Τώρα ανακάλυψα αυτό το ΎΠΕΡΟΧΟ θέμα!!θα το διαβάζω σιγά σιγά, να διασκεδάζω

Κι εγώ σιχαίνομαι τις κατσαρίδες, αλλά, πέραν της σιχαμάρας, παθαίνω σοκ με όντα, που η στενή επαφή μαζί τους μπορεί να μας βλάψει. Πλην, σοκ ξε-σοκ, δεν θα αφήσω τα τέρατα μες στο σπίτι μου

Π.χ., μπάμπουρες. Μεγάλα κόκκινα έντομα 10 φορές πιο μεγάλα από σφήκα, που έτσι και σε τσιμπήσουν και είσαι αλλεργικός, πας άκλαφτος. Επίσης, σιχαίνομαι τις βρωμούσες, που ,αν τις σκοτώσεις, σκυλοβρωμάνε

Με την τρίχα κάγκελο, βουτάω μυγοσκοτώστρες, παντόφλες, μπαϋγκόν και εξορμώ κατά του εχθρού

Το πιο φρικτό ήταν, που, ενώ οδηγούσα καλοκαίρι στην εθνική οδό με τζάμια ανοιχτά και 120 χλμ/ώρα, μπαίνει από το ανοιχτό παράθυρο κάτι σαν μπάμπουρας , κολλάει στο λαιμό μου (μπλιιιιαχ), με τσιμπάει, τον διώχνω με το χέρι μου και χώνεται κάπου κάτω από τα καθίσματα (όλα αυτά οδηγώντας). Συνεχίζω το ταξίδι, κι επειδή σε 10 λεπτά έφτανα στην πόλη που πήγαινα, τηλεφωνώ με το κινητό να με περιμένουν με αντιισταμινικά κλπ φάρμακα, γιατί τσίμπιμα στο λαιμό από αγνώστου ταυτότητος έντομο, δεν ξέρεις τί μπορεί να σου βγάλει

Ευτυχώς, εκτός από λίγο πρήξιμο δεν μου έκανε τίποτε άλλο, αλλά, κάποιος που φοβάται πολύ, θα είχε σκοτωθεί. Γι'αυτό, κλειστά τα παράθυρα κορίτσια. Ακριβώς το ίδιο, αλλά, χωρίς τσίμπιμα μου συνέβη και φέτος την Άνοιξη (δεν έβαλα μυαλό κι έχω ανοιχτά παράθυρα, ποντάρω ότι δεν θα μου ξανασυμβεί, τρομάρα μου)