alexia
Εκκολαπτόμενο μέλος
[FONT=verdana,arial,helvetica,sans-serif]
[/FONT][FONT=verdana,arial,helvetica,sans-serif] Μια απίστευτη ιστορία φρίκης με θύμα ένα σκύλο, ηλικίας 2 το πολύ 3 χρόνων, έχει αναστατώσει τις τελευταίες ημέρες φιλοζωικά σωματεία και φιλόζωους σε όλο τον κόσμο και έχει επιβεβαιώσει -για πολλοστή φορά- πως η έννοια πολιτισμός είναι άγνωστη για κάποιους συμπατριώτες μας. [/FONT][FONT=verdana,arial,helvetica,sans-serif]Οσα συνέβησαν τη Μεγάλη Πέμπτη, κοντά στο κέντρο της Χίου, δεν μπορεί να τα χωρέσει ανθρώπινος νους. Ανθρώπινα κτήνη έδεσαν βεγγαλικά στην κοιλιά του τετράποδου και στη συνέχεια τα πυροδότησαν, με αποτέλεσμα να εκραγούν και να το τραυματίσουν σοβαρά.[/FONT]
[FONT=verdana,arial,helvetica,sans-serif]Η Κάρλι Πρόβεν-Πολίτη πήρε το αυτοκίνητό της και έτρεξε να βρει το χτυπημένο ζώο, νομίζοντας ότι είχε τραυματιστεί από αυτοκίνητο. Μισή ώρα μετά, όταν ιδιώτης κτηνίατρος -άνοιξε προς τιμήν του το ιατρείο του- και εξέτασε το ζώο, διαπίστωσε έκπληκτος ότι στο σώμα του άτυχου ζώου υπήρχαν υπολείμματα από βεγγαλικό.[/FONT]
[FONT=verdana,arial,helvetica,sans-serif]"Χρειάστηκαν 40 ράμματα. Το ζώο αιμορραγούσε και ήταν σε απελπιστική κατάσταση. Ο κτηνίατρος το παρακολουθεί στενά, ενώ θα χρειαστεί να πάρει αντιβίωση για 50 ημέρες, για να γίνει καλά", περιγράφει στην «Ε» η κ. Πρόβεν-Πολίτη.[/FONT]
[FONT=verdana,arial,helvetica,sans-serif]Αργυρώ Μώρου
[/FONT]
ΑΠΟ PETS.GR
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki
Διάσημο μέλος
.αισχος, αυτοι που το εκαναν αξιζουν δεκα βεγγαλικα στον ...αντε μην πω τωρα
..δυστυχως για αλλη μια φορα θα μεινουν ατιμωρητοι...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος
πραγματικα ποιοι νομιζουν πως ειναι αυτοι οι αγνωστοι-γνωστοι;;;;;και νομιζουν πως κανουν οτι θελουν ;;;; ειμαι εξω φρενων αυτη τη στιγμη πραγαματικα και εχουμε πολλαααααααα τετοια οντα(δεν τα λεω ανθρωπους) στα σχολεια!!! δηλαδη οταν το κανουν αυτο τι σκευτοντα ''α!! τι ωραια θα βασανισουμε μεχρι θανατου ενα ζωακι τι καλα'' δεν βαζουν τον εαυτο τους στη θεση του ζωου!! εγω ειμαι πολυ ντροπαλος ανθρωπος αλλα αν κατι τετοιο συνεβαινε μπροστα μου (και ειχα και καποιοα υποστιριξη και απο καποιον αλλον γιατι αν ημουν μονη μαλλον θα εκαναν και σε μενα οτι και στο σκυλι
) θα τους στολιζα τοσο πολυ που δεν θα ξεραν που να κρυφτουν!!!!
ευχομε απο τα βαθη της ψυχης μου να τους κρινει οσο πιο δικαια γινεται ο θεος...
Olivia
Εκκολαπτόμενο μέλος
αχχχχχχχχχχχχχχχχ

δεν μπορώ να εκφραστώ.
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος

Olivia
Εκκολαπτόμενο μέλος
ειναι ΑΡΡΩΣΤΟ.
ladycat
Διάσημο μέλος
felix
Δραστήριο μέλος
Είναι το μειλ του δημαρχείου Χίου.
Μπορείτε να τους γράψετε, εγώ το έκανα ήδη.
Ψυχραιμία κορίτσια και όχι βρισίδια.Μόνο προσβολές για τα ήθη και έθιμά τους και για τους "ταλιμπαν" κατοικους που κάνανε τα στυγνά αυτά βασανιστήρια στο άμοιρο ζώο.
Και εγώ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ που κατάγομαι απο την Χίο απο τον Παππού μου.
Εγώ προσωπικά λέω πως δεν ανήκω στο ανθρώπινο είδος.Αυτές κι χειρότερες συμπεριφορές με έκαναν να αλλάξω το είδος μου,απλά είμαι ένα ζώο που μιλά τίποτε άλλο.
Ντρέπομαι πλύ για αυτό το είδος,αλλά βλέπω πως υπάρχουν πολυ και στο δικό μου είδος και έτσι παίρνω δύναμη.
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
anabou
Διάσημο μέλος
aretha
Περιβόητο μέλος

Ismini
Διάσημο μέλος
Ομως απο που ξεκινά αυτή η διαστροφή και η βία;
Διαφωνώ με το "μίσησα τους ανθρώπους" γιατί ευτυχώς δεν είναι όλοι έτσι, ουτε και αποτελούν πλειοψηφία.
Διαφωνώ επίσης με τα ανάλογα αντίποινα στους δράστες γιατί η βία φέρνει βία.
Τέτοια φαινόμενα απαιτούν ιατρική παρακολούθηση καταρχήν.
myrtos
Δραστήριο μέλος
Και το είχα σαν φόβο για τα μικρά που βρήκα επειδή μάγκες
έχουμε πολλούς εδώ γύρωΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
felix
Δραστήριο μέλος

aradwath
Νεοφερμένο μέλος
Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος
Και του χρόνου η Ανάσταση να περιλαμβάνει και πυρομαχικά με απεμπλουτισμένο ουράνιο!!!
felix
Δραστήριο μέλος
το μειλ dhmchios@otenet.gr δεν λειτουργεί.Αμα στείλετε θα σας έρθει πίσω.
Αυτό που τσέκαρα και είναι σίγουρα σωστό είναι το dxios7@otenet.gr
Μίλησα με το φιλοζωικό Χίου και μου είπαν οτι εντάξει να στείλουμε μειλ......αλλα αυτοί εκεί στο δημαρχίο δεν ξέρουν απο pc.....
H κοπέλα που μίλησα πρότεινε να τους στείλουμε φαξ.
Δοκιμάστε εδώ 22710-44393 γιατί προς το παρόν δεν έχω φαξ (αλλα θα βρώ)
Ας διαμαρτυρηθούμε μπας και ντραπούν οι ταλιμπάν της Χίου.
Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool