... ποντίκια, σαύρες, κατσαριδες, πάει κι έρχεται... αλλά σκορπιούς :blink::blink: δεν τους αντέχω...

ναι, στα χωρια εχει. οχι κεντρικα ομως μεσα στην πολη. εκει εχει ποντικια περισσοτερο. αλλα στα χωρια εχει φιδια, σαυρες κ σκορπιους. μαυρους. πηγαινα μικρη κ τους παρατηρουσα. ομορφα ζωα, αν κ επικινδυνα ;);)

Αυτό το νησί, καλές μου, τα έχει όοολα και συμφέρει:mad: Και μετά μου λες εμένα, Μελίνα, να ξαναπατήσω τα πόδια μου εκεί... Αφού πάσχω από Κερκυροφοβία:P

Αυτό το νησί, καλές μου, τα έχει όοολα και συμφέρει:mad: Και μετά μου λες εμένα, Μελίνα, να ξαναπατήσω τα πόδια μου εκεί... Αφού πάσχω από Κερκυροφοβία:P

το ηξερα οτι θα πεταχτεις εσυ παλιοσουσουραδα :lol::lol::lol:
ΤΟ ΗΞΕΡΑ :P

Αυτό το νησί, καλές μου, τα έχει όοολα και συμφέρει

η αληθεια ειναι οτι επειδη εχει καργα πρασινο, εχει κ μεγαλη πανιδα. πολλα ζωυφια, πολλα ερπετα τρωκτικα κ εντομα. :lol::lol:

Αφού είναι :sick::sick::sick::mpliaks::mpliaks::mpliaks:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back