Φορολόγηση της εκκλησιαστικής περιουσίας

Αυτοί να αναλάβουν τις ευθύνες τους; Σαν ανέκδοτο μου ακούγεται:mpinelik::mpinelik:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

το απιστευτο..και συναμα θρασυτατο ειναι,οτι απο τη μια δεν θελουν το διαχωρισμο εκκλησιας -κρατους(..ε..μην πλερωνει και η εκκλησια τους παπαδες...ντροπης πραγματα βρε αδελφε...ας τους πλερωνει το κοροιδο το κρατος..)απο την αλλη τωρα που ΟΛΟΙ θα πληρωσουμε για πραγματα που δεν φταιμε οι περισσοτεροι,η εκκλησια λεει..α....αφηστε μας εμας..εμεις μονοι μας θα πραξουμε το φιλανθρωπικο μας εργο....σα δεν ντρεπομαστε λεω εγω..:whip::whip::whip:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τόσα χρόνια τους πληρώνουμε για να μας πάνε στα δικαστήρια την δύσκολη στιγμή.Σώπα ρε φίλε ,τι θα μας κάνουν δηλαδή, ντα; Η θα απεργήσουν και θα αναβληθεί το Πάσχα;

:clapup::clapup::clapup:Έγραψες Κλαίρη!!!:thumbup::thumbsup:

Δυστυχώς η κυβέρνηση ήδη άρχισε τα πρώτα βήματα υποχώρησης στο θέμα φορολόγησης της εκκλησιαστικής περιουσίας.:down:
https://www.megatv.com/megagegonota/summary.asp?catid=17533&subid=2&pubid=6522746
Ενώ η κυβέρνηση έχει σ'αυτό το θέμα με το μέρος της την συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού λαού, κάνει πίσω.:hmm:
Μα τόσο παντοδύναμοι είναι πια και τους φοβούνται;:mad::mad:

:clapup::clapup::clapup:Έγραψες Κλαίρη!!!:thumbup::thumbsup:

Δυστυχώς η κυβέρνηση ήδη άρχισε τα πρώτα βήματα υποχώρησης στο θέμα φορολόγησης της εκκλησιαστικής περιουσίας.:down:
https://www.megatv.com/megagegonota/summary.asp?catid=17533&subid=2&pubid=6522746
Ενώ η κυβέρνηση έχει σ'αυτό το θέμα με το μέρος της την συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού λαού, κάνει πίσω.:hmm:
Μα τόσο παντοδύναμοι είναι πια και τους φοβούνται;:mad::mad:

ειναι οι χιλιαδες "ΠΙΣΤΟΙ " ψηφοφοροι...:mad::mad::mad:..μπορει να ειναι και αλλα ...κρατος εν κρατη παιδι μου....αλλα εχω την αισθηση...οτι λιγα ειναι τα ψωμακια τους ακομα....

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back