Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Petrcat
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αν είναι πάντω ς αλήθεια, αάλλαξε φίλο!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
purina
Πολύ δραστήριο μέλος
Εδω στη λαμια ειναι μια κιρια που ειχε κσεχασει μαλλον το μικρουλι στο αλλο μπαλκονι και νιαουριζε σινεχεια και κοιταγε κατω το καημενο.Οιδοποιησα και ιστερα απ τα πολλα ευτιχως ανεβηκε μια κοπελα που εχει σχεση λογικα με το σπιτι αλλα δε το πηγε μεσα και καλα δε μπορουσε να πιασει μια σταλα γατουλινι.
Μετα πηγε ενα μικρο κοριτσακι του σπιτιου μαλλον και το επιασε να τησ φωναζω παρτο αγκαλιτσα στα χερακια σου καλε δε δαγκωνει(να λεει οτι ειναι αγριο).Το αγκελουδακι (ασπρο με γκρι)βρεθηκε στο αλλο μπαλκονι μαζι με ολεσ τισ αλλεσ γατες και τη μαμα του.Που ερχοταν και το κοιταζε απο διπλα μαζι με αλλες 2 γατες.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
purina
Πολύ δραστήριο μέλος
Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος
Α, μπα… μου έχει περάσει και δεν με συγκινεί όπως και να είναι.Υ.Γ. για Θανάση: δοκίμασε ...κατεψυγμένο αστακό, είναι ήδη πεθαμένος και μπορείς να τον βράσεις!
purina
Πολύ δραστήριο μέλος
Εβαλα χερι στο pc του ηξερα το κωδικο και πηρα στα χερια μου το msn του και του αλαξα το κωδικο καθως επισης και τησ adsl συνδεσης του(την οποια εγω ειχα κανει και ξερω τα παντα)Πρεπει να μαθει να σεβεται το κοπο μου εχω στερηθει πραγματα για να ψωνισο στο ντινο ολα τα απαραιτητα.Και θα ειναι δισκολο να ξεκινησω απλι απ την αρχη.
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
purina
Πολύ δραστήριο μέλος

Ismini
Διάσημο μέλος
Ο αστακος μπορει να ειναι λιγοτερο εξελιγμενο ον απο εμας τα θηλαστικα αλλα η ιδεα οτι ψηνεται ζωντανος με φρικαρει! Ετσι δεν τρωω ακομη και τωρα. Γαριδες παντως τρωω και τρελαινομαι. Τελικα σε ολα υπαρχει αντιφαση!

Υσ Βρε Purina μεταξυ σας να κανετε οτι θελετε αλλα το γατο οφειλεις αφου εσυ τον ανελαβες να τον προστατευσεις!

anabou
Διάσημο μέλος
Γωγω
Δραστήριο μέλος
κριμα το ζωακι, μακαρι να μην εμπλεξε πουθενα
purina
Πολύ δραστήριο μέλος
AdHoul
Εκκολαπτόμενο μέλος
εωαλα χαμομιλο να του βρασω να τον απολιμανω
δεν ήξερα ότι χρησιμοποιείται χαμόμηλο για απολύμανση.
οκ κρυμμένος πίσω από το ψυγείο. άμα του βάλεις να φάει τι κάνει? τρώει ή όχι? αν φάει πιστεύω μη φοβάσαι.
τώρα δεν ξέρω ακριβώς τι μπορεί να έγινε, αν τον χτύπησε δηλαδή.
πάντως αυτό που κλείνει το ένα μάτι νομίζω αντανακλαστικά το κάνει από φόβο/ κάποια δυσλειτουργία στο νευρικό σύστημα της γάτας, τίποτα το μόνιμο πιστεύω.
όλα αυτά στο σπίτι σου στην Αθήνα έτσι? πιστεύω πως άμα είστε οι δυό σας θα επανέλθει!
Γωγω
Δραστήριο μέλος
ναι το χαμομηλι ειναι οτι πρεπει...
παντως μη το αφησεις παλι εκει...

anabou
Διάσημο μέλος
purina
Πολύ δραστήριο μέλος
Ολα καλα παιδες.Και κανει και τσαρκεσ στο σαλονι μιριζοντας.νιαου!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γωγω
Δραστήριο μέλος
αντε μπραβο το ζωντανο.. την σκαπουλαρε...

Αθανασία
Πολύ δραστήριο μέλος

Γιατί δεν αφήνεις το γάτο στο σπίτι των γονιών σου; (είσαι από Αθήνα είδα) Αν δεν τον πολυθέλουν, μόνη λύση είναι να τον πηγαινοφέρνεις μαζί σου Αθήνα-Λαμία. Ναι, λένε ότι οι γάτες δε συμπαθούν τις πολλές μετακινήσεις, αλλά όλα συνηθίζονται. Η δική μας π.χ. είναι "του δρόμου" και θα την πάρουμε μαζί και στην εκδρομή στη Λίμνη Πλαστήρα (φεύγουμε Σάββατο, γιεεε
). Δε θα μείνει ολομόναχη εδώ στα σκοτάδια (το σπίτι κλείνει, κλέφτες, ήδη μας έχουν διαρρήξει μια φορά
). Κάθε περίπτωση λοιπόν πρέπει να αντιμετωπίζεται ανάλογα με τις συγκεκριμένες συνθήκες, κι εσύ πρέπει να κάνεις το καλύτερο για το γατάκο σου. Όχι να τον αφήνεις σε ένα φίλο που δεν τον θέλει (και δεν είναι υποχρεωμένος ο άνθρωπος να τον θέλει).Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
AdHoul
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ολα καλα παιδες.
ναι "όλα καλά παίδες" αλλά λάβε τα μέτρα σου.
μην ξαναβρεθείς προ εκπλήξεων!
ladycat
Διάσημο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool