felix
Δραστήριο μέλος
Θα την κάνω να χ..τεί πάνω της την #%^& γρια.
Είναι δολοφόνος, δεν πρέπει να περάσει έτσι αυτό.
Πρέπει να τιμωρηθεί.Ο νόμος είναι υπέρ μας σε υτήν την περίπτωση, αφού υπάρχουν μάρτυρες.
Αν δεν θες να δημοσιευσεις το τηλ της, στείλε μου πμ και θα την φτιάξω εγώ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nanaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
Απογοητεύομαι... Από τι ανθρώπους περιτριγυριζόμαστε???

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kostasss
Νεοφερμένο μέλος
εγκαταλείπει ταύτα έκθετα ή αδέσποτα τιμωρείται δια των εν άρθρ. 8 του παρόντος ποινών.
μην το αφησεις ετσι..
Αν δείτε ζώο που κατά τη γνώμη σας κακοποιείται, ή αν θέλετε να πληροφορηθείτε για νομικά ζητήματα που αφορούν στα ζώα, επικοινωνήστε με το Κτηνιατρείο μας στα τηλέφωνα 210 2581.391, 210 2514.716, 10:30πμ - 18:00μμ καθημερινά.
Μπορείς ποπι να μας δώσεις την διεύθυνσή της η ακόμα καλύτερα το τηλ της?
Θα την κάνω να χ..τεί πάνω της την #%^& γρια.
Είναι δολοφόνος, δεν πρέπει να περάσει έτσι αυτό.
Πρέπει να τιμωρηθεί.Ο νόμος είναι υπέρ μας σε υτήν την περίπτωση, αφού υπάρχουν μάρτυρες.
Αν δεν θες να δημοσιευσεις το τηλ της, στείλε μου πμ και θα την φτιάξω εγώ![]()
Δυστηχώς δεν τα έχω έχουν μείνει στη αστνομία,αν και δεν θέλω για χάρη και μόνο των ψυχών των γατουλινιών θα επικοινωνήσω με τον πρώην μου μήπως και μου πει κάτι.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
felix
Δραστήριο μέλος
Κατανοητό και σεβαστό.![]()
Δυστηχώς δεν τα έχω έχουν μείνει στη αστνομία,αν και δεν θέλω για χάρη και μόνο των ψυχών των γατουλινιών θα επικοινωνήσω με τον πρώην μου μήπως και μου πει κάτι.
Μην την αφήσεις έτσι ποπι...τελικά έκανες μύνηση?
άμα γίνει μύνηση θα τρομάξει η φόνισσα, που να πέσει κατω και να σπάσει όλα της τα κόκκαλα.
#*)&))*#*γρια.............τα έχω πάρει άσχημα.
Ότι βοήθεια χρειαστείς όσον αφορά την υποστήρηξη του συγκεκριμένου γεγονόντος, είμαι διαθέσιμη.
Αυτη μενει κοντα στο σπιτι σου?
Μηπως να εστελνες ενα μειλ στον δημαρχο, ή να επερνες καποιο τηλεφωνο να τον ενημερωσεις?
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
PS .. τι ηλίθια μ%$&^&%$$*** παλιόγρια
aiorasky
Πολύ δραστήριο μέλος
Το αλλο που ηταν μεσα στο κουβα;

aspasiapef
Διάσημο μέλος
χριστινα
Διάσημο μέλος
Ποπι θες αυριο να δοκιμασω να παρω εφημεριδες και να δινω τα δικο σου τηλ για περισσοτερες πληροφοριες; Επισης να ζητησω και σε επιπεδο ευρωπαικης ενωσης καποια επεμβαση; Αν τα καταφερω. Υπαρχει επιτροπος αρμοδια. Πριν χρονια για αλλο θεμα ειχε επεμβει. Δεν ξερω αν και τωρα θα το εκανε, αλλα τι χανω.
Το βασικοτερο.... Ποπι μου εσυ και οι γειτονισσες μη κανετε πισω... Με τοσους μαρτυρες, θα κερδισετε πιστευω μια δικη. Παρτε ονοματα ανθρωπων που θα θελανε να δωσουνε ενορκη καταθεση για οτι ειδανε!!! Η κυρια ΠΡΕΠΕΙ να τιμωρηθει με αυτα που ο Νομος οριζει. Για το Δημαρχο μη περιμενεις. Και αν χρειαζονται χρηματα για δικηγορο και δεν τα εχετε να δουμε ολοι πως θα βοηθησουμε. Αλλα μην το αφησετε ετσι. Ας γινει μαθημα σε ολους αυτο.
χριστινα
Διάσημο μέλος
ladycat
Διάσημο μέλος
Αν ξέχασα κάτι τα ξαναλέμε γιατί μετά από αυτό που είδα και με τις εξετάσεις των παιδιών

aspasiapef
Διάσημο μέλος
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
ladycat
Διάσημο μέλος
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
marfot75
Δραστήριο μέλος
Πού θα πάει πια αυτή η κατάσταση με όλους τους ασυνείδητους....
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool