Φοιτητής-λουλούδι στη Χίο (έριξε καυτό λάδι σε σκυλάκο)

Ο μόνος τρόπος πάντως για να τιμωριθεί είναι να υποστεί τα ίδια που πέρασε το σκυλάκι και μετά θανατική ποινή

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗς Κ θ. Στουπακη 22 Χιος 2271021542 Τα στοιχεια του τα εβαλε καποιος στο You tube δεν ειναι λυση η βια στη βια παιδια το ξαναλέω ο ανθρωπος εχει προβλημα καπου διαβασα οτι απο μικρο τον βιαζε ο πατερας του.

Οταν σε χρησιμοποιουν σαν αντικειμενο και δεν νοιαζονται για σενα μετα αντιμετωπιζεις ζωα κι ανθρωπους με τον ιδιο τροπο και τοπ θεωρεις φυσιολογικο, ετσι εχεισ μεγαλωσει.. δεν διανοεισαι καν κατι αλλο.Προφανως οπως γλυκα φωναζε το σκυλακι ετσι γλυκα τον φωναζαν κι αυτον και μετα τον κακοποιουσαν κι αυτο επαναλαμβανει στο βιντεο. Εχει ηδη υποστει παρομοια γι αυτο τα επαναλαμβανει. Ειναι μια κραυγη βοηθειας που γινεται με πολυ διεστραμμενο και αρωστημενο τροπο: την επαναληψη ενος συμβαντος, γι αυτο τα εστειλέ τα βιντεο , θα με θυμηθειτε καθως εξελισεται

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Yasmin μου ακομη κι ετσι να ειναι τα πραγματα, να υποχρεωθει σε ψυχοθεραπεια. Να εγκλιστει. Και γιατι να μη κανει τα ιδια και χειροτερα σε ενα παιδακι αυριο, με δελεαρ μια σοκολατα;; Ειναι επικινδυνο το ατομο!!!! Διεστραμενο. Σαδιστης. Θα μου πειτε καλως ορισες στο κοσμο... Αν κλειναμε τους διεστραμενους δεν θα εφταναν οι χωροι.....
Γμτ ομως!!! Κατι πρεπει να γινει. Κι εγω ειμαι μαλλον κακια γυναικα, αλλα πιστευω κι ο αγιος φοβερα θελει. Νομιζω λειτουργει ακομη και σε διαταραγμενα ατομα.
Ευχαριστουμε για τα στοιχεια κοριτσι μου. Ειναι η διευθυνση του στη Χιο αυτη;;;

Η φοβερα δεν λειτουργει σε κανεναν απλα σε φοβαται ο αλλος και θα στη φερει ακομα πιο υπουλα. Σαφεστατα χρειαζεται ψυχιατρικη και ψυχοθεραπευτικη βοηθεια αλλιως σ ολη του τη ζωη θα το κανει παντα αυτο.
Τα ορια ομως οπως το σταματημα απο την δικαιοσυνη και το να ακουσει καποια πραγματα για τα δικαιωματα, και να δουλευτει αυτο μεσα του,εχουν πολυ μεγαλη σημασια για τετοιους ανθρωπους που δεν εχουν νιωσει ποτε κανενα οριο. Η βια δεν ειναι οριο.

Γιασμιν, αμα εισαι ελεινος και τρισάθλιος δεν εχει σημασία ποιος σε βίαζε!
Υπάρχουν κι άλλοι άνθρωποι που μπορει να έχουν κακοποιηθεί αλλά δεν έβγαλαν ποτέ τα απωθημένα τους σε ανυπεράσπιστα πλάσματα. Υπάρχει και ένα θέμα κληρονομικότητας που δεν πρέπει να ξεχνάμε, αν ο πατέρας του ηταν ελεινός, πιθανότατα θα είναι και αυτός ελεινός, άσχετα με την κακοποίηση.

Αλλά είμαστε και σίγουροι οτι ισχύει αυτό; Το μονο σίγουρο που εγώ βλέπω ειναι η πράξη που έκανε. Δεν νομίζω οτι θα μπορέσει ποτέ κάτι να τον κάνει να καταλάβει τι έκανε, μονο αν κάποτε δεθεί με κάποιο ζωάκι (που αποκλείεται)

ΚΑΥΤΟ ΛΑΔΙ ΣΕ ΣΚΥΛΟ;

Εχτές ρίχνοντας μια ματιά στην τηλεόραση είδα το ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ:
Στην εκπομπή TVTIGLON του ALPHA έδειχνε κάποιον Κύπριο φοιτητή ( ? ) να πετάει από το παράθυρο του διαμερίσματος του καυτό λάδι σε ένα σκύλο που βρίσκοταν από κάτω και έτρωγε...
Όλο αυτό ήταν τραβηγμένο σε βιντεάκι από κινητό (μάλλον) και χρησιμοποιήθηκε στην εκπομπή για να ψηφίσει ο κόσμος για τον χειρότερο... κάτι (δεν ξέρω τι έγινε μετά... ήμουν σε κατάσταση σοκ...)

Ας μου πει κάποιος που το είδε οτι ήταν σκηνοθετημένο... 'Οτι ήταν πλάκα και το σκυλάκι δεν έπαθε τίποτα...

Ειλικρινά, δεν φαντάζομαι το μέγεθος της αρρώστιας...
Απλά δεν μπορώ...

Είναι αλήθεια:down:. Το άκουσα προχτές στις ειδήσεις του ΑΝΤ1 & του MEGA. Του έχει γίνει είδη μήνυση από κάποια φιλοζωική εταιρεία:mad:. Λεπτομέριες δεν ξέρω. Είχε και κάποιες κυρώσεις στη σχολή του. Είναι άρρωστος, αυτός ο Κύπριος φοιτητής! Δεν θέλω να στιγματίσω αλλά... μόνος του το βιντεοσκόπησε από το κινητό του και το ανέβασε στο διαδύκτυο. Αυτά τα ολίγα.:down:

Συμφωνώ με τη Γιασμίν. Αναρωτιέμαι το "οφθαλμόν αντί οφθαλμού" που οδηγεί?
Θα σωθεί το σκυλί έτσι? Ή θα σωθούν άλλα ζώα?

Παιδιά συγνώμη.

Δεν είχα δει ότι είχε αναλυθεί η φρίκη.

Αγγελική ευχαριστώ.

Δυστυχώς είναι αλήθεια.... Μου έστειλαν και το βιντεάκι σε mail, αλλά δεν τόλμησα να το δω, μετά από τις περιγραφές που άκουσα..... Είναι ντροπή... Στο μήνυμα που μου έστειλαν υπήρχαν το όνομα του φοιτητή και τα email του Συλλόγου Φοιτητών και του Πανεπιστημίου για να διαμαρτυρηθούν όσοι ενδιαφέρονται, αλλά δεν ξέρω αν μπορώ να τα γράψω εδώ. Εγώ πάντως έστειλα αμέσως τη γραπτή διαμαρτυρία μου και ελπίζω και ο κόσμος εκεί να τον απομονώσει και να μην το περάσει έτσι...

Δεν υπαρχουν ελεινα μωρα εμεισ φτιαχνουμε ελεινους ενηλικες! Δεν υπαρχει ψυχικη κληρονομικοτητα στην διαστροφη απλα αλλα παιδακια γινονται νευρωτικα και δεν πειραζουν κουνουπι παρα χτυπανε τον εαυτο τουσ οπως ο μπαμπας τους κι αλλα γινονται σαν το μπαμπα τους και χτυπανε αλλουσ σαν τον εαυτο τους.

Μη ξαναγυρνατε στο μεσαιωνα με την αυτοδικια οπως ακριβως εκανε ο πατερας του.

Ο μόνος τρόπος πάντως για να τιμωριθεί είναι να υποστεί τα ίδια που πέρασε το σκυλάκι και μετά θανατική ποινή

Υπάρχει και ένα θέμα κληρονομικότητας που δεν πρέπει να ξεχνάμε, αν ο πατέρας του ηταν ελεινός, πιθανότατα θα είναι και αυτός ελεινός, άσχετα με την κακοποίηση.

Στενοχωρήθηκα πολύ που διάβασα τέτοιες απόψεις εδώ, σ' ένα φόρουμ που υποτίθεται ότι συγκεντρώνει ανθρώπους με ευαισθησίες που προσπαθούν να κάνουν τον κόσμο λίγο καλύτερο.
Αυτός είναι δηλαδή ο πολιτισμός μας; Το λυντσάρισμα από μαινόμενο πλήθος; Η "κληρονομική διαστροφή"; :(:(:(
Ο μόνος τρόπος να αλλάξουμε τον κόσμο, είναι ξεκινώντας απ' τον εαυτό μας. Μια κοινωνία βίαιη, πάντα θα παράγει βίαιους ανθρώπους. Είμαστε πολύ τυχεροί που ζούμε σε μια εποχή στην οποία υπάρχουν τουλάχιστον θεσμοθετημένοι νόμοι. Ας απαιτήσουμε την αυστηρή εφαρμογή τους, ή ακόμα και την αναπροσαρμογή τους, αλλά πάντα λειτουργώντας στο πλαίσιό τους. :/:

Εχετε υποψην οτι στην διαστροφη και την επαναλειψη της οσοι βλεπουν οδηγουνται στο να αισθανθουν τον θυμο που ο διεστραμενος ανθρωπος δεν μπορει να αισθανθει. Μας εχει βαλει ολους με αυτην του την πραξη να θυμωνουμε σαν τρελοι, αυτο ακριβως που δεν μπορεσε να κανει εκεινος με τον πατερα του δηλαδη, να διαφοροποιηθει απο αυτον και να εχει δικες του αξιες.
Αυτο το πραγμα απο μονο του μαρτυραει οτι ο ανθρωπος αυτος εχει ζησει οχι απλα φοβερη σωματικη κακοποιηση αλλα και ψυχικη διαστρεβλωση της πραγματικοτητας. Ο μηχανισμος ταυτισης με τον θυτη ειναι ο πιο συνηθισμενος στα κακοποιημενα παιδια που εχουν γονεις που τους παρουσιαζουν την βιαιη πραγματικοτητα ως μοναδικη και τα κανουν να αισθανονται τρομο για την εξω κανονικη πραγματικοτητα. Αυτο σε συνδυασμο οτι ακομα και το πιο κακοποιημενο παιδι εχει αναγκη μικρο να αισθανθει οτι εχει κι αυτο γονεις κι απο καπου περνει αγαπη , για να μην στραφει εναντιον των γονιων του ( θυμηθειτε το εχουν τρομοκρατησει για τον εξω κοσμο) γινεται μεσα του αυτη η διαστρεβλωση κα ταυτιζεται με τον κακοποιητικο γονιο δικαιολογωντας τον και αρχιζοντας να πιστευει οτι ετσι ειναι οποιος αγαπαει.. κακοποιει.Αντε μετα να το μαζεψεις αυτο οταν εχει γινει... ειναι δυσκολο απαιτει χροναι θεραπειας και την θεληση απο τον ανθρωπο να θεραπευτει. Αυτος ο νεαρος φαινεται εχει ταυτιστει πληρως με αυτα που του εχουν κανει ( αν παρατηρησετε η φωνη του εχει κατι το ψευτικο)και δεν υπαρχει μεσα του εκεινη τη στιγμη καμμια φωνουλα που να του λεει οτι το ζωο αισθανεται οπως προφανως κανεις δεν ειχε πει στον πατερα του οτι το παιδι του ειχε αισθηματα και δεν ειχε δικαιωμα να το βιαζει.

Η μονη λυση για να αλλαξει πραγματικα κατι εφοσον δεν ειναι ακομη χειροτερα διαταραγμενος ειναι θεραπεια σοβαρη απο εμπειρο σε τετοια περιστατικα θεραπευτη. Ο εγκλεισμος εξαρταται που θα γινει.. εαν τον βαλουν φυλακη κι εκει τον βιασουν χειροτερα θα χει νοημα? Ξερω πως ολοι θα θελαμε να μην υπαρχει αυτος η τετοιοι ανθρωποι αλλα υπαρχουν. Καθως και οι γονεις τους...

Παιδιά συγνώμη, αλλά αν υπήρχε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ τιμωρία σε ανθρώπους που κακοποιούν ζώα, δεν νομίζω πώς αυτό το καθίκι θα ήταν τόσο υπερήφανο για αυτό που έκανε....:mad:
Η κακοποίηση των ζώων θα συνεχίσει να γίνεται εάν δεν υπάρχει τιμωρία, και δεν μιλάω για ένα προστιμάκι, και "την βγάλαμε" καθαρή...

Δυστυχώς θα μου πείτε οι νόμοι δεν λειτουργούν σε άλλες περιπτώσεις, ποιός θα ασχοληθεί με τα ζώα??:down::down:

Σκέψου όμως η ποινή σε κάτι τέτοιο να ήταν 5 χρονάκια χωρίς καμία αναστολή, πόσοι θα το σκέφτονταν δίς πρίν το κάνουν??

Ο τύπος και μόνο που το έκανε και το βιντεοσκόπησε είναι σαν να μας κοροιδεύει!!! Γιατί φυσικά ξέρει πώς δεν θα υπάρξει ανάλογη τιμωρία...:down::down:

Από την εποχή του Γαλλικού Διαφωτισμού είχαν πει ότι σκοπός της φυλάκισης δεν πρέπει να είναι η τιμωρία αλλά ο σωφρονισμός..
Κατά τα άλλα συμφωνώ με την Αλίκη....Ας μην γινόμαστε σαν αυτούς που κατακρίνουμε!:(
Στενοχωρήθηκα πολύ που διάβασα τέτοιες απόψεις εδώ, σ' ένα φόρουμ που υποτίθεται ότι συγκεντρώνει ανθρώπους με ευαισθησίες που προσπαθούν να κάνουν τον κόσμο λίγο καλύτερο.
Αυτός είναι δηλαδή ο πολιτισμός μας; Το λυντσάρισμα από μαινόμενο πλήθος; Η "κληρονομική διαστροφή"; :(:(:(
Ο μόνος τρόπος να αλλάξουμε τον κόσμο, είναι ξεκινώντας απ' τον εαυτό μας. Μια κοινωνία βίαιη, πάντα θα παράγει βίαιους ανθρώπους. Είμαστε πολύ τυχεροί που ζούμε σε μια εποχή στην οποία υπάρχουν τουλάχιστον θεσμοθετημένοι νόμοι. Ας απαιτήσουμε την αυστηρή εφαρμογή τους, ή ακόμα και την αναπροσαρμογή τους, αλλά πάντα λειτουργώντας στο πλαίσιό τους. :/:

Συμφωνω και εγω μαζι σας(Ισμηνη-Αλικη).
Επισης ειμαι σιγουρη οτι θα βρεθουν παρα πολλοι που θα προβουν σε αυτη τη λυση(θα τον πλακωσουν στο ξυλο).Συμφωνει κανεις με αυτο???

Κατι ασχετο:Διαβασα στα σχολια, ενας βλακας εγραψε:Οχι σε σκυλο ρε...Γιατι δεν το εκανες σε γατα??Οι γατες ειναι τα πιο μισητα πλασματα του κοσμου(καπως ετσι).:down:

ε,μην τον λυπηθουμε και ολας!:mad:ξερεις ποσοι μετα απο φονο ή αποπειρα τους βγαζουν ψυχικα αρρωστους χωρις να ειναι???ποσο σιγουρο ειναι οτι τον βιαζε ο πατερας?:hmm:εκτος αυτου δεν δικαιολογειται αυτη η σταση!

Το αν θα τον λυπηθεί κανείς ή όχι, είναι προσωπικό θέμα του καθενός και δεν έχει και πολλή σημασία, άλλωστε.
Το αν είναι ή όχι ψυχικά άρρωστος και θύμα κακοποίησης, θα το αποφασίσουν οι γιατροί και το δικαστήριο.
Είτε είναι άρρωστος, είτε όχι, ΠΡΕΠΕΙ να εφαρμοστεί ο νόμος.
Τίποτα δε δικαιολογεί τη συμπεριφορά αυτού του ανθρώπου απέναντι στο σκύλο, η ψυχική νόσος είναι ίσως η αιτία, δεν αποτελεί όμως δικαιολογία.

Το θέμα είναι, πώς συμπεριφερόμαστε εμείς απέναντί του; Που θεωρούμε τους εαυτούς μας ψυχικά υγιείς, ευαίσθητους και πολιτισμένους;

Το βασικό πρόβλημα είναι οι νόμοι που προστατεύουν τα ζώα. Είτε δεν υπάρχουν είτε δεν εφαρμόζονται. Ο φόβος φιλάει τα έρμα, αν κάποιος ήξερε ότι θα τιμωρηθεί γι'αυτό που κάνει θα το σκεφτόταν περισσότερο πριν το κάνει.
Αν ο συγκεκριμένος είναι ψυχικά διαταραγμένος για τον οποιοδήποτε λόγο ας τον αναλάβουν οι ψυχολόγοι και οι ψυχίατροι τα ζωάκια δεν του φταίνε σε τίποτα.
Σίγουρα η βία δεν βγάζει πουθενά αλλά κάποια στιγμή αγανακτάς όταν βλέπεις ότι δεν γίνεται τίποτα.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back