LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
Αγγελικη γνωριζεις ακριβη ημερομηνια?
Πριν δυο μηνες ηταν και ο Γιωργος στο τμημα(και εγω στη Χιο).
Αν βρεθει η ημερομηνια και ακομα καλυτερα η ωρα της καταγγελιας θα ειναι ακομα πιο ευκολο να βρεθει το ονομα...
θα προσπαθησω να μαθω
βεβαια το περιστατικο εγινε πριν 2 μηνες το θεμα ειναι ομως ποτε ργινε η καταγγελια??Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
θα προσπαθησω να μαθωβεβαια το περιστατικο εγινε πριν 2 μηνες το θεμα ειναι ομως ποτε ργινε η καταγγελια??
Τα ταξινομουν αναλογα με την ημερομηνια καταγγελιας οποτε αυτο ειναι το σημαντικο.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Τοσο δύσκολο είναι να πάνε στο Προτόκολλο να βρούνε απο το θέμα την ημερομηνία???? Εκεί θα κολλήσουμε τωρα???
julia
Διακεκριμένο μέλος
https://www.ethnos.gr/article.asp?catid=5348&subid=2&pubid=139513
Γυρνάει στην Χίο ο μ@@@κας να καταθέσει!!!!!!!
Όλοι στο Λιμάνι.....
Έχει κανένας γνωστό στον ΣΚΑΙ.. να τον περιλάβουν και αυτοί.... ???
julia
Διακεκριμένο μέλος
17.10.2007
Κτηνωδία Κύπριου φοιτητή στη Χίο σε βάρος αδέσποτου σκύλου
Αποτροπιασμό προκαλεί η πράξη ενός Κύπριου δευτεροετή φοιτητή Μηχανικών Οικονομίας στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου στη Χίο, ο οποίος διασκέδαζε ρίχνοντας καυτό λάδι σε ένα παιχνιδιάρη σκύλο, που είχε την συνήθεια να κρύβει παντόφλες και παπούτσια. Μάλιστα, κατέγραψε το κατόρθωμά του με το κινητό του τηλέφωνο και στη συνέχεια έστειλε το βίντεο στους φίλους του, μην έχοντας υπολογίσει, ότι οι σκληρές εικόνες θα σοκάρουν και θα αποκαλύψουν την ταυτότητα του.
Με απόλυτο κυνισμό ο νεαρός φοιτητής διακρίνεται στην κουζίνα του διαμερίσματός του να ζεσταίνει πρώτα καλά το λάδι και στη συνέχεια να βάζει ως δόλωμα έξω από το παράθυρό του ένα λουκάνικο και να επιστρέφει και πάλι στην κουζίνα, για να σιγουρευτεί ότι το λάδι ήταν καυτό. Μόλις το αθώο αδέσποτο τετράποδο εμφανίζεται και απολαμβάνει αμέριμνο το μεζέ, ο υπάνθρωπος φοιτητής έκανε χωρίς κανέναν δισταγμό πράξη την διαστροφή του, ρίχνοντας το καυτό λάδι πάνω στον σκύλο, που τρέχει ουρλιάζοντας. Το Φιλοζωικό Σωματείο Χίου έχει εντοπίσει την ταυτότητα του δράστη και έχει υποβάλει μήνυση εναντίον του, όμως δυστυχώς όπως καταγγέλλουν οι άνθρωποι του Σωματείου, η περίπτωση του Κύπριου φοιτητή δεν είναι η μοναδική.
σαρδελα... To σωματείο στην Χϊο ξέρει το όνομά του..
Θελει καμια να παρει τηλεφωνο στο σωματειο γιατι εγω δεν μπορω τωρα?
Εχω εγω το κινητο μιας κυριας.
nenetian
Νεοφερμένο μέλος
nenetian
Νεοφερμένο μέλος
Την αυτοδικία δεν την επικροτώ, σε καμία περίπτωση. Όμως, πριν από πολλά χρόνια, στην πλατεία Ναυαρίνου (Θεσ/νίκη) δυο-τρία "μπουμπούκια" της περιοχής, έκλεισαν μια γατούλα σ' έναν κάδο κι ετοιμάζονταν να βάλουν φωτιά. Ποια αστυνομία και ποια ψυχραιμία... Κάτοικος της περιοχής, που τους πήρε χαμπάρι, τους έκανε να βλέπουν "πεταλούδες κίτρινες και κόκκινες"... Σε τέτοια περίπτωση, ας ξέρουν όλοι οι επίδοξοι βασανιστές ότι οι μαγκιές πληρώνονται και μάλιστα καμιά φορά πληρώνονται αμέσως. Χωρίς μαμάδες, μπαμπάδες και μεγαλοδικήγόρους. Δεν θα ησυχάσω αν δεν μάθω ότι ο Κύπριος παλικαράς, ο λαμπρός φοιτητής της Χίου, υπέστη συνέπειες και μάλιστα βαριές για την αδιανόητη πράξη του... Και ναι, θέλω να τσακιστεί να φύγει από την Ελλάδα. Να τσακιστεί.
ladycat
Διάσημο μέλος
χριστινα
Διάσημο μέλος

Επισης αν βρουμε ονομα σκεφτομαι μηπως υπαρχει καταχωρημενο σε καταλογο τηλεφωνο στην Αγγλια.... (Αν και μαλλον δυσκολο)
Περι αυτοδικιας...... Γενικα στη θεωρια συμφωνω. Εμπρακτως αδυνατω να το δεχτω πως σε μια τετοια περιπτωση δεν θα επεμβω με ακραια αντιδραση.... (υπαρχει και το εν βρασμο ψηχης
) Με τρομαζω ωρες ωρες τελικα.....Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
αυτο ακριβως λεω κι εγω,,,αλλο στην θεωρια κι αλλο να δεις εκεινη τη στιγμη καποιον να κανει κατι τετοιο///θα φερθεις ψυχραιμα??δεν ξερω αν θα τα καταφερνα ,πραγματικα...ασε που πολλες φορες την γλυτωνουν για τον α η β λογο..αυτο δηλ..ειναι καλυτερο?? στη θεωρια ολα καλα τα λεμε,,στην πραξη ομως κανεις δεν ξερει...Αν βρειτε το ονομα του εγω θα στειλω μειλ σε ολα τα Παν/μια της Αγγλιας. Δεν ειναι τοσο δυσκολο. Αλλα πως ξερουμε πως πηγε σε Παν/μιο κι οχι κολεγιο;;;
Επισης αν βρουμε ονομα σκεφτομαι μηπως υπαρχει καταχωρημενο σε καταλογο τηλεφωνο στην Αγγλια.... (Αν και μαλλον δυσκολο)
Περι αυτοδικιας...... Γενικα στη θεωρια συμφωνω. Εμπρακτως αδυνατω να το δεχτω πως σε μια τετοια περιπτωση δεν θα επεμβω με ακραια αντιδραση.... (υπαρχει και το εν βρασμο ψηχης) Με τρομαζω ωρες ωρες τελικα.....
χριστινα
Διάσημο μέλος

Θα πρεπει να ορμησω με καμια σανιδα ισως 

Δεν νομιζω η λογικη να με συγκρατησει.
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
Μακαρι να μη μας συμβει..δηλ,αν ηταν μπροστα καποιος και το εβλεπε ποσο ψυχραιμα μπορουσε να φερθει???να παει πιο εκει και να καλεσει αστυνομια και να βλεπει???Δεν ξερω δεν λεω ποτε μου μεγαλα λογια,γιατι ποτε κανεις δεν ξερει πως θα φερθει σε μια τετοια περιπτωση,αν δεν του τυχει...Εγω ανησυχω πως επειδη δεν θα συγκρατηθω, το θεωρω αδυνατο, θα τις φαω καμια μερα αν συμβει οτιδηποτε. Γιατι καλα να με παιρνει να ριξω, αλλα αν οχι;Θα πρεπει να ορμησω με καμια σανιδα ισως
Δεν νομιζω η λογικη να με συγκρατησει.
ladycat
Διάσημο μέλος
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
Πραγματικα ειναι πολυ ζορικο να συγκρατηθεις αν εισαι μπροστα,,,δεν γινεται μαλλον...δεν ειναι λιγο,αυτο που εγινε..εγκλημα ειναι..εγω παντως εαν υμουνα μπροστα θα ειχαμε δραματα με το καλοπαιδο θα το εστελνα στην μανα του με τραυματα
Συμφωνω μαζι σουΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
χριστινα
Διάσημο μέλος
ladycat
Διάσημο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool