julia
Διακεκριμένο μέλος
ξέρεις πόσοι φιλόζωοι υπάρχουν στην χώρα μας που χρησημοπιούν αυτή την μέθοδο ως έλεγχο γεννήσεων στις γάτες τους? η μόνη διαφορά είναι ότι δεν τραβάνε βίντεο![]()
Σωστά μην αρχίσω... την ΛΙΣΤΑ.... με τις μεθόδους...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
felix
Δραστήριο μέλος
παιδια καταγγειλτε την σελιδα στο www. safenet
Παιδιά η σελίδα ανήκει σε φιλόζωο
Καταγγέλει, δεν είναι να την κλείνουμε.....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
felix
Δραστήριο μέλος
Αυτό που πρέπει να βρουμε είναι οι πηγές...ποιοι είναι οι δολοφόνοι.
Σήμερα είχα μειλ απο την κυρία που έχει την σελίδα αλλα είναι στα Γερμανικα και δεν καταλαβαίνω,Περιμενω να επιστρέψει η μαμά μου να συνενοηθεί μαζί της....γιατί η ίδια δεν μιλάει αγγλικά.
Θα την ρωτήσω πού βρήκε το υλικό και τα σχετικά.
Πιστεύω οτι αυτή τη σελίδα πρέπει να την δει κόσμος που δεν γνωρίζει μπας και ευαισθητοποιηθεί...
katerina10
Περιβόητο μέλος
fani79
Νεοφερμένο μέλος
felix
Δραστήριο μέλος
Μόλις είδε το βίντεο ο κτηνίατρος μου.
Είπε οτι είναι πραγματικό.
Στην περίπτωση που ήταν ψέυτικο, ο σκηνοθέτης θα έπρεπε να ήταν τουλάχιστον ιατροδικαστής και να ήξερε όλα τα στάδια του πνιγμού ενός ζώου και σκηνοθετικά δεν γίνεται αυτό.
Την τετάρτη επιστρέφει η μητέρα μου που μιλάει γερμανικά και θα έρθω σε επαφή με την γερμανίδα που έχει την συγκεκριμένη σελίδα και θα ρωτήσω πως μπορούμε να βρούμε τα άτομα που το κάνανε αυτό το έγκλημα και να κινηθούμε εναντίον τους.
Εγώ πάντως θα το παλέψω με όλη μου την δύναμη.
staman2
Περιβόητο μέλος
Προσωπικά δεν θα δω το βίντεο γιατί δεν το αντέχω. Πριν δυο μήνες ταράχτηκα τόσο πολύ με βίντεο που είδα στο you tube από ομαδικές σφαγές δελφινιών, και δολοφονίες εν ψυχρώ φώκιας και ιδίως μωρών φώκιας. καθώς και αθώων ζώων που τα εκτρέφουν και τα σκοτώνουν βάναυσα για γούνες..Είναι διαφορετικό να διαβάζεις τα ανάλογα άρθρα όπως έκανα πάντα, και διαφορετικό να το βλέπεις το βίντεο κ να ξεψυχά μπροστά στα μάτια σου ένα πλάσμα...
Τέτοια κτηνωδία. !
felix
Δραστήριο μέλος
https://www.moggies.co.uk/articles/hungary_video.html
Υπέγραψα....θα το κυνηγήσω όσο δεν πάει.
staman2
Περιβόητο μέλος
Κι εγώ υπέγραψα. Να υπογράψουμε όλοι.!Εδω βρηκα 1 petition
https://www.moggies.co.uk/articles/hungary_video.html
Υπέγραψα....θα το κυνηγήσω όσο δεν πάει.
thenietzschelegacy
Νεοφερμένο μέλος
Γιατί κάτι τέτοιο είναι τέχνη σε βαθμό να πάρει και βραβείο...

Απλά δεν το καταλαβαίνω....

fantom-girl
Δραστήριο μέλος
καταπληκτηκο βιντεο πολυ διδακτικο αφου μαθανε να σκωτωνουν το ζωακι ας κανουν το καλο να πανε να πνιγουν και αυτοι που το τραβικσαν και αυτοι που το ανεβασαν !!!!!!
felix
Δραστήριο μέλος
καταπληκτηκο βιντεο πολυ διδακτικο αφου μαθανε να σκωτωνουν το ζωακι ας κανουν το καλο να πανε να πνιγουν και αυτοι που το τραβικσαν και αυτοι που το ανεβασαν !!!!!!
Πάλι προσοχή.....αυτοί που το ανέβασαν καταγγέλουν πολλές χώρες, μαζί και την Ελλάδα.
Μην πειράξετε την σελίδα που προέρχεται το βίντεο, πρόκειται για φιλόζωη σελίδα.Το έχω πει και σε προηγούμενα μηνύματα οτι την τετάρτη θα έρθω σε επαφή με την κυρία που εχει ολο αυτό το υλικό στην σελίδα της μπας και κάνουμε κάτι...Ξεφτίλες Ούγγροι
Vasiliki86
Πολύ δραστήριο μέλος

Το βιντεο δεν μπορω να το δω ουτε προσπαθησα καν... Δε θα το αντεχα... Απλα παρακολουθω τη συζητηση μηπως υπαρξει καμια εξελιξη... Και μονο στη σκεψη της εικονας ταραζομαι...

popivoulgari
Νεοφερμένο μέλος
Aλλά ας είναι. Δεν πειράζει. Κάτι τέτοια είναι μία καλή απάντηση στους λάτρεις της ¨ελεύθερης και απεριόριστης¨διακίνησης ιδεών μέσα στο διαδύκτιο. Ας γίνουμε θύματα των ψυχανώμαλων....
felix
Δραστήριο μέλος
Λόγω φόρτου δεν συμμετέχω συχνά σε συζητήσεις μέσα στο mycat αν και θα το ήθελα. Αλλά σήμερα .... τι ήταν αύτό;;;;;; Δεν πάμε καλά! Καλά δε μιλάει κανείς;
Aλλά ας είναι. Δεν πειράζει. Κάτι τέτοια είναι μία καλή απάντηση στους λάτρεις της ¨ελεύθερης και απεριόριστης¨διακίνησης ιδεών μέσα στο διαδύκτιο. Ας γίνουμε θύματα των ψυχανώμαλων....
Το ξαναβάζω....εδώ διαβάζουμε τι έχει γίνει (στα αγγλικά)https://www.moggies.co.uk/articles/hungary_video.html και εδώ υπογράφουμε https://www.petitiononline.com/faszzolt/ (το petition είναι γραμμενο σε άγνωστη για μένα γλώσσα...)
Ακόμα δεν έχω νεότερα αλλα η γνώμη μου είναι οτι έχουμε να κάνουμε με τέρατα και δαίμονες, αφού η συγκεκριμένη ταινία πήρε βραβείο.
felix
Δραστήριο μέλος
https://www.actionagainstpoisoning.com/page13/page383/newsKillingArt.html
Έχει και το link των ανθρώπων που τον βράβευσαν.
moukelis
Επιφανές μέλος
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Καημένη ψυχούλα...Ο κάθε βλαμμένος ανώμαλος που θελει να το παιξει κουλτουριάρης κάνει έγκλημα.Προσπαθούν με το σοκ να δημιουργήσουν τέχνη.Τέχνη έκανε κι ο Πικάσσο,που έδειξε όλη τη φρικαλεότητα του πολέμου με τη "Γκουέρνικα",χωρίς να πνίγει γατιά και να σκοτώνει σκυλιά.Αλλά ξέχασα,πρέπει να έχεις ταλέντο και μυαλό για να κάνεις τέχνη,και προφανώς κανεις απο αυτους τους ηλιθιους δεν διαθέτει κανενα απο τα δυο.
Μoukelis συμφωνω απολυτα μαζι σου.
Ουτε εγω αντεξα να δω το βιντεο.Απο την περιγραφη σας και μονο το καταδικαζω απεριφραστα.Σ'αυτες τις περιπτωσεις θα επρεπε να ισχυει στην κυριολεξια το οφθαλμον αντι οφθαλμου.

Orangelo
Εκκολαπτόμενο μέλος
Βραβείο....????????

popivoulgari
Νεοφερμένο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool