Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗς Κ θ. Στουπακη 22 Χιος 2271021542 Τα στοιχεια του τα εβαλε καποιος στο You tube δεν ειναι λυση η βια στη βια παιδια το ξαναλέω ο ανθρωπος εχει προβλημα καπου διαβασα οτι απο μικρο τον βιαζε ο πατερας του.
Καλά...είναι δυνατόν να γράφονται τέτοια πράγματα εδώ μέσα? ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!!
Αν έχεις στοιχεία για αυτά που γράφεις κάνε μήνυση για κακοποίηση ανηλίκου. Αν δεν έχεις καλύτερα κράτα τα για τον εαυτό σου.
Προφανέστατα πρέπει να τιμωρηθεί ο δράστης, αλλά δεν καταλαβαίνω τι νόημα έχει να βγαίνει ο καθένας και να λέει το μακρύ και το κοντό του προσπαθώντας να στηρίξει αυτά που λέει. Το τι έχει και τι δεν έχει γίνει στο παρελθόν και τι τον οδήγησε σε αυτήν την πράξη δεν νομίζω ότι είναι δική μας δουλειά να το διερευνήσουμε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Και δευτερον δεν μπορεις να κανεις μυνηση για κακοποιηση ανηλικου σε πατερα ενηλικου εαν δεν το ξερεις μοναχα ο ιδιος η ατομα μαρτυρες μπορουν να το κανουν.
Σκοπος του φορουμ ειναι να διατυπωνονται ολες οι αποψεις. Κι οχι να επιτιθεσαι προσβλητικα σε οποιον λεει κατι που δεν συμφωνεις.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Το να αναλυει κανεις την ψυχολογια καποιου και να βρισκει τις αιτιες δεν σημαινει οτι θα τον λυπηθει η θα τον δικαιολογησει.
Σημαινει απλα οτι θα προσπαθησει να καταλαβει για να βρει την πιο καταλληλη ποινη γι αυτο το ατομο, ετσι ωστε να μην συνεχισει και με αλλα ζωα η μικρα παιδια.Να ειναι μια πραγματικη ποινη και οχι μια αυτοδικια που μονο υποθετει κανεις οτι θα τον κανει να καταλαβει.
Νομιζετε πραγματικα οτι εαν ειναι τοσο διαταραγμενος θα του κανει τιποτα ενας ακομα βιασμος η ξυλοδαρμος η ενα τηγανι με λαδι? Πολλες φορες το σωμα εχει αναισθητοποιηθει πληρως σε τετοιες περιπτωσεις οπως στους μαζοχιστες πχ που τρυπανε ολο τουσ το κορμι και περηφανευονται οτι δεν πονανε.
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Λυπάμαι, αλλά δεν θεωρω έγκυρη πηγή αυτό που αναφέρεις. Κάλιστα μπορώ να μπω στη συγκεκριμένη σελίδα και να γράψω ότι είμαι γνωστή του και ότι άλλο μου κατέβει στο κεφάλι.Το ειπε καποιος που τον ξερει κατερινα ειναι στο μερος με το βιντεο μπορεις να το δεις . Δεν χρειαζεται να προσβαλεις οσους δεν συμφωνουν μαζι σου..
Στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν επιτέθηκα σε κανενός την άποψη. Θεωρώ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ το να γράφονται ΚΑΚΟΗΘΙΕΣ (και ως τέτοιες τις θεωρώ από τη στιγμή που ΔΕΝ υπάρχουν αποδείξεις) για τον ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ.Σκοπος του φορουμ ειναι να διατυπωνονται ολες οι αποψεις. Κι οχι να επιτιθεσαι προσβλητικα σε οποιον λεει κατι που δεν συμφωνεις.
Υπάρχουν αποδείξεις για αυτό που έκανε στο σκύλο και είμαι μαζί με όλους σας στο να κινηθούν όλες οι ΝΟΜΙΜΕΣ ΝΟΜΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ για την τιμωρία του. Από κει και πέρα είμαι ελεύθερη να καταδικάζω το γεγονός ότι γράφονται στοιχεία για την προσωπική ζωή κάποιου ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ και τα οποία οδηγούν στο στιγματισμό του για ένα θέμα που ουδεμία σχέση έχει με την πράξη του.
vrmode
Νεοφερμένο μέλος
Προφανώς έχετε ακούσει/δει για την ιστορία όπου ο φοιτητής διασκέδαζε καίγοντας σκύλους με καυτό λάδι (το video είναι για γερά νεύρα). Αυτή τη στιγμή του έχει γίνει δίωξη από εισαγγελέα για κακοποίηση ζώων, ενώ εξετάζουν στο Πανεπιστήμιό του το ενδεχόμενο αποβολής του.
Προωθήστε την απόφαση του Πανεπιστημίου για αποβολή του - προς παραδειγματισμό και άλλων! - στέλνοντας και στα 2 παρακάτω emails που αναφέρονται παρακάτω.
Παραθέτω το email όπως κυκλοφορεί στο Internet...
Νομίζω πως πρέπει να δράσουμε στέλνοντας email...
------------------------------------------------------------------
DΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ.. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.. ΑΠΛΑ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΚΟΠΑΝΟΥ ..
https://www.youtube.com/watch?v=8_avyVTv-Cw
Edw o kyprios (kamia empa8eia me ayto) foithths Panagiwths Kyriakou (Παναγιώτης Κυριάκου) pou spoudazei sth XIO sto tmhma "Mhxanikwn Oikonomias kai Dioikhshs tou Panepisthmiou AIgaiou" vasanizei me kayto ladi ena adespoto skyli...
Kai afta einai a) to mail tou Foititikou Syllogou sto sygekrimeno tmima b) to mail tis grammateias tou.
Nomizo oti efoson toulaxiston emmesa dysfimizei to Panepistimio, tha borousame na steiloume merika minymata zitontas na paroun thesi kai na min deixoun epieikia.
__ __.,_._
FoititikosSyllogos@fme.aegean.gr
fme@aegean.gr
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Οποιος θελει να καταλαβει καταλαβαινει , οποιος θελει απλα να καταδικασει ας καταδικασει.
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Αυτό που δεν καταλαβαίνεις είναι το εξής: Ακόμα και αν είσαι βέβαιη για αυτά που γράφεις ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ. Και ακόμα και αν έχεις δώστες στη δικαιοσύνη. Με ποιο δικαίωμα γράφεις αυτά που γράφεις για κάποιον άνθρωπο? Πως στιγματίζεις έναν άνθρωπο για κάτι τόσο σοβαρό?Θα μου επιτρεψεις να εχω διαφορετικη αποψη γιατι εχει αποδειχθει απο την δικη μου επιστημη και ειναι γνωστο σε ολους του κλαδου οτι η κακοποιηση ζωου ειναι απορεια παιδικης κακοποιησης και αυτο που εσενα σου φαινεται σαν μια υποθεση ειναι για μενα βεβαιοτητα βασισμενη σε εμπειρια και επιστημονικη τεκμηριωση. Τωρα εαν θελεις εσυ να το θεωρεις ασχετο ειναι δικαιωμα σου. Εξισου δικαιωμα σου ειναι να βλεπεις εκθεση προσωπικων στοιχειων σε μια προσπαθεια αιτιολογησης μιασ διεστραμμενης συμπεριφορας. Δεν προκειται να ασχοληθω αλλο γιατι επανηλειμμενα οτι και να πω επιμενεις να το ερμηνευεις κακοπροαιρετα σε ολα τα ποστ. Δεν εχει νοημα.
Οποιος θελει να καταλαβει καταλαβαινει , οποιος θελει απλα να καταδικασει ας καταδικασει.
Οσο για την ερμηνεία που δίνω στα γραφόμενα σου...δεν έχω κάτι άλλο να πω. Οπως λες και συ όποιος θέλει να καταλάβει καταλαβαίνει.
ioanna_g
Δραστήριο μέλος
Γιασμιν, αμα εισαι ελεινος και τρισάθλιος δεν εχει σημασία ποιος σε βίαζε!
Υπάρχουν κι άλλοι άνθρωποι που μπορει να έχουν κακοποιηθεί αλλά δεν έβγαλαν ποτέ τα απωθημένα τους σε ανυπεράσπιστα πλάσματα. Υπάρχει και ένα θέμα κληρονομικότητας που δεν πρέπει να ξεχνάμε, αν ο πατέρας του ηταν ελεινός, πιθανότατα θα είναι και αυτός ελεινός, άσχετα με την κακοποίηση.
Αλλά είμαστε και σίγουροι οτι ισχύει αυτό; Το μονο σίγουρο που εγώ βλέπω ειναι η πράξη που έκανε. Δεν νομίζω οτι θα μπορέσει ποτέ κάτι να τον κάνει να καταλάβει τι έκανε, μονο αν κάποτε δεθεί με κάποιο ζωάκι (που αποκλείεται)
Καλά...είναι δυνατόν να γράφονται τέτοια πράγματα εδώ μέσα? ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!!
Αν έχεις στοιχεία για αυτά που γράφεις κάνε μήνυση για κακοποίηση ανηλίκου. Αν δεν έχεις καλύτερα κράτα τα για τον εαυτό σου.
Προφανέστατα πρέπει να τιμωρηθεί ο δράστης, αλλά δεν καταλαβαίνω τι νόημα έχει να βγαίνει ο καθένας και να λέει το μακρύ και το κοντό του προσπαθώντας να στηρίξει αυτά που λέει. Το τι έχει και τι δεν έχει γίνει στο παρελθόν και τι τον οδήγησε σε αυτήν την πράξη δεν νομίζω ότι είναι δική μας δουλειά να το διερευνήσουμε.
Όπως είπα και προηγουμένως κάποιοι άλλοι είναι υπεύθυνοι για τη συμπεριφορά αυτή, πριν καν αναφερθεί η γιασμιν, χωρις να έχω μάθει κάτι παραπάνω, ακριβώς γιατί τα έχω δει με τα μάτια μου αυτά τα πράγματα και γιατί ξέρω για την ανθρώπινη συμπεριφορά.
Το ΤΟΝΙΖΩ δεν τον δικαιολογώ, αντιθέτως τον αποστρέφομαι, αλλά δεν είναι και το καλύτερό μου να ακούω για κληρονομικότητα (κάτι που δεν υφίσταται, και το ξέρω) και ότι δε μας ενδιαφέρει αν ο δράστης είχε κακοποιηθεί.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτός ούτε ξύλο χρειάζεται γιατί περισσότρεο θυμο θα του προκαλέσει άρα οι επόμενες πράξεις του ίσως να είναι χειρότερες ούτε και φυλακή γιατί καμία επίπτωση δε θα'χει, εκτός του ότι ίσως να γίνει κ χειρότερος... Μόνο ψυχίατρος μπορεί να βοηθήσει...
Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
Το ενα ήταν οτι κάποιος έκαψε ζωντανό ενα κουτάβι στη μεση του δρομου. Το άλλο ο αποκεφαλισμος ενος λυκοσκυλου. Ο δράστης έβγαλε ολοκληρο φιλμ επιδεικνύοντας το κατόρθωμά του και μαζί το δικο του πρόσωπο αφου ακουμπούσε το μάγουλο του σκύλου όλο χαρά. Το εστειλε στο φωτογραφειο του σουπερ μαρκετ K-Markt και ετσι μαθεύτηκε. Δεν εχω ιδέα τι του εκαναν. Συγνώμη για την εξτρα στενοχώρια αλλά χρειαζόμουν να το μοιραστώ αυτη τη στιγμή.
vrmode
Νεοφερμένο μέλος
Καταρχήν συγγνώμη που πόσταρα κάτι που ήδη το ξέρατε πριν από όλους και μάλιστα είχατε ήδη κινητοποιηθεί (μπράβο σας γιατί σας βλέπω πολύ "active" και από άλλα posts που διαβάζω πολύ αραιά και που...).
Δεν θα σταθώ στο αν ο εν λόγω έχει ψυχολογικά προβλήματα και που οφείλονται αυτά - ούτε με έναν serial killer θα καθόμουν να ανοίξω διάλογο γιατί, και ορμώμενος από τι το κάνει! Μέχρι να ανοίξω διάλογο θα έχει καθαρίσει άλλους 5 και εμένα μαζί, ενώ ο ψυχίατρος θα αργεί να έρθει γιατί έχει μποτιλιάρισμα στην Κηφισίας!

Το ρεζουμέ είναι το εξής:
Οταν ο συγχωριανός μας/γείτονάς μας/γνωστός μας καίει το σκύλο, κρεμάει τη γάτα, σαπίζει στο ξύλο τη γυναίκα του και μετά βιάζει το παιδί του, ως λαός το βουλώνουμε (που να ασχολείσαι τώρα καημένε - που πας να μπλέξεις!!!)
Το internet είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για να αρχίσει να πέφτει κράξιμο και εικονικό λυτζάρισμα και στον ίδιο και στα άλλα τομάρια που αρέσκονται να παίζουν με τη φωτιά και ποντάρουν στο ότι κανείς δεν ασχολείται, γιατί ...που να μπλέκει τώρα...
Όσο για τις νόμιμες διαδικασίες μακάρι να αρχίσουν να δουλεύουν, αλλά απέχουμε πολύ ακόμη από το να γίνουμε Ελβετία, σε ζητήματα που αφορούν ανθρώπους, πόσο μάλλον ζώα... Σε αυτές τις περιπτώσεις κινείς τις νόμιμες διαδικασίες και παίρνεις και το νόμο στα χέρια σου ...στο Internet καλού-κακού! Προς παραδειγματισμό των υπολοίπων ανώμαλων!
yodaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δυστυχός η βία και η ψυχοπαθολογικές καταστάσης επίσης και η αδιαφορία δεν είναι ελληνικά φαινόμενα μονο, αλλά παγκόσμια. Επειδή έξω μπορεί να έχουν καλύτερη οργάνωση δεν πάει να πει οτι δεν υστερούν αλλού.

vrmode
Νεοφερμένο μέλος
Δεν αντιλέγω στα ποσοστά... αλλά στις χώρες αυτές, όταν πας να κάνεις μια καταγγελία στην αστυνομία για φόλα κινητοποιείται το σύμπαν, ενώ εδώ σε έχουν για την τρελή της γειτονιάς που τους τα πρήζει Σαββατιάτικα... Έχει δοκιμάσει κανείς εδώ να βρει το δίκιο του σε τέτοιου τύπου περιστατικά δια της νομίμου οδού?Kαλό το κράξιμο αλλά μην ξεχνας οτι η Ελβετία είναι πρώτη στη παιδεραστία.
Δυστυχός η βία και η ψυχοπαθολογικές καταστάσης επίσης και η αδιαφορία δεν είναι ελληνικά φαινόμενα μονο, αλλά παγκόσμια. Επειδή έξω μπορεί να έχουν καλύτερη οργάνωση δεν πάει να πει οτι δεν υστερούν αλλού.![]()
yodaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
yodaki
Εκκολαπτόμενο μέλος

LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
φετος ειχα τυπωσει τη φορμα του stray,,με μια μικρη αλλαγη που εκανα και προσθεσα κ καποια αλλα..αλλα οσο υπαρχουν τετοιοι ανθρωποι[[ας τους πω ετσι]]τα φυλλαδια που βγαλατε για την αντιμετωπιση της φολας θα ειναι πολυ χρησιμα,,,μακαρι σε καποια χρονια να παψουν να ειναι,,τι να πωΛαιφ παρε τα φυλλαδια τυπωσε και τρελλανε τους για τετοιες περιπτωσεις ειναι

vrmode
Νεοφερμένο μέλος
Λαιφ παρε τα φυλλαδια τυπωσε και τρελλανε τους για τετοιες περιπτωσεις ειναι
To κανα το ίδιο βράδυ με μήνυμα τύπου "τέρμα οι φόλες - έχει γίνει καταγγελία στην αστυνομία" μετά την προσπάθεια καταγγελίας. Την άλλη μέρα το απόγευμα τις είχαν ξηλώσει όλες (είχα βάλει καμιά 20αριά - μία είχε μείνει). Φταιει να φωνάξει κανείς τα παιδιά για ...graffiti?

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool