Φρίκη

• Thread starter Thread starter felix
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Μπορείς ποπι να μας δώσεις την διεύθυνσή της η ακόμα καλύτερα το τηλ της?
Θα την κάνω να χ..τεί πάνω της την #%^& γρια.
Είναι δολοφόνος, δεν πρέπει να περάσει έτσι αυτό.
Πρέπει να τιμωρηθεί.Ο νόμος είναι υπέρ μας σε υτήν την περίπτωση, αφού υπάρχουν μάρτυρες.
Αν δεν θες να δημοσιευσεις το τηλ της, στείλε μου πμ και θα την φτιάξω εγώ:mad:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Έλεος, φρίκη, ελεηνοί άνθρωποι που κι ο θάνατος θα τους είναι λίγο...
Απογοητεύομαι... Από τι ανθρώπους περιτριγυριζόμαστε???:mad::down:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

2.'Οστις φονεύει, βασανίζει, κακοποιεί ζώα περί ων ο παρών νόμος ή
εγκαταλείπει ταύτα έκθετα ή αδέσποτα τιμωρείται δια των εν άρθρ. 8 του παρόντος ποινών.

μην το αφησεις ετσι..

Αν δείτε ζώο που κατά τη γνώμη σας κακοποιείται, ή αν θέλετε να πληροφορηθείτε για νομικά ζητήματα που αφορούν στα ζώα, επικοινωνήστε με το Κτηνιατρείο μας στα τηλέφωνα 210 2581.391, 210 2514.716, 10:30πμ - 18:00μμ καθημερινά.

Μπορείς ποπι να μας δώσεις την διεύθυνσή της η ακόμα καλύτερα το τηλ της?
Θα την κάνω να χ..τεί πάνω της την #%^& γρια.
Είναι δολοφόνος, δεν πρέπει να περάσει έτσι αυτό.
Πρέπει να τιμωρηθεί.Ο νόμος είναι υπέρ μας σε υτήν την περίπτωση, αφού υπάρχουν μάρτυρες.
Αν δεν θες να δημοσιευσεις το τηλ της, στείλε μου πμ και θα την φτιάξω εγώ:mad:

:( :( Δυστηχώς δεν τα έχω έχουν μείνει στη αστνομία,αν και δεν θέλω για χάρη και μόνο των ψυχών των γατουλινιών θα επικοινωνήσω με τον πρώην μου μήπως και μου πει κάτι.

:( :( Δυστηχώς δεν τα έχω έχουν μείνει στη αστνομία,αν και δεν θέλω για χάρη και μόνο των ψυχών των γατουλινιών θα επικοινωνήσω με τον πρώην μου μήπως και μου πει κάτι.
Κατανοητό και σεβαστό.
Μην την αφήσεις έτσι ποπι...τελικά έκανες μύνηση?
άμα γίνει μύνηση θα τρομάξει η φόνισσα, που να πέσει κατω και να σπάσει όλα της τα κόκκαλα.
#*)&))*#*γρια.............τα έχω πάρει άσχημα.
Ότι βοήθεια χρειαστείς όσον αφορά την υποστήρηξη του συγκεκριμένου γεγονόντος, είμαι διαθέσιμη.

Ναι έγινε μήνυση από μένα και 2 κυρίους που μένουμε στην ίδια πολυκατοιία,γιατί είχαμε δώσει και λεφτά για να φτιαχτεί χτιστώ σπιτάκι για τη γάτα με τα μωρά της στην αυλή.

Ποπι θα ρωτησω και εγω τον φιλο μου που ειναι αστυνομικος να μου πει τι μπορεις(ή μπορουμε)να κανουμε.

Αυτη μενει κοντα στο σπιτι σου?
Μηπως να εστελνες ενα μειλ στον δημαρχο, ή να επερνες καποιο τηλεφωνο να τον ενημερωσεις?

Καλη μου κινησου γρήγορα κανε καταγγελία στο στραυ η κακοποιηση ζώου θεωρειται αδίκημα κι αν θελεις πες το και στα καναλια για να γινει μια ειστορια ωστε να μη το ξανακανει και να τιμωρηθει! Η κυρια εξελίσεται σε σίριαλ κίλλερ γατιών ακου της ειπε ο δήμαρχος!!!! Πάρε τηλ την κλειαννα στο 6945 13 98 59 να δεις πως θα σε βοηθησουνε νομικά.

PS .. τι ηλίθια μ%$&^&%$$*** παλιόγρια:mad:

Παναγια μου.....τι ιστορια... το 13ο γατακι τυχερο που σε συναντησε. Βαλε κι αλλη φωτο να το δουμε καλυτερα. Εχει αγιο αυτο το γατι. Μπραβο που το προλαβες:)

Το αλλο που ηταν μεσα στο κουβα; :hmm: :(

Δε μπορώ να πιστέψω ότι ο δήμαρχος ο οποίος είναι και νέος άνθρωπος έχει ζητήσει να γίνει κάτι τέτοιο! Από την άλλη, δεν βλέπω να έχει κάνει και κάτι με τ'αδέσποτα τόσο καιρό.... Μπρορούμε να επικοινωνήσουμε και να διαμαρτυρηθούμε τηλεφωνικά.Ο δήμαρχος ονομάζεται Γιώργος Κουτελάκης. Αν στείλετε fax(210 9376846) απευθυνθείτε σε αυτόν.

Ναι, δεν ειναι κακη ιδεα να διαμαρτυρηθουμε ολοι.... ΝΑ τους σπασουμε τα νευρα σε μειλ και τηλεφωνα. Επισης να επικοινωνησετε με αυτον της ελευθεροτυπιας αμεσα. Αφου υπαρχουν μαρτυες ισως να το βγαλει σαν θεμα στο περιοδικο. Αυτο γιατι επειδη εδω ειναι Ελλαδα μονο με πιεση οι Αρχες ισως κανουν τη δουλεια τους. Κι εδω ο νομος ειναι απολυτα ξεκαθαρος. Αρκει να εφαρμοστει. Αυτο πρεπει να διασφαλισουμε παιδια. Και θα εφαρμοστει αν παρει εκταση το θεμα!!!
Ποπι θες αυριο να δοκιμασω να παρω εφημεριδες και να δινω τα δικο σου τηλ για περισσοτερες πληροφοριες; Επισης να ζητησω και σε επιπεδο ευρωπαικης ενωσης καποια επεμβαση; Αν τα καταφερω. Υπαρχει επιτροπος αρμοδια. Πριν χρονια για αλλο θεμα ειχε επεμβει. Δεν ξερω αν και τωρα θα το εκανε, αλλα τι χανω.
Το βασικοτερο.... Ποπι μου εσυ και οι γειτονισσες μη κανετε πισω... Με τοσους μαρτυρες, θα κερδισετε πιστευω μια δικη. Παρτε ονοματα ανθρωπων που θα θελανε να δωσουνε ενορκη καταθεση για οτι ειδανε!!! Η κυρια ΠΡΕΠΕΙ να τιμωρηθει με αυτα που ο Νομος οριζει. Για το Δημαρχο μη περιμενεις. Και αν χρειαζονται χρηματα για δικηγορο και δεν τα εχετε να δουμε ολοι πως θα βοηθησουμε. Αλλα μην το αφησετε ετσι. Ας γινει μαθημα σε ολους αυτο.

Α ναι. Δεν νομιζω πως πρεπει υποχρεωτικα να εισαιμελος σωματιου για να βοηθησουν σε περπτωσεις κακοποιησης. Η Ελληνικη φιλοζωικη εταιρια εχει δικηγορο δεν εχει; Να ρωτησετε κι εκει τι βοηθεια μπορουν, αν μπορουν να προσφερουν....

εγωλεω να στειλουμε ολοι μαζι στο δημαρχο ενα μηνυμα κ ας μην ειμαστε απο την νεα σμυρνη εαν ημουν εγω θα την ειχα τσακισει στο ξυλο την αντε μην πω πρεπει να ερθω να μου την δειξεις κ να της πω εγω τι θα πει να πνιγει δουλευουμε εμεις κανουμε εισφορες στο ικα για να ζουν τετοιοι ανθρωποι κριμα κ ντροπη τους ειναι μιασματα στην κοινωνοια δεν την πανε σε κανε γεροκομειο το ραμολιμεντο

Να σας απαντήσω γιατί μαζευτηκάν αρετές ερωτήσεις ,Ασπασία αν ξέρεις από Εθνική Στέγη η μην πω ήταν μέσα στην αυλή και εγκλητούσε ανενόχλητη,κανείς άλλος δεν ήταν μπροστά εκτος από μένα,οι άλλοι ήρθαν μετά,αν χρειαστεί δικηγόρο έχω,τον δήμαρχο Ν.Σμύρνης έχω την ξαδέρφη μου που τον ξέρει πολύ καλά και αν δεν ενημερώθηκε ήδη θα ενημερωθεί,άλλο τι θα κάνει,κάποιες ώρες λόγω της δουλειάς επειδή είναι βρέφη δεν μπορώ να μιλήσω σε τηλέφωνο.
:blink: :blink: :blink: Αν ξέχασα κάτι τα ξαναλέμε γιατί μετά από αυτό που είδα και με τις εξετάσεις των παιδιών:blink: :blink: :blink: :blink:

Δεν είχα ιδέα τι είναι η Εθνική Στέγη αλλά έψαξα μόλις και είδα. Αν λιτουργεί σαν παιδικός σταθμός, δεν ήταν περιφραγμένος ο χώρος? Πως μπήκε εκείνη για τα γατάκια? Μπατε σκύλοι αλέστε είναι? Κρίμα που δεν ήταν άλλος μπροστά. Αλλά όταν γώναξε δεν ήρθαν άλλοι να δουν τα πνιγμένα γατάκια? Δε μπορείτε να τους ζητήσετε να παραστούν σαν μάρτυρες κατηγορίας όταν και αν γίνει δικαστήριο?

Παιδια να ετοιμασουμε μια επιστολη διαμαρτυρίας και να τη στειλουμε ολοι μα εμαιλ σε δημαρχο Ν σμυρνης και εφημεριδα που θα μας πειτε τι λετε? ποιος μπορει να τη συνταξει?? Εγω τρεχω να βγαλω ενα γατκι απο ενα υπογειο και δεν προλαβαινω τωρα

θα παμε ολοι εμεις καλε κ θα πουνμε οτι ειμασταν καπου εκει κοντα για καφε κ περνουσαμε τυχαια κ το ειδαμε

εννοειται οτι πρεπει να τιμωρηθει!!!!!ειναι απο τις ελαχιστες περιπτωσεις που πιανεται δολοφονος ζωων και δεν πρεπει να γλιτωσει αυτη ετσι,αν δεν εχεις επικοινωνησει με το stray γραψε να σου δωσω το τηλεφωνο μιας πολυ καλης κυριας που ειναι του spaz και εχει δικηγορο το σωματειο και ξερει τι κανει σε αυτες τις περιπτωσεις.ΚΑΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ Η ΠΑΛΙΟΓΡΙΑ!!αμα θες βοηθεια πες μας!

Πρέπει να τιμωρηθεί αυτή η δολοφόνος!!!!:mad:
Πού θα πάει πια αυτή η κατάσταση με όλους τους ασυνείδητους....

Κι εγώ νομίζω ότι δεν πρέπει να χαθεί η ευκαιρια και ΠΡΕΠΕΙ να γίνει μήνυση. Επίσης, καλό θα είναι να μας δώσεις τα στοιχεία της, ώστε να την πάρουν τηλ. τα φιλοζωϊκά σωματεία να την φοβερίσουν. Αν δεν φοβηθεί η κωλόγρια, θα το ξανακάνει!!! Αχ και να την είχα μπροστά μου!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back